StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Booooots

Frureinhold.se / 20 September, 2013 - 08:42 / Vardagen

Idag fick jag träffa dessa skönheter, dom var precis så läckra som jag föreställt mig på bild. Nu skall jag köpa en värmesula att lägga i botten, köpte stl 38 men de var lite stora som tur var. Alltid gott på vintern att ha en mjuk och varm sula. Bootsen i sig är inte varmfodrade :) Vilken krispi morgon det är idag med, både jag och hailey tog på oss mössa i morse. Det slog mig nu med att hon kanske skulle haft vinterkängorna på sig istället för de lite tunnare springskorna. Det är sol ute så jag hoppas hon inte blir kall om fötterna. Jag tycker tiden nu är svårst att förstå sig på. Hur mycket kläder, hur lite kläder, extra strumpor eller inte. Ja alla ni föräldrar som läser vet nog vad jag pratar om. Hon har allafall det fleecefodrade regnstället med sig och ett par överdragsbyxor så får dagmamman avgöra hur hon vill ha det :) Jag efterlyser ett par små fingervantar med fleece i, någon som vet om det finns ??? Skriv gärna en kommentar då :) 
 
Nu väntas en intensiv förmiddag med massa skrivning :) Jag måste bli klar med den delen idag, så skönt att beta av arbete efter arbete.
Sen måste jag hylla det nya iOs:et, iOs 7 har massa nya fräcka finesser. Bla en instagram inställd kamera så du slipper beskära bort det som du egentligen hade velat ha med i bilden. Sen tycker jag den ser mycket chicare ut, lite mer färger och nyanser :) Big like ! Undra bara när iphone 5s kommer ut, dräggel ! 
Snapshot från vårat sovrum :D älskar de rosa detaljerna.
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: