StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Sponsrad video: Har du också tröttnat på dyr- TV?

Frureinhold.se / 11 November, 2013 - 14:39 / Vardagen

Har du tröttnat på dyr tv? Jag tycker att under årens gång har tv blivit mer eller mindre en hets i pris och mängd. Jag minns när vi bodde i göteborg och såg på mycket hockey via comhems betalsida, jag tror att vi vissa månader kunde fakturan ligga på över 1000 kroner. Helt sjukt, sen flyttade vi till uddevalla och valde att ha alla matcher i ett paket, men ändå betalade vi runt 700 :- i måndagen. Det är verkligen helt sjukt. Det finns nu en ny tjänst som heter Magine, den är mer flexibel och en betydligt billigare TV-tjänst. En TV-leverantör som för en gångs skull står på TV-tittarnas sida. 
 
Magine är TV via internet. Med Magine får du 38 TV-kanaler för bara 99 kr/mån. Ingen box, inga sladdar, inga bindningstider eller dolda avgifter. Du kan titta på TV i sommarstugan, på bussen, när du väntar i kön på Konsum. Allt som krävs är internet. Navigerar gör du snabbt och enkelt via en snyggt designad TV-tablå. Många av kanalerna har playfunktion och tillbakaspolning, t ex TV4 och Discovery. Magine bjuder på en första provmånad, utan att du ens behöver ta fram kreditkortet. Efter provmånaden går du automatiskt över till Magine Free, där du får 8 TV-kanaler för 0 kr/mån. Om du vill fortsätta med 38 kanaler (Magine 1st Edition) så måste du göra ett aktivt val. 
 
 
Jag tror inte det är fel att ge andra operatörer än de som finns idag en chans, vi är tex helt sålda på netflix och headweb. 
//detta är ett sponsrat inlägg
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: