StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

att lyfta eller radera

Frureinhold.se / 11 Maj, 2013 - 12:49 / Vardagen

 
Något som jag tänkt på sen den lilla kommentaren från igår är att jag tidigare valt att inte lyfta fram anonyma personer som inte vet hur man uppför sig. Jag tar liksom inte åt mig, eller jo klart att jag gör på ett sätt, men jag tycker mer synd om personen som skriver än om mig själv. Men efter att näthat diskussionen kommit upp mer och mer bland de större bloggarna känner jag ett lika stort ansvar att sluta klicka på radera och istället klicka publicera. Från igår till idag har jag fått mängder av kommentarer, bara positiva och snälla. Den anonyme har inte sagt ett ljud, vilket är förstårligt. Vem vill synas efter att ha blivit förlöjligad? Jag tycker det är svagt att gå in på någon annans sida och kommentera elakt och sen inte ens stå för det. Kan någon förklara poängen med det? 
 
This is my life, you choose to follow it, these are my words, you choose to read them, I post pictures, you choose to watch. If they bother you so much, why do you continue to read / watch? just a thought that hit me!
 

Postat av: Elemina

Läste det du skrivit på Nellies blogg. Tycker det var grymt bra skrivet. Jag tror eller snarare vet att många av de personer som slösar sin tid på mc donalds kanske skulle behöva rycka upp sig. Jag har många kompisar som hänger där nästan varje helg. Jag vågar aldrig gå dit. Det är en sån hets om att man ska vara snygg. Jag hör personer dagligen tjata om vilka killar som stötte på en och vem som tycker en är snygg. Jag har valt att inte dras in i det. Men det sjuka är att det är killarna som har traktorerna som alla tjejer dras till, det är som att tjejerna är som gropies som hänger efter alla killar. På deras instagram lägger de ut bilder på alkohol och hur kul de hade på den ena festen efter den andra. Men de minns knappt hälften för att de har ingen kunskap av alkohol och bara slänger i sig allt de hittar och sedan smäller chocken till och de minns inget mer av kvällen. Jag blev uppriktigt glad av att se det du skrivit. Jag är själv från Kungälv och lever mitt i detta samhället och tycker det känns riktigt tryggt att det ändå finns folk som ser det. Tack för att du inte blundar för verkligheten. Jag hoppas du har en fortsatt trevlig kväll! Kram Elemina.

2013-05-11 @ 23:50:27
Postat av: Hanna

☝Jag fattar inte vad det r för fel att lägga ut bilder om man har bikini på sig fast man är mamma? Det är väll skillnad om man gör det och typ är 10 men när man är över 20 så tror jag att man kan ta hand om sig själv. Jätte fin blogg Jennifer 👌😊

2013-05-12 @ 11:14:22


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: