StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

rubrik

Frureinhold.se / 04 Januari, 2013 - 13:44 / Vardagen

Gud hur skall jag formulera denna rubriken? Har så mkt att säga, så mkt skoj att berätta denna regniga fredag. I morse väcktes jag av att målarna var på ingång, utseendefixerad som jag är fick jag slängt mig in på toa och pudrat till näsan lite. Låter kanske patetiskt, men sån är jag och alla är vi olika :D Det kom två målare och dom gjorde massa saker uppe i sovrummet och hallen utanför. Snickaren hade blivit lite krasslig så han kommer imorgon istället och lägger golvet bla. Vi köpte golv igår, riktig ek parkett som jag tror kommer bli jätte fint. 
 
Jag har städat ut nästan all jul nu, granen åkte med toppen först ut genom balkongdörren, så jäkla gött att få städat bort allt och få in lite ljus och goa dofter. Handlar en sån himla fin orkidee igår på ikea, slänger upp bild på den sen. Rosa och fin :D Påtal om rosa och fin, jag fick nyss ett mms från min underbara camilla, hon har köpt en GHD plattång till mig :D ville sågärna ha en rosa med just den funktionen som hennes plattång har med rundade plattor och det fanns en sån :D Jag är sååå glad och om denna dagn skall fortsätta såhär bra lär vi till och med ha en chans att vinna någon match på cupen i kväll. Spelar första matchen 20.51, vill så gärna spela bra idag så låt mina fötter få göra det. 
 
Annars var det kanske inte så mkt nu, hailey sover och hon ha minst sagt varit en riktig liten gapstare idag. Det är verkligen inte lätt med att uppfostra barn. Idag när målarna kom ville hon vara med dom och greja, det går såklart inte och hennes sätt att säga att det visst går var att skrika. Kolla på mig och skrika det högsta hon kunde... hur säger man att det inte är okej !? försöker föra en konversation med henne, men hon är 15 månader. Hon förstår mycket, men kanske inte när ens mamma säger att ''nej hailey man får inte skrika så mycket, mamma får ont i öronen'' Hon bara kollar på mig med ledsna ögon, så ledsna som bara hon kan och skriker till igen. Det är verkligen en balansgång och den som säger att det är enkelt, den har haft det väldigt enkelt. hailey är på alla sätt och vis en snäll och urgullig tjej, men med stooooor personlighet och vilja. Är väl naiv om jag säger att det inte kommer större delen från mig. Jag avgudar henne för den personen hon är och hon kommer utan problem få precis allt hon pekar på från hennes far för honom charmar hon ända ut i fingerspetsarna. 
 
Men men, man får göra så gott man kan ! 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: