StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

busungen

Frureinhold.se / 03 September, 2012 - 09:52 / Hailey

Godmorgon alla goa läsare :) sitter eller ah halvligger i soffan efter en stressig morgon. Hailey sover frukost och jag försöker som sagt komma ner i varv. Började morgonen med frukost i vanlig ordning och efter det promenad, in i bilen och åka till diseröd för att hämta upp en ljuslyckta jag köpt på köp och sälj kungälv :) sen hem och i säng med tröttisen :p Jag har försökt att fixa med filmerna och försöker fortfarande skall se om jag kan göra formatet mindre och på så sätt ladda upp dom fortare :) Tog dock lite söta kort på henne igår efter att hon och jag badat. Vi höll på att rensa inne i förådet på övervåningen och självklart ville hon hjälpa till ;) sötnosen !! 
 
när hon vaknar sen blir det i med lunch och sen hämta upp tuva hos dagmamman. Hade tänkt åka ut till city gross special för att köpa lite blommor samt en flagga att hänga ute på haileys dag :) hoppas kunna dela med mig av alla roliga filmer så snart som möjligt :)
 











Postat av: Pernilla

Hon har så underbara dockögon! Fina kort du tar på henne, men med en så söt modell lär du ha många tillfällen att ytnyttja!

2012-09-03 @ 18:15:31
URL: http://www.vanillab.blogg.se
Postat av: melinda - mamma till Nova

fantastisk blogg & helt underbart fina bilder! måste bara fråga vart du köpt den fina tavlan "my first year" himla fin :)

2012-11-29 @ 10:33:15


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: