StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 13 September, 2012 - 11:23 / Vardagen

hej alla fina läsare, är så kul att så många väljer att läsa min blogg trots att jag bloggar så extremt dåligt :) men nått måste det vara som får er att vilja klicka in varje dag :) Natten hr gått bra, sprutorna påverkade nog inte hailey så mycket vilket är skönt :) Hon sover nu igen, men borde vakna snart :) Idag har vi ett dilemma, antingen så tar jag och syrran barnen till oasen och badar lite eller så åker vi till mimers och går på mässa. Kungälvs alla företag har utställning, mässerbjudande etc :) Jag kan verkligen inte få nog av kungälv, trivs så otroligt bra och kan egentligen inte klaga alls än så länge :D de levererar gång på gång, det verkar även som att netto skall öppna mellan munkgärde och olseröd :D haha klockrent ! det jag saknar är zara, hm, en sko outlet och kanske babyproffsen :D haha Man kan inte få allt :) Jessica är nu och kör hem morfar som blivit bättre, jag skall hämta tindra vid 13.00 om inte jessica kommit hem och sen får vi helt enkelt se vad vi hittar på :) 
 
Satt igår och letade efter overall och fleece fodrade regnkläder och didriksson är det som jag kikat mest på. men jag är lite deppig över att färgerna är lite tråkiga. Jag har en bild på hur jag vill ha det och då finns det bara 1 som jag tycker är snyggast. Sen när det gäller regnstället så ville jag haft det lila som fanns förr men nu har jag bara hittat ett rosa och det är så sjukt skrikig rosa, jag vill ha lite dovare färger. Sen skall man inte glömma att det är skit dyrt med dessa ytterplagg, 1000 :- för overall (minst) och regnställ runt 700 :-. insane ! men men får åka ner till rekobarn och kika ! svåt med storlekar också, hailey är ju 77 cm lång, men skall man välja stl 80 eller stl 90? kommentera gärna vilka storlekar ni valt till era barn :)
 



svåååååårt älskaden rosa men verkar vara slut ?!
 

Postat av: Jessic - Mamma till Max & Leo

Ja det där
Med ytterkläder och storlekar är svårt. Men det man ska tänka på är att hon ska få plats med en tjock tröja under och ändå kunna röra sej. Alltså inte röra sej som en michelingubbe. I ditt fall hade jag nog valt strlk 80/86 då kanske hon kan ha det nästa år med. sån tur har vi haft med vår stora grabb. Han har haft samma regnställ i 2 år..

2012-09-13 @ 11:52:11
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se
Postat av: Anna-Frida

Risken med 80 är att den hinner bli för liten, iaf för kort innan overall-säsongen är över. Overall kan hon behöva använda ända in i mars! Hon kommer ju sitta både och leka och i pulkan då dras den upp i benen. Jag gjorde det misstaget förra vintern :) regnkläder hade jag köpt en stl större än hon har nu, så kan hon säkert ha det till våren med!

2012-09-13 @ 19:53:14
Postat av: Jennie

Jag hade valt stlk 80. Min erfarenhet är att overaller alltid är stora i storlekarna vilket gör att dom hänger istället. föräldrar tänker ofta men tänk om den blir för liten, det blir det inte. jag orkar i alla fall inte köpa kläder i tänket "dom växer i det" det jag köper vill jag ska passa nu och inför nästa säsong vill jag garanterat ha något annat.

nayeli hade stlk 74 på sin overall i vintras och den passade perfekt. inte stor och bylstig att röra sig i, inte för liten, utan den satt perfekt som en overall borde med andra ord. MEN det finns ju som sagt inte en suck till att den kommer fungera denna vintern.

2012-09-13 @ 20:35:52
URL: http://jencie.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: