StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Älskar kommentaren :D

Frureinhold.se / 02 December, 2013 - 21:48 / Vardagen

När jag läste din blogg idag, och i synnerhet när jag såg hur du skrev ut att du köpt strl 27, kna klämma i dig 26 om det är så, kom jag att tänka på en studie jag läste om idag. den handlade om narcissism. 

"En ny studie gjord av forskare vid Wester Illinios University visar att Facebook-användare med många facebookvänner som regelbundet uppdaterar sin status och lyfter upp det egna jaget löper större risk att vara drabbade av narcissism" 

Stod det i artikeln, och även på wikipedia ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissism ) 

Så kollade jag då din facebook, och kunde knappt hålla mig för skratt!! Du uppdaterar flitigare än någon jag har på min vänlista, har väldigt många uppladdade foton (väldigt många var ju på dig själv) och man får dessutom ofta bilden av att du vill framstå som väldigt duktig, smal, snygg, effektiv, osv osv, när man läser din blogg.... 

Så skulle någon nu fråga mig om jag visste någon som jag assosierar med ordet narcissist, kommer det bli du ;) 

Tolka detta hur du vill. Jag har absolut inget emot självgoda personer så själv ser jag det inte som nödvändigtvis negativt (kna själv vara självgod ibland, dock aldrig vad det gäller mitt yttre, men annars så!). Är man narcissist och vet om det, kan man ju ofta bjuda lite på sig själv i det hela, då blir det ju en liten charmig udd på det, så vida det inte går för långt. 

Kan tillägga att du inte känner mig, så detta är dömt via nätet, och blogg har jag ingen. 
// Sandra P
 
-----

Jag vet inte riktigt vad skribenten av kommentaren vill ha för svar från min sida. Men något som jag tycker är väldigt underhållande är vad och hur människor väljer att kommentera på andras bloggar. Jag får väldigt sällan kommentarer som dessa, oftast är det från vänner och familj. Om jag är narcissist, njae det vill jag inte påstå, om jag är självgod, mycket möjligt. Jag håller inte igen, jag lägger upp mycket bilder, både på mig själv och min familj. Jag tillhör inte gruppen mellanmjölksvenskar och det är jag väldigt glad över. Sen accepterar jag såklart att folk inte är som jag, det hade varit för tråkigt om alla var precis likadana :) dock har jag lite svårt att tolka denna kommentar då den bitvis är lite flummig i meningsuppbyggnaden. Sen att skribenten får känslan av att jag vill framstå som väldigt duktig, smal, snygg etc. Jag kan med handen på hjärta säga att jag tycker att jag är både duktig, smal, snygg etc etc. Jag ser inget fel om att tycka om sig själv, snarare tvärt om. Dock fokuserar jag inte på om jag är smal eller om jag är snygg, mitt fokus ligger på att må bra, både fysiskt och psyksikt. Jag är också en människa som bryr mig otroligt mycket om min omgivning och är mån om att alla skall må bra. Jag tackar för din kommentar Sandra och hoppas att du fortsätter att läsa min blogg och hittar nya saker som du kan underhålla dig med :) 
 
kramis ! 
 

Postat av: SjungandeMamman

Förstår inte heller vad det är för fel med att tycka om sig själv och vara nöjd med den man är. Jäkla jantelag! Man är som man är och därmed punkt. Sen att det alltid finns de som hellre lägger energi på att störa sig på andra istället för att fokusera på att själva börja tycka om sig själva är ju ett kapitel för sig.

Det är aldrig kul med sådana kommentarer men verkar ju tyvärr vara oundvikligt.

Fortsätt vara som du är snygging ;)

Kram på dig

2013-12-03 @ 10:16:06
URL: http://www.sjungandemamman.com
Postat av: sandra

Fast jag skrev det inte som något negativt. Bara ett konstaterande :P Jag tycker inte det är fel att vara självgod, så länge man är det ned glimten i ögat. Jag tror snarare att för att må bra innom sig och kunna ge 100% kärlek till andra, måste man först lära sig att älska sig själv!


Lustigt att du påpekade meningsuppbyggandet dock, låter som som en slags "anfall är bästa försvar" taktik. Du kan inte kritisera mig på någon punkt då du inte känner mig, så du greppar efter ett halmstrå kanske...! När det kommer till grammatiken är det ju inte din starkaste sida, så att du påpekade just detta var kul :)

2013-12-03 @ 23:05:29


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: