StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Vad ska man välja?

Frureinhold.se / 25 Februari, 2013 - 20:49 / Shopping

När det gäller smink och hudvård har jag nog provat det mesta. Jag har haft i perioder en problem hy, med acne, torr, fet, you name it. Jag har även provat det mesta, allt ifrån bara tvål och vatten, till clinique, mary kay, dermalogica, apoteket etc. Det som jag lärt mig är att det går inte att tvätta bort acne, eller jo man kan förebygga och hjälpa huden. Men acne beror inte bara på dåliga produkter, det kan även vara hormonellt. Jag har brist på östrogen i kroppen och detta göra att jag lättare får acne. När jag var gravid hade jag tip topp hy, när jag åt en viss p-piller sort blev det bättre. Nu tycker inte jag om att tillföra kroppen hormoner, läskigt och känns inte rätt. Så istället har jag fått arbeta med det jag har och testa mig fram. Jag har mkt bättre hy nu än innan hailey kom då var det riktigt illa och jag led verkligen. 
 
Men åter till produkter, det som funkat absolut bäst för mig är mary kay och dermalogica. I Mary kay serien använde jag den lila rengöringen och den rosa fukten, hade även lite andra mirakelkrämer som jag egentligen inte behövde men som jag ändå fick med (eftersom jag var försäljare) Inom dermalogica använder jag den gula rengöringen (för acne) och smooting cream som fukt. Även där använder jag en scrub (mot ärren) och ansiktsmask. Jag Trivs kanon med dermalogica och kommer nog fortsätta med den serien  :) 
 
Men vad kör jag för smink? Jag älskar dior nude skin, men den kostar 500 :- helt klart värt, men ändå svider det gott i plånboken. Jag har svårt att hitta foundation som jag trivs med och den andra förutom dior som jag tycker om är även där mary kay. Deras nya utformade matta foundation är helt super bra. Kostar 300 :- visst också lite över normalt, men ändå 200 :- billigare än dioren. Jag använder också ett miniralpuder över foundation för att få ett mattare resultat som håller hela dagen. Där har jag kört mary kay och id, ID är det 2 g i och mary kay 8 g. ID kostar ca 400 :- (2 g) och mary kay 300 :- (8g) KÄnde nu efter att köpt fel nyans på id att jag skulle testa mary kay igen. Fick hem den idag och den är ngt mörkare än mig nu, men använder så lite så tror inte det kommer se konstigt ut. Båda märkena är bra, men nu valde jag det billigare alternativet, vet att mary kay har bra grejer och hoppas inget förändrats.
 
Det är också viktigt att använda bra borstar som man tvättar ofta. Bakterier frodas snabbt :) 
 

Fråga om ni undrar något :) 

Postat av: | Klara-Fina |

sv; varsågod :)

tack detsamma!

2013-02-25 @ 21:52:30
URL: http://klarafina.blogg.se
Postat av: Sara

Är nyfiken på dermalogica, hur fungerar den på huden? Såg du något resultat och då hur snabbt? Någon favvo produkt av dem?

2013-02-25 @ 23:30:54


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: