StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

underbar dag

Frureinhold.se / 26 Maj, 2013 - 14:16 / Vardagen

Nu är det bara att byta om och åka på kalas :) Jag har spenderat hela förmiddagen ute på troya ihop med madde som har tävlat. Det gick jätte bra och jag är stolt medryttare. Jag fick dock lämma dom efter första två klasserna för att åka till xxl och köpa present till tuva :) Han inte tillbaka tills hennes andra klass, men det är sånt som händer. Om en stund skall vi åka ner till jessica för kalas :) 
 
Jag tycker det är härligt när folk inte ser skillnad på uthängning och uthängning. Jag la ju ut kommentaren som jag fick igår som ett inlägg. Den enda anledningen till varför jag gjorde så var för att jag inte fick ngn möjlighet att svara via mail eller blogg. Kalla det uthängning, men jag vet ju inte ens om dennes namn är det som står eller om det bara är påhittat. Alla kommentarer med enbart namn klassar jag som anonymt. Jag har sagt det förut att jag inte godkänner anonyma kommentarer och där har ni svaret. Jag kommer nog börja med det igen, jag förstår inte grejen. Om man inte kan stå för det man skriver eller ställa frågor i en kommentar och sen bli bitter för att man svarar i ett inlägg. Vart skall jag annars kunna nå dig? Nu valde du att sluta läsa min blogg, så du kommer inte läsa detta. Men till er andra som läser min blogg och vill kommentera, skriv gärna mail så jag kan svara där. Annars blir det som ett inlägg på bloggen :) 
 
Tråkig information, men känner att jag vill svara, det var ju trots allt frågetecknen med i kommentaren :) Skall försöka uppdatera er lite ikväll :) nu skall jag gosa med lilla H 
 
kram kram
 
ps: altanen börjar ta form ännu mer :D
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: