StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Parkbesökare överraskade av korgar med Rawson’s Retreat – levererade från himlen!

Frureinhold.se / 12 December, 2013 - 19:35 / Vardagen

Hur skulle du reagera om du var på promenad i parken och tre minihelikoptrar dök upp och släppte ner en korg med vin rakt framför dig? Tack vare det australiensiska vinmärket Rawson’s Retreat Precis var det precis vad som hände ett antal lyckliga parkbesökare i Stockholm förra veckan. Ett gäng radiostyrda oktokoptrar (helikoptrar med åtta rotorer) skickades ut i parken för att leverera en korg innehållande en flaska Rawson’s Retreat’s Shiraz Cabernet and två vinglas till intet ont anande parkbesökare.

 

“Det var riktigt crazy!” säger Jonas Wallskog som var i parken med en vän. “Vi går hit hela tiden, och vi bara sätt där på bänken, och så hör vi ett BRUUUMMMM och så kommer de här maskinerna flygande! Det var som nåt från en science-fictionfilm. Sjukt förbryllande… men kul!”

 

"Helikopteröverraskningen var en demonstration av vår idé att everyday can be a retreat”, säger Anna Andrée Jeppe, Brand Business Manager på Rawson’s Retreat i EMEA.

 

Om Rawson’s Retreat Shiraz Cabernet: Rawson Retreat s Shiraz Cabernet - en blandning av premium shiraz och cabernet sauvignon-druvor odlade över hela sydöstra Australien. Det är jäst och lagrat med fransk och amerikansk ek och har en fruktig smak med inslag av björnbär, mynta, vanilj och kryddig ek. Det är en klassisk australiensk blandning bäst lämpad till rätter med grillat kött och grönsaker.

 

// sponsrat inlägg



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: