StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

mellanmjölk

Frureinhold.se / 15 September, 2013 - 14:26 / Vardagen

Nu är vi hemma efter en jätte rolig dag på ale jennylund. Hästarna skötte sig bra, allafall delar av dom ;) Nä men gullan gjorde debut på tävlingbanan idag efter att ha haft uppehåll sen maj. Jag kan ju itne annat än att säga wow :D hon hoppade så fint och dubbel nollade samt en fjärde placering av 36 starter. Madde och Gullan är som handen i handsken på banan och det är så kul att se. 
Gullan som egentligen heter Quite lady är efter quite easy ´:) Hon är 7 år och en riktigt gullstrumpa, så himla snäll och go :) 
 
Men nu till ngt helt annat. Jag får ofta att jag är väldigt positiv, störigt positiv. Jag är villig att hålla med, hur orkar jag liksom? Men om det är ngt som jag stör mig på så är det människor som går dagarna ut och inte vågar visa vad de egentligen tycker. Mår man bra, ja men visa det då, mår man dåligt, ja men prata om det då. Eller om man tycker att wow fasiken vilket bra jobb du gör eller vilken snygg klänning du har, säg det. Tro mig att det kan göra någons dag så mkt bättre. Senast förra veckan sa jag till en tjej i klassen att hon hade så snyggt hår, hon lös upp och blev jätte glad. Eller att jag ringde till smådjursakuten och berättade om det fina bemötandet när jag tog bort macy. Allt sånt gör bara gott, det skadar ingen, trodde jag. Men tydligen så kan det göra de, för alla människor tål inte positiva och glada människor. Det kan tolkas som falskt och drygt. 
 
Jag kan dock inte förstå, självklart har jag dåliga dagar och mår allmänt piss, men även då säger jag det. Mitt liv är för kort för att jag skall hålla igen och inte vara den jag är, självklart utan att såra ngn eller få ngn att må dåligt. Men jag tänker lite att vilket liv har man om man låter det gå ut på att kommentera andras på ett negativt sätt. Jag kommer aldrig rätta mig i ledet, tänker inte nöja mig med att bara vara. Ogillar det så skarpt det typiska svenska beteendet som går ut på att allt skall vara lagom och sticka ut är inte att tänka på. Idag när madde gick imål stod jag och tjoade, gjorde vågen osv. Det är sån jag är och jag älskar att se andra lyckas med de som de gör. Jag tycker om att ge positiva kommentarer som får folk att må bra. Jag är inte bättre än någon annan, tänker aldrig påstå det, däremot tänker jag inte acceptera att folk har förutfattade meningar om mig utan att veta hur det faktist ligger till. Detta är inte ngt personligt inlägg riktad mot ngn utan rent allmänt för denna frågan kommer ständigt upp, har även gjort ett liknande inlägg tidigare som ni trogna läsare kanske vet :) 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: