StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Soffan

Frureinhold.se / 28 Februari, 2013 - 20:00 / Vardagen
3 Kommentarer

Nu sitter jag äntligen i soffan och skall snart fixa lite kvällsfika. Jag är verkligen en riktig fika människa :D förut när jag hämtade hailey åkte vi direkt hem och tog fram bulle och festis och satte oss ute i solen och bara njöt. Det var strålande sol, vindstilla och +5 :D det kallar jag heeeelt underbart. Hailey är så glad efter en hel dag hos dagmamman så hon babblar, springer och busar och skrattar om vart annat. Hon tycker nog att hon har världens pinsammaste mamma ;) håller på att sjunga dansa och studsa, men det är väl vad jag är till för? Jag älskar min goa dotter och om jag kan få henne att skratta genom mina tokigheter så gör jag gärna det om och om igen :D Ni skall se hur vi dansar, she's got the mooooooooves :D untsss unttsss !
Fick även satt upp gardinerna i sovrummet med, tycker att det blev bra :) 
dom är strykna 2 ggr men ändå veck, köp ALDRIG linnegardiner :p

Känslor och viljan att förändra världen

Frureinhold.se / 28 Februari, 2013 - 13:25 / Vardagen
20 Kommentarer

Min stora last i livet är att jag har alldelses för mkt känslor, jag bryr mig om mina vänner, min familj, min omgivning otroligt mycket. Men mina känslor går också till alla utsatta människor, djur, samhällen etc. min familj säger ofta att jag måste sluta bli så känslosamt involverad i andras bekymmer. Men jag kan inte stänga av, jag kan inte se på och vända den andra kinden till. Det värker i hela kroppen då och allt känns så fel. Jag försöker agera och dra mitt strå till stacken, det behöver inte alltid vara stora saker, men bara att sprida glädje och positiv energi kan göra så himla mycket. Jag kan ibland få dryga kommentarer eller gliringar att jag är så jäkla positiv hela tiden och att det nästa kan störa andra. Men egentligen?? tänk att leva ett liv och bara tänka negativt, bete sig illa och fokusera på sånt som bara sprider dålig energi. Livet är för kort för att kastas bort på skit.
 
Om jag hade kunnat hade jag förändrat världen, bort med alla krig, bort med alla förtryck, mobbning, våldtäckter, misshandel, familjer som splittras, barn som säljs, listan kan göras lång. Jag får nästan panik i tanken på att jag inte kan förändra allt detta. Jag kan erkänna att när alla lägger upp bilder/filmer på djur som flås levande eller barn som blir misshandlade av sina föräldrar så blundar jag, tittar bort, för det gör så ont. Jag vet att det händer, men jag vet att genom att titta kan jag inte göra skillnad. Mitt agerande blir inte bättre av att psyka ut mig, mitt agerande bygger på styrka och självfötroende. Jag vet att många hjälporganisationer är bluff och båg, tjänar pengar på blåsta tv tittare som tror att de gör skillnad, det är såklart fint, men det retar också upp mig. (går inte in djupare på det)
 
Men för att se lokalt sätt, hur ser de samhället ut där jag lever nu? Jag kan villigt erkänna att det skrämmer mig, det förekommer mord, våldtäckter, förtryck, mobbning etc etc. Hur skall jag kunna skydda min dotter från allt detta? hur skall jag kunna skydda mig själv och människor i min omgivning mot detta?  Jag tror inte det går, det kommer alltid finnas ''sjuka'' människor i alla samhällen. Men det är upp till oss vuxna, det är upp till samhället att bestämma sig hur de vill att allt skall se ut. 
 
Jag har under några år lärt känna en helt underbar ung tjej som tidigt fått slå ut sina armbågar för att skydda sig mot avundsjuka och elaka människor. Hennes vardag består bla av att få skit kastad på sig både verbalt och fysiskt, hon har vuxna i samhället (skolor etc) som skall stå upp för henne, men som sviker. Hennes räddning är hennes otroligt starka självkänsla och självförtroende, hon har också en helt fantastisk familj som försöker ta alla smällar som kommer. Men skall det verkligen behöva vara såhär?? skall en 12 årig tjej behöva bli utsatt för allt det sjuka som händer henne och varför tar inte samhället sitt ansvar. Hon kan inte vistas i skolan utan att få lappar slängda i håret med ordet hora på, hon har haft vänner under åren som levt på hennes fame och som sedan satt kniven i ryggen och vänt när det stormar. Hon får ta all denna skit för att hon lyckats?? låter det inte sjukt, men hon var med i ponnyakuten 3 och efter det satte allt fart. Hon har mängder av sponsorer, bla HÖÖKS, hon har tävlat sm med en fin fin placering och hennes blogg ligger bland de allra största i Sverige, notera, hon är 12. Hon är en otroligt ödmjuk person, både på bloggen och utanför bloggen, hon vill alla väl och är nästan lite för förlåtande ibland. Men hon är uppfostrad på ett sätt som man önskar att fler barn borde vara uppfostrade på. Hon vet vad som är rätt och fel och fokuserar på rätt saker. Hon kommer att bli något helt fantastiskt, hon är redan helt fantastisk. (Nellie Berntsson)
 
Jag hade velat ta alla de barnen som mobbar, inte bara i hennes skola utan alla barn som håller på med denna idioti, sätta dom ner och ruska om dom riktigt ordentligt. Jag är inte naiv, jag vet att barn som mobbar oftast är väldigt trasiga själva, men det är fan inget försvar. Jag har själv gjort snedsteg under mina unga år, jag står för det, men absolut inte så absurt som detta. Jag har fått försvara mig, skydda mig från ungdomar som trampat på mig flera gånger. Jag har blivit kallad det ena och det andra, jag har varit ensam. Men trots detta är jag den jag är idag, jag är stark, jag tror på mig själv, jag tror på att det går att göra skillnad. 
 
Snälla alla ni som läser min blogg, ta åt er av mina ord, förstå att ni kan göra skillnad och våga agera ! Våga stå för det ni tror på, det gör jag ! 
 

grått och kallt

Frureinhold.se / 28 Februari, 2013 - 09:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Brr, nu får det spricka upp och solen får komma igenom molnen. Idag står plugg på schemat, måste ta mig igenom gruppsykologiboken, har läst den 2 ggr tidigare så jag borde minnas endel, men självklart inte allt :) Jag skall snart sätta på lite kaffe vilket borde pigga upp mig lite :D Sitter och kikar på inredning, måste köpa lite mattor osv. Jag tror även att robin skall montera upp lamporna i eftermiddag samt sätta upp gardinstången. Nu när väggarna är helt nya måste jag planera in i minsta detalj med tavlor etc. Jag är verkligen jätte nöjd med hur det blir på övervåningen, bättre än vad jag kunde trott :) Robin skall även uppfinna en spirallampa som vi skall ha i trappen. Han förklarade snabbt och det lät väldigt coolt :D vi har spottar, men när man bara vil ha mys belysning mellan övervåning och undervårning blir den kanon :) det känns som det är ständig renovering just nu hos oss, men det är faktist kul när man får den touchen som vi vill ha :) 
 
Nä nu får jag sätta igång, vi hörs senare :)
 
måste köpa smyckesträd !!

trött tjej

Frureinhold.se / 27 Februari, 2013 - 19:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Pjuu vad seg jag är i kroppen, har precis satt mig i soffan efter att ha hållt igång hela dagen. Det har varit skola från 09.00-15.00 efter det hem och hämta hailey. Hon blev jätte lgad när jag kom vilket värmer :D Hon var riktigt dåsig när vi kom hem så det fick bli lite vindruvor i soffan så hon vaknade till. Så fort robin kom hem blev det stallet och idag fick gullan genomgå ett tempoväxlande pass. Det gick kanon, jag vill att hon skall gå i samma tempo även om jag lättar på tygeln och det kopplade hon efter en stund. Jag är en ryttare som rider med väldigt lätt hand och då vill jag även att hästen går på lätthand och inte ramlar fram på bogen. Men jag fäster mig som sagt mer och mer för gullisen och hon är en fröjd att rida :)
 
Nu blir det till att pilla med en fotobok och dricka massvis med gott kaffe + vanligkesella och frusna bär :)
 
bild från 50 års festen :)

Nya skor

Frureinhold.se / 27 Februari, 2013 - 09:06 / Shopping
0 Kommentarer

Heppo hade fram tills igår 20 % på alla skor, så jag passade på att köpta 2 par vår skor till Hailey. Jag hade även 100 :- rabatt så jag kom riktigt billigt undan :D Det första paret är ett par superfit skor som är lite mer rejäla och bra dagmammeskor. De har en bra sula som är ergonomiskt framtagna för små fötter. De andra paret blev ett par kavat, samma som förra året som också är bra för fötterna men som också är lite mer vardags och ha hemma :) Så nu har hon laddat upp för vår och sommar, skall även kika på sandaler, men det får bli senare :) 
 
nu blir det skola :) 

simning

Frureinhold.se / 26 Februari, 2013 - 21:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Vattengympan blev inställd så vi tog och simmade 20 längder istället. Simning är faktist jobbigt haha, trampa vatten ;) Nä men simma intersivt 20 längder gör riktigt gott. Vi satt även i bastun i 20 min efteråt för att varva ner. Lyxigt att ha allt så nära, satt på vägen hem och hyllade kungälv igen haha. Låter helt patriotisk, fast för kungälv då :p Men jag gillar upplägget, allt nödvändigt finns i centrum, med gångavstånd emellan. Det blir samma vända nästa vecka, mitt mål är att köra 40 längder, men vill inte pressa kroppen för hårt. Är noga med att strecha efter också. Imorgon blir det ridning igen, hoppas hon är lika go som hon var igår :) älskar sånna pass när allt bara flyter på :) Känner att jag sakta men säkert binder ett bra band till hästen, hon är riktigt go och passar mig perfekt :) Hästar är helt klart min livsstil. 
 
så fint de samarbetar ;) 

bakom mina solglasögon...

Frureinhold.se / 26 Februari, 2013 - 13:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Den har vi gått och sjungt på om och om igen nu hela förmiddagen :D Så jäkla söta glasögon som hailey fick förra sommaren. Hon älskar dom och blir super arg om jag frågar ifall jag skall ta av dom :p Vi har nu varit nere i kungälv och käkat lunch ihop med mickan och sara :) Vi satt på mimershus, riktigt trevlig skola. Lilltjejen ligger nu och sover och jag skall kika lite på kursen som startar imorgon. Vädret är helt underbart ute, med +3 och sol, ingen vind. Energin är så hög idag så jag vet inte vad :D Ikväll blir det vattengympa, om inget annat händer och idag får vi allt ta i lite mer :p hoppas vi får upp gardinerna i sovrummet idag och kanske skall se vart vi vill ha lamporna ovanför sängen :) robin inhandlade ett par igår :D 
 

Coola tjejer

Frureinhold.se / 26 Februari, 2013 - 11:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är vi riktigt coola :D


Godmorgon

Frureinhold.se / 26 Februari, 2013 - 11:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken underbar dag vi har idag, strålande sol och klarblå himmel :) man kan ju inte annat än att njuta :) vi är ute på Morgonpromenad och hailey sitter just nu i gungan. Finns nog inget som är så kul som att gunga;) om en stund skall vi ner till Kungälv och ta en fika med Michaela och Sara :) så skönt att ha nära till sina vänner :) jag skall även börja kik på den nya kursen som startar imon :)


Zara Baby Girl

Frureinhold.se / 25 Februari, 2013 - 22:19 / Shopping
0 Kommentarer


Vad ska man välja?

Frureinhold.se / 25 Februari, 2013 - 20:49 / Shopping
2 Kommentarer

När det gäller smink och hudvård har jag nog provat det mesta. Jag har haft i perioder en problem hy, med acne, torr, fet, you name it. Jag har även provat det mesta, allt ifrån bara tvål och vatten, till clinique, mary kay, dermalogica, apoteket etc. Det som jag lärt mig är att det går inte att tvätta bort acne, eller jo man kan förebygga och hjälpa huden. Men acne beror inte bara på dåliga produkter, det kan även vara hormonellt. Jag har brist på östrogen i kroppen och detta göra att jag lättare får acne. När jag var gravid hade jag tip topp hy, när jag åt en viss p-piller sort blev det bättre. Nu tycker inte jag om att tillföra kroppen hormoner, läskigt och känns inte rätt. Så istället har jag fått arbeta med det jag har och testa mig fram. Jag har mkt bättre hy nu än innan hailey kom då var det riktigt illa och jag led verkligen. 
 
Men åter till produkter, det som funkat absolut bäst för mig är mary kay och dermalogica. I Mary kay serien använde jag den lila rengöringen och den rosa fukten, hade även lite andra mirakelkrämer som jag egentligen inte behövde men som jag ändå fick med (eftersom jag var försäljare) Inom dermalogica använder jag den gula rengöringen (för acne) och smooting cream som fukt. Även där använder jag en scrub (mot ärren) och ansiktsmask. Jag Trivs kanon med dermalogica och kommer nog fortsätta med den serien  :) 
 
Men vad kör jag för smink? Jag älskar dior nude skin, men den kostar 500 :- helt klart värt, men ändå svider det gott i plånboken. Jag har svårt att hitta foundation som jag trivs med och den andra förutom dior som jag tycker om är även där mary kay. Deras nya utformade matta foundation är helt super bra. Kostar 300 :- visst också lite över normalt, men ändå 200 :- billigare än dioren. Jag använder också ett miniralpuder över foundation för att få ett mattare resultat som håller hela dagen. Där har jag kört mary kay och id, ID är det 2 g i och mary kay 8 g. ID kostar ca 400 :- (2 g) och mary kay 300 :- (8g) KÄnde nu efter att köpt fel nyans på id att jag skulle testa mary kay igen. Fick hem den idag och den är ngt mörkare än mig nu, men använder så lite så tror inte det kommer se konstigt ut. Båda märkena är bra, men nu valde jag det billigare alternativet, vet att mary kay har bra grejer och hoppas inget förändrats.
 
Det är också viktigt att använda bra borstar som man tvättar ofta. Bakterier frodas snabbt :) 
 

Fråga om ni undrar något :) 

Dagens underbaringar

Frureinhold.se / 25 Februari, 2013 - 17:05 / Hailey
5 Kommentarer

Här kommer lite härliga kort ifrån dagen, flest på Hailey, men det var ett tag sedan jag tog ordentliga kort på henne nu :) Måste bli bättre på att använda kameran hemma och inte bara mobilen :)
 

besök

Frureinhold.se / 25 Februari, 2013 - 15:35 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har tjejerna åkt hem och jag gick upp och la hailey i sin säng en stund. Hon sov bara en kort kort stund i vagnen så jag tror hon kommer slumra en stund där uppe. Jag har fått tagit helt underbara kort på tjejerna idag vilket är kanon skoj. Visar ikväll, kaper fick också vara med på några bilder, dock sov han så mycket idag så han slapp gruppbilden ;) Skall förstora ett av korten och sätta på haileys rum i en ram. Hon får ha sin egna lilla wall of fame :D Det är verkligen vår ute idag, vi tog en promenad ner till kungälv och det var så gott ute. Solen lyste och visst det var lite kallt, men absolut inte så man frös. Hoppas det fortsätter såhär, tror dock inte det, så man får passa på att njuta till fullo de dagar de är såhär. När robin kommer hem skall jag upp till stallet och rida gullan, det var ett par dagar sedan nu. Hon lär med ha endel vårkänslor :D Har jag tur kan man rida i padocken också så vi verkligen kan jobba :)
 
Nä men här har ni ett smakprov från idag :D
 

Dagens outfit

Frureinhold.se / 25 Februari, 2013 - 11:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu kom precis Johanna och snart även Camilla och Anna :) det blir en dag full av bus och lek. Solen skiner och det känns gott vårligt ute. Vi skall ner till spice och äta lunch :) super gott!! Sen blir det hem och fika och ta en massa kort :) skriver mer ikväll eller senare !!


inflyttat

Frureinhold.se / 24 Februari, 2013 - 22:35 / Inredning
3 Kommentarer

Äntligen är vi inflyttade och klara. Nu väntas dekoration, upp med gardiner, fixa byrån :) småpill som alltid tar längst tid. Men det känns så jäkla bra att det är klart och att vi fått konkat upp sängen också :D Det var inte lätt att ta kort, hade behövt en grym vidvinkelskamera, men jag skall försöka ta så mkt bra detaljkort som möjligt :)

stolt faster

Frureinhold.se / 24 Februari, 2013 - 22:13 / Foto
0 Kommentarer

Här kommer några bilder på sötaste lilla elliot. Att jag inte tog med mig honom hem, så gosegosig :) (Bilderna ägs av mig och får inte användas utan att fråga om lov)

Synas

Frureinhold.se / 24 Februari, 2013 - 17:33 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag var det min eller haileys tur att synas på den nya funktionen ''synas'' mellan 10-11 idag syntes en bild på hailey :) fick en massa fina kommentarer från nya läsare och statistikmätaren sköt i höjden :) super roligt och kul med en sån funktion ! 
 
Min vackra lilla tjej, ikväll kommer massa bildbomber håll utkik. kan även hända att det blir imorgon, men skall satsa på att fixa allt ikväll :) har så mkt bilder att greja med nu :D Nu blir det middag och sen flytta in i sovrummet, robin är uppe och grejar nu. Det blir såååå fint :)
slänger in en ny gammal låt :) like it !

Nästa Mozart?

Frureinhold.se / 24 Februari, 2013 - 10:45 / videor
1 Kommentarer

Hon har upptäckt sitt piano, vilken grej ;D musik är verkligen kul, fast att det skär lite lätt i öronen ibland :p


Sängen

Frureinhold.se / 24 Februari, 2013 - 00:01 / Vardagen
2 Kommentarer

Hemma igen efter en härlig kväll i västerlanda byggdegård. Jag hade fått äran att fota ett 50 års kalas. Det var minst sagt livat, men ack så roligt. Det bjöds på tre rätters från fiskekrogen samt ett kanonbra liveband. Jag lämnade festen kl 23.00 och jag tror nog de dansar för fullt ett par timmar till. Jag är helt slut i vilket fall som helst. Imorgon skall jag få gosa med super Goa Elliot och efter det flytta in i vårat nya sovrum :D lyckan är total (igen). Sov gott alla!!


Hemligt uppdrag

Frureinhold.se / 23 Februari, 2013 - 17:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu drar jag iväg på hemligt arbetsuppdrag ;)


Fortsättning

Frureinhold.se / 23 Februari, 2013 - 16:02 / Inredning
0 Kommentarer

Det blir såååå fint :)


Tapetsering

Frureinhold.se / 23 Februari, 2013 - 14:06 / Inredning
0 Kommentarer

Nu sätter de igång :D


Underbar morgon

Frureinhold.se / 23 Februari, 2013 - 11:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Vilket väder, wow säger jag bara. Kom just in efter ett par  timmar ute. Hailey var riktigt på hugget idag och gick ända hemifrån oss till lekplatsen, gungade och åkte lite i bilen och gick se hela vägen hem :p många steg för en liten tjej. Vi passade på att gå till dagiset lekplats, ingen kattbajs och macy kunde springa runt fritt utan att hitta på bus :) Man får verkligen passa på dagar som dessa och njuta av den härliga solen. Kinderna blir rosiga och energiförådet fylls på extra mkt. Snart kommer mamma och pappa hit för lite lunch och lämna tapetbordet, om allt går som det ska tapetserar robin och mikael ikväll :D yeeeeiiii Robin står i detta nu och målar taket en gång till, bländande vitt :D han kopplade även in lite elektronikprylar igår. Kan lägga upp ett inlägg som bara handlar om el senare eller imorgon. det kommer bli mkt reklam för schneider :P 
 

fota barn

Frureinhold.se / 22 Februari, 2013 - 22:38 / Foto
1 Kommentarer

Att fota barn är nog bland det roligaste som finns, snacka om att fånga ögonblick. Här är ett kort jag tog på kasper när han bara var ngr veckor gammal och se så fridfullt han sover :) idag är det inte mycket sömn på dagarna, nu är det full fart framåt :) Slänger in en bild på min sessa också <3

snygga bikinisar

Frureinhold.se / 22 Februari, 2013 - 19:32 / Shopping
0 Kommentarer

Här kommer två snygga bikinisar från Nelly.se :) endast 129 :- st, dock fanns de just nu inne i storleken large, men vem vet, de kanske får inte fler :) om inte får jag leta på annat håll, men som sagt riktigt snygga. Hm har även fått in mycket fint :) längtar lite efter att shoppa vår och sommarkläder !
 
 

vackra syster

Frureinhold.se / 22 Februari, 2013 - 13:58 / Foto
2 Kommentarer

Satt och kikade på lite kort, hittade desa bilder från oktober månad när jag var och fotade mina syskonbarn uppe i fontin. Höstens färger är helt amazing verkligen !
Älskar att fånga ögonblick, måste börja ta lite mer kort nu :) 

Lyckan är total

Frureinhold.se / 22 Februari, 2013 - 13:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Okej kanske inte total, men idag är en riktigt go dag. Solen skiner starkt, det är vindstilla och känslan av vår är verkligen här. Vissa knoppar har börjat dyka upp och fast att det är en stund kvar till vår så lever jag på detta. Att leva här och nu är verkligen min filosofi, ta vara på varje stund, man vet aldrig när det är försent. Jag och macy var ju som sagt nere hos vetten förut och det gick bra. Läskigt att trycka en nål in i någon annas hud, men det gick bra. veterinärerna nere på smådjursakuten i kungälv är verkligen bra, jag är super nöjd med deras service och kunnighet. Det har inte varit en billig historia detta med macy, men det har varit värt vartenda krona. Om 10 månader kan vi se förhoppningsvis skillnad. Det slår mig ibland om macy hade kommit till en annan familj, som inte är som vi. Inte för att vi är märkvärdiga inte alls, men jag är nog  den mest överbeskyddande människan i världen haha. Nä inte i världen, men jag överreagera nog lätt och kollar upp minsta lilla. Jag har nog köpt alla olika schampoon, foder och veterinärkostanderna skall vi som sagt inte ens gå in på. Men detta är vår sista chans, funkar inte detta får vi överväga vad som är bäst för macy :( Men nu tänker vi positivt, hon SKA bli bra !
 
Men åter till dagen, nu sitter jag i soffan och kollar på oth, lämnade in arbetet på disco för en liten stund sedan och nu mår man riktigt bra :D har läst igenom nästa kurs och även den är i full gång, mailade min praktikplats och jag var så välkommen v 12 :D Just nu går allt som en flow, jag har fortfarande ont i magen över tentan, men det är verkligen min svaghet, så självförtroendet behöver bli bättre där. Men hur hade det sett ut om man var bra på allt, det hade ju nästan varit tråkigt :D 
Ikväll blir det taccos och mys :) Riktigt svenskt att äta taccos på fredag :) 

Vårdag

Frureinhold.se / 22 Februari, 2013 - 11:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken underbar dag, fåglarnakvittrar och solen lyser sådär gott. Jag och Macy var nere och fick spruta förut. Jag fick lära mig hur man skall göra, så nästa v skall jag spruta själv. Det kommer nog gå bra.

Nu är vi allafall ute på promenad, strax hem och käka lunch :)


rosa freak

Frureinhold.se / 21 Februari, 2013 - 21:05 / Inredning
0 Kommentarer

Jag älskar rosa som ni kanske redan vet, har försökt att ta bort det mer eller mindre för att inte ha ett hus taget ur my little pony :D men nu kan jag nästan inte hålla mig mer. Sovrummet går ju i rosa, grått och vitt, klädkammaren går i rosa, gult, vitt och trä, gästrummet går i lite blommigt och haileys rum är rosa (såklart) I helgen kommer vi tapetsera och har vi tur flytta in på söndag : ) Vi skall måla taket en gång till så är det tip top också. Det är verkligen inte billigt att renovera, vi har ju verkligen gjort allt ifrån grunden. De som bott här innan har fuskat så mycket så vi kände att nä, ut med allt och in med nytt. Jag har konstaterat att när man renoverar och budgeterar får man nästan alltid dubbla den budgeten som man lagt från början. Det blir alltid dyrare än vad man tänkt sig, kankse därför så mkt blir halvgjort eller slarvgjort :/ tråkigt såklart, vi har haft tendensen till att göra klart nääääästan allt :p ibland fattas en liten bräda här eller en liten bräda där. Det stör mig sjukt mkt, inte i andras hem, men i mitt eget för då ser jag det hela tiden. Men strunt samma, här kommer lite sköna bilder :)
Köken är ju såååå läckra :D 

Hailey bus

Frureinhold.se / 21 Februari, 2013 - 16:06 / Hailey
22 Kommentarer

Slänger in lite snabba kort på lilltjejen :) så himla gott väder det varit nu på eftermiddagen, sol men kallt. Skall snart åka till stallet, väntar bara in robin som målar övervåningen :)
 

Hair cuff

Frureinhold.se / 21 Februari, 2013 - 15:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Piffa till toffsen, köp en hair cuff :)


Tentan klar

Frureinhold.se / 21 Februari, 2013 - 12:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag hemma hos morfar och kollar på skidvm. Vi fick sluta efter tentan och jag var nog klar vid efter 10.00. Jag vet inte hur det gick på tentan men jag hoppas det gick bra. Om inte får jag göra om den :) så svårt att veta exakt på vad man skall plugga på när man har 6 tunga böcker. Men men nu är tentan skriven och jag kan inte ändra på mina svar :)

Nu skall jag spendera tid här och sen åka hem. Skall även till stallet och ikväll skriva klart hemtentan :)


Converse

Frureinhold.se / 20 Februari, 2013 - 22:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu äger hailey sina första converse, hon är till och med före både mig och Robin ;) får bli bättring på det. Fyndade ett par helt nya rosa på tradera :) 300 :- gick de på vilket är kanon :)


Ridtur i snö och sol

Frureinhold.se / 20 Februari, 2013 - 19:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Underligt väder det varit idag. Ena stunden sol och vårligt och andra stunden snö ?! Konstigt, men typiskt februariväder. Jag var i stallet förut och Macy fick vara med. Det gick kanon och hade ett sånt där skönt gung pass. Red på gärdet då padocken var rätt isig, vet att hon är på tårna, men hon skötte sig. Dock var hon rädd för Macy haha bebisfasoner, men hon är söt. Jag har fäst mig mycket med båda hästarna, de har stora personligheter. Imorgon skall jag longera Carisma :)

Nu blir det mer plugg :)


sooool

Frureinhold.se / 20 Februari, 2013 - 10:11 / Vardagen
1 Kommentarer

Underbart med sol, ligger dock inne just nu och pluggar. Ögonen är trött, men jag skall snart fixa lite kaffe och kaka :) jag är nog den som är mest onyttig i hela klassen :D alla är så hälsomedvetna, käkat bra mat, frukt etc. Jag är mer av en livsnjutare, man vet aldrig när livet tas ifrån en och jag tycker att en sport är godare än ett äpple :D Nä men visst frukt kan vara super gott och även sallad, käkar ju sallad varje gång i skolan på lunchen. Men jag gillar inte att känna att jag inte kan äta det jag vill. Jag är absolut ingen godis/chips ätare på det sättet. På helgen blir det antingen glass eller ngn chokladbit. Tanken på lösgodis får mig att bli sjuk :p kanske är tur det, annars hade jag rullat fram :D Just med hälsofrågor tror jag på struktur, inte antingen eller utan ett mellanting. Det är lätt att det blir som en drog och att man inte kan sluta. 
 
Påtal om hälsa, satt med en jätte go tjej i klassen igår och pratade om hennes planer inför framtiden. Hon läser ju 3 år som jag på hälsovetarprogrammet, men när hon är klar går hon direkt på en PT utbildning. Jag tror det är vettigt att ha en grund att stå på innan man ger sig på intensivutbildningar. Hon arbetar bla som instruktör på friskis och gymmar själv på active (thn). Hon vill arbeta som PT, livscoach etc. Jag tror man får ut så mkt mer när man har och ser helheleten. Inte bara träning/kost utan hela samhällsbilden av människan. Säger inte att det är fel med enbart PT utbildning, det är säkert givande, men man blir ju lite begränsad i arbetslivet. 3 år på högskolan ger en riktigt bra start både i cv och i vidare studier. 
 
jag skall allafall plugga järnet nu, sen till stallet i eftermiddag och rida gullan. Imorgon blir det carisma, hinner inte med båda idag :) två helt underbara hästar som jag är glad att jag träffat. Ibland är det bra med stolpe in :D Förövrigt har tränignsvärken inte slått in än, den borde komma snart :D underskatta aldrig vattengympa ;) nästa v kör vi igen. Skall också ta en rejäl promenad med macy, fördelen med hund att man kommer ut. Så många som skaffar hund och inte förstår innebörden av hur mkt tid det egentligen tar. Ännu mer när man har småbarn ute, fördelen är att hailey alltid kommer ut på dagarna :D 
 
härliga kort ifrån sommaren :D älskar att bo nära havet och stan, kungälv is the shit :) 
 
 

system, org. .....ZZZzzz

Frureinhold.se / 19 Februari, 2013 - 22:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu stänger jag böckerna, vilken stress med tenta asså. Jag har nu hittat de svaren som jag tror kommer ge mig en fördel på torsdag, nu gäller att nöta in allt detta. Hela dagen imorgon går ut på att plugga plugga plugga. Min svaghet är tentor, arbeten och att tala inför klass är för mig inga problem. Men salstenta, det låser sig diiiiirekt :p Analyserar allt för mkt och så kolliderar mina hjärnhalvor. Men men, jag för göra så gott jag kan :) 
 
Till alla er som underskattat vattengympa !!! skäms :D haha vilken grej, fy fasiken vad jobbigt det var och vad trött jag blev efteråt. Man kan välja själv hur tungt man vill göra det och jag kommer ha så jäkla ont i morgon. Men detta kommer jag helt klart fortsätta med, passar min sargade kropp perfekt. Det var jag och min syster tillsammans med 15 pensionärer :D I like it. Vi körde som sagt med wet west och det är något som jag verkligen rekomenderar. 
 
På tal om inget så var jag med om en sån underbar känsla i morse. När jag skulle lämna hailey var det ingen ledsen hailey som gick ifrån mig. Hon gav mig en god kram och puss och sen han jag knappt säga hej då innan hon var long gone :p Hon vinkade i farten och sen putts väck :) det värmde, inte för att hon har varit ledsen en längre stund efter att vi lämnat henne. Men endå, det gör ju liksom ont. Men idag var det inget gråt utan glada, lätta steg in för att leka med sina kompisar :) Imorgon är det dags igen och hoppas att detta blir en vana :) Detta snygga halsband hande jag idag :) tradera är verkligen min grej just nu :D 
 

Vattengympa, traderafynd och ett pinsamt radioprat

Frureinhold.se / 19 Februari, 2013 - 15:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Så nu är jag hemma snabbt för att sedan åka på vattengympa. Jessica kom på den briljanta ideén och visst varför inte. Bra träning som är skonsam för kroppen. Vi skall köra med våtväst och nu kommer verkligen uttrycket att trampa vatten till användning ;) Skolan gick bra idag, fullt upp som vanligt. Fick en riktig sömnkoma efter lunchen, men piggande till efter en stund. Jag fick allafall fyndat en jätte fin kjol ifrån kollektionen ''fashion against aids'' endast 100 :- :D hoppas den sitter som jag vill att den ska :P 
 
Jag gjorde även en pinsam grej på vägen hem idag. Lyssnade på mixmegapol och så var det ngt strul med växeln så jag passade på att ringa in. Trodde inte att jag skulle komma fram, men jodå !!!!! det handlade om tävlingen, mix megapols mystiska röster. Jag kände mig som en, ah jag vet inte vad :p super nolla :D haha fattade inte hur tävlingen gick till och lät nog rätt förvirrad :p men jag lyckades allafall lösa växelproblemet och det gjorde nog någon dag haha Jag tycker ändå det är viktigt att bjuda på sig själv :p jag gör det kanske lite föööör ofta, men jag gör det med ett leende på läpparna :D
 

Shamballa

Frureinhold.se / 19 Februari, 2013 - 12:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har köpt ett shamballa armband på tradera för nästan inga pengar alls :D älskar tradera när man gör sånna här fynd. Är inne i ett traderamood så det blir endel :) har även köpt ett halsband med en uggla på som jag la upp häromdagen.


Bad hair day

Frureinhold.se / 19 Februari, 2013 - 08:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Ni vet känslan, när håret är sådär mitt emellan. Inte super smuttsigt, men heller inte rent. Jag är förälskad i min bun :) förr hade jag en trullstoffs men detta trivdes jag mkt bättre med :)


teletubbies och pussel

Frureinhold.se / 18 Februari, 2013 - 19:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag slått mig ner i soffan, fixat med skolarbetet och skall snart ta och göra chokladbollar, är super sugen :D Stallet gick bra, ett sånt riktigt skitväder det har varit idag. Ingen lycka över det direkt. Dom har sånt jäkla bra underlag i boxarna, de kör med pellets. Dammfritt, mjukt och med sinnesjukt bra uppsugningsförmåga :) Det är även miljövänligt vilket är kanon. Hailey sov när jag kom hem, så får pussa extra mkt på henne imorgon bitti. Det är dags för DM imorgon, hon har nog tyckt att jag har varit riktigt tråkig idag :p inga barn att leka med eller nått :p Men imorgon får hon leka av sig en massa. Jag har som sagt seminarie imorgon och har precis skrivit klart det. 3 a4 om förändringsarbete, pjuu. 
 
Hailey satt allafall i 15 min förut och kollade på teletubbies, dom där björnarna är ju helt sjuka :p pussla tycker hon är kul också, fick ett sånt fint pussel av farmor och farfar :) 

Bygga egen byrå

Frureinhold.se / 18 Februari, 2013 - 16:23 / Inredning
1 Kommentarer

Robin är snart hemma från jobb och Ikea :) vi skall bygga vår egen byrå av två 80 skåp med luckor från Ikeas kökskollektion. Så man kan nästan säga att vi bygger kök i sovrummet ;) vi bygger med täcksidor så det blir helt tätt och valde färgen ljusgrå. Både för att det är snyggt och sen bryta allt det vita. Så rummet blir rosa, vitt, grått :) blir det inte bra får vi byta :)


ny men även gammal

Frureinhold.se / 18 Februari, 2013 - 15:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Fixade till headern lite, bytte bild på mig bla. Kände att den var lite julig och jag vill ju ha vår helst igår, så en lite uppfräschning fick det bli. Skall be robin ta kort på mig ngn dag, med systemkameran så man kan få en pangbild istället för dessa mobilbilder. Är det ngn som är fotograf som läser min blogg får ni gärna maila mig om ni vill fota en headerbild till mig :) [email protected]

tråkig måndag

Frureinhold.se / 18 Februari, 2013 - 15:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Fy farao vilket skitväder det är idag asså. Vi har verkligen tagit slappisdagen till en helt annan nivå. Började dagen med en lång frukost, försökte med allt för att vakna till liv. Efter frullen gick vi ut på en långpromenad, ca 500 m ;) när man har småbarn blir får långpromenad en annan innebörd :p vi gick till en lekplats och gungade, länge och väl. Kan inte förstå hur kul det kan vara och gunga i all evighet :D så fort jag nämner att vi skall sluta står gråter min lilla tjej. Men under lättare tvång fick vi fortsatt vår promenad. Hailey älskar musik, så om jag bara sjunger och gör lite roliga danssteg så går hon med glatt :p Men hon kan också tvärvända och gå åt ett annat håll. 
 
Till lunch gjorde jag en super go sallad till mig, bestående av stekt bacon, grönsallad med fetaost, tomat, dressing och ägg. Det var kanongott och alldeles lagom till lunch, hailey fick pasta med köttfärsås och fetaost :) Efteråt åt vi knäckebröd och sen var det dags för lilltjejen att sova. Dock sov hon inte så länge som jag hade behövt för att hinna plugga så jag får komplitera det sista ikväll. Måste ju även plugga på tentan, big time så onsdag blir tentaplugg tills jag dör. 
 
Sitter just nu i min och haileys koja, vi har byggt den under bänken i köket :p snacka om att ha brist på ideer när vi bestämmer oss för att dra hit alla filtar och kuddar ifrån vardagsrummet :p men nu sitter vi här. Jag med datorn i knät och hailey med min telefon och lyssanr på spotify. Hon bläddrar så snabbt att man hinner lyssna som mest 3 sek på varje låt ;) Shuffle kallas det väl? I eftermiddag skall jag ut och pyssla om carisma, en annan häst i stallet som skall börja sättas igång lite smått. Dock blir mitt jobb att gosa med henne, köra horsemanship och efter ett tag börja longera :) hon är så jäkla söt och positiv till livet, så det skall bli kul att lägga extra tid på henne idag. Gullan skall jag rida ons och sön :) Helgen är egentligen rätt fullbokad, så får se hur det blir :) Men tanken är så och jag skall nog kunna klämma in gullstrumpan. 
 
Skriver mer ikväll, satt btw och kolla bikinis igår :D det finns så mkt fint, aaah ge mig sommar !

Blondie

Frureinhold.se / 17 Februari, 2013 - 20:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vad ljust håret är under, ser ju nästan blond ut ju :p Har slått mig ner i soffan och skall bara ta det lugnt nu ikväll. Jag och jessica gick en lång promenad förut och tidigare idag körde jag rockring samt rump/ben träning :) Imorgon blir det stallet igen och en jäkla massa plugg :p 

smilfinken

Frureinhold.se / 17 Februari, 2013 - 20:09 / Hailey
0 Kommentarer

hur söt är hon inte :p haha hon har börjat göra sig till när hon ser sig i spegeln eller i telefonen :P Robin och hailey låg även och myste innan läggdags förut, så himla gulligt :)

Smilfinken

Frureinhold.se / 17 Februari, 2013 - 16:39 / videor
0 Kommentarer

Hon är ju en klass för sig just nu, full rulle :p


Detaljer

Frureinhold.se / 17 Februari, 2013 - 13:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Gud vad jag inte är en inredningsmänniska, försöker liksom få till det, men jag vet inte. Sovrummet tror jag kommer bli riktigt bra, jag har ideer med övriga huset, men jag vill ha en röd tråd genom allt. Jag har lätt för att hitta massa fint och så ser det rörigt ut istället för snyggt. Försöker hålla det vitt, men med en färgkod. Just nu går det mesta i rosa/lila och det är super snyggt. Tänkte slänga upp lite kort som jag knäppte igår och idag :) Robin är iväg och köper fler roller till färgen och hailey sover middag. Hemtentan är nästan helt klar, har även konturläst den och är nöjd. Att gå från blogging snack till akademisk snack är inte alltid det lättaste. Men det är bara att skärpa sig eller bli underkänd, hårt att studera på högskolan :p Men arbeten brukar gå bra, salstentor är jag sämre på :p överanalyserar precis allt !
 
Vet inte varför vissa bilder blev liggande, men hoppas ni står ut med att se det :) 

all★star för barn

Frureinhold.se / 17 Februari, 2013 - 13:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur sött är det inte med dessa små converse till barn?? Hailey har ärt tre stycken skor ifrån Tuva och Tindra och 2 av dom är storlek 23, så tyvär lite stora, men kanske kan funka till sommaren. Tänker allafall köpa ett par rosa till henne :D Dessa bilder är från imorse efter frukost, pyjamas på och prova skor är nog det roligaste som finns :p Lik mamma tro?? :)
 

Kommit en bit

Frureinhold.se / 16 Februari, 2013 - 20:08 / Inredning
0 Kommentarer

Pjuu vad vi har målat :D allt är nu nästan grundat och taket är målat, robin håller på i detta nu och siliconar utanför vid listerna. Det blir jätte fint och det har gått jätte långt fram idag :D Imorgon blir det mer måleri och förhoppningsvis kan vi snart tapetsera också. Nästa helg är målet att flytta in och det måste vi väl kunna hålla?? :D Robins föräldrar har varit här och hjälpt till vilket var jätte trevligt. De har båda nya iphones, så nu har vi lärt dom allt vi kan ;) lagt in lite appar osv. Hailey skall få åka upp och spendera en helg uppe hos dom snart, de träffas inte så ofta efter att vi flyttat och hailey gillar verkligen sin farmor och farfar :) 
 
det är vitt :D haha nä men det blir såå bra, just nu bara grundat, om taket är ok imorgon kommer vi måla väggarna och de kommer inte vara vitt vitt utan bruten med en gråton. Det kommer inte synas det gråa, men det kommer ge ett annat intryck. Oftast bryter man antingen i gulton eller i grå, vi valde grå :) Hoppas ni förlåter mig för den dåliga uppdateringen. Men det blir så när man grejar hela dagen, har även skrivit på hemtentan och det känns bra, hoppas att lärarna tycker det med :D Nu skall jag fixa kaffe och glass, nam nam !

Wall of fame

Frureinhold.se / 15 Februari, 2013 - 22:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall vi göra en Wall of fame på oss i familjen <3 köpte en väggdekor på tradera och den är på g hem, då nu skall jag köpa ramar och framkalla kort :)


lång dag

Frureinhold.se / 15 Februari, 2013 - 18:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det har minst sagt varit en lång dag. Fick ju gå upp vid 07.00 även fast vi är lediga för att målarna skulle komma. Nu är de äntligen klara så i helgen skall vi måla och även kanske tapetsera :) Jag hade ju även tid till vet kl 09.00 så då fick haileys farfar komma hit och passa henne. Robin kom även han hem tidigare idag så jag åkte till stallet redan vid 14.00. Fick ridit gullan och pysslat om carisma, det är verkligen inget roligt väder idag och jag är rätt trött nu också. Robin är där uppe och grejar med lite småspackel i listskarvarna :) lovade ju bilder idag, men får köra på det imorgon. Ville inte störa målarna eller snickarna och de har hållt igång hela dagen. Det blir verkligen toppen fint, genomarbetat och inget fusk :) material av högsta klass vilket syns, det är rejält och fräscht :) Ikväll blir det lugnt och skönt, skall se på vampire diarys och kanske ngn bra film :) btw så bakade jag och hailey en sockerkaka förut och visst är det kul att baka ;) när vi var klara med smeten, rååååkade hailey stöta till sockerbunken som rasade i golvet. Hennes svar blev, ojj då :D
 

Allergispruta

Frureinhold.se / 15 Februari, 2013 - 10:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu börjar vi kampen mot macys kvalsterallergi. Hon skall få en spruta varje v i först 10 mån, det är inget som gör ont och hon reagerade inte ens på sprutan. Hon går just nu på kortison för att dämpa klådan och drömmen är att slippa korrosionen helt. Det är verkligen inte roligt något av det som är just nu med Macy, men vi gör verkligen allt för henne just nu.


nytt till sovrummet bla

Frureinhold.se / 14 Februari, 2013 - 21:57 / Shopping
0 Kommentarer

ÅÅhh fick klickat hem lite saker till sovrummet, tänkt på det länge men inte kommit till skott. Köpte även nya kuddar till vardagsrummet :) det gör mkt med nya kuddar och nya gardiner, även ett nytt överkast fick det bli :)

Nöjd tjej och fin teckning

Frureinhold.se / 14 Februari, 2013 - 20:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är maten i magen och kladdkakan med glass är på ingång :) idag har jag varit riktigt jäkla trött men trotts trötthet har jag gått massa fina kommentarer. Fick en av Helena angående mitt träna inlägg och det gjorde mig jätte glad. Sen frågade en tjej i klassen om jag alltid varit så driven framåt. Jag har väl det men jag får med träna på att se lösningar och lära mig naa teori. Pratade även framtidsplaner med min lärare och pratade om c-uppsats, dock tyckte han att min tankeställning var mer som en avhandling :D hur grymt hade inte de varit??

Jag skulle verkligen behöva en mentor, har så mkt tankar att jag kokar över :) men nog om skolan. Imorgon kommer målaren hit igen, grundmålning och nu är vi millimeter från att vara klara :D skall försöka fota imon, promise !! Här kommer två bilder på haileys ena hjärtepresent och även en teckning från granntjejen :D sötaste !!


Be my valentine <3

Frureinhold.se / 14 Februari, 2013 - 17:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Åååh fick en sån fin pandora pilutt av min älskling :)


Ester elenora

Frureinhold.se / 14 Februari, 2013 - 12:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Denna underbara sjal köpte jag på campadre för 199 :- (ord. 399 :-) köpte även en till hailey för 149 :- så nu kan vi matcha i vår/sommar :)


Robins Alla hjärtans

Frureinhold.se / 14 Februari, 2013 - 08:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Undra om han blir nyfiken när han ser detta :) jag kommer hem senare idag så hailey och Robin har var sin present som väntar på dom när de kommer hem :)


Godnatt

Frureinhold.se / 13 Februari, 2013 - 21:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Trött tjej, snart blir det sängen :) godnatt alla fina människor <3 ps här är haileys alla hjärtansdag present !!


ridtur

Frureinhold.se / 13 Februari, 2013 - 19:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger jag i soffan, nyduschad, härligt utmattad efter ett skönt ridpass. Gullan var riktigt påhugget idag så jag började med 20 min longering innan jag hoppade upp. Hon var fortfarande spänd men efter en stund släppte hon fint och hon var nog också lite trött efteråt. Jag fick åka och handla efter stallet och såklart köpte jag med aladdin hjärtchoklad hem ;) robins present ligger gömd här hemma, men vi tjuvstartar lite idag. Inte nog med att chokladen är svin god utan för att sprida lite extra kärlek. Imorgon kommer jag även hem senare, då vi skall arbeta med arbetet. Intervjun gick kanon bra idag, så imorgon skall jag sammanställa all data. Det var jätte kul att träffa min gamla lärare igen och efter intervjun gick vi till antikhallarna och käkade lunch. Det var nog den absolut godaste salladen jag ätit och efter maten fick man välja kaffe :D vi tog varsin latte :D Dit kommer jag att gå igen, man kunde även köpa massa fantastiska antika saker, det får bli nästa gång :) 
 

Tadaa

Frureinhold.se / 13 Februari, 2013 - 09:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Så då gör jag mig redo för att åka :)


intervju

Frureinhold.se / 13 Februari, 2013 - 08:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp idag är det dags för intervju, Hailey är nyss lämnad hos dagmamman och jag skall göra mig iordning för att åka ner till göteborg om en stund. Målaren kommer om en liten stund och spacklar, skönt när det allafall går framåt :p Jag skall även se om jag kan hitta ngt för alla <3 dag, så robin om du läser detta så skojar jag bara ;) I eftermiddag blir det stallet och sen ikväll lär jag behöva göra endel plugg. Gud känner att jag inte alls vet vad hag skall skriva. Det händer inte ofta, men idag är en sån dag :p skall se om jag inte kan skicka upp en dagens outfit bild senare :D 
 
underbara sälen :)

tradera fynd

Frureinhold.se / 12 Februari, 2013 - 19:19 / Shopping
0 Kommentarer

Åter igen ett fynd :D endast 11 :- betalade jag för denna elise ryan klänningen, superfin och perfekt nu till vår sommar :) Gå in och kika om det är något ni önskar er för det finns massa fint, även massa skit, men det får man klicka bort :) 
I like it !!

kväll

Frureinhold.se / 12 Februari, 2013 - 18:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu slår jag mig ner i soffan, Hailey har inte riktigt somnat än där uppe, men hon lär slockna snart. Det hade gått bra hos dagmamman idag vilket är skönt, dock hade hon inte sovit så länge så hon borde somna snart. Snickaren var här en sväng nu på eftermiddagen med, så nu kommer målaren imorgon och sen kommer robins föräldrar i helgen och då skall de flyttas fönster och målas. Tydligen har robin kommit på att han skall flytta alla fönster 1 dm ut från där de sitter idag :p så vi inte behöver ha fönsterbrädor samt att vi kan sätta mini ledspottar innuti fönstret :p 
 
Idag har jag som sagt varit i skolan och det har varit full rulle. Satt i två timmar på eftermiddagen och började skriva på examinationen för nästa vecka. Känner mig lite små stressad, har både salstenta och hemtenta nästa vecka :/ känns ju sådär kan man ju säga. Men jag skall göra så gott jag kan och imorgon är det bara intervjun kvar som jag måste göra innan vi kan börja samställa allt. Skall bli kul att åka in till stan imorgon, gymnasieskolan ligger på postgatan, alltså mitt i smeten så tar mig nog en tur på stan innan jag åker hem :) det är ju trots allt alla <3 dag på torsdag :)
 
Nu blir det lite plugg sen semla :D ni har väl inte missat att det är fettisdagen idag ?!

Underbara dagmamma

Frureinhold.se / 12 Februari, 2013 - 08:38 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey åt dåligt till frukost i morse och jag nämnde det för dagmamman, i fall om att hon tycker att hon är lite gnällig. Vet att de har fruktstund vid 10.00 och hon hade ätit lite, men lika bra att förbereda ifall om att hon skulle gnälla :) nu vet jag inte om hailey hann gnälla ngt på 20 min, men fick det här mms:et :D


Blandade färger

Frureinhold.se / 12 Februari, 2013 - 08:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Flätar håret på kvällen för att det inte skall slita så mkt när jag yr runt på nätterna. Måste ju säga att det minst sagt blev väldigt fina färger :D


näthat --- > nätkärlek

Frureinhold.se / 11 Februari, 2013 - 19:08 / Vardagen
0 Kommentarer

 

Middags snack

Frureinhold.se / 11 Februari, 2013 - 17:57 / videor
0 Kommentarer

Mimi :p


Bus

Frureinhold.se / 11 Februari, 2013 - 17:48 / videor
0 Kommentarer

Tidigare idag under vår promenad :)


Träning

Frureinhold.se / 11 Februari, 2013 - 13:38 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja, bamp bamp baaaaam. Nä så allvarligt är det inte, men jag tror att det jag nu kommer skriva om kommer kunna hjälpa många. Framförallt sånna som har lite tid över till sig själva. Jag började min resa för att bli av med gravidkilon samma dag som jag kom hem ifrån BB. Jag började med korta promenader som sedan utökade till längre och tillslut sprang jag. Jag investerade i en rockring som hjälpte mig med ''fettet'' runt magen och 1.5 år senare så har jag absolut ingen pangkropp. Men jag är nöjd och bara vetskapen om att det går om man vill gör mig villig att skaffa fler barn :p Egosentrisk jag lät där, men förstå mig rätt. Staplar upp enkla övningar och levnadssätt som kommer göra skillna. Men glöm inte att mycket sitter i psyket, hur mkt du än tränar spelar det ingen roll om du tycker att allt suger och att det är tråkigt. Det ger negativ energi och kroppen låser sig.
  • Promenera varje dag, 30 min up tempo.
  • Investera i en rockring, finns att köpa HÄR
  • Ta trapperna istället för hissen
  • Drick citronvatten
  • låt det inte gå för långt mellan måltiderna
  • ät frukt varje dag
  • uteslut inget födoämne, ät hellre mindre av tex protein eller kolhydrater om du inte tränar hårt.
  • Tänk långsiktigt
  • Hälsa är både psykisk och fysisk
Detta är allafall någonting, jag tror stenhårt på vardagsmotion i den långsiktiga träningen och glöm inte att äta något 20 min efter ett hårt pass för att slippa bli sjuk. Det är standard när man väl börjat träna, man är super taggad och glömmer den lilla detalj att äta. Efter ett hårt pass sänks immunförsvaret och man är mer påtaglig mot baciller. Genom att äta tex en banan direkt efter hjälper det kroppen att återhämta sig. Om ni har några frågor så ställ dom :) Alla kan vara anonyma! den första bilden är från ngr veckor efter hailey kom, den andra är för 1 år sedan och den andra är tagen ur lite halvtaskigt ljus idag ! Nu är det fokus på magen vilket såklart inte är viktigast, men ofta när man pratar med andra mammor så är det just magen man diskuterar. Hur blev du av med alla kilon, hur drog din mage tillbaka sig etc. Inget kommer gratis.
 

Få slätare mage...

Frureinhold.se / 11 Februari, 2013 - 10:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Få slätare mage till sommaren, eller bara börja kämpa mot gravidkilona. Checka in senare för enkla tips och övningar som du Inte behöver offra en massa tid ett gym för :) allt går om man vill :)


Linslusen

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 21:51 / Hailey
0 Kommentarer

Behöver jag säga mer?!


Traderafynd

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 21:42 / Shopping
0 Kommentarer

Pluss för traderafynd :) endast 20 :- dags att fylla på smyckessktinet inför vår och sommar :)


Dansstund

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 16:23 / videor
0 Kommentarer

Hailey visar sina moves ;)


Fortsättning

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 16:23 / videor
0 Kommentarer

Shake it :D


aztec

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 14:47 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har jag redan snöat in på bikini, vårkläder etc. jag älskar verkligen aztec mönster och i vår/sommar skall jag planera mina köp och försöka få till det som jag vill ha det :) Skall köpa lite nya sandaler och även lite nya kläder. Slänger upp lite kort här på inspo, lånar en bild ifrån Kenza, då hon alltid har extremt snygga kläder. Hm gjorde en serie, fashion against aids och den är ju to die for !! 

Bokat

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 12:42 / Resor
0 Kommentarer

Så nu var det bokat, torremolinos blev det och det känns kanon :) vi åker med norwegian både dit och hem och sitter på rad 4 vid fönstret :) så nu kan hailey få se jorden från himlen :)


snö

Frureinhold.se / 10 Februari, 2013 - 10:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps ända från igår har det kommit små vita flingor ifrån himlen. Jag kan inte annat än att gilla det, marken blir lätt pudervit och allt det döda får liksom ett vitt liv :p Sen längtar jag såklart till våren, men jag har konstaterat att det hjälper inte att längta :p det kommer inte fortare för det. Jag ser fram emot vår resa nu, skall bli skönt att veta att vi allafall får 1 v i sommar som kommer vara solig och varm. Sen kan det bara bli bättre, vi har ju gyllene tider inplanerade med våra underbara vänner och sen blir det säkert några tripper till marstrand, liseberg, havet, simbadet etc :) Idag skall vi eventuellt åka upp till kringeldammen och åka skridskor, tyvärr har vi inte köpt ngr skridskor men kan vara mysigt att packa en picknick korgo och åka upp och glida runt. Mamma och pappa har passat tindra och tuva lör-sön då jessica och mikael är i sthlm, så de var dom som kom med idén :) 
 
Imorgon är det ny vecka och jag skall genomföra min ''praktik'' det är ju inte direkt en praktik. Utan vi fick i uppdrag att ta kontakt med ett företag och diskutera arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete (bla). De ville även att vi skulle genomföra något praktiskt, exempelvis en enkät hos de anställda. Dock har min arbetsplats sportlov nästa vecka så jag skall få äran att intervjua rektorn, vilket jag ser som ett bättre alternativ. Där har jag möjlighet att få en inblick i hur arbetsmiljöarbete kan gå till och jämföra det i teorin. Blir som en omvänd teori i praktiken :p Jag tycker det är bra att vi tidigt får lära oss i utbildning att ta ansvar och sättas under press. Jag har suttit och spånat på mina intervjufrågor och konstaterade rätt snabbt att jag inte är någon journalist, men jag gör så gott jag kan :) 
 
Om vi åker upp till kringeldammen tar jag med mig kameran och fotar lite härliga kort :D 
 

Revlon nutri color cream

Frureinhold.se / 09 Februari, 2013 - 20:18 / Shopping
0 Kommentarer

Om det är något som alla borde ha i sin dusch så är det revlon färgbomb. Det är en vårdande inpackning med färgpigment. Den finns i olika nyanser beroende på vilken färg man har och jag kan utlova ett amazing resultat. Jag har nu köpt nr 1002 för att undvika gula toner i det blekta. Priset på denna mirakel produkt ligger mellan 179 :- - 219 :- :)


Resa

Frureinhold.se / 09 Februari, 2013 - 18:06 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu skall vi bara klicka på bokarknappen så är allt klart  :) det blir malaga och torremolinos, dock inte samma hotell som sist gång. Vi valde mellan det eller detta och vi valde detta. Lite mer barnvänligt med större yta att leka på samt en bra barnpool. Så bokarkanppen skall tryckas ner och sen åker vi. Från 16 juni-23 juni är vi borta så det blir över midsommar, kommer hem midsommardagen. Lite trist kanske, men vi har varit borta förut över midsommar och fördelen är att man slipper regnet :D haha skämt och sido, men nu blev det så allafall. Måste fixa pass till mig och hailey, men vi har ju tid på oss. Har ni några resor planerade i sommar?

godmorgon

Frureinhold.se / 09 Februari, 2013 - 08:35 / Vardagen
0 Kommentarer

gäsp vad trött jag är, står just nu i köket och fixar frukost. Hailey har blivit förkyld men snor över allt, inte så skönt för henne och inte så skönt för oss. Tror robin sa att han har varit uppe 5 gånger inatt för att hon vaknar och hostar :( macy hade med en orolig natt och vaknade vid 04.00 och var super kissenödig. Hon käkar ju kortison och det gör att de dricker mer och blir mer kissenödiga. En jobbig natt helt enkelt så vi båda går med ögonen dragandes i backen :p men vi repar oss nog snart. Det är ju trots allt lördag och vi har inget direkt planerat. jag skall till stallet en snabbis på förmiddagen men annars bara ta det lugnt hemma. 
 
Skall ge er mer update senare, men nu blir det frulle ! 
 

Håret stylar

Frureinhold.se / 08 Februari, 2013 - 13:18 / Vardagen
5 Kommentarer

Jag älskar det, vår och sommar koooomsi !!


Morgon promenad

Frureinhold.se / 08 Februari, 2013 - 11:40 / videor
0 Kommentarer

Riktigt friskt ute idag :) i like it. Huset är städat, lunchen är på g och i ef är det först lek med Troy och Mickaela, sen stallet och ikväll blir det middag hos syster :)))


Vems sida står du på??

Frureinhold.se / 08 Februari, 2013 - 09:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Klicka här och make a stand !

Liten hailey

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 22:34 / videor
0 Kommentarer

Titt ut älsklingen <3


sälen

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 20:30 / Foto
0 Kommentarer

Här kommer lite bilder från sälen :)
 
 



Håret

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 20:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är mitt hår färgat och klart. Det blev en ljusare ombre och jag är super nöjd, Camilla är jätte duktig. Jag skall nu köpa en revlon färgbomb i nyans 1002, har en mörkare nyans nu, men för att undvika gula toner så blir det mer silvertoner :) håret är nu helt ostylat då jag fick bråttom hem, men ni får allafall se färgen :) Denna gången färgade vi en brun färg i botten för att färga min utväxt, sen blondering som fick sitta i olika lång tid så det blir denna ombre stilen :) 
 

Hårfix

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 16:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu börjar det hända grejer :)


Fika

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 15:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Lite fika blev det också :)


Sushi

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 14:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Snart dags för färgning, men först sushi med abbe :)


Trygghet i samhället

Frureinhold.se / 07 Februari, 2013 - 11:59 / Vardagen
0 Kommentarer

 
Starta

Här har ni möjlighet att svara på en enkät som vi har satt ihop som en prövning i vår utbildning :) 10 frågor som går jätte snabbt att svara på ! 

ridpasset

Frureinhold.se / 06 Februari, 2013 - 21:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Dagens ridpass var ett sånt där pass som man känner att allt sitter. Hon var mjuk, följsam, på allerten men inte spänd. Vi körde ett härligt dressyrpass med byten i cerpentin. Hon bytte rent och släppte fint i båda varven. Ser redan fram emot fredag. Träningsvärken hinner inte lägga sig innan det är dags igen, men gött är de. Fick köpt mig en säkerhetsväst idag med och ett par nya sporrar. Fyndade ett par rundade 2 cm, med gummi runt skaften och svarta rämmar, endast 75 :-. Tre hästar i kungälv skall ha en hiss i bemötande, utbud och även bra priser. Hittade en tävlingstshirt från kingsland som var såååååå snygg. Gick och drägglade över både byxor, tröjor och kavajer. Nu skall jag inte tävla, men om jag hade så hjälp vad mkt fint det fiiiins !! Starrider vet ni som innan är helt amazing, men det finns ju andra märken som också knäcker ! tex hv polo, denna hade jag kunnat ha även till vardags :D 
 
svettig men glad !! 

dear diary

Frureinhold.se / 06 Februari, 2013 - 09:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Sitter och läset två dagar i mitt liv där jag nog var så nära botten man kan komma. Det kan slå mig ibland när jag ser på mitt liv idag, hur extremt bra jag mår och hur lyckligt lottad jag är som får leva det liv jag lever. Jag har en fantasitsk familj, jag har mina underbara vänner och jag är frisk. (så mkt som det går ;) ) men hur kan denna trasiga tonåring må så bra idag? vad var min räddning? Om jag skall säga vad jag tror så är det Robin, under min gymnasietid fanns han där, som en skugga, jag var för dum för att se vad som fanns mitt framför ögonen på mig. Min tvillingsjäl som jag skall dela resten av mitt liv med stod där, med sitt vackra leende och gjorde mig alltid så otroligt glad. Jag känner mig inte redo att skriva ner dessa två dagar, de är för mörka och whats the point? vill ni så skriver jag, men annars håller jag det inom dagboken. Jag kan däremot skriva om en helg jag spenderade ihop med min äldsta vänn.
 
24/10-2005
Underbar helg, började med fredag, Åkte till J, började göra iordning oss för Ryrsjöfesten... var fett nervös över vad som skulle hända osv. Visste att S skulle dit men jag visste inte om han brydde sig ngt om mig eller om det bara var fantasier. Jag och J åkte dit, de roliga var att vi såg likadana ut. Samma kläder och allt :D Mötte S där, var lite stelt men jag och J satte oss vid ett bord. Efter typ 5 min kom S och satte sig brevid mig. :) Blev jätte glad, helt överlycklig. Tiden gick och jag och J gick upp och dansade, these boots are made for walking. Allt var bra tills K packet kom :( S och B gick iväg och pratade, jag hade dom inom synhåll men det var ändå jobbigt, visste inte vem han skulle välja. :( Tiden gick och jag blev mer och mer nervös, till slut var det klara och då gick han och D iväg. Jag fattade ingenting.... D kom tillbaka med ett leende på läpparna, det var då jag förstod att S valde mig före B. Jag blev hur glad som helst. 
 
-----

När jag läser detta blir jag bara så trött på mig själv. Så många gånger som jag offrade min egen heder för att en annan kille skulle kunna leka med mina känslor. Detta var bara 1 av många gånger och jag kan ibland önska mig tillbaka i tiden bara för att köra ngn in your face :D Nu skall man inte ångra tid utan förvalta det man har här och nu :p men ibland kan jag inte låta bli. Så synd att jag inte har ngt kort ifrån denna kvällen. Jag och J var smashing coola :D anyway, här kommer låten som fick allas rumpor och ben att gunga.
 
 

resa

Frureinhold.se / 06 Februari, 2013 - 09:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det tycker jag såklart om :) skönt att komma bort, inte tänka på vardagen för en stund och bara spendera tid med familjen. Vi sitter som sagt och kollar på kortresor, spansktalande land kommer det att bli så jag kan träna ltie på min spanska. Men det är svårt att hitta vart, jag har kikat på mallorca på en liten by på andra sidan ön från pamla. Men så gillar jag malaga och där vi var sist i torremolinios var ju kanon för barn och hotellet hade både pool och barnpool. Men så känner man att det kan vara kul att bo på ett nytt ställe. Så ja, det är inte enkelt :p det borde vara det, men det är det inte just nu :D Hittade på lets deal också en resa till malaga, eller lite utanför 5 nätter för 1600 :- suuuuper billigt och då hade man kunnat på 5 nätter i malaga med så blir det 10 resdagar. Får sätta mig med robin ikväll och kika på det. Det är ingen bråska, hittar vi inget så får vi ta oss en tur med bilen runt om i sverige :) 
 
Men om man ser till långresor hade jag velat åka till maldiverna på bröllopsresa, så himla vackert. Hittade en resa för 84 000 :- som hittat ;) inte direkt. Men vi har också kollar på cuba, jamaica, usa, domenikanska etc. Runt om karibien helt enkelt. Jag har aldrig varit i usa mer än att mellanlanda så miami hade inte varit helt fel och i så fall ta en tur över tll cuba i ngr dagar. Man behöver inte göra det så krångligt :) Bilden med sovrummet under vattnet är ju bara to die for :D 
 

hair inspo

Frureinhold.se / 05 Februari, 2013 - 19:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur coolt är inte detta håret?? Skall ju till camilla (cruz hair) på torsdag och då tänkte jag kanske testa detta, leopardslinga :D 
annan inspo nu inför vår och sommar är bohemian style. Virkat, blandat med jeans och natur färger :) 
Vi håller också på att kika på sommarresor och det lutar åt malaga igen :) längtar såklart efter långresa men det får vänta lite. Nu blir det renovering här hemma, både insidan och snart är det dags för utsidan igen när våren och sommaren kommer. Finns inget värre än när vi börjar med ngt här hemma och så blir det inte klart direkt. Lite så är det med sovrummet just nu, men det är snart klart :D sängen står så fint här nere i vardagsrummet haha :p Men det blir som sagt super fint när det är klart. Väntar in målarna som skall spackla och dona. 
 
Det hade gått bra för hailey idag hos dagmamman, dock har hon lite svårt att komma till ro nu så robin är uppe hos henne och sjunger lite. Måste vara massa intryck att bearbeta, så känner allafall jag just nu. Mitt huvud är på helspinn. Dock har jag fixat praktikplats idag, sagt en massa smart saker och känner mig verkligen på hugget :D Hälsa är heltklart min grej :) Vet inte om jag skrivit det, men jag har ju läst hälsoprofilsbedömningskurs innan jag gick hem för mammaledighet. Det kan man verkligen komma långt med om man förvaltar det väl :) 
 

Första dagen

Frureinhold.se / 05 Februari, 2013 - 11:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey var ledsen i morse när jag lämnade henne. För första gången själv hos dagmamman och det skär i hjärtat när ens barn är ledsen. Men jag fick ett sms nyss med bild och text :) hon var glad och sprallig vilket var skönt. Nu längtar jag efter min sessa !!


:)

Frureinhold.se / 04 Februari, 2013 - 12:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Lite intressant var det allt :p


Ponnyakuten

Frureinhold.se / 04 Februari, 2013 - 10:41 / videor
0 Kommentarer

Morgontv blir ponnyakuten, härligt att hailey börjat med att säga nej, till precis allt :p


Faster

Frureinhold.se / 03 Februari, 2013 - 08:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har han kommit, en underbar liten kille är äntligen här och helt underbart söt.


Voffar

Frureinhold.se / 02 Februari, 2013 - 23:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Haileys morfar är en riktig favorit. Hon säger dock voffar xD mormor är bra hon med :p


Håret

Frureinhold.se / 02 Februari, 2013 - 13:23 / Vardagen
1 Kommentarer

I veckan blir det ev uppfräschning på håret. Om Camilla har en lucka på torsdag efter skolan går jag ner till henne :) min skola ligger granne med hennes salong :) nyfikna vad jag skall göra ? :p


Dagens

Frureinhold.se / 02 Februari, 2013 - 13:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu åker vi till lödöse och spenderar eftermiddagen där med middag och hockey :) skall även gå upp och besöka mormor.


Horsemanship

Frureinhold.se / 01 Februari, 2013 - 22:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Om det är något som jag lärt mig under mina år med hästar så är det fördelen med att ha utfört så många olika discipliner. Även att jag har träffat och ridit så många olika hästar ger mig en fördel. Jag tävlade ponny hoppning som ung och emellan det jobbade jag på Åby travbana. där tränade jag både körning och ridning på travhästar :) när jag sålde min ponny blev det lite ströridning och det blev inget mer seriöst förän vi flyttade till Uddevalla. Då började jag rida western på helt underbara quartrar. Det var ett helt nytt ridsätt och jag är så glad att jag fick möjligheten att lära mig det. I 3 år red jag western och jag saknar framförallt poke helt sjukt mycket. Så genomgo och söt häst, psyket på både poke och Sören är bättre än på många. Men åter till min poäng, jag har lärt mig så otroligt mkt och det har hjälpt mig så otroligt mycket. Idag var det horsemanship för mig och Gullan :) hon var så himla duktig. Roligt att samtala med hästen på ett sånt sätt :) på måndag skall jag rida igen :) får hoppas jag får stanna i sadeln ;) söt är hon allafall !!


sommarskor

Frureinhold.se / 01 Februari, 2013 - 13:25 / Shopping
0 Kommentarer

ÅÅÅh hittade tre helt underbara sandaler som jag verkligen vill vill ha :D Iår skall jag köpa lite nya sommarskor då förra året var sista säsongen för många av dom. Ser fram emot att hitta några riktigt snygga och sköna sandaler att strosa runt med i sommar ! Sandalerna nedan hittar ni HÄR :)
 

Bikester.se

Frureinhold.se / 01 Februari, 2013 - 12:52 / Shopping
0 Kommentarer

Nu när vi var i sälen slog det mig att vi alltid är där på vintern. Ganska logiskt egentligen, men sälen är helt fantastiskt på sommaren. Fjällen är helt fantastiska att vandra på men även att cykla på. Vill man åt ett riktigt äventyr skall man verkligen besöka fjället på en mountenbike, man behöver inte vara pro för att klara av det och med rätt utrustning går det ännu bättre. Jag hittade sidan Bikester.se som ni hittar här, de har ett stort utbud och där finns allt. De har allt ifrån nybörjar utrustning till de mer avanserade utrustningarna. Jag skulle helt klart vilja prova att åka upp sommartid, vandra på fjället och även ta mig en tur på cykel. En tjej i mitt fotbollslag åkte vasaloppet på cykel, hon sa att det var riktigt nice. 
 
Men förutom äventyrcyklar har de också familjecyklar och det är något som vi måste börja kika på nu när våren närmar sig. Vi har en cykelstol men behöver en ny cykel till mig. HIttade denna snygga vermont saphire, helt klart ett alternativ :) 
 
Hailey skall också ha en cykel i framtiden och även barncyklar hade de på denna sidan :) denna var ju bara så himla fin ! Gulligt med en liten krog längst fram också, kanske skall önska sig denna i två års present eller kanske i 3 års present :) mycket cykel kommer det allafall att bli, roligt med utflykter :)