StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

kalas hos sara

Frureinhold.se / 30 September, 2012 - 08:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp då sitter man vid köksbordet med frukosten i halsen och kaffet rykandes under näsan. Mår lite som jag förtjänar misstänker jag. Igår var det lite kalas för sara, inget stort men lite middag, tjöt, musik osv. Drack verkligen inte mycket, men fick väl i mig 2-3 glas och lite bål. Visste att jag skulle upp svin tidigt idag så fick ta det lugnt. Jag och mickan åkte hem runt 23.00 igår så det blev en lugn kväll. Men det har inte kroppen förstått haha sitter och mår väl kanske inte så dåligt, men känner mig så jävla äcklig haha. Men har man lovat att ställa upp för knattarna i kode if söndag kl 09.00 så är det bara att pallra sig upp och dit :p Robin och hailey sover så jag har en lugn morgon med mitt kaffe och smörgås :) undra när det hände sist, mina sömntutor. Dock har jag märkt när det blivit mörkare på morgonen att hailey sover längre. 
 
annars idag blir det lite till full rulle. Kommer hem vid 10.30 skulle jag tro och sen kommer mamma, pappa och morfar hit en sväng och hälsar på :) blir väl till att fika och så. Sen är det lugn och ro som gäller, gotta ner sig i soffan när hailey somnat och bara myyyyyyysa !! Här kommer lite kort på Hailey igår hos farmor och farfar :) dom har fått det så himla fint i huset :)
 
 

Godmorgon

Frureinhold.se / 29 September, 2012 - 10:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Då var vi på g till Uddevalla för att hälsa på haileys farmor och farfar samt att Robin skall på ngt affärsmöte i grundsund. Blir till att äta gott och busa en massa. Blir nog att hälsa på haileys gammelmormor också :)

Annars idag blir det tjejkväll hos Sara ikväll som fyllt år :) dock blir det nyktert för min del då det är fotbollsskola imon :) sååå söta barn som springer runt och sparkar på varenda boll de ser. Men det är kul, man skall satsa på barnen helt klart. Hörs under dagen :)


iphone 5

Frureinhold.se / 28 September, 2012 - 21:09 / Shopping
0 Kommentarer

titta vilken fin älsklingen överaskade mig med idag när han kom hem :D vit och fin !! inga större skillnader mer än designen, ny laddsladd så hejdå alla gamla ipod dockor vilket suger. Den är snabbare och ah ny helt enkelt :)

Hailey älskling

Frureinhold.se / 28 September, 2012 - 21:07 / Vardagen
0 Kommentarer

 

melwin sep 2012

Frureinhold.se / 28 September, 2012 - 15:36 / Foto
0 Kommentarer

Super nöjd med dagen :) här kommern några snabba kort, ingen direkt redigering men det kommer längre fram :)
 
sista bilden är såååå skön :D

morgontrött

Frureinhold.se / 28 September, 2012 - 10:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sover hailey igen och jag skall hoppa in i duschen, morgonen har gått bra och jag har hunnit städa en hel del :) Jessica och melwin kommer runt 12, så skall försöka rappa på :) är så full av energi idag, härligt när den känslan infinner sig ! tryckte några kort nu i morse, vad tycker ni om haileys fluff till hår ? :p så sött haha
 
mina två ögonstenar hailey och Macy ! love love love :)

Fota Melwin

Frureinhold.se / 28 September, 2012 - 07:57 / Foto
0 Kommentarer

Yes idag skall jag få äran att fotografera Melwin som jag även fotograferat när han bara var ca 3 månader :) Vädret kunde inte vara bättre, sol och bra ljus. Det blir en härlig dag med andra ord, skall försöka att få städat huset och så innan de kommer haha :p Full rulle som vanligt. Men idag är det fredag så helgen är här, hoppas det blir ganska fint väder allafall för jag orkar inte med det här regnadet. 
 
söta lilla melwin :) spännande att se hur mkt han vuxit sen sist gång vi sågs !! Hoppas ni andra får en fin dag och passa på att njuta av det fina vädret :)

Living and room

Frureinhold.se / 27 September, 2012 - 16:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Snart dags för living and room visning :)  ha en mysig kväll !! 
 

tandläkaren

Frureinhold.se / 27 September, 2012 - 09:56 / Vardagen
0 Kommentarer

buuhuu idag blir vi fattiga, nä kanske inte direkt fattiga, men idag skall vi till tandläkaren jag och robin. Rutinkontroll, kika efter tandtroll osv. jäkligt tråkig kostnad men ack så nödvändig :( Måste ändå stoltsera med att jag/vi köpte en deal på lets deal där man fick en undersökning och 4 bilder för 149 :- värt allt. Fick se att mina visdomständer ligger där dom ligger att jag hade tandsten och att jag hade skött mina tänder fint :) Bokade en ny tid för att ta bort lite tandsten och det är de vi skall göra idag. Trots att vi är där 2 ggr så blir det mindre än 1 gång på vanliga tandvården. Det tycker jag är väldigt bra :) tandläkaren som är en privat läkare som håller till vid liseberg :) kan tipsa om dealen nästa gång den kommer upp om ni vill :) 
 
Idag är det även dags att ha ett living and room visning hemma hos mig :) det är jag och älskade syster som bestämde för att dra ihop ett gäng :) tror vi blir runt 12 st :) älskar verkligen deras inredningsprylar så ser fram emot en trevlig kväll :) nä nu måste jag göra mig iordning om jag skall hinna åka om 45 min :) full rulle all day long :p

kode if

Frureinhold.se / 26 September, 2012 - 22:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Känner mig grymt seriös när man nu ligger i soffan med sitt fotbollsställ. Vilket jäkla väder vi tränade i ikväll, håret är fortfarande dyblött men kroppen är varm och go nu :) sista träningen ute iår så nu väntar lite innecuper och tagga för vårsäsongen :)

Hailey 50 mm

Frureinhold.se / 26 September, 2012 - 21:22 / Hailey
0 Kommentarer

älskar mitt nya objektiv, det är precis vad jag behöver :) thums up !

hailey goes western horse riding

Frureinhold.se / 26 September, 2012 - 16:38 / videor
0 Kommentarer


50 mm

Frureinhold.se / 26 September, 2012 - 16:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Yes äntligen nytt objektiv och jag är sååååå nöjd :D Den tar helt amazing pictures, kan visa er lite bilder ikväll eller imorgon :) passar perfekt nu när bröllopet är nästa v och så skall jag fota melwin på fredag :) har konstaterat att ett objektiv som man verkligen måste ha så är det 50 mm eller liknande :) till porträtt är det riktigt bra :) nu är det bara till att träna och träna ! skall även köpa in reflexskärmar så jag kan börja jobba lite med dom också :)
 
lite kort med det vanliga 18-55 objektivet :)
 
 

Hailey

Frureinhold.se / 26 September, 2012 - 09:32 / Hailey
0 Kommentarer

Nu när man kan lägga in sina bilder här via instagram kan jag ju dela med mig av så mkt mer :p dock kommer jag nog ändå hålla vissa kort till bara instagram då det är smidigast :) men här kommer allafall några sötnoskort på lilltjejen !! 
 
om en stund kommer även en film när hon står och dansar loss till en westernfilm :D

martin björk

Frureinhold.se / 26 September, 2012 - 09:24 / Music
0 Kommentarer

Måste ge han en eloge för denna versionen, tycker att han gör den rikigt bra. SHM är riktigt bra dom med, men nu väljer jag att bara lägga upp denna versionen :) 
 
 

tapter

Frureinhold.se / 25 September, 2012 - 15:13 / Hailey
10 Kommentarer

jag blir galen !!!!! hur skall man kunna välja tapeter, har varit nere på colorama med hailey precis och jag håller på att bli helt galen. I slutändan kommer jag säkert gå på val nr 1 men sen kommer jag ångra mig och kommer taptesera över och sen ångra mig igen och dra ner tapeten för att ha tapet nr 1 och sen åter igen tapetsera en ny tapet för att riva ner. Hailey kommer alltså att ha 3-4 olika tapeter i lager innan jag är klar med det här hahah stackars barn att ha en sån virrig mamma !!
 

skriv gärna vilken som är eran favorit :) 

måndag

Frureinhold.se / 24 September, 2012 - 14:41 / Vardagen
0 Kommentarer

yes då var man hemma sen en stund tillbaka, hailey sover i sin säng och jag ligger halvdöd i soffan. Väldigt trött, vet inte vad det är som spökar, men det släpper nog snart. Sitter och kikar på ett objektiv som jag skall köpa imorgon. Det får bli ett 50 mm, finns inget som tar så sjukt fina porträtt bilder som ett 50 mm. Håller ju på för fullt nu att förbereda mig inför den 6 okt :) skall även köpa ett 5 pack relfexskärmar så jag kan börja träna lite med dom :) sen får johanna och camilla kommer med sina barn så jag kan träna ännu mer :) har ju även lille melwin som jag skall fota på fredag :)
 
det gick fint hos morfar förut, åt god lunch. Gjorde tortelini med bacon :) mumsigt värre och efter middagen gick vi en lugn promenad i de nya områdena i lödöse. Himla fint får jag säga :) Annars händer det inte mkt här, skall no vila mina gröna en stund :) tjing !!
 

Heldag med Uffar

Frureinhold.se / 24 September, 2012 - 09:43 / Vardagen
1 Kommentarer

Japp idag blir det heldag med Uffar :) skall laga god mat och är på g till kexen för att fylla på ett lager :D mysigt att ta på sig mössa idag, nu är det höst endast 8 grader ute nu och löven är gula :)


officiellt gammal

Frureinhold.se / 23 September, 2012 - 20:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps då var det sagt, jag är gammal med livserfarenhet. Hur gick det till ?! när jag var 16 bast och sökte jobb fick jag nej efter nej i centrala gbg:s olika restauranger för att jag inte hade ngn erfarenhet. Idag besitter jag en jäkla massa erfarenheter och är officiellt gammal. Men nu när det är klart är det ju bara att bli yngre igen då haha nä men det känns ändå bra. Tänk att få vara den med livserfarenhet och att kunna ge unga duktiga tjejer och killar beröm för ngt de är bra på :) Vi är alldelses för dåliga på det många av oss att ge andra beröm och även oss själva. Mer av det ! 
 
Tjejen som är en 12 årig ponnyryttare driver sveriges största hästblogg, har följt henne i över 1 år och att gå från en liten blogg till sveriges största har inte varit lätt. Men hon är en otroligt go tjej och hennes familj likaså :) Var och kikade på henne igår och hon är alltid lika glad och sprallig :) kram på dig tjejen !! hennes blogg hittar ni HÄR !

NY overall och kängor

Frureinhold.se / 23 September, 2012 - 08:03 / Shopping
1 Kommentarer

Jag har fyndat på tradera nya kängor och en ny overall inför vintern. Lyckades fynda nya oanvända kängor från superfit för 300 :- (nypris ca 800) och en didriksson förra årets modell tror jag för 400 :- (nypris ca 900) väldigt nöjd :) hämtade overallen idag och den satt som en smäck, hoppas inte hon växer 10 cm under vintern för då blir den för liten. Men just nu sitter den kanon och hon kan även växa lite granna :) 
 
 
för er som undrar så älskar hailey sin tandkräm ;)

My ♥

Frureinhold.se / 22 September, 2012 - 21:31 / Hailey
0 Kommentarer

min älskade ögonsten !

veckan som gått

Frureinhold.se / 22 September, 2012 - 19:30 / Vardagen
1 Kommentarer

ja vart skall jag börja. I tisdags en väldigt nära anhörig till mig bort, mitt framför ögonen på mig och min familj. Det var otroligt gripande, ledsamt, overkligt ah ofattbart på alla sätt och vis. Döden är nog det som skrämmer mig allra mest. Ena stunden är kroppen fylld av liv, av värme och av luft och sekunden senare är allt borta. Kroppen sjunker sakta in, huden går från varm till ljummen till kall. Själen lämnar kroppen och man kan verkligen se när allt är borta, borta föralltid. Det gick inte att få tårarna till att sluta rinna ner för ens kind, så nära men ändå så långt bort. Man blir väldigt extistensiell när man tänker på livet efter döden, vart finns alla och träffas man nu och om ja, hur ser man då ut? Jag minns att jag önskade att personens mamma stod där i ljuset och omfamnade henne riktigt länge och väl. Jag kommer antagligen bara att skriva om detta nu i detta inlägg, det är inget som ni egenligen behöver tänka på eller höra mer om. It is what it is. 
 
Jag är något av en tänkare, funderar ofta på livet och hur mycket vi borde uppskatta det. Livet, fullt av kärlek, lycka, värme och lust. Det är min filosofi, att få leva med de som betyder allra mest och att alltid göra det saker som får mig att må bra. Jag vill ägna ett stort tack till alla mina fina vänner som skickat fina sms, ringt och gjort det som vänner ska göra. Finnas där extra mycket när man verkligen behöver det. Stor kram till er och såklart mina läsare !! 
 

Uppdatering

Frureinhold.se / 22 September, 2012 - 16:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej alla. För er som har mig på instagram har fått lite bild update de senaste dagarna men för er som följer mig här har fått det tyst. Det kommer en längre uppdatering när jag kommer hem ikväll.

Ha en fin dag kram till er


Frureinhold.se / 19 September, 2012 - 22:03 / Vardagen
0 Kommentarer

När det stormar som mest, är det de starka som står stadigt kvar. Tack för allt stöd, det värmer att få ha så fina vänner och familj runt sig, det är ni som gör än stark ♥
 

Utan dina andetag

Frureinhold.se / 18 September, 2012 - 22:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Det kommer nog dröja ngr dagar innan ni hör ngt här. Det har hänt saker i livet som gör att detta känns så otroligt avsides. Jag kommer tillbaka, vet bara inte just nu när. Kommer ett längre inlägg om känslor, livet, nuet, framtid etc längre fram. Just nu vill jag bara bearbeta mina känslor och min familj <3


samarbete med zalando.se

Frureinhold.se / 18 September, 2012 - 15:24 / Shopping
1 Kommentarer


gapstare

Frureinhold.se / 18 September, 2012 - 14:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag var nog sista gången man kan sitta på ett cafe med hailey haha :p nä skämt och sido, men hon har inte riktigt förstått att alla på cafet inte vill höra hennes ljuva stämma. Inte att hon är ledsen, mer att hon gärna vill höras. Kan inte förstå vem hon är lik (a) Fick bli en snabbfika med Camilla och naemi sen in på team sportia och lite andra affärer. Jag verkligen älskar cream kläder, min stil all over ! Man underskattar ale torg lite, dock trodde nog många att det skulle bli större än vad det är idag. Men det är helt okej, lite förfallet men helt okej affärer. Efter fikan åkte jag och hailey hem igen och fick tyvär höra att en nära anhörig till mig ligger på IVA på kungälvs sjukhus. Man känner sig väldigt tom och hjälplös när man från stund till stund inte vet om personen klarar sig eller ej :( väljer att inte skriva mer än så då några av mina läsare inte har med detta att göra :) hade kunnat göra ett hemligt inlägg, men vad tjänar det till? ingenting. Jag, Jessica och Joakim skall allafall ner och hälsa på senare när alla slutat. Måste bara upp till stallet först och fixa med harlebus. Hailey sover för tillfället så när hon vaknat skall vi väl kunna hitta på ngt spännande att greja med, såg på en annan mammablogg att de lät sin dotter måla :D har funderat på om hailey skall få testa de, super kul med lite konst här hemma ;) nä nu får jag försöka att tänka framåt och positivt, kram till er alla !! (nästan) 
 
 - fade into darkness - 
 




underbara fötter

Frureinhold.se / 18 September, 2012 - 14:24 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har testat att sätta mina fötter i sånna där påsar ni vet :p nä men skämt och sido, provade dessa strumpor som man nästan kan kalla det för att se om man nu får sånna där babyfötter och tro det eller ej. De gjorde faktist gott :) det tar ca 4 v innan allt är borta för du tappar inte huden direkt. Men om man hade varit smart, vilket jag inte är så tar man och badar och sen filar :) då försvinner det snabbare. Men riktigt tummen upp för denna mirakel produkt :) passa på att fynda ett set du med, eller ge bort i julklapp !! 
 
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till erbjudandet :) ord. pris 278 :- nu 109 :- 

komma med en bok

Frureinhold.se / 17 September, 2012 - 21:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag öppnades en helt ny värld i haileys huvud. Hon konstaterade att hon kan minsan gå själv, vilket resulterar i egna promenader, högt och lågt. Så fort hon skulle in i bilen var det stor skrik, sättas i vagnen, jordens undergång. Ah jag tror ni fattar :) man märker att de små liven växer fort nu. Idag på eftermiddagen kom hon för första gången med en bok som hon ville att jag skulle läsa. Så himla sött, hon ville bläddra fram och tillbaka, säga dää dää, (där). Sen ner och full rulle igen. Robin kom hem med ett hammare och spikset till barn, ni vet ett sånt retro som man slår på och så åker spikarna ner och så vänder man bara och slår igen :) Hon fatta vinkeln och slog på :p men hon tyckte att det var mkt roligare att slå på balongen hon fick igår haha :p hulliganen :) får se vad morgonen dagen ger oss :)
 
love you <3 
 
imorgon blir det dejt med camilla och anna :) trevligt som alltid, verkar som om det blir en fika på ale torg. Väntar spänt också på att dagmamman som hailey skall vara hos skall ringa. Vet att det handlar om 5 olika dagmammor, så nu är det bara en evig väntan :) tänk att lilla dockan skall börja hos dagmamma, tror hon kommer älska det. Hon har så mkt energi och tänk att få leka av sig den energin ngr ggr i veckan. Blir ju inte mer än 3 dagar i veckan om skolan fortsätter som innan. Läser 100 % men har bara läraledda lektioner 2-3 ggr i veckan sen läsa hemma. Så eventuellt blir det 8-16 2-3 ggr i veckan och sen korta dagar de andra om jag behöver häcka i biblioteket :) känns så skönt att robin jobbar så nära hemma så han kan åka hem om det krisar ngn gång. Thn är en bit bort och skall försöka att åka tåg vilket kommer bli spännande :p haha ha nu en fin kväll, för det skall vi ha :)

haileys år !

Frureinhold.se / 17 September, 2012 - 16:33 / Hailey
1 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 17 September, 2012 - 10:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Hello alla blogreaders ! hoppas allt är fint med er, sitter själv i soffan och väntar på att hailey skall vakna. Sömntutan vaknade 06.20 idag :/ snark säger jag. Dock går hon och lägger sig vid 09.00 igen, men det hade varit bättre om hon sov längre på morgonen och sov en längre stund vid lunch. Men men det kommer väl :) hade ju en period när hon gjorde så, men så fort det blev en vana så ändrade det sig :p men det är väl så med barn. 
 
Idag skall jag ner till Anna på en gofika och snacka fotografering :) hon är super duktig fotograf och skall få testa hennes reflexskärm. Håller ju på att planera bröllopet som är den 6 okt och det är lite smått stressigt nu när jag känner att det börjar närma sig. Allt måste vara perfekt och jag vill känna mig så förberedd som det bara går ! så ut och öva öva öva :) vill att bilderna skall vara knivskarpa, men det är svårt när det alltid är rörelse i bilderna. Så får som sagt öva :D hade gärna ökat på min kameraväska med med en massa prylar, men det är ju så jääääkla dyrt haha ! men men what to do, hoppas ni får en fin dag allafall :)
 







500 :- värdecheck på Villervalla

Frureinhold.se / 17 September, 2012 - 07:33 / Shopping
0 Kommentarer

Nu får ni passa på alla villervalla älskare och köpa en värdecheck på 500 :- för endast 259 :- alltså 50 % rabatt :) Perfekt nu när man vill köpa på sig lite goa höstkläder :) jag älskar deras färgglada mössor och mysiga vantar :) de har såklart massa fint så kika in och se om ni hittar någon favorit !
 
Klicka HÄR för att komma till erbjudandet :)

Liseberg

Frureinhold.se / 16 September, 2012 - 19:14 / Vardagen
1 Kommentarer

Här komemr bildbomb från dagen !! jätte kul trots att det regnade :( nu blir det soffläge då mina ben värker som skam !! 
 

























tradera fynd

Frureinhold.se / 15 September, 2012 - 18:50 / Shopping
2 Kommentarer

Köpte just ett par vinterkängor för 309 :- helt nya oanvända super fit gortex ! mer sånt här :D
 



Jag idag

Frureinhold.se / 15 September, 2012 - 10:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Lite halv mongo såhär på morgonen :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_50543b50ddf2b3705f000e43.jpg" class="image">


Tretorn

Frureinhold.se / 15 September, 2012 - 10:23 / Hailey
0 Kommentarer

Haileys nya fodrade gummistövlar, köpta på campadre för halva priset :)


Hailey och Naemi

Frureinhold.se / 15 September, 2012 - 08:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag blir det en tur till Lilla Edet och hälsa på camilla och jesper :) tror det kommer att vara full rulle på Naemi och hailey. Tar med mig kameran och försöker att knäppa lite härliga kort på dom :) efter de skall vi tillbaka till kungälv igen och gå på mässan om den inte hunnit stänga :) sen blir det nog en lugn kväll skulle jag tro :)  bilderna säger ett och annat om dessa busfrön ;)
 


frukt är viktigt när man handlar XD
 
 

frustration

Frureinhold.se / 14 September, 2012 - 12:21 / Hailey
1 Kommentarer

Ni skulle sätt mig idag inne på team sportia, lätt panik, ångest, frustration och allmänt förvirrad. Var där för att köpa en jacka till mig som de reade ut, en didriksson fodrad regnjacka. Passade ju såklart på att kika på regnkläder, overaller skor etc till hailey. Medan jag stod där och provade min jacka kom en expedit fram och berättade vilket pang erbjudande de hade till barn på overaller. Då sålde de ut north bend overall med ett par viking kängor för 999:- (?!) vilket är kanon bra pris. Vi gick och provade allt och hailey såg ut som en vandrade sumobrottare. Ringde mamma för att rådfråga och hon tyckte att det var ett kanon erbjudande, vilket det verkligen är. Men så kom mitt men in, ringde Jessica, min andra hälft och började diskutera. Hailey är 1 år, hon har precis lärt sig gå, hon börjar hos dagmamman i dec. Jag kan omöjligt veta vad det kommer att vara för vinter och hur mycket hon kommer kunna/vilja springa/tölta fram i vintervädret. Det jag vet är att vi skall till sälen v 4 och då kommer hon behöva en bra overall och ett par bra skor. Men måste detta paket kosta minst 1000 :- och då har vi inte köpt det fleecefodrade regnstället. 
 
Jag är kluven, måste ett barn som är 1 år och inte speciellt aktiv ute ha det absolut dyraste som finns på marknanden? visst det finns dyrare, men förstå min poäng. Det finns billigare alternativ som har visat sig vara minst lika bra. (referens från Jessica) Hon började köpa de dyrare märkena såsom didriksson etc när barnen var runt 2-3-4 när de spenderade långa stunder ute i kylan, slasket, snön etc. Även i skor har de inte valt de skorna som kostar 799 :- när de är 1 år utan kanske köpt ett par från dinsko som ser identiska ut men som kostar runt 399 :- . Jag skriver inte detta för att påvisa något utan mer att jag är riktigt förvirrad. Är det värt det? finns det inget annat märke, tex som på ullared har de fleecefodrade regnställ som båda Haileys kusiner har haft och de har inte varit blöta eller kalla 1 sekund trots att vädret varit helt galet. Eller blir det för b att köpa på ullared. Jag kan erkänna att så har jag tänkt, pinsamt, tragiskt ah allt. Men jag är allafall ärlig när jag säger det. Ullared klingar väldigt b i mina öron fast att det inte alls behöver vara så jäkla b. Kusinerna är ju trots allt ett levande exempel. Sen skall jag absolut inte glömma att didriksson, north bend osv är fantastiska märken. Man får verkligen vad man betalar för, men är det nödvändigt när de är så små? sammanlagt går en vinter och höst uppsättning på runt 2000 :- det är mycket pengar som man istället kunde lagt på något annat nödvändigt elelr kanske till och med spara?
 
som sagt detta inlägg är för att jag själv är otroligt förvirrad, jag stod där med en overall i ena handen och ett par kängor i andra och såg hur pengar helt plötsligt fick en annan innebörd. Men som sagt jag har verkligen inget emot att betala för kvaliten och för att mitt barn skall ha det så bra som möjligt, men ibland måste jag fråga mig själv om det är värt det eller om det finns alternativ. :)
 
budgetmitt i mellan
lyxlyx budgetlyx





Wiihooo

Frureinhold.se / 13 September, 2012 - 13:30 / videor
0 Kommentarer

Full fart framåt :)


godmorgon

Frureinhold.se / 13 September, 2012 - 11:23 / Vardagen
3 Kommentarer

hej alla fina läsare, är så kul att så många väljer att läsa min blogg trots att jag bloggar så extremt dåligt :) men nått måste det vara som får er att vilja klicka in varje dag :) Natten hr gått bra, sprutorna påverkade nog inte hailey så mycket vilket är skönt :) Hon sover nu igen, men borde vakna snart :) Idag har vi ett dilemma, antingen så tar jag och syrran barnen till oasen och badar lite eller så åker vi till mimers och går på mässa. Kungälvs alla företag har utställning, mässerbjudande etc :) Jag kan verkligen inte få nog av kungälv, trivs så otroligt bra och kan egentligen inte klaga alls än så länge :D de levererar gång på gång, det verkar även som att netto skall öppna mellan munkgärde och olseröd :D haha klockrent ! det jag saknar är zara, hm, en sko outlet och kanske babyproffsen :D haha Man kan inte få allt :) Jessica är nu och kör hem morfar som blivit bättre, jag skall hämta tindra vid 13.00 om inte jessica kommit hem och sen får vi helt enkelt se vad vi hittar på :) 
 
Satt igår och letade efter overall och fleece fodrade regnkläder och didriksson är det som jag kikat mest på. men jag är lite deppig över att färgerna är lite tråkiga. Jag har en bild på hur jag vill ha det och då finns det bara 1 som jag tycker är snyggast. Sen när det gäller regnstället så ville jag haft det lila som fanns förr men nu har jag bara hittat ett rosa och det är så sjukt skrikig rosa, jag vill ha lite dovare färger. Sen skall man inte glömma att det är skit dyrt med dessa ytterplagg, 1000 :- för overall (minst) och regnställ runt 700 :-. insane ! men men får åka ner till rekobarn och kika ! svåt med storlekar också, hailey är ju 77 cm lång, men skall man välja stl 80 eller stl 90? kommentera gärna vilka storlekar ni valt till era barn :)
 



svåååååårt älskaden rosa men verkar vara slut ?!
 

Trött tjej

Frureinhold.se / 12 September, 2012 - 16:31 / Hailey
0 Kommentarer

Goingen somnade precis i min famn, trött och lite ledsen efter sprutan. Första gången som hon kom och la sig hos mig och somnade. Himla mysigt :) det tar på de små dagar som dessa. Hoppas inte att hon reagerar för mkt bara, för hennes skull.

Robin är på g hem och ikväll e det fotboll :)


BVC

Frureinhold.se / 12 September, 2012 - 11:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp då var bvc klart för den här gången och lilltjejen är inte så liten längre :) hon mätte 77 cm lång och väger 10.4 kg :) Sprutorna gick som de gick, sticket var inte roligt och hon fällde några tårar. Vem hade inte gjort det, sprutor går över fort men det gör ju ont för stunden :) Efter bvc åkte vi till kungälvs sjukhus och besökte uffar som ligger och är lite dålig. Vi köpte med oss goa kakor och kaffe och insåg när vi kom upp till hans våning att besökstiden är mellan 14.00-19.00, suck men jag chansade och knackade på. Vi fick komma in och hand låg ensam på sitt rum så vi fick oss en pratstund om det ena och det andra. Underbara uffar, vilka historier han kan bjuda på. 92 år gammal men ändå helt klar i huvudet. 1920 föddes han en vinter den 5 dec, kan ni fatta hur många år det är. Han var med i andra världskriget på sveriges gräns, han har bevakat gränsen mellan sverige och norge. Blev förälskad i mormor och gick flera mil under permis bara för att få vara med henne. Han fick en annan soldat att sitta hans vakt för att få gå på dans och sedan följa henne hem, flera mil åt fel håll än hans egna. Där kan vi prata om kärlek. Det finns så många minnen, så mycket att berätta, att tänka tillbaka på, både sorg och lycka. Men under alla dessa år, från 1920 den 5 dec och fram tills idag kan man ändå säga att vilken lycka, vilken kärlek, vilket liv han har haft och som han delat med oss och alla hans vänner. Han och mormor har varit gifta i över 60 år jag tycker att det är fantastiskt..
 
men från ingenstans, från bvc till en livshistoria :) livet är underbart, allas liv kan vara underbart, det blir vad du gör det till !! låt aldrig någon annan bestämma om din lycka, livet är för kort för att kastas bort ! 
 

fort skall det gå :D

Frureinhold.se / 11 September, 2012 - 20:45 / videor
0 Kommentarer

barnens lekstad är bra rolig :D fråga barnen ;) eller kanske mammorna ;)


barnens lekstad

Frureinhold.se / 11 September, 2012 - 20:34 / Hailey
1 Kommentarer

Här kommer bilder ifrån dagen :) helt underbar dag ihop med fina tjejer och goa barn :)
 























gokväll

Frureinhold.se / 10 September, 2012 - 20:27 / Vardagen
0 Kommentarer

japps då sover lilltjejen, hon har nog haft en bra dag tror jag :) skönsång från hennes mamma och pappa, mormor och morfar, gammelmormor, moster osv. vi fick även besök av Anna och Leon, super mysigt. Men vi tusan vad varmt det varit idag ?! vad hände egentligen, underbart men svårt att anpassa sig när det ena dagen är sviiiiiin kallt och andra tropisk hetta. Men men nu är dagen slut och den kan sammanfattas som jätte bra :) tänk att hon är 1 år jag kommer nog inte fatta haha. Drömmer tillbaka ett år, det känns som om jag blundar är jag där, min lilla lilla tjej :)  Nä nu släpper vi det, hon är 1 år punkt :) 
 
Imorgon kommer mina fina tjejer hit ner, och vi tar en sväng till kungälvs lekstad :D såååå kul :) fika, tjöt och barnbus :) det är grejer de ! Tills dess, tjing :)
 

bilder

Frureinhold.se / 10 September, 2012 - 12:34 / Vardagen
0 Kommentarer




stort tack till alla inblandade, alla gratulationer osv ! Hailey är super nöjd vad det verkar efter helgen bravader :) nu väntar en fullspäckad vecka med massa skoj och bus !

1 år

Frureinhold.se / 10 September, 2012 - 12:15 / Hailey
0 Kommentarer

Herrejösses, 1 års dagen idag ?! men var vi inte på bb igår? känns helt sjukt att det är ett år sedan jag låg halvt död, lycklig, förundrad hur den lilla lilla tjej kan ha skapat så mycket lycka och kärlek på så kort tid. Tänk att jag, med min kraft och kämparglöd fick ut dig ur min stora mage haha :p man kan inte fatta att det är sant :p Jag kunde inte i min vildaste fantasi förstå vilken betydelse hon kom att spela i våra liv, nu och föralltid. I helgen har vi firat hennes 1 års dag och idag blir det mer där till. Hon har fått så himla mycket fina presenter och hon tackar så jätte mycket för det. Tänkte lägga upp lite kort som jag tagit nu de sista dagarna :) men börjar med kortet som togs 10 min efter att hon var född ! ps: jag är inte såååå svettig utan det är jag dränkt i vatten ;) haha det var min räddning då man blev riktigt jäkla trött mot slutet :) rena rama maxtestet :D
 

Man dör nästan, längtar tills hailey skall få ett syskon för barn är nog det underbaraste som finns. Även när de gör sin hyss och inte sover på nätterna :D

Leksaker

Frureinhold.se / 10 September, 2012 - 09:23 / videor
0 Kommentarer

Roligt med nya saker att leka med :D får ta en cykeltur om en stund :)


Kryyyyyysta

Frureinhold.se / 09 September, 2012 - 22:23 / Hailey
0 Kommentarer

Ja vad skall man säga, vid den här tiden för ett år sedan hade jag riktigt ont. Var väl öppen typ 8 cm hade ont som skam och hög på lustgas. Tänk att det är 1 år sedan inatt kl 01.53 som våran tjej kom till oss. Jag börjar nästan gråta i detta nu, helt otroligt. Vilken resa från att vara spädis till att bli en stor tjej. Skriver ett längre inlägg imorgon :) godnatt allihopa


Haileys kalas

Frureinhold.se / 09 September, 2012 - 21:41 / videor
0 Kommentarer

skönsång på hög nivå :) imorgon blir det tårta på sängen och ännu mer sång !!


dagens kort :)

Frureinhold.se / 08 September, 2012 - 23:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall vi snart nana, hemma igen och har plockat bort lite av det sista paketpappret som låg på golvet :) våran lilla sessa ligger helt utslagen i sängen sin, lär bli många konstiga drömmar inatt om alla leksaker hon fått :D
 
































Kalaset

Frureinhold.se / 08 September, 2012 - 21:58 / Hailey
0 Kommentarer

Vilken underbar dag vi haft med fin familj och vänner. Hailey fick så fina presenter och hon verkar nöjd :) nu sitter vi nere hos Jessica och Mikael på liten kräftskiva, hailey sten sover och vi skall nog snart gå hem :) imorgon kommer Robins bröder med barn hem för ett litet kalas :) tyckte det passade bättre med de små barnen så de kan leka :)

Ha en fin kväll


Dags för kalas

Frureinhold.se / 08 September, 2012 - 13:18 / Hailey
0 Kommentarer

Nu är vi redo :D


gokväll

Frureinhold.se / 07 September, 2012 - 22:15 / Vardagen
0 Kommentarer

så då, nu sitter det mesta där de ska och jag är helt död haha ballonger hit och ballonger dit, kakor och fix samt presenter. Mailade tjejen som fixar tårtorna nyss och hoppas hon svarar när vi kan hämta dom :) spännande att se hur hon gjort :D skall fota och filma så mkt det bara går imorgon, tror även jag vet vad jag skall ha på mig ;) haha ute i tid eller inte :p men jag får göra så gått jag kan :) huvudsaken är att hailey har en rolig dag med massa fina presenter och goa vänner ! på kvällen skall vi med ha en liten kräftskiva ihop med mamma, pappa, jessica med familj :) så jäkla gött :D skall se om jag kan slänga in lite kort under dagen annars hörs vi på söndag :) ha en fin helg :)
 
stora tjejen !

Zara

Frureinhold.se / 07 September, 2012 - 17:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Haileys outfit idag och hennes finskor imorgon :D i love love love zaras


Kalas

Frureinhold.se / 07 September, 2012 - 17:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu står jag och lagar mat, hailey fick nyss mat av sin pappa :) härligt med fredag måste jag säga :) känner mig inte direkt stressad för imorgon heller vilket e skönt :) såg även att haileys grattis kolumn hade kommit in i gp :D underbara tjej !!


dagmamma

Frureinhold.se / 07 September, 2012 - 15:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Yeeei for me, eller ah för hailey. Hon har nämnligen fått plats hos dagmammorna i munkgärde, vet ej vilken person än men är jätte glad :) nu slipper man oroa sig flr att inte få plats nu väntar bara att hon skall trivas osv osv :) 3 dec skall hon börja skolas in, känns helt sjukt när jag tänker på det :S Min lilla tjej är så stor så hon skall börja gå hos dagmamma :P Men åter till dagen, den har minst sagt varit hektisk, fullt ös :D städat som tusan och är än inte klar, handlar, fixat med skor till hailey, planerat dagen ännu mer och skall nu snart börja baka. 
 
Nä hinner inte skriva as tråkigt men hailey ropar från sängen. uppdaterar er sen puss !

Haileys outfit

Frureinhold.se / 06 September, 2012 - 08:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär söt och go är hailey idag :) kläder från zara och kofta på köp och sälj Kungälv :) endast 30 :- och ser ut som ny :D

Är nu ute på en morgon promenad i solen. Kylan är här friskt och kallt. Dagen går åt att köpa blommor, fixa med kakorna och dekoration. Min underbara syster kommer upp sen och hjälper mig. Hon är bakgeniet i familjen ;)

Hailey sov ända till 07.45 idag och när jag frågade om hon ville komma upp vifta hon på huvudet som nähä. Då frågade jag om hon vill ha välling i sängen och då viftar hon igen och säger app Haha gullunge. Väl uppe med välling stod hon och väntade :D otroligt vad stor hon börjar att bli :D


Zara

Frureinhold.se / 05 September, 2012 - 16:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag älskar zaras kläder kommer aldrig köpa ngt annat :p skämt och sido men helt otrolig kvalité och fina !!


Öppna fsk

Frureinhold.se / 05 September, 2012 - 15:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Då var vi hemma igen, hailey trivdes med att leka med alla barnen och gå på upptäcktsfärder. Hon hårt jätte bra nu och under sångstunden gick hon runt i ringen och hälsade på alla. Hon satte sig även i prästens knä ;)

Detta vårdar allafall gott till inskolningen som börjar i dec :) min älskade docka stenslocknade när vi kom hem då hon inte sovit någon förmiddags lur. Idag kommer även kläderna ifrån zaras hem :D skall bli kul att se hur de ser ut irl :)

Ikväll väntas även fotboll, taaggaaa ;)


babyshower

Frureinhold.se / 05 September, 2012 - 12:14 / Vardagen
0 Kommentarer

japps igår var vi och överskade anna med en babyshower :) hon blev super glad och jätte överkaskad vilket är skoj ! om 3 veckor kommer deras bebis så nu räknar vi ner :) en sån himla go mage hade hon också :) Underbara Mira var med och höll oss sällskap, lilla dockan har blivit så stor, helt sjutk :) nästa vecka har vi planerat att åka till leklandet och busa med våra sessor (naemi, mira och hailey) samt fota en massa :D tror ni vi kan lyckas med att fånga alla tre tjejerna på samma bild i ett perfekt ögonblick? I dont ;) haha Camilla hade gjort en sån underbart fin blöjtårta och jag hade fixat med en fotodag på model house :) tror hon hade en lyckad eftermiddag med många goa skratt :)  Jag gissar på pojk som kommer den 29 sep :)




 

att vara mogen och förebild

Frureinhold.se / 04 September, 2012 - 11:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har som tumregel att inte göra någon till åtlöje, vara elak, få någon att känna sig mindre värd etc etc. alla får göra sin egna val, hur de vill vara mot sig själv, mot andra, mot barn, mot vuxna. Men även om jag står för allt det där så kan jag inte låta bli ibland att bli provocerad och bara vilja skrika ut alla elaka ord jag kan bara för att jag blir så förtvivlad över hur man kan vara så störd :p förstår mig rätt, jag är inte mer än mänsklig. Det finns människor från olika epoker som gjort stor påverkan både i mitt liv och i folk i min närhet. För att inte bli för personlig så går vi inte in i detalj. Men när vuxna människor sitter över nätet och gör narr av andra med bilder text etc känner jag att nä fyfan vad bittert haha. Är det inte trist att man är så trasig själv att man måste hänga ut andra för att själv må bra. Dont get it ! 
 
Men vad skall man göra åt saken, vända ryggen till och gå, konfrontera och skapa en debatt eller göra samma tillbaka. Jag kommer aldrig sjunka till den nivån även om jag gärna vill ibland. ibland önskar jag att jag aldrig började blogga, aldrig skaffade telefon eller facebook. Fatta vad utlämnad man blir, lika väl som jag gillar att lägga upp ett kort på mig eller min familj och få massa fina kommentarer. Det är en svår balansgång helt klart. 
 
lev livet, ditt liv och ingen annans :) puss !

Vimpel

Frureinhold.se / 04 September, 2012 - 10:33 / Hailey
2 Kommentarer

Håller på med haileys kalas vimpel :D den blir sååå fin !!


Svar på kommentar

Frureinhold.se / 04 September, 2012 - 10:02 / Vardagen
2 Kommentarer

fick en kommentar ifrån Maria (ingen blogg) 
  • Böter om man snor dina bilder? Hur går det till? Bara nyfiken.
 

Rättigheter och skyldigheter

Så fort du tryckt på avtryckaren har du en bild som är din, med full äganderätt och med upphovsrättslagen på din sida. När du sedan sålt bilden säljer du bara befogenheten att använda bilden till ett specifikt ändamål.
 
Vill ni läsa mer om vad lagen säger :) klicka HÄR
 

så nu vet ni de nästa gång ni vill ta en bild från någon utan att fråga eller länka :D

mer tänder på g

Frureinhold.se / 03 September, 2012 - 19:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Inte den som sitter och snackar bebisbajs haha men idag har hailey tagit priset :D är nog inne på 4 laddningen nu och 3 duschen :p pratade med johanna och mira var snäppet värre sist hon fick tänder men det är helt otroligt vilket lass de små kan göra :p Snart dags för sängen så hon lär nog nana gott inatt :) Mormor och morfar (haileys) var här nyss och lämnade klänningen och den var såååååååå fin :D precis som jag hade tänkt mig så tummen upp !! De hade även köpt en 1 års present till henne som jag fick godkänna och den var riktigt fin :D finns bild på instagram ;) 
 
Var helt död förut, men börjar piggna till nu, var i stallet förut med hailey och macy, gosade lite och fixade det som skall fixas. Tintin stod med sin häst picasso i gången och den hästen är verkligen en jennifer häst, så dunder fin :) åkte förbi ett stall i morse som jag verkligen vill ha om jag köper en gård ngn gång :D gult hus, mkt fönster vinklar men mjuka sådana samt rött stall med runda fönster och padock :D love love love !! så ni som bor där kan väl säga till när ni skall sälja ;) 
 
men men snart dags för hailey att sova, jag skall planera mer för hennes kalas och sen slumra lite i soffan är ändå trots allt död :p haha ! 
 




mina tokfior :D

Hailey och Tuva

Frureinhold.se / 03 September, 2012 - 15:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Dessa två gullungar är hos mig idag :) hämtade tuva efter lunch och sen ner till kungälv för lite fix och trix :)

lära gå vagnen

Frureinhold.se / 03 September, 2012 - 11:15 / videor
0 Kommentarer

Än en gång så krånglar det, att det inte bara kan funka, förstår inte problemet, men anyway tror det funkar nu allafall :) sötnosen tuffar på :)


hailey dansar loss

Frureinhold.se / 03 September, 2012 - 10:29 / videor
0 Kommentarer

Äntligen hoppas jag att det går att publicera denna film :D


busungen

Frureinhold.se / 03 September, 2012 - 09:52 / Hailey
2 Kommentarer

Godmorgon alla goa läsare :) sitter eller ah halvligger i soffan efter en stressig morgon. Hailey sover frukost och jag försöker som sagt komma ner i varv. Började morgonen med frukost i vanlig ordning och efter det promenad, in i bilen och åka till diseröd för att hämta upp en ljuslyckta jag köpt på köp och sälj kungälv :) sen hem och i säng med tröttisen :p Jag har försökt att fixa med filmerna och försöker fortfarande skall se om jag kan göra formatet mindre och på så sätt ladda upp dom fortare :) Tog dock lite söta kort på henne igår efter att hon och jag badat. Vi höll på att rensa inne i förådet på övervåningen och självklart ville hon hjälpa till ;) sötnosen !! 
 
när hon vaknar sen blir det i med lunch och sen hämta upp tuva hos dagmamman. Hade tänkt åka ut till city gross special för att köpa lite blommor samt en flagga att hänga ute på haileys dag :) hoppas kunna dela med mig av alla roliga filmer så snart som möjligt :)
 











lära sig gå

Frureinhold.se / 02 September, 2012 - 19:27 / Hailey
1 Kommentarer

Den 12 aug gick hailey sina första steg idag 2 sep går hon helt själv, med lära gå vagnen går det fort som attans men att gå själv är lite läskigt :p men hon tar för sig och är så himla duktig :D
 
 
håller på att ladda upp filmer på videofy me och det går iiiiiiinte bra !! blir så matt :(

Kalas klänning

Frureinhold.se / 02 September, 2012 - 13:48 / Hailey
0 Kommentarer

Denna helt underbara klänning skall hailey ha på sitt kalas, är den inte helt fantastisk? :D köpt på zaras !!


Tand 2

Frureinhold.se / 01 September, 2012 - 22:09 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey har fått sina tänder rätt sent och idag märkte jag att tand nr 2 var uppe helt :) hon gillar inte när man pillar henne i munnen så man får busa sig till att känna :p

Idag var det match 1-1 slutade det vilket är okej kanske men vi hade matchen så det störde oss så in i helvete. Men men what to do, jag fick två riktiga helvetes tacklingar så mitt knä är paj och ont lite överallt. Men det hör väl till, tråkigt bara att man inte kan spela utan går in för att skada. Haha nej jag är inte bitter ;) bara lite.

Efter matchen åkte vi till lödöse och åt middag med mamma och pappa. Hailey går som bara den nu och dansar med hela kroppen gör miner och pussas när man säger godnatt och hejdå. Ja det händer då mycket :)

Imorgon är det gymhkana sm i hålta. Underbara Elin skall vara med och tävla dag två, så himla duktig är hon :) skall bli kul att ses och tjöta lite :)