StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Försäkring till barn

Frureinhold.se / 08 April, 2013 - 08:11 / Vardagen

En sak som jag började tänk på lite under grav är vilket försäkringsbolag man skall välja till sitt barn i magen och även till sig själv som gravid. Man vill inte tänka på, vad gör jag om detta händer, men hur tråkigt det än är så finns ändå risken. Vi har valt trygg hansa att försäkra hailey i, de har en bred försäkring med mycket inkluderat. Min syster har den till båda sina barn och är jätte nöjd. skriv gärna vilka bolag ni har och om ni är nöjda :) 


Postat av: Sofia

Hade Trygg Hansas barnförsäkring tidigare för alla barnen. Men med tre barn tyckte jag att jag bara betalade och betalade. Efter att ha kikat runt och jämfört barnförsäkringar hos bland annat < href=" http://bankforsakring.konsumenternas.se/Forsakring/Barn/Barnforsakring/Jamfor-barnforsakring/">Konsumenternas, vilket i och för sig inte var det allra enklaste :-D, tecknade jag en < href=" http://mina.se/barnforsakring/">barnförsäkring där jag betalar en premie för alla mina barn.,

Enligt Konsumenternas var det inte så mycket som skilde mellan försäkringarna, i vissa fall fick jag till och med ett bättre skydd, samtidigt som jag sparar över 300 kronor varje månad. Så nu blir det att shoppa en sommargarderob istället! :-)

2013-04-14 @ 17:35:06


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: