StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

krigen måste få ett slut

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2012 - 22:23 / Vardagen

Nu får det vara nog, det enda ordet som jag får fram är varför? Varför skall historien upprepa sig om och om igen. Länder triumferar när ett krig tar slut, men det tar inte slut. Det förflyttar sig, fram och tillbaka upp och ner. Det försvinner inte, det finns kvar och det måste få ett slut.

Skillnaden idag är att allt syns, men varför väljer vi att blunda? eller kisar vi bara? för blinda kan vi alla omöjligt vara. Nyheterna visar varje dag absurda tortyrer på männ, kvinnor och barn. Tårarna går inte att hålla inne och jag kan inte blunda. KRIG-VARFÖR-VARFÖR-VARFÖR-VARFÖR. kommer vi aldrig att få ett slut på detta elände? det tar slut på ett ställe men börjar på ett annat. Tar det verkligen slut, eller vad blir bieffekten av ett ''avsultat'' krig.

Mänskliga rättigheter, gäller inte det för alla? vi/dom/alla måste kunna gå ihop, tillsammans måste vi sätta stopp för det som nu pågår och so pågått i flera flera år.

Krigen finns även i Sverige, det är dem som får höra hur de tar upp våra bostäder, de är dom som får blickar och skulden för alla brott som sker.

Krigen finns också i skolan, barn som inte vågar gå till skolan, mobbing, rykten, våld. Det måste få ett slut !!!

Tanken med gruppen är att ventilera, sprida sina tankar, vad som helst. För min del var det ett måste. Jag kan inte sitta och blunda mer, det går inte. Underskatta inte amnesty. Gruppen hittar ni här !

avslutar med att säga peace and love ! <3

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: