StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Miss Dee

Frureinhold.se / 30 April, 2013 - 20:26 / Vardagen
1 Kommentarer

Det har legat ganska lugnt på Miss Dee fronten, men nu kör vi stenhårt. Miss Dee har satsat stenhårt på kvalité och återförsäljare. De drivs nu av nordic brand som köpte upp dom förra året. Jag fick hem några sampels idag och jag kan garantera kavlitén :) bra plätering och riktigt snygg design ! Miss Dee finns nu även på MQ så passa på att gå in och kika efter dina favoriter. 
 
För att se hela produktkatalogen klickar ni HÄR !

underbar bild ifrån slottskogen

Frureinhold.se / 30 April, 2013 - 16:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Måste slänga upp denna innan jag åker till stallet, måste till slottskogen snart igen :)
 

Tuva på besök

Frureinhold.se / 30 April, 2013 - 14:31 / Foto
0 Kommentarer

Så häriga bilder jag fick klickat av nyss :) Hailey med kusinen Tuva <3
 


grym låt

Frureinhold.se / 30 April, 2013 - 14:04 / Music
1 Kommentarer

Så jäkla peppande låt, det går ju inte att stå still :D nu har vi disco här hemma, jag och tjejerna :)
 

storm

Frureinhold.se / 30 April, 2013 - 12:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Är nyss hemkommen från en lite halvstormig promenad med hailey :) Hennes hosta har varit lugn inatt vilket är skönt. Hon var så söt igår kväll. Jag bestämde att hon skulle sova med mig i sängen, tog med alla snuttar kanin etc och gosade ner oss i sängen. Det tog ca 5 min så reser sig hailey upp tar sina snuttar och kanon och säger ''hej åå mamma'' så gick hon i på sitt rum och la sig ?! vem vill inte gosa med mamma, tydligen inte hailey som hellre sover i sin säng. Men men hon sov gott hela natten. Idag har hon varit hes, snuvvig och lite hostig men vi har passat på att vara ite och lufta lungorna. Om en stund kommer kusin Tuva hit och då skall vi också gå ut en sväng. I eftermiddag väntar lite hoppövning med C och sen eventuellt ner till kungälv för att kolla på ngt valborsfirande :) Pappa var så gullig och påminde mig om att hailey kommer om ca 11-12 år tjata om att få åka till gbg och gå på kortegen ;) han säger det bara för att retas förr att jag så gärna ville åka ner när jag var alldeles för ung :p Nu blir det kaffe :) kram på er !
 

Mammas hjärtegull

Frureinhold.se / 30 April, 2013 - 07:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Hon är så söt, charmig, rolig och busig :) de händer så mkt just nu att jag knappt kan förstå det själv. Hon trivs så bra hos dagmamman och igår berättade hon att barnen diskuterade om vem som lekt med hailey mest och att det var orättvist :p hon är omringad av helt underbara barn och vuxna. Den där rosa bubblan som vissa säger inte finns, den finns visst. Dock inser jag med att man är otroligt utsatt när man är i denna bubblan, för livet har ju såklart sina ups and Downs. Hoppas inte kontrasterna blir för stora bara, en fördel är att inte ställa så höga krav. Jag har blivit jätte mkt bättre på det, uppskattar livet mer än alla materiella saker runt omkring. Nu har jag redan många saker, men jag slutar aldrig drömma om mer. Drömma är en helt annan sak än att sätta krav. Jag har massa drömmar. Både realistiska och orealistiska :p


Falsk krupp

Frureinhold.se / 29 April, 2013 - 21:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Fy Hailey har åkt på falsk krupp, hon hade de sist gång vi var i sälen. Dock hade hon influensa då med, nu är det ''bara'' falsk krupp. För er som inte vet vad det är kan jag skriva lite kort. Krupp, tidigare kallad falsk krupp, beskriver ett tillstånd som kännetecknas av skällande hosta, heshet och andnöd med väsande inandning. Det beror på en inflammation i luftvägarna som orsakar en svullnad i slemhinnan nedanför stämbanden. Inflammationen orsakas vanligen av olika förkylningsvirus. (Läs mer här) Så nu sitter hon med pappa robin i soffan och kollar på bilar. Var nyss ute och gick med henne på altanen för hon hade så svårt att andas :( Tindra hennes kusin hade med krupp när hon var liten så jessica blir mer eller mindre nerringd. Tur jag har henne, hon är min 1177 :)
 

utvärdering av ridbyxor

Frureinhold.se / 29 April, 2013 - 19:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Byxorna får A+, så jäkla sköna att rida i och så jäkla bra passform. Skall jag köpa fler ridbyxor i framtiden lär det bli samma eller Tyras superläckra ridbyxor från kollektionen starrider. Hade egentligen velat prova dom innan, letade efter deras monter på GHS men hittade den aldrig :/ får maila och fråga hur de är i storlekarna. Carisma var jätte duktig idag och imorgon väntas lite småhoppning för henns del. Skritten och traven funkar bra, men galoppen sitter inte än. Hon orkar inte hålla stödet på ytter och hon blir lätt studsig. Men hon är så jäkla grym och det kommer :) Skynda långsamt är ett bra sätt att tänka med unghästar. Vi hade även super tur med vädret, inget regn så långt ögat kunde nå :D Nu verkar det som det är på g igen, så väldigt tur för oss !
 
Måste också skriva vad denna lilla tjej gjorde förut. När vi kom hem ifrån dagmamman tog vi av alla kläder och passade på att springa lite naken. Jag ställde fram pottan och sa att om hon behövde kissa så får hon sätta sig på den. Hon nickade som hon brukar och sprang vidare. Jag grejade i köket och vips hör jag ngn som säger, kissaaa, vänder mig om och vem tror ni sitter på pottan och kissar ?!?! så himla stolt mamma, nu har hon både bajsat och kissat på pottan, denna gången helt självmant. Innan har vi bett henne sätta sig på pottan och hon har lossas kissat, torkat sig och sen inget mer. Men idag gjorde hon detta helt själv :) 
 

Ny design

Frureinhold.se / 29 April, 2013 - 13:33 / Vardagen
5 Kommentarer

You like ?! jag är super nöjd, jätte duktiga annaform.se har hjälpt mig med designen och ingen mindre än jag är super nöjd. Vill ni också ha ett lyft på bloggen skall ni besöka hennes hemsida, jag beställde igår och fick en helt ny idag. Jag fick själv bestämma färger, stil etc. Kan varmt rekomendera henne :)
 

det blev..

Frureinhold.se / 29 April, 2013 - 12:38 / Shopping
1 Kommentarer

.. vad jag hade tänkt mig. Var först på tre hästar och provade ett par byxor, tyckte om dom och de låg inom rätt prisklass. La undan dom och åkte ner till hööks, där provade jag 3 stycken men som inte alls satt så snyggt som de andra. De var i jeans vilket jag tycker är skit snyggt, men de på tre hästar var lite stilrenare. Så nästa byxor får bli i jeans. Jag köpte dock en tröja och ett par ridvantar på hööks :) Jätte nöjd med det jag fick med mig och på vägen hem köpte jag ett nytt schampoo och lite kex ifrån kexen :D Gottegris. Men kan behöva fylla på lagret lite inför i eftermiddag då jag skall rida i detta underbara väder :)
 

regnig dag

Frureinhold.se / 29 April, 2013 - 08:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey har nyss blivit lämnad hos dagmamman och jag sitter och skriver de sista på den ena uppsatsen, tror jag är helt klar med den nu. Det känns som den lilla uppsatsen är mer välarbetad än den stora. Måste sätta tänderna i den snart och få till den så bra som jag har det i tanken. Jag skall även iväg idag och köpa ett par nya ridbyxor och en ny tröja. Hade behövt benlindor också, kommer inte ihåg om jag skickade med lordi ett gäng när hon flyttade eller om de ligger i stallet i uddevalla. Hur som helst så hinner jag inte dit upp innan tor, så i värsta fall får jag köpa ett par nya eller låna utav Malin :) Jag borde ta en tur till ullared snart och inhandla lite nödvändigheter :) 
alla dessa tre är från hööks, men åker först till tre hästar och kikar :) Så skönt att både tre hästar och hööks ligger så nära nu :) 
Gullstrumpan är så fin :) Nu längtar jag tills ägaren kan hoppa upp igen, hästarna kommer bli så glada <3

newbie nytt

Frureinhold.se / 28 April, 2013 - 20:51 / Hailey
0 Kommentarer

ÅÅh fick precis beställt tre nya kläder ifrån newbie :) älskar verkligen den serien och är så glad att de finns i Haileys storlek :)
 

Jag finner inga ord

Frureinhold.se / 28 April, 2013 - 14:56 / Vardagen
1 Kommentarer

Hur fina grannar vi har, hur skall vi kunna bräcka detta eller ge tillbaka? tänk vilken tid det måste tagit att pärla allt detta :) Underbara barn, vill bara krama sönder dom. Nu får jag klura ut vad vi kan ge tillbaka <3

Ridit dressyr

Frureinhold.se / 28 April, 2013 - 13:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har jag och Carisma ridit för Mickan. Dressyrsadeln på och ett riktigt benpass stod på schemat. Jag är så himla glad att mickan ville hjälpa mig idag och det gjorde enormt gott. Ser redan fram emot att rida henne på tisdag. Jag fäster mig mer och mer för varje gång jag rider henne och hon är precis min typ av häst helt klart. Dock gillar jag gullan med en massa, det skall bli kul att rida henne på torsdag och hitta knepen för att rida henne rätt :) Hon är mycket häst att rida och bara man hittar knepen så tror jag det kommer gå kanon. Jag började passet idag med lite horsemanship och C är super duktig, går efter mig som en liten hund <3 Längtar också till madde hoppar upp och rider igen, tror hästarna saknar henne :) Nä nu skall jag dricka mitt kaffe och vila mina sköra ben, hailey har blivit snorig, hoppas det stannar där...
 
Här var Hailey igår :) Snygg bil hon valde va :D

Lite kort från igår :)

Frureinhold.se / 27 April, 2013 - 13:45 / Vardagen
1 Kommentarer

Mickan stod för fotograferingen :)
 
Jag tror att alicia och hailey kan bli riktigt fina vänner ! 

Kolla på bil

Frureinhold.se / 27 April, 2013 - 12:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Fast inte ny till oss än utan ny till Robin inom jobbet :) det blir en pickup istället för skåp och den vinnande bilen blir Nissan navara V6 :) provkörde den nyss och den är riktigt trevlig. Nu sitter vi på club evergreen och skall äta lunch :) härliga lördag, ikväll kommer två av Robins kompisar och vi skall grilla :) hörs sen underbara läsare !


update

Frureinhold.se / 26 April, 2013 - 20:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är jag hemma, ny duschad, ny äten och även fixat min första mojito för iår :) Så himla gott och himla nöjd med dagen. Vagnen är en dröm, hailey gillar den jätte mkt och den är lätt att köra :) Ridningen gick kanon, men jag ser på filmerna och på min ridning att jag är grymt missnöjd.... måste få upp kroppen mer och träna mer :) Slutade på en kombination på bom, kryss och oxer 120-130. Jätte nöjd med gullan men jag måste skärpa mig. Nu är det dags för lets dance och bara ta det lugnt. Skriver mer imorgon :)
 

könsneutrala omklädningsrum?

Frureinhold.se / 26 April, 2013 - 13:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har läst både på blondinbellas blogg och på aftonbladet om debatten kring könsneutrala omklädningsrum. Jag kan inte annat än att små fnissa lite. Jag står fast vid att man skall vara stolt över sitt kön, även om man väljer att vara kvinna eller man. Man skall bli accepterad vilket som, sen det här med färger. Om färgerna är det som stör folk mest, då ligger vi verkligen i bakkant. Problemer ligger inte i vilka kläder vi har på barnen eller vilka färger. Problemet är hur vi vuxna beter oss mot våra barn. Skrev ett långt inlägg om det för ngr månader sedan. Så nog om det, men tillbaka till hen rum. Jag föreställer mig killar och tjejer som kan byta om ihop? eller, hur hade de tänkt. Fast såklart det blir ju hen och hen som byter om ihop. Men skall de även duscha ihop? jag har inte läst in mig helt och hållet. Men hela grejen med separata omklädningsrum är ju för att tjejer inte skall behöva vara nakna inför killarna och tvärt om. Eller är tanken att det skall finnas separata bås för varje hen? Det står i artikeln att vi är först med detta?? är inte ett dugg förvånade, utan att få en massa hat kommentarer nu så tänker jag inte gå in för djupt på frågan. Men ibland känns det som att sverige har så lite problem, eller vissa grupper som alltid måste ha ngt att klaga på hittar på nya saker bara för att synas. Uch nu kändes jag oerhört fördomsfull, men jag kan faktist bli lite trött. Jag stor fast vid att jag inte gillar ordet hen, jag uppfostrar min dotter till att bli en stark kvinna eller om hon vill bli man, so be it ! Men jag vägrar ta bort det ena eller det andra för att bli könslös. Kön är ngt man skall vara stolt över, jag vet att jag är ! 
 
 

Förälskad

Frureinhold.se / 26 April, 2013 - 11:47 / Vardagen
3 Kommentarer

Åååååh den är sååååå fin<3 köpte drickhållare och paraply :) fick med regnskydd :)


Ny dammsugare

Frureinhold.se / 26 April, 2013 - 09:05 / Vardagen
0 Kommentarer

ÅÅååh äntligen har vi köpt en centraldammsugare :) Robin kom hem med en igår och den skall installeras nu i helgen :) Min syster har centraldammsugare och jag diggar det big time. Om ni också vill köpa ny dammsugare och skall satsa på centraldammsugare kan jag rekomendera denna ! 
 
Klicka här för att komma till en återförsäljare :)

Outfit

Frureinhold.se / 25 April, 2013 - 18:51 / Vardagen
1 Kommentarer

Såhär fick jag se ut, dagen till ära :)


Horse show

Frureinhold.se / 25 April, 2013 - 18:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Åååh jag är här, ihop med min bästa syster. Jörgen hade två biljetter över som jag fick. Super snällt verkligen. Så nu sitter vi och väntar på att fei rolex klassen skall börja :)


pass

Frureinhold.se / 25 April, 2013 - 12:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Då var passen fixade, varför skall man alltid se så ful ut på pass. Varför kan man inte bara ha en perfect picture som klickar direkt. Nä då skall man se ut som en kriminell crazy person. Hailey räckte ut tungan på två kort ;) mammas flicka. Sen sista kortet så rynkar hon pannan. Vi försökte få henne att skratta och busa, men icke haha Gullstrumpan... Det tog ca 10 min inne på passcentralen vilket är rekord för att vara gbg. Nu tar det ca 1 vecka så har vi passen hemma. Skönt att slippa stressa över det. Vi tog och åt lunch ihop med faffa efteråt och tog en sväng till storken och kikade om haileys sulky fanns där. Om allt går rätt skall vi hämta den imon :D hade blivit överlycklig i så fall :D så himla fin med rosa detaljer och allt. 
 
Nu skall jag plugga lite medan hailey sover och sen skall vi åka och handla lite blommor om inte robin hinner det på vägen hem :) Såg nyss att zalando även har noa noa i deras sortiment :D zalando blir bara större och större, läste ngt att de snart går om hm.. helt sjukt. Jag fick ett bloggjobb för ett par år sedan om just zalando, helt sjukt att de är så stora nu :)
 
 

vill ha

Frureinhold.se / 24 April, 2013 - 23:22 / Hailey
0 Kommentarer

Dessa hade jag velat köpt till Hailey, fina sandaler som är ergonomiska för fötterna :) dock kostar dom 599 :- vilket är väldigt mkt pengar, men å andra sidan kan hon ha dom hela sommaren och det är ju bra :) Tåls att tänka på helt klart :)
 
 

härlig dag

Frureinhold.se / 24 April, 2013 - 19:44 / Foto
0 Kommentarer

Idag har jag spenderat hela dagen ihop med min kusin och hans familj. De fick barn för en vecka sedan och de undrade om inte jag ville fota deras lilla sessa. När man tar nyfödd fotografering är det bra ju yngre de är. När de är såhär små sover de mycket och det underlättar jätte mkt :) Jag fick så himla mkt fina kort och jag kan slänga upp ngt här om ni vill :) Lägger upp dom som jag gjort svartvita, så blir det ett litet tema :D syskonkärlek är så vackert <3
 

alla bilder ägs av mig eller familjen till barnen, bilderna är förbudet att använda utan tillåtelse ifrån oss. 

smakprov från idag

Frureinhold.se / 24 April, 2013 - 16:16 / Foto
1 Kommentarer

här kommer ett smakprov ifrån dagens bebis fotografering, oredigerade :)
 

genvägar

Frureinhold.se / 24 April, 2013 - 11:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Något jag tänkt på i dagens samhälle handlar allt om att det skall gå fort fort fort. Man tänker inte på konsekvenserna, utan bara kör på. Tids nog kommer verkligheten ikapp än och då blir jobbet ännu värre än om man hade tagit det lite lugnt och tänkt över alla beslut som man dagligen fattar. T.ex. inom träning, 20 minuters träning är 20 minuters träning och 5 minuter kommer alltid vara 5 minuter. Det finns inga genvägar. Vissa kör med slogans som, 5 minuter här känns som 1 h. tyvärr men det funkar inte så. Tänker även på det dagliga livet, idag känns det som det är omöjligt att få ett välavlönat jobb utan att ha en utbildning. Allafall som tjej, killar har mkt lättare att få jobb, tex som hantverkare. Även om det krävs utbildning även där, kan man gå som lärling etc. Det kanske inte alls är så, men jag har ändå den känslan. Jag är glad att jag satsade på skolan, jag tycker inte det är kul att vara konstant stressad och hela tiden vara på tårna med alla deadlines etc. Men jag är fasiken snart klar, jag kommer vara så stolt över mig själv. I did it. Snart har jag läst 1 termin efter mammaledigheten och jag har fasiken gjort det bra ! Jag har 1 år kvar, 1 år innan jag har en högskoleutbildning och till och med extra poäng över. Det betyder inte att jag får jobb, men många dörrar öppnas.
 
Det jag försöker säga är att sluta upp med alla genvägar, de kan självklart funka för stunden, men i det stora hela  ger genvägar sällan ett bra slut. Bara en tanke som jag har, accepterar såklart att andra inte tycker som jag :D Har jag sagt att jag har världens bästa syster ? 
 
 
 

Mössor inför sommaren

Frureinhold.se / 24 April, 2013 - 07:00 / Hailey
0 Kommentarer

Börjar leta efter fina hattar och kepsar till lilltjejen nu när sommaren börjar nära sig :) Vad tror ni om dessa ? :) Den rosa kepsen är ju bara så söt !
 

amma här och amma där

Frureinhold.se / 23 April, 2013 - 20:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Vad säger man om denna videon? jag lämnar min kommentar öppen...
 
 

sandlåda vs hästar

Frureinhold.se / 23 April, 2013 - 14:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu satt jag precis och funderade om jag skulle ta familjen och åka på horseshow i helgen, det lät otroligt lockande. Men biljetterna hade gått på 930 :- för mig och robin. Det är trots allt mkt pengar, kom istället på att jag hellre lägger pengarna på en sandlåda till hailey. Eftersom vi bor i radhus har vi inte plats för en jätte stor sandlåda, men en lite enkel sak som man kan stänga locket på när man lekt klart för dagen. HIttade på Beijer bygg en jätte fin :D Den åker vi och köper i helgen istället för att gå på horse show :) det får bli nästa år istället !
 
Gud vad glad hon kommer bli :D

lite off

Frureinhold.se / 23 April, 2013 - 13:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Nä nu är det dags för en update. Jag har suttit hela morgonen med mina två arbeten och det ena är klart nu tror jag. Jag är för seg i huvudet för att börja leta litteratur till b uppsatsen så den får vila tills på torsdag :) Imorgon skall jag upp och fota min goa kusins barn. Jag kommer nog packa ner den i väskan och ta med mig den hem. Det är så himla kul att få erbjudande att fota händerlser och personer, det är ett privilegium. Fy attans vad det blåser ute idag, allafall i kungälv... har balkongdörren öppen och det viner verkligen. Robin skall åka vägen om bauhaus när han åker hem och köpa lite blommor till entren :) längtar lite, även om jag hatar att plantera osv. Men det är väldigt kul när det är klart. Har även bestämt mig idag för att slänga i lite mörkare färg i håret. Inte mycket men med highlights fast dark lights :p Skall även få fixat sånna snygga gelnaglar igen av min grymma Johanna. Får köpa lite naglack till henne som kompensation :D
 
Vill ha det där djupet i botten av håret :) sen hade jag gärna haft typ 2 dec längre hår med :D men man kan inte få allt. Har ju beställt sån spraytan som jag och sis skall göra i början på juni :D bra start på sommaren, innan vi åker till spanien. Påtal om det så skall jag och hailey fixa pass till oss på torsdag. Put on the happyface :D Nä nu skall jag försöka fixa det sista och sen ta en promenad med macy !

Kvällstankar

Frureinhold.se / 22 April, 2013 - 22:43 / Vardagen
0 Kommentarer


she is amazing !

Frureinhold.se / 22 April, 2013 - 11:05 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag har kommit in i ett fotomode just nu, Detta kortet är ifrån påsk, om man kollar noga ser man ngr prickar :D Jag blir mycket mer inspirerad att fota på vår och sommar, skall även beställa lite canvas tavlor på familjen som kan pryda hemmet. 
 

alla mina tankar

Frureinhold.se / 22 April, 2013 - 09:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Går idag till en nära vän med familj. Vad är livet värt om man inte får leva det. Det är så orättvist, det är så fel på alla plan.. Alla ni som läser min blogg, sluta hata, sluta lev ett liv som du inte kan vara stolt över att leva. Sluta ha så höga krav på er själva att allt måste vara perfekt. Inget är perfekt och inför döden är vi alla lika. Döden tar inte hänsyn på pengar, utseende, utbildning etc. Livet är för kort för att kastas bort, tillåt dig själv att vara lycklig och ta vara på det som verkligen betyder. Sluta snacka skit, sluta jämföra er med andra, sluta fokusera på det negativa och lägg energi på det positiva. Jag har valt att leva, leva för min familj, mina vänner och att hjälpa andra. Jag vägrar bli en individualist som står och ser på när andra faller. Om ni läsare som klickar in här varje dag håller med i det jag skriver, lämna en kommentar ! Visa att det jag skriver faktist betyder, om inte, varför fortsätter ni då läsa... 
När min mormor gick bort, var jag med, vid hennes sida tills hon tog sitt sista andetag, denna låten lyssnade jag på om och om igen samma dag. Det är första gången på 7 månader som jag lyssnar på låten och ögonen fylls med tårar. Döden gör så fruktansvärt ont, det finns inga ord i världen som kan beskriva den känslan. Det jag vet, som verkligen betyder är de vänner som alltid finns där, de som med bara blickar kan trösta mer än 1000 ord på ett papper. Ta vara på livet ! 

Ordning

Frureinhold.se / 21 April, 2013 - 22:49 / Vardagen
1 Kommentarer

Som småbarnsförälder är det bara att inse, ordning och reda existerar inte :p men just idag såg vardagsrummet riktigt trevligt uT. Saknar dock en matta under bordet :)

slottskogen

Frureinhold.se / 21 April, 2013 - 19:03 / Vardagen
1 Kommentarer

Här kommer underbara bilder från idag <3

låter bilderna tala för sig själva :)

Slottskogen

Frureinhold.se / 21 April, 2013 - 12:08 / videor
0 Kommentarer

Underbar dag som vi spenderar i slottskogen ihop med bror och svägerska ;) älskar att ha så nära till allt :)


Årets första....

Frureinhold.se / 20 April, 2013 - 17:54 / Vardagen
1 Kommentarer

Caipirinha :D love it :) När vi var i mexico drack vi bara caipirinha, all day long. Hailey har simmat i många romrus ;) nä men skämt och sido så blev hon ändå till i mexico :) Underbara minnen, förlovning och en helt underbar semester ! Känns så skönt att ha varit där innan fritidsresor startade en massa charterresor dit. När vi var där kryllade det av amerikanare, men vi träffade nog 2 svenskar på hela resan :) Inte för att jag har ngt emot svenskar, men de typiska chartermänniskorna får mig att skapa en allergi :P Även befolkningen ändras så när turismen tar över. Det enda vi blev på prackade var droger, i mängder, kokain, hash etc etc. Den ena efter den andra hade det bästa stuffet ;) skojar inte om vi blev frågade 20 ggr på 1 kväll, jag kan ju spanska så svarade ala espanol och då lät de oss vara :) 

bästa resan av alla utan att blinka ! Vi mot världen <3

efter regn kommer solsken...det tycker jag är så jättebra

Frureinhold.se / 19 April, 2013 - 18:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken härlig eftermiddag det varit även idag. I morse var det riktigt gbg regn, sidled och överallt. Jag och Hailey var vid lekplatsen imorse och hon höll sig torr och go, men en annan som inte har lika bra kläder som henne blev riktigt blöt och kall. Men vad gör man inte för sin lilla tjej, hon fortsatte att vara ute när vi kom tillbaka så passade jag på att städa inne. Hon var väl själv i ca 15 minuter ute, och under den tiden han hon grisa ner sig riktigt ordenligt ;) Tur att galon är så lätt att göra rent, in i duschen och spola av sig. Hailey hade även bestämt sig för att inte sova middag alls idag ?! under tiden hon sover har jag 2 h effektiv pluggtid, men inte idag, nej nej....vet inte vad som tog åt henne, men ngt var det. Så nu åker hon i säng, trött som tusan. Jag kom nyss hem från stallet, fick rida lite rodeo idag på Carisma. Allafall i början, hon var riktigt påhugget, lite små stegringar och bocksprång. Men hon blev bättre och bättre mot slutet och vi avslutade med skrittur :) skall ut imorgon också och rida en sväng. Madde har fått en son nu i dagarna så snart är hon uppe i sadeln igen, jätte kul verkligen :) skall bli kul att se hur hon rider och hur hon tycker att hästarna är nu efter att hon varit gravid :)
 
Nu skall jag och robin grilla lite och sen kolla på bilbo samt äta räckor :D Yam yam
 
 
 

Vardagsrum

Frureinhold.se / 18 April, 2013 - 19:55 / Inredning
1 Kommentarer

Jag sitter och försöker få ordning i tanken hur jag vill ha vårat vardagsrum. Jag tror att jag och Robin får börja möblera om lite. Man kan ju testa lite olika och se vad som i slutändan funkar :) Jag kanske kan lägga upp kort här imorgon på hur det ser ut så kan ni komma med förslag? Vi är i behov av mer lampor, fönsterlampor 2 st hade varit bra. Jag gillar ju vitt och fräscht, men det är kul att bryta av det vita med lite mörkare detaljtrikt :) 
 
Den sista bilden är såååå fin :D älskar rosa, det kommer jag nog alltid att göra !

Rida i regn

Frureinhold.se / 18 April, 2013 - 19:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har en förkärlek till att rida i regn, inte gå ut i regn men att det börjar rida under tiden. Idag var det precis så. Vi gick ut och hann inte mer än att värma upp innan det började regna och det höll verkligen i sig :p Men det var 10 plus så det var inte direkt att man frös. Det gick ändå ganska bra idag, har fortfarande mycket muskler kvar som måste byggas upp för att orka rida igenom gullan hela passet och inte bara halva. Men det tar sig mer och mer, hon är en stor häst som kräver mycket ben. Skall även få möjlighet att träna för en dressyrtränare lite längre fram och det skall bli riktigt skoj :) Jag kommer gråta när det är över hahaha. Men det finns inget bättre än att träna för en tränare, det är så lätt att man faller in i ett ridsätt och då utvecklas man inte. 
 
Men nu sitter jag allafall i soffan, ny duschad och gå i kroppen. Planen är att rida imorgon igen, fast carisma istället. Måste även komma igång med mitt springande igen, nu är det barnmark och inte för kallt ute. Jag har jätte svårt att springa i kyla, får ont i lungorna och det tar mer på mig än vad de ger :) Idag har jag varit halva dagen nere hos syster yster, lagade god lunch och bara umgicks. När hailey sov passade jag på att skriva på mitt arbete. Jag är lite förvirrad stundtals och jag måste bli bättre på att kritiskt se på min arbetsplats. Jag är väldigt positiv just nu och det är inte alltid rätt. 
 
Nä men annars har jag inte mycket att tillägga, sitter och kollar på sm finalerna i hockey, saik kan ju avgöra idag :) Här har ni Hailey igår efter att vi varit och ätit glass på Triumfglass baren :)
 
 

Sydvästen på

Frureinhold.se / 18 April, 2013 - 11:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Så jäkla smart uppfinning, det har verkligen ösregnat nu på morgonen men ändå varit varmt. Vi skulle ner till Jessica och vägen till bilen var blött :p men sydvästen höll allafall huvudet tort :) slänger in en bild på håret idag :) lite halv smutsigt = uppsatt :)


Sötnosen

Frureinhold.se / 18 April, 2013 - 11:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Carisma har ju verkligen utseende för sig :p


spraytan

Frureinhold.se / 17 April, 2013 - 21:04 / Shopping
1 Kommentarer

Åh spännande, jag och sis köpte just var sin deal på lets deal. En spraytan kommer det att bli innan vi åker utomlands. Jag kan knappt kolla på mig just nu för att jag är så viiit :D som ett spöke. Vägrar sola solarium, den tiden är förbi. Men lovar att skriva hur resultatet blev senare :) Vill nu med gå på spraytan? bara att klicka på bilden !
 
 

Trav check

Frureinhold.se / 17 April, 2013 - 11:03 / videor
1 Kommentarer

Nu sitter traven riktigt bra :) duktiga Carisma :) För bara ngr veckor sedan kunde vi knappt trava på rakt spår utan att huvudet flaxa upp och ner, svänga var inte att tala om :) Nu rider vi på en fin volt, huvudet är stilla, inte perfekta formen. Men vad spelar det för roll, jämn balans och jämn takt är hur bra som helst :) Galoppen satt fint också, 1 rent byte i varje varv är hur bra som helst. Skall rida henne imorgon igen, får se om ngn kan filma då. Carisma är ett 5 årigt sto som är under uppstart efter ett par måndaders vila. Hon är positiv, framåt och go liten tjej !


godmorgon

Frureinhold.se / 17 April, 2013 - 08:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Dags att kicka igång dagen snart. Lämnade nyss lilltjejen hos dagmamman och de ska ut i skogen idag och leta efter vitsippor :D Mysigt, vädret är kanon fint, men blåser endel. Jag skall snart bege mig till stallet för att rida Carisma en snabbis nu på morgonen. Alltid skönt att ha det gjort så kan jag lägga fullt fokus på min uppsats sen.  Håller även på att hitta inspo för en tapet i vardagsrummet. Just nu är väggarna helt vita, och även om jag gillar vitt och fräscht så är det inte fel med lite djup också :) Tåls att kika på, ingen bråtska, men ibland springer man på den perfekta tapeten :) Funderar även på att möblera om i vardagsrummet. Det har en sån dum form, rektangulär och svin svår att möblera annorlunda än det som det är idag. Robin hade lite funderingar, han brukar vara duktig på sånt här, så vi får väl se :) Vi skall allafall fixa släta tak med spottar även här nere, eftersom vi kör med led i hela huset ska vi även ha det på nedreplan. En led spot blir aldrig lika varm uppåt som en vanlig spot, inte bara att den drar mindre och är bättre för miljön så är den också säkrare :) Man skall ju ha en potta över spotten och beroende på vilken spot det är, led spot är mycket mindre och tar mindre plats så därför går det också att ha den på undervåningen :)
  Kolla vad liten den är :p Nä nu skall jag fixa lite innan stallet, hörs sen !

Nya underkläder

Frureinhold.se / 16 April, 2013 - 20:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Det är aldrig fel med nya underkläder, var i stort behov av det. Hm har väl inte bästa kvaliten men de håller ett tag, nu skall jag slänga minst 7 par av mina gamla :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vart brukar ni köpa underkläder någonstans? 

Härlig dag

Frureinhold.se / 16 April, 2013 - 14:58 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag är det vår, på riktigt... sol och 15 plus ute. Jag passade på att ta en sväng på lunchen ihop med mikael, han arbetar på MEG och skulle hem och gå ut med hunden. Han bor vid lindholmen, mina gamla områden och jag älskar verkligen den delen av stan. Så himla fint, vet inte om jag hade velat att mina barn skall växa upp i gbg. Men omgivningen är amazing. Jag har haft en givande dag, fått mycket kött på benen och jag har till och med fått ge lite råd till en lärare vilket var jätte kul. Hade nog kunnat skriva mycket här om min utbildning, om mina tankar etc. Men frågan är om ni är intresserade av att läsa om det. Men kortfattat så pratade de om dieter idag och om kroppens behov. Intressant, såklart, då vi påverkas varje dag om alla dieter och hur vi skall träna, se ut och må. Men frågan jag ställer mig är maktperspektivet. Företag, framförallt de större företagen har sån jäkla makt. Mer än vad vi ens kan tänka oss. Tex inom bilbranchen, så fort det kommer en vätgasbil eller liknande på marknaden försvinner den fortare än jag hinner skriva klart detta inlägg. Varför tror ni det är så? I tell you my side of the story... OLJA ! det svarta guldet är så värdefullt och avlönar alla feta gubbar över atlanten ;) klart de inte vill att folk skall klara sig utan oljan, även om det vore bätte för miljön. Konspirationsteorier, I know. Men öppna ögonen och se er omkring, vem är det som bestämmer vad vi skall tycka, äta, känna ?! ni kommer bli förvånade över vad det är ni egentligen ser. Kan skriva flera listor med saker som vi stoppar i oss, som egentligen är skadligt för oss men som vi ändå stoppar i oss för att företaget bakom manipulerar oss att det inte är farligt. 
 
Men men nog om det, men var kritiska och sluta var så blinda och ibland riktigt dumma ! Här har ni hailey imorse när hon så fint öppnade en app själv och började prata med talking tom, samt matade honom med lite smörgås ;)
 

Praktik

Frureinhold.se / 16 April, 2013 - 10:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Är på MEG och har praktik :) känns bra, jag är så himla filosofisk och sen är det nostalgi att vara tillbaka på gymnasiet :)


Nya skor

Frureinhold.se / 15 April, 2013 - 17:53 / Shopping
1 Kommentarer

Idag kom äntligen mina efterlängtade skor, jag har verkligen hittat ett märke som jag älskar. Anna Field har snygga skor/kläder, bra kvalité och jag har än inte hittat hennes design i de vanliga skoaffärerna i sverige :) Gillar också seven seconds som två av skorna är ifrån :) Sen hyllar jag som alltid Zalando.se som alltid har snabb leverans och som alltid arbetar på ett proffsigt sätt :) Vill ni också köpa lite nya vårskor skall ni klicka HÄR :)

Lite hoppla

Frureinhold.se / 15 April, 2013 - 12:15 / videor
0 Kommentarer

Tror det är dags att höja snart, hon tar inte i, men ridning skall vara roligt :) vi har väldigt roligt :) jag har mkt att snappa upp efter år utan hoppning :) men det kommer !


Hoppning

Frureinhold.se / 15 April, 2013 - 11:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Det blev som sagt lite kravlöst hopp pass idag. Busade runt, hoppade en lättare bana och bara lullade runt. Hon fick bralla av sig lite och jag tror hon tyckte det var ganska kul :) Film kommer om en stund, men först lite skärmdumpar !
 

Badtjej

Frureinhold.se / 14 April, 2013 - 21:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey och pappsen kan verkligen inte uppföra sig i ett badrum ;) förut var det vatten högt och lågt, skummet yrde och dn massa flabb haha. Namaste!


Hailey hjälper pappa

Frureinhold.se / 14 April, 2013 - 16:02 / videor
1 Kommentarer

Med elen, hon kommer nog bli en bra elinjenör i framtiden :p


första träningen på länge

Frureinhold.se / 14 April, 2013 - 14:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Ligger och slappar lite innan jag skall upp och väcka sömntutan. Jag har varit iväg på morgonen och ridit gullstrumpan och det känns verkligen i benen nu. Jäklar vad fort muskelmassan bryts ner när man är sjuk, därför väldigt viktigt att hjälpa den återhämta sig. Tror det är lätt att stressa tillbaka i träningskläderna och glömmer att kroppen behöver tid på sig. Men nog om sånt, detta är ingen träningsblogg :) men är väldigt glad att man kan det mest elimentära delarna inom kost och hälsa. Har ju faktist läst hälsoprofilsbedömning, yeeeiii. Satt och kollade på jobb förut, hittade en massa jobb som jag gärna hade sökt imon :D så kul att se att det finns jobb, sen är väl inte utbudet så stot som man önskat, men man får bara vara framåt, utåtriktad och på hugget så kommer jobben sen. Sen tror jag att ha bra kontaktnät är superviktigt. Jag ser allafall fram emot att vara klar med skolan och sen ut i arbetslivet, hoppas inte jorden gått under tills dess eller att ett tredje världskrig brytit ut. 
 
Igår var vi ute på promenad i skogen efter hailey sovit :) riktigt härligt att komma ut och andas in den härliga skogsluften. Såg ingen varg, tur är väl det, hur skall man bete sig om man möter en varg?? får sånna dödstankar ibland, vad händer om den springar in i huset och äter upp oss haha nä men jag är en människa som behöver handlingsplaner :p paranoid och lite knäpp är nog precis vad jag är :p Jag får skriva mer sen, nu vaknade dockan !
 

Tävlingen avslutad

Frureinhold.se / 14 April, 2013 - 13:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Klicka här för att komma till vinnarsidan !

Dalahästen

Frureinhold.se / 13 April, 2013 - 21:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Visst är den fin :) så härligt rosa och fin, sitter och kollar på en spännande film. Gone heter den och just nu sitter jag med hjärtat i halsgropen :p varför skall det alltid vara sånt läskigt ljud när det blir spännande :p bra film allafall!!

Klädkällaren

Frureinhold.se / 13 April, 2013 - 13:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag landat i soffan efter en förmiddag på klädkällaren i ale. Det fanns inte direkt mkt av det jag var ute efter, men fick köpt två pyjamasar till H, en ny leklåda med nallepuh på, strumpor, trosor och sen en aaaaas fin dalahäst (fake) rosa porslin som var ap fin :) Kan slänga upp kort på den sen, har ju rosa i vardagsrummet så den kommer passa fint. Jag kände att 1 h på klädkällaren var mer än vad jag orkade med, kände mig både yr och trött mot slutet, men det var tur vi hade nära hem. Det blir pizza time idag istället, orkade inte äta mer igår efter fruktsalladen så det får bli en härlig lördagsmiddag istället. H sover som sagt nu, gud vad hon börjar bli stor, snart dags för ett syskon? nä inte än, men jag längtar. Inte efter själva grav. men efter mer barn, 1 år kvar i skolan och ett jobb på det hade suttit fint men sen så, babiiieees. 
 
Måste lägga in en text som jag fick ur mig förut, jag har ju varit inom hästbranchen i massa massa år nu och jag slutar aldrig att förvånas. Folk är inte kloka i allt de kastar ur sig hit och dit. Sen skall vi inte ens nämna skvallerbloggar, fy vilket tråkigt folk. Kan inte bli kända (för det måste vara syftet) på egen hand utan smaskar ner sig i andras liv för att få sig själva att vara ngt....Vart är hästvärlden påväg? det är en ständig häxjakt om vem som rider, sköter, beter sig, blinkar, andas, kollar på rätt sätt etc etc. Gör inte alla samma som just jag vill är de idioter, puckon och skall minsann hängas ut så alla kan läsa vilka idioter de är som inte är precis som jag... för jag har ju alltid rätt, skulle aldrig ske att jag har fel eller ser/förstår fel...*suck* denna egentligen så roliga sport mellan häst och människa har nog mer hat i sig än ngn annan :( varför kan inte alla bara mind your own business
 
måste ju säga att ja ser extremt hälsosam ut ;) haha mina ringar ramlar av mig, mina byxor åker på utan att behöva kämpa och ansiktet ahh peace out ! idag valde pappa kläder till H, baggy style ;)

rolig post

Frureinhold.se / 12 April, 2013 - 21:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Fick svar idag om det jag skrev om tidigare angående att tillgodoräkna mig poäng i min utbildning. Handläggningstiden var på 4-6 veckor men jag fick svar på 1 v :D Var lite spänd när jag öppnade brevet, men det var bra post :D Jag får tillgodräkna mina 30 hp från lärarutbildningen så i juni nästa år är jag klar :D kommer nog läsa lite extra poäng, just for fun. Men att ha en klar 3 årig högskoleutbildning är otroligt roligt !
 

OTH moments

Frureinhold.se / 12 April, 2013 - 18:01 / Vardagen
0 Kommentarer

ååååh vad jag älskar oth, här kommer ett skönt klipp, förvänta er ett par till sånna här moments framöver !
 
 

Trattoria Il Trullo

Frureinhold.se / 12 April, 2013 - 17:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Ikväll blir det pizza, men inte vanlig pizza utan italiensk pizza. Vi har en sån super god italiensk restaurang nere vid gamla torget. Efter att jag blev gravid med H slutade jag äta pizza, jag kunde inte få i mig det. Men dessa pizzor är to die for :) mozzarella istället för sån där pizza ost och frasigare botten, inte så degig :) Vi skall även festa till det med fruktsallad :) Hailey har med sig 5 saker hem idag som hon själv fick välja ur leksakaffären, gissa vad dessa 5 saker blev?? jo 5 olika typer av bilar :p Sen fick hon välja ut plastporslin som hon kan ha hos farmor och farfar och gissa vad hon valde ? jo sånna med bilar på.... Dags att köpa hem hästsaker och mer rosa ;) haha 
 
Ha en fin kväll alla <3

På bättringsvägen

Frureinhold.se / 12 April, 2013 - 12:49 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har jag allafall förflyttat min taniga kropp ner till soffan. Kl 03.40 vaknade min sessa inatt och ville ha välling, när hände det senast? Gick allafall upp, gav henne välling pussade om henne och la mig igen. Insåg då att jag började må bättre. Jag orkade stå upp, jag orkade ta mig ner för trappan vilket har varit fysiskt omöjligt de senaste dagarna. Jag har till och med duschat idag, bytt sängkläder och skrivit klart mitt arbete som skall in idag. Jag är fortfarande trött, kroppen har väl tappat 5 kg i vätska och annat, men jag är på bättringsvägen. Nu håller jag bara tummarna att robin inte åker på det jag varit med om. Efter det här borde jag få vara frisk i 10 år, vet att det inte kommer ske men jag hoppas jag klarar mig ett tag till. Hailey är uppe hos sin farmor idag, hon var jätte exalterad över att få åka upp till bokenäs :) farmor hade hela dagen planerad :D
 
Nu kommer det bli bättre update, jag är bättre och då skall även bloggen bli det ! slänger in en bild på min fina prins under sitt möte i tyskland :D jag är så imponerad över hur driven och grym han är, han är nog min största idol (efter pappa ;))
 

Suck...

Frureinhold.se / 11 April, 2013 - 17:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Fortfarande sjuk och har varit sängliggandes precis hela dagen. Robin är hemma med hailey vilket är en enorm befrielse för jag hade inte klarat att vara en bra mamma för henne idag. Jag kan inte ens ta hand om mig själv. Har fått hålla sms kontakt med Robin på nedervåningen och nyss kom han upp med daim och the. Håller tummarna att det vänder snart för annars vet jag inte vad jag skall ta mig till. Håll ut underbara läsare, snart är jag tillbaka !


Influensa

Frureinhold.se / 10 April, 2013 - 20:38 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag har åkt på ngn slags influensa, är helt död. Hör av mig när jag mår bättre, minns inte när jag var såhär sjuk senast :( hailey är pigg och glad allafall :)


Passad av mormor

Frureinhold.se / 09 April, 2013 - 13:54 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag fick mormor aggera barnvakt fram till lunch. Robin kom hem inatt mem hade lite ärenden på morgonen så mamma fick komma ner :) tur att ha mamma o pappa så nära sitter just nu i skolan och har seminarium. Kram på er !


tävla på hööks

Frureinhold.se / 08 April, 2013 - 12:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är med och tävlar om en drömoutfit på hööks facebook sida ! Klicka gärna in och hjälp mig vinna, det hade betytt massor :) är i stort behov av lite nya ridkläder :)
Klicka på bilden :D

Hoppdebut

Frureinhold.se / 08 April, 2013 - 12:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag packade jag in hailey i bilen och åkte till stallet efter frukost. Kände att hon var ganska pigg och det var gott väder ute. Madde ringde till stallet och stalltjejen tog ut carisma och började longera henne, så när vi kom var det bara att byta om och hoppa upp :) Hailey var med madde under tiden. Carisma var riktigt på idag, sög gott framåt så vi provade att studsa lite över sockrbitshinder. Det funkade bra så madde la upp en oxer. Hindret låg väl på 70 men carisma var övertygad om att den låg på 170 :p nä men hon hoppar med så mkt luft under magen så det gäller att hålla i sig. Måste ta och filma henne någon dag också så ni får se sötnosen :) Hailey hjälpte till att borsta efteråt och sen var det bara att åka hem. 
 
Nu kollar jag på oth och lilltjejen sover, hoppas hennes mage blir helt bra snart. Robin är hemma med henne imorgon medan jag är i skolan och har seminarium. Fick även tillbaka min planeringsrapport och den var godkänd så nu är två kurser klara :) är så stolt över mig själv att jag tog tag i skolan och gör det med bra resultat. sista kursen kvar innan sommaren och den är riktigt tuff, jag kännr mig lite orolig över praktiken, men jag får göra så gott jag kan.
 
Min målande tjej !
 

Vårjacka

Frureinhold.se / 08 April, 2013 - 08:50 / Shopping
1 Kommentarer

Jag har egentligen min skinnjacka och två jeansjackor, men jag skulle vilja ha en tunnare lite större jacka :) om ni förstår vad jag menar. Mina andra jackor är korta och tajta. Hittade en så himla fin på zalando.se, får se om den finns kvar lite längre fram :) super snyggt med lite utsvängd längst ner :)
För att komma till sidan så klickar ni HÄR :)
 

Försäkring till barn

Frureinhold.se / 08 April, 2013 - 08:11 / Vardagen
1 Kommentarer

En sak som jag började tänk på lite under grav är vilket försäkringsbolag man skall välja till sitt barn i magen och även till sig själv som gravid. Man vill inte tänka på, vad gör jag om detta händer, men hur tråkigt det än är så finns ändå risken. Vi har valt trygg hansa att försäkra hailey i, de har en bred försäkring med mycket inkluderat. Min syster har den till båda sina barn och är jätte nöjd. skriv gärna vilka bolag ni har och om ni är nöjda :) 


Målar studio

Frureinhold.se / 07 April, 2013 - 16:21 / videor
0 Kommentarer

Hailey älskar verkligen att måla. Måste komma och få köpt lite mer kritor och papper :)


stressad, utmattad och en mindre tillfreds dotter...

Frureinhold.se / 07 April, 2013 - 15:46 / Vardagen
0 Kommentarer

...det är inte alltid en dans på rosor, men vad vore ett liv utan utmaningar? igår fick jag en sån där stressande känsla i kroppen. Inte haft den på flera år, men ibland kommer den och då gäller det att bearbeta den big time. Jag har blivit väldigt duktig på stresshantering under årens gång, en gång utbränd, aldrig mer. Jag tror enormt mycket på att ha en god självkännedom, vem är jag och hur vill jag leva. Jag var en väldigt vilsen tonåring, det är nog alla, men problemet jag hade var att jag trodde jag kände mig själv. Men i själva verket hade jag inte en aning om vem jag var eller vad jag ville med livet. Nu tror jag att jag vet :p nä men jag är rätt säker, allafall på mig själv och det är huvudsaken. 
 
hailey mår bättre idag, sovit endel och lite dålig i magen, men för övrigt okej. Vi var ute förut och cyklade, lite friskluft är nog aldrig fel. Hon sover nu och frågan är om jag skall väcka henne snart, hon skall ju som sagt snart sova igen :p Robin åkte till tyskland kl 07.00 i morse, så nu är jag ensam tills måndag kväll. Jag var bla stressad över ett seminarium vi skall ha på tis som jag inte hade några som helst anvisningar om. Hittade dom i morse och nu är papret skrivet ! Hoppas det är som de vill att det skall vara :) jag är hemma imorgon med hailey och på tisdag är robin hemma. Lika bra att magen är helt bra innan hon skall tillbaka :) det blir ju tyvärr så när de små är magsjuka, hela magen slås ut :/ så hemma och vila upp sig ! Hörde med dagmamman nu att ett barn blev sjukt i tisdags och efter det spreds en löpeld mellan alla barnen :( 
 
Nä nu får jag gå upp och väcka lilltjejen ! kram på er :)
 

sött regnställ

Frureinhold.se / 06 April, 2013 - 19:25 / Shopping
0 Kommentarer

Hur sött var inte det här ?! måste prova haileys regnställ imorgon, kanske passar även det iår :) 
Lekmer.se (celavi)

lördag är de va?

Frureinhold.se / 06 April, 2013 - 18:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud jag har lite skevt perspektiv på dagarna just nu. Hailey är fortfarande inte helt bra, men inga spyor eller liknande sen i torsdags. Däremot är hon hängig, trött och febrig, dock bara 37.7 nu på eftermiddagen. Hon la sig redan vid 17.30 men så är det ibland. Jag var iväg på tävling i morse, skönt att få komma utanför väggarna ett par timmar, hailey hade sovit under hela tiden jag var borta i pappas knä. Han åker ju till tyskland imorgon kl 07.00. Sen kommer han inte hem förän måndag kväll om jag fattar det rätt, tråkigt men det är viktiga möten så det är bara att åka :) Han är så driven min underbara mann, väldigt motiverande att själv kämpa på och få klart min utbildning och få det jobbet jag vill ha. Det skall gudarna veta att det är inte lätt att studera, det tar så mkt på psyket, så mkt som skall fixa, göras, minimalt med pengar och hela tiden nya saker som man skall lära sig. Men jag kämpar på, fick tillbaka mitt ledarskapsmanifest i veckan och fick G på det. Nu väntar jag bara på planeringsrapporten som borde komma på måndag. 
 
Nu kom prinsen hem med choklad till moi :D det blir film om en stund och bara mys innan läggdags. Skall lägga mig tidigt idag så jag kan ta igen all sömn jag missat i ngr dagar. Kom på att jag måste fixa pass inför resan också, mitt har gått ut och Hailey skall få ett eget :) Få pallra mig ner till robin i veckan och fixa det så det är klart tills vi skall åka. Nä nu skall jag se klart på fotbollen och sen bara krypa ner och inte göra något alls ! 
 

Carro och Corvette 1.20

Frureinhold.se / 06 April, 2013 - 16:00 / videor
0 Kommentarer

Toppen runda :)


Carro och Corvette 1.15

Frureinhold.se / 06 April, 2013 - 15:55 / videor
0 Kommentarer

Duktiga Carro har tävlingsdebut i helgen :) första klassen 0-4 och 1 utanför placering. Nu väntar 1.20 :)


ny dag

Frureinhold.se / 05 April, 2013 - 11:22 / Vardagen
1 Kommentarer

sitt ligger i soffan och kolla på när lilltjejen sover. Natten har gått bra och hon har inte haft ngr kaskad spyor mer än de som var igår. Hon har däremot fått feber nu och sover endel. Håller bara tummarna att jag klarar mig och att hon blir bättre snabbt. Det känns som om det är blåsigare och kallare ute idag än vad det varit de andra dagarna i veckan, skönt med sol men tråkigt om det är kallt. Nu får gärna våren komma på riktigt. Min underbara syster kommer hit med lite förnödenheter senare då robin är iväg på möte i sthlm trakten. Det är mkt nu, men roligt. På sön åker han till tyskland för möte där :) glad för hans skull att allt slit han lägger ner kanske börjar löna sig :) Btw så är det ett hus till salu mitt emot oss nu om ni är sugna på att bli grannar ;) KLicka här för att komma dit. Vi hörs lite senare !
 

.....

Frureinhold.se / 04 April, 2013 - 20:03 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu sover sessan, jag hann knappt trycka på publicera innan lillan spydde igen :( nu har det gått exakt två timmar och jag hoppas hon slipper vakna och spy snart igen. Hon sover här i soffan so gott.. Jag håller på att städa för fullt, decifisera och försöka göra allt för att slippa bli sjuk själv. Jag tog även vitpepparkorn förut efter att hon spytt första gången, vet inte alls om det hjälper, men jag inbillar mig det. Om ni har bra tips om magsjuka, hur man kan förebygga, vad får de äta osv osv all info är guld värd så skriv ! <3 kärlek till er alla !
 

Hälsovetare??

Frureinhold.se / 04 April, 2013 - 17:57 / Vardagen
1 Kommentarer

Kände mig enormt nyttig när jag åt lite mellis idag :p den strålande solen har gjort mkt idag men tyvärr har lilla hailey åkt på magsjuka. Än har hon bara spytt 1 gång, men det var rejält :( dock äter hon och dricker än sålänge så vi får se vad som händer. Hoppas det drar över fort.


billaaaaa

Frureinhold.se / 04 April, 2013 - 09:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey är helt såld på bilar, så igår när vi var på maxi var vi bara tvungna att köpa 3 super coola bilar till lilltjejen ! Hon blev helt lyrisk :) Kanske blir en fomrel 1 förare av henne trots allt ;) allafall om pappa robin får bestämma.
 
Solen skiner lika fint idag, hailey är hos dagmamman och hon var minst sagt nöjd över det. Jag har suttit och pratat med johanna hela vägen upp till skolan. Tänk att ha en vän som henne som funnits i mitt liv i över 10 år. En vän för livet :) Nu börjar lektionen, kram på er !

vårjackan

Frureinhold.se / 03 April, 2013 - 18:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag var orolig att haileys fina jordgubbsjacka hade blivit för liten sen i höstas, men icke :D Hon kommer kanske växa ur den under sommaren, men just nu passar den jätte bra :) Det fick bli en mc donalds middag idag med, så nyttiga var vi :D Men vi passade även på att handla samtidigt så nu har vi lite middagsmat framöver. Det blir så skevt när en dag försvinner, det är ju redan onsdag idag :p solen gör att dagarna blir så underbara. Hoppade ju gullan förut och hon gick som en gud. Hon är i så gott humör just nu, inga stofasoner eller tjurig, utan helt underbar. Vi hoppade en bana på 60-90 idag med svåra linjer och kombinationer. Hon har inte världens bästa kondition nu så vi kör inte så länge. avslutade med ett lättare westernpass, låg form på nätt hand med jämt tempo, det är ovanligt med ridhästar att klara av att släppa taget om tygeln men ändå hålla kvar formen och tempot. Men hon var grym, bytte galopp som en klocka och var precis så som jag ville. Magic moment, måste visa madde det ngn dag :) Btw så invigde vi conversen idag :D 
 

soligt

Frureinhold.se / 03 April, 2013 - 11:34 / Vardagen
0 Kommentarer

I helgen trodde jag att det var rekord varm och skönt för iår, men idag slår nog vi det rekordet :D Gick ut på altanen nyss och mmm vad det värmde gott. Skall sätta tänderna i plugget nu, men efter det en tur till stallet och hoppa gullan. Försöker komma på en bra hoppövning, men just nu står det väldigt still. Det skall handla om svårigheter men med låga hinder. Kommer nog på ngt när jag väl står där :) Om vi nu ändå är inne på hästsnack, så red jag ett riktigt gott drssyrpass igår med fokus på förvänd galopp. Pjuu säger jag bara... 
 
Nä men om man skulle ta och börja, ni missar väl inte utlottningen av en fantastisk mössa ifrån Mireo ?! Den 12 april avslutas tävlingen och du kan lätt vara med genom att klicka HÄR :)
 

lite nya skor

Frureinhold.se / 02 April, 2013 - 14:37 / Shopping
2 Kommentarer

Jag har köptstopp så detta blev en nödlösning. Nu när det börjar bli så varmt och skönt ute märker jag hur mina fötter börjar svettas, big time. Förra året när sommaren var slut slängde jag alla mina skor, alltså mina sommar skor. Därför måste jag inhandla lite nytt för att mina fötter inte skall behöva svettas mer. Det blev även ett par till robin, han är inte i lika stort behov som jag, men ett par skadar inte :)
 
Vill ni också köpa lite nya skor, så har zalando grymma reor + att ni får 100 :- rabatt om ni uppger NL6HB3HN
 

tänk om....

Frureinhold.se / 02 April, 2013 - 14:16 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja tänk om om om och om. Satt förut på lektionen och kom på lite smarta saker. Jag har ju läst 1 år på lärarhögskolan här i thn och läst bla mkt pedagogik. Dessa kurser är på 30 hp och i min utbildning som jag läser nu har inlagt att man skall läsa 30 valbara hp poäng. Koppla med mig nu, jag har egentligen 1.5 år kvar i skolan, men om jag kan tillgodoräkna dessa poäng har jag bara 1 år kvar och blir alltså klar till sommaren nästa år :D Tääääänk ?! :D hade varit så himla kul. Men inget är klart än, skall skriva ansökan idag och skicka den imorgon. Ville bara dela med mig av lite om tänk nu :) 
 
Solen steker lika gott idag och vi satt ute på lunchen och bara sög in d vitaminer. Jag borde sluta snart för just nu spårar lektionen ut rejält, hej filosofi.... Men jag gillar det. Jag gillar sokrates väldigt mkt, smart kille som var väldigt före sin tid. I eftermiddag blir det ridning, skall böja igenom gullan riktigt ordenligt för att förbereda henne inför hoppningen imorgon :) Måste komma på ngn bra hoppövning som jag kan göra imorgon :) 
 
pjuu :) den sista kursen var riktigt hård :) 

School day

Frureinhold.se / 02 April, 2013 - 08:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Det blev ingen update igår men jag totaldäckade i soffan när jag väl kom till ro. Har till och med lite träningsvärk idag vilket är gott :) skall rida ett par ggr denna veckan vilket är jätte skönt. Skall snart börja springa igen också, love it ! Har planer på att investera i en cykel med så vi kan åka ut på cykelturer :) nä nu får jag ladda inför lektion ! Kram


underbart med sol

Frureinhold.se / 01 April, 2013 - 16:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Skriver mer ikväll men här kommer härliga kort ifrån i förmiddags när vi gick 5 km i fontin :) Underbart är bara förnamnet, än en gång levererar kungälv big time ! Hailey snodde min chokladboll och jag fick snällt äta hennes bragokex ;)