StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

magsjuke skräck

Frureinhold.se / 24 Maj, 2013 - 13:22 / Vardagen

Nej jag har inte fått magsjuka igen, men jag är livrädd för att få det. Sitter i klassrummet och hör hur en mamma pratade med sin dotter att hon fått magsjuka :( Jag får hjärtklappning och blir helt matt. Är det ngn som vet hur man kan bearbeta dessa tankar? Tar emot alla tips och råd. Jag har snart gjort klart detta seminarie, det har gått bra, lite små segt. Motorvägen är avstängd med så det tar 20 min extra att ta sig hem :/ det suger verkligen. Idag är näst sista dagen på denna termin och jag njuter verkligen. Är det någon som vet när skattepengarna kommer ? får tillbaka endel och hoppas kunna fylla lite hål som gått åt nu på våren. Vi åker ju även utomlands snart så då behöver man ltie fickpengar :) Måste även köpa ny garderob till hela familjen. Ni hör ju själva haha. Har blivit helt såld på vita toppar i olika former. Men vi skall åka ner till freeport och kika lite. 
 
I eftermiddag skall jag och madde hoppa gullan och carisma. Hailey skall åka med då robin och mikael skall skruva altan. Mickan eller jörgen får passa tjejerna medans vi hoppar. Hailey och Alicia är jämngamla, skiljer lite drygt 1 år på dom :) Får se om de hittar på ngt bus idag  :) Solen skiner allafall och vi satt ute hela lunchen och bara njöt :) det blev även sushi till lunch, super gott !
 

Postat av: T

Känner igen den där känslan. Jag själv har emotofobi (rädsla för att andra ska kräkas/magsjuka och ord som hör den sjukan till) Behandlats med KBT, vilket gav mig nya strategier att hantera rädslan. Får dock jobba med problemet dagligen och säkert livet ut. Men, det hindrar inte min vardag på samma sätt som det gjorde innan. Har iaf tagit det största steget nu och blivit med barn, vilket var totalt otänkbart tidigare. Sök professionell hjälp om rädslan påverkar din vardag och ditt liv negativt och om du undviker situationer, mitt tips! Det som till en början är otäckt och obehagligt kan till slut styra hela ditt liv där du finner undvikande strategier genom livet... Lycka till!

2013-05-24 @ 14:04:39


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: