StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Happy Halloween

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2012 - 18:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är pumpan klar och barnen börjar knacka på och skrämmas :D tur jag är förberedd med både godis och annat :) Tänkte lägga upp ett bildspel på hur jag gjorde våran pumpa iår :) fick en kommentar att den ser rätt snäll ut och jag är villig att hålla med, men då blir ju inte barnen så jätte rädda allafall ;) 
 
  1.  börja med att skära ett hål på toppen 
  2.  töm pumpan på innehåll, använd en sked och skrapa ur allt.
  3.  gör ett roligt ansikte på pumpan med hjälp av en liten kniv, var påhittig
  4.  sätt i ett ljus och på med locket
  5.  ställ ut den och låt den lysa så fint :)
ps: var försiktig så att du inte skär dig !
 
 

handla

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2012 - 11:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag provade jag och lilla hailey en ny grej, att åka bil när man handlar :D inte jag då asså, men hailey :) vi passade på att köra runt på maxi som dårar :p dock var den riktigt tungkörd. Fick handlat det jag tror vi behövde, fick sån jäkla trötthetskänsla när jag där nere så jag trodde helt säkert att jag skulle somna i brödhyllan. Haha undra hur det hade sett ut, en sovande mamma med ett skrikande barn bland bröden :D anyway, nu sover lillskrutten och jag skall mysa ner mig i soffan :) tjing så länge

rain

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2012 - 09:25 / Vardagen
0 Kommentarer

yes ni som bor på västkusten vet precis vad jag menar. det regnar, idag, igen !!! suck. Men varför vara bitter, får göra det bästa av dagen. Jag och hailey har precis käkat frukost och nu sitter jag här och kikat på lite kort vi tog igår. Inga speciella, men det är alltid kul med kort :) Hittade btw en arvegodsjacka från Tindra och tuva som är super duper fin :D en rosa dunjacka. Det var stl 92, men den passade bra ändå, lite lång i armarna så hon kan nog ha den ett tag. Igår var vi som sagt med Mickaela och Troy nästan hela dagen. Det blev en stund på förmiddagen och sen en sväng på kvällen. Riktigt mysigt och en helt underbar familj !! Vi skall till och med ses idag igen, det är nämnligen öppna förskolan bora i kyrkan kl 13.30. Måste även ner och handla in lite halloween godis, det är ju faktist halloween idag ju :D vet inte om det kommer massa barn idag eller om de kommer till helgen, men lika bra att ladda upp. Men ingen vila i familjen Reinhold idag inte :p efter jag är klar med detta blir det morgonpromenad med macy och sen ner till maxi, hem och ge hailey lunch och skicka henne i säng och sen bort till förskolan :p 
 
Får verkligen ta vara på den sista tiden nu innan skolan börjar. Ser fram emot det som bara den, men ändå så kommer det att bli en stoooor omställning. Hailey hos dagmamma, macy måste ha ngn som går ut med henne och så komma in i pluggrytmen igen. Pju säger jag bara ! Har satt upp ett mål med min utbildning och jag hoppas verkligen att den kan gå vägen. Men ingen dröm skall ju vara för enkel att få så nu gäller det att kämpa :) Känner allafall att jag valt helt rätt och det är helt underbart. Här kommer lite pics från igår :)
 
 



soligt

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2012 - 14:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja vädret kan man inte klaga på en dag som denna, men jag är helt seg i kroppen. Har åkt på ngn liten lättare förkylning vilket gör mig till världens gnälligaste människa :D Tog som sagt en skön morgon promenad i morse med Mickaela och Troy. Super gott efter gårdagens skit väder. Lagom till lunch kom vi in och vi var nog lite små hungeriga alla 4 :) Det blev lite bus eftet maten, men nu slocknade hailey som en stock. Vi gick upp kl 09.00 idag så först sovningen blev nu :) 
 
Annars idag händer det inte så mkt. Skall till stallet senare när robin kommit hem och sen är det nog hockey ikväll tror jag :) skall allafall ta det lugnt. Kommer lite kort på turturduvorna senare ;)
 
testa nya appen skyviews, kan man se alla stjärntecken på himlen och vad olika stjärnor heter etc :) awsome

Morgonpromenad

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2012 - 13:02 / Hailey
0 Kommentarer

Nu är det lunch med Mickaela och Troy efter en Morgonpromenad. Helt underbara människor vi har som grannar :) hailey och Troy kommer bli ett sånt fint par ;)


Härmapan

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2012 - 11:05 / videor
0 Kommentarer

Så otroligt gulligt när hailey härmar hur jag gäspar :D hon har verkligen kommit in i ett härmar stadie :)


walk in closet

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2012 - 19:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag verkligen älskar walk in closets, den som är med i sex and the city första filmen är sååååååå fin. Vi har som ni kanske inte vet ett stort förråd uppe vid sovrummen. Vi spånade lite och kom fram till att vi kan göra en liten walk in closet i första delen och sen sätta skjutdörrar till resten av förrådet :) Vi tömde den främsta delen och insåg att det är riktigt mkt utrymme :) Har kikat på inredning och detta kan nog bli riktigt nice. Har ju en stor garderob i sovrummet, men extra space och lite struktur är aldrig fel. Vi hade golv kvar från förra ägarna, ett riktigt trägolv som nästan är för fint att ha i en garderob, men just nu har vi ändå ingen annan stans att ha det. Sen skall vi göra nytt tak, slätt och vitt med spottar i :D älskar att ha en mann som är elektiker. 
 
 
vi var även och kikade på tapeter idag, tyvär hade de inte de tapeterna som jag kikat på så jag blev lite trött. Men vi skall nog sätta in den liggande panelen först och så får vi leta efter en passande tapet :) många bollar i luften nu, men det är kul. Är också jätte nöjg med haileys rum, det börjar ta form :) nu blir det solsidan snart och sen film :)

Haileys rum

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2012 - 14:38 / Hailey
0 Kommentarer

Nu var tapeten uppe :) så himla fint är verkligen super nöjd !!


sovrummet

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2012 - 09:23 / Vardagen
1 Kommentarer

Eller godmorgon kanske det skulle stå istället. Men det har väl inte direkt varit en gooooood morgon, mer än att solen är helt underbart vacker idag. Hailey har nu fått sin tredje tand, första uppe och aj aj aj säger hon till alla er läsare. Hon har varit så ledsen inatt, vaknat flera gånger och gick upp runt 06.00 (07.00). Hade ju helt missat när hon började tjattra i morse att det är nu vintertid. Well well, underbara robin gick upp med henne så fick jag somna om . Väldigt skönt, men ändå är jag helt slut. Hailey sover igen så jag får passa på nu att vila mig lite. 
 
Satt nu på morgonen och kikade ut hur jag vill ha det i sovrummet och nu tror jag att jag bestämt mig. Fick lite inspo ifrån undebara Anna-Frida, min kusins tjej. Dom har så jäkla snyggt i deras sovrum, eller egentligen överallt men fick se ett kort på insta som är riktigt nice. Jag har alltid gillat liggande panel och nu när vi köper ny säng skall vi inte ha ngn gavel då det inte får plats. Så istället kör vi på vit liggande panel bakom sängen och sen på min sida av sängen kör vi en beige fondvägg. Skall ha en vit kappgardin till de två fönstren och sen en stor beige ''toffs'' hängandes i ena änden :D Tror att det kan bli riiiiiiktigt nice :D Hoppas inte att jag hinner ångra mig igen bara :( haha. Skall köpa lite nya kuddar, filtar etc till sovrummet när vi är på ullared. 
 
Vi skall även till en sängbutik här i kungälv idag och kika om vi hittar ngt där. Vi har bestämt oss för kungsängen Stay 180, men kan vi hitta en i kungälv som är lika bra köper vi nog en här :) Vi får se helt enkelt !! Kan inte sluta längta efter en ny säng nu allafall. Idag blir det även ut och ta lite mysiga kort. Var ju och fotade min systers barn igår och även min syster. Underbara tjejer och underbar syster <3
 

 

Bk debut

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2012 - 12:24 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag fick hailey prova bk :) kids meny med leksak :D riktigt mysigt. Vi har även varit och provat säng och jag tror det blir en säng från Kungsängen stay :) sååååå skön. Sängar är inte billiga, men så värt det och 30 års garanti tycker jag är bra :) nu skall vi hem och mäta.

I eftermiddag är vi bjudna på oxfilé hos min underbara syster med familj :) skriver mer sen. Nu blir det Ikea :)


filmtema

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2012 - 20:25 / Vardagen
1 Kommentarer

Sitter äntligen i min goa soffa och kikar på xfaktor :D I fucking love the intro, det var helt galet grymt när malcom b och jem körde det sista från 8mile ! Älskar filmen och jäklar vad kul det var att höra malcom sjunga på engelska. Blir inte han ett namn så vet i tusan vem som kan bli. Idag kom de första trick or treet till oss i olseröd, lite tidigt men vad gör man inte för de söta små barnen :D vill ju inte åka på bus ;) så massa godis till dom :) Fick passa på att pynta lite ute. Insåg tidigare att jag verkligen tycker om halloween, vackra färger, ljus i varje hus. Lite spökligt över det fast på ett mysigt sätt. Vidskeplig som jag är så följer jag riterna :D Ni har väl sett halloween filmerna ;)
 
Nu väntar fredagsmys, hoppas ni får en fin kväll !! 
 

trött mamma

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2012 - 06:27 / Vardagen
0 Kommentarer

Efter att ha haft en dotter som sovit 19.00-07.00 och till och med somnat om till typ 09.00 i ett par veckor vaknade så gladd 05.00 !!!!!????? idag. Jag sitter nere i soffan helt slut, trött, det är kallt (ute) mörkt och allt annat än kul :p Men det är väl såhär det skall kännas när man är småbarnsförälder. Tur hon är så stor nu allafall så hon kan roa sig själv en stund och kanske till och med känna att hon börjar bli trött så vi kan gå och nana :) Tar mig allafall en kopp kaffe och skriver till er :) Hailey står och diggar till sången i specialagent oso, tacka gud just nu för disney junior :D 
 
Idag är det fredag och om vädret inte ljuger skall det bli super duper väder. Så idag skall jag förutom det vanliga fredags sysslorna städa så skall jag ut och fota. Eventuellt skall min goa granne mickaela med ut. Tror på fantastiska kort :) Robin kommer även hem idag, hoppas tidigt :) i helgen har vi inget planerat utanför hemmet vilket jag är väldigt glad över. Nu skall vi bara ha en grejarhemma helg :D tapetsera haileys rum och göra det sista ute :) Vi skall även åka och kolla på ny säng. Vi har bestämt oss för att köpa ny säng till oss i julklapp. 
 
Den beiga var riktigt färsch :) har ju inte bestämt mig för tapet i sovrummet än. Men har lite förslag :) 
sovrums inspiration ala Jennifer :) Ljust men ändå inte vitt och med beige/rosa toner, så läckert !! Har tänkt en beige tapet, kanske ngr nyanser mörkare än den beiga sängen, tror det kunde ge fina kontraster :) 
dålig bild, men denna är så läcker :) nä vi får nog ta en sväng om colorama på vägen när vi kikar på säng :) hörs senare under dagen !! 

Halloween

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2012 - 22:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Booohoooo halloween is coming ;) bäst att förbereda sig :) har köpt en massa buspyssel, tur man har barn som man kan skylla på ;)


love groupon

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2012 - 19:38 / Shopping
1 Kommentarer

Jag är ett fan av groupon, tycker det är hur bra som helst. Vet inte hur mkt jag kan ha sparat genom att köpa deras deals. Just nu har de en av mina favorit deals, canvaaaaaaaas !! Om ni vill föreviga ett minne på bild så passa på nu !! 
 
 
Få en av dina bilder upptryckt på canvasduk -65% (634072)
Klicka även HÄR ! 
 

unsättning

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2012 - 12:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag skall jag till lödöse igen för unsättning, tror inte att det kommer att bli lika ledsamt som själva begravnings cermonin, men självklart är det ledsamt och kommer alltid att vara. Robin är i tibro idag tills imorgon, så jag, hailey och macy är ensamna hemma. Trist såklart, men när det bara handlar om ngn natt då och då så gör det inte så mkt :) Sitter nu i soffan efter en fullspäckad morgon i vanlig ordning. Hailey vaknade lite tidigare idag så hon fick sova middag lite tidigare. Bra för en gång skull att hon vaknade tidigt för kl 13.00 måste vi åka :)
 
Får se hur länge vi stannar uppe i lödöse, men det blir nog allt en stund. Fika lite och umgås, ingen stress hem direkt. Skall åka och handla lite mat på vägen hem, men efter det när hailey lagt sig skall jag slappa jäääärnet :D tog även förebilder för xlash idag med, så nu är det bara att vänta och se :) 
 
Blir så trött på mig själv, igår när jag skulle sova kom jag på ett sånt sjukt roligt inälgg, skrattade för mig själv och tänkte att detta måste jag skriva imon. Tror ni jag kommer ihåg det ?! nej. hopppas det kommer tillbaka under dagen för det var verkligen skoj :D haha det handlade allafall om nutiden vs dåtidens kommunikations alternativ. Förr pratade man face 2 face sen kom telefonen, sen kom internet och msn, nu idag ses man face 2 face + har telefonen och msn (facebook) är det inte sjukt haha. Står och pratar, samtidigt som man checkar in på stället man är på samt svarar på ngns kommentar. Helt sjukt vad samhället effektiviseras. Vi måste hinna med sååå mkt mer idag än för 50 år sedan, eller ? Får se till att komma på det roliga helt enkelt haha !! 
 
Idag blev det lock lock i håret !
 
 
Haileys 1 års present från sysslingen ellie, arne jacobsen set, såååå fint !!

xlash

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2012 - 13:39 / Shopping
0 Kommentarer

Jag fick äntligen hem det ombloggade ögonfransserumet xlash igår. Det skall bli super spännande och se om det verkligen kan göra någon skillnad. Har alltid haft fina ögonfransar, men efter graviditet och att man helt enkelt blir äldre har kvaliten blivit sämre. Så från och med igår och 3-4 veckor framåt skall ni få följa min resa. Visar före och efterbilder när det gått 4 veckor :D Xlash som blivit ombloggat på många av de större bloggarna har gjort sig ett namn och nu är det upp till produkten att visa vad den går för :) 
 
Xlash finns att köpa HÄR , enjoy !

förmiddag i skogen

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2012 - 12:40 / Vardagen
1 Kommentarer

Vilken underbar morgon jag, Hailey och Macy har haft. Gick ut vid 10.00 och kom in nu. Vi har en underbart vacker bokskog lite längre upp och dit styrde vi vagnen idag. Solen tittade inte fram men ljuset var helt underbart :) de sista löven faller så fint och de vackra färgerna börjar övergå i brunt. Hösten är nog färgmässigt den vackraste årstiden, men också den mest deprimerande när allt bara dör. Men nu har vi fått ngr kort, hade önskat mig fler, men det kanske kommer. Man vet aldrig när snön slår till och då är det skönt att få fotat lite av höstens vackra ting. (inga bilder är redigerade, vilket visar hur jäkla grymt bra objektivet verkligen är)
canon eos 600D 50 mm f 1.4
 
 

tjejdag

Frureinhold.se / 23 Oktober, 2012 - 16:06 / Vardagen
2 Kommentarer

Gud vilken underbar dag även idag :) sitter hemma nu i soffan och skall snart till stallet :) Dagen har spenderats tillsammans med underbara tjejer i lilla edet. Började hos camilla och sen gick vi ner till edet, super go promenad men vi va riktig trötta när vi kom hem då det var uppför typ hela vägen ;) haha bra träning tänkte vi, men ack så mycket vi ångrade det i sista backen. Men upp kom vi och det kändes riktigt gott. Hailey fick sin lite sena men suuuuuper fina 1 års present. Nu har hon och bästisen samma :D En handgjord mössa som det står hailey på :D I love it och de gör även super fina halsdukar etc. Kika in på mirasmamma.blogg.se tror jag :) Tummen upp för henne ! Stannade hos camilla och naemi en stund och busade innan vi åkte hem. hailey stensomnade i bilen och jag kände nästan för att göra detsamma :P Knäppte lite snabba kort under dagen !! enjoy everyone !
 

jag har så vackra vänner, jennie var även där men fick inte knäppt ngt kort. Underbara är ni allafall <3

 
 
 
 

härlig dag

Frureinhold.se / 22 Oktober, 2012 - 19:20 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag har jag spenderat större delen av dagen tillsammans med Mickaela, en underbar tjej jag träffade eller rättare sagt vi träffade under en promenad för ngn vecka sedan. Helt underbara människor och det är verkligen bra att tro på ödet ibland :) Vi har allafall umgåts hela förmiddagen och vi har hunnit beta av allt mellan himmel och jord :D Deras son Troy är så galet söt och hailey är redan bortgift ;) Om vi hinner skall vi ses på fredag igen :) 
 
resten av dagen har bara sprungit fram, var i stallet i 2 h och nu ligger jag utslagen i soffan och skall snart se på once upon a time :) hoppas ni får en trevlig kväll !!
 

söt som socker !! 

Herr och Fru Karelöf

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2012 - 18:27 / Foto
2 Kommentarer

Här kommer ett smakprov på alla fina fina bilder som jag tog den 6 oktober 2012. Alla bilder ägs av av Herr och Fru Karelöf och får inte lov att kopieras eller tas från denna blogg utan att fråga ägarna. upplösningen på bloggen är inte samma som i verkligheten :) enjoy !
 
 

Klaaaar

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2012 - 14:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är allt klart :) är så sjukt nöjd. Camilla är så duktig, tänk att ha två underbara kompisar som är så sjukt duktiga frisörer. Det är lyx, tur jag är bra på att ta kort så jag kan dra mitt strå till stacken ;)

Nu skall jag visa kort, nervööööööös mer än när jag väl skulle ta korten :p prestationsångest är bra men också förödande haha hörs senare !!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_5083e875e087c3227ffefe31.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_5083e888e087c322d53fdd00.jpg" class="image">


På g till Edet

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2012 - 11:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Yes en riktig fläng helg, nu bär det av till lilla Edet för en förmiddags dejt med Camilla och Jesper. Skall fixa en sista touch på det mörka över :) älskar mitt hår och har fått lite tips om hur jag kan få upp volymen på det :) kärringrullar ;) super läckert.

Skall även visa korten idag, det blev så sent igår tyvärr. Men idag smäller det, nervös ooo yes !! Lovar bättre kort idag med ;) kram

Ps hailey rockar tofsar idag ;)


En till

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2012 - 21:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Inte jätte bra kort och härliga påsar under ögonen ;)


Smakprov

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2012 - 21:15 / Vardagen
1 Kommentarer

The hair:)


Hair inspo

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2012 - 13:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Hår inspiration :)


Renovering

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2012 - 11:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Men denna gången av håret ;) skall upp till Camilla på salongen i thn och göra en liten uppfräschning av håret :) skall bli jätte skoj :)

Robin som egentligen skulle vara på älgjakt idag fick åka med oss ändå. Det regnar så sjukt mycket så de sköt upp jakten till ett annat tillfälle.

Jag skall äntligen få visa Annika och Tomas bröllopsbilderna idag :) hoppas att de är nöjda :) är fortfarande nervös över vad de skall tycka.

Slänger upp ett kort på två stjärnor ;)


Morgonmyyyys

Frureinhold.se / 19 Oktober, 2012 - 09:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har pappa robin sovit borta på jobb och så passar hailey på sova till nio båda dagarna. Lyx för mig men i helgen lär hon vakna 06.00 ;)

Hon har blivit så duktig att gå ner från sängen, soffan,stolen etc med rumpan först :) hon har även börjat med en ny dansstil som är såååå söt. Måste försöka filma den och visa.

Idag är det städdag här hemma oc handla dag, dock skall vi bara ha räkor och vin. Imorgon är det älgjakt så Robin skall till Uddevalla och då tar han även hem vår gris som blivit slaktad. 130 kg kött är helt sjukt, men vääääldigt ekologiskt. Så nu kommer frysarna fyllas med gris, älg och förhoppningsvis rådjur :)


My new de demin

Frureinhold.se / 18 Oktober, 2012 - 17:46 / Shopping
0 Kommentarer

Älskar mina nya jeans som jag köpte på Members för halva priset :D nöjd att jag lyckades pricka storleken helt rätt :)


Johan Reinhold

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2012 - 18:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Vill lyfta fram Robins bror Johans - tears from the start EP (video trailer). Otroligt talangfull och är värd all uppmärksamhet han kan få :) ni borde även checka in hans hemsida som är helt fantastisk ! 
 
 
Hemsidan hittar ni HÄR !

Älvmagasinet vincafé

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2012 - 18:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är med och tävlar om ett presentkort på älvmagasinet vincafé :) om ni vill göra mig super glad klickar ni på bilden för att gilla just min bild :) Tack på förhand alla fina läsare ! ps: om ni har vägarna förbi kungälv måste ni besöka detta underbara café som ligger precis vid älvkanten :)
 

Smakprov

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2012 - 17:53 / Vardagen
2 Kommentarer

Tadaaaa


underbar dag

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2012 - 15:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag träffade jag en sån underbar tjej som jag helt klart kommer träffa fler gånger :) Hon och hennes familj bestående av Mattias och troy bor 100 m bort :D Gick på varandra av en slump förra veckan och idag gick vi till öppna förskolan ihop :) Hur go som helst, kommer ursprungligen från partille, men hamnade här när hon träffade Mattias. Fantastiska människor och sonen är 1 månad yngre än hailey :D såååå söt !! Redan bortgifta och klara ;)
 
Jag har även hunnit med att inhandla en skänk till hallen, kommer bli super snyggt. Lägger upp kort sen, skall även ner och handla in lite rosor att sätta i en vas innan jag fotar ;) allt för perfektion. Nädå så är det faktist inte, bara lite. Btw så fick jag agera it tekniker då johanna ringde och Mira hade lyckats vända skärmen upp och ner. Jag ringde i min tur upp Mikael som trodde han visste men skulle kolla upp nogrannare när han kom till kontoret så jag satte mig och googlade och vips fixat :D Va hade du gjort utan mig johanna ;) Tur vi kan slå våra kloka huvuden ihop och lösa saker så lätt :p Numera är Mira portad från datorn ;) 
 
jaja men vi hörs lite senare då, nu skall jag äta lite sen mellis med min docka!!
 

full av buuuuus !

stöd forskningen kring bröstcancer

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2012 - 13:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Själv donerade jag 50 :- som stöd för forskningen kring bröstcancer, gör det du med !
Klicka på bilden för att komma till donationen !

sverige-tyskland

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2012 - 12:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Dessa klipper säger ett och annat om zlatan och hans roll i landslaget !! 
 
what to say ?!

Best western

Frureinhold.se / 16 Oktober, 2012 - 18:37 / Shopping
1 Kommentarer

En kedja som jag tycker är riktigt bra är helt klart best western. De har bra standard, bra service, bra priser och finns överallt. De har även ett system som gör att om du bor hos dom får du poäng som du sen kan göra till gratis nätter :) Min syster och hennes sambo bodde tex i centrala NY förra året för gratis nätter ons-sön :D how awsome is that? Mitt i centrum. Big like. Så om ni någon gång tvivlar på vart ni skall bo är det bara att klicka in på bestwestern.se :)
 
 
BW Påsk 300x250
som sagt, kanon bra hotell kedja !! bland annat så har asia spa i varberg best western hotell :) 
 

Höstfint

Frureinhold.se / 16 Oktober, 2012 - 15:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag och hailey varit ute och gjort det fint vid entrén. Måste ge en hyllning till Kungälvs garden center. Grymt bra service och bra kvalité på deras växter :)


Morgonens

Frureinhold.se / 16 Oktober, 2012 - 10:17 / Hailey
0 Kommentarer

Ännu en morgon ute bland gungorna :)) lägger in ett kort från igår :))


Hästar och barn

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2012 - 19:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken konstrast :p Men som jag skrev förut var vi på badhuset idag :) super trevligt, åt lunch först och gick och badade sen. Tror det är bra att låta barn vara mycket i vatten och busa som litet barn för att inte vara rädd när de blir lite äldre. Hailey åkte nog rutch banan 511199993 ggr och hoppade från kanten lika många. Tokiga men otroligt goa tjejer vi har. Efter badet åkte camilla och naemi hem och hailey stenslocknade i sin säng när vi kom hem. Så fort robin kom hem åkte jag upp till stallet, fixade med lilltjejen och körde lite frihetsdressyr. Jag är verkligen ett fan av frihetsdressyr, så jäkla kul att ha ett sånt samarbete med hästen och läsa varje rörelse :) Kan sakna mitt och livias band enormt mkt när jag börjar med nya hästar. 
 
Kom allafall hem vi 18.00 så fick gosat en massa med hailey och håll i hatten, våran goa tjej kissade på pottan idag med :D tog av oss kläder, gick in på toan och så satte hon sig så fint och kissade :) dock tror jag inte hon egentligen vet vad hon gör, men det är ju väldigt förberedande när hon väl skall börja pottränas sen :) Stolt mamma och pappa allafall :) Nu blir det köttfärspaj som robin gjort och lite serier :) 
 
badankan :D

xlash

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2012 - 14:37 / Shopping
0 Kommentarer

Fick ett sånt roligt mail nyss från xbeauty, de ville erbjuda mig att prova xlash ögonfransserum :) Självklart vill jag det och det skall bli kul att se om de blir ngn skillnad. Skriv gärna en kommentar om ni har ngr erfarenheter av xlash :) många bloggar har ju skrivit om det, men som sagt skriv gärna :) jag kommer göra en utvärdering här när jag provat produkten !! För att hitta och läsa om xlash klickar ni in på hemsidan HÄR !
 
 
 

helikopter

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2012 - 08:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja vilken kväll det var igår, eller ah kväll och kväll när vi skulle hoppa i säng, vaknade våran lilla docka med ett jätte skrik. Helt otröstlig fick hon komma upp i min famn och lugna ner sig. Det cirkulerade länge och väl en helikopter i kungälv igår och man kunde mer eller mindre tro att kriget var på väg. Nu var det inte så, utan allt handlade om ett inbrott i en bil ?!?!?!?! måste varit en jäkligt dyr bil, för att ha en helikopter uppe i luften och bilar som kör på gångbanan för att få fast tjuvarna måste ju kosta helt sjukt mkt. Anyway, Hailey vaknade och bara grät och grät. Fick välling, men grät ändå så till slut fick hon komma och ligga mellan oss i sängen. Det gick väl i ca 20 min, sen hade hon hunnit somna och i sömnen bytter hon säkert plats 4-5 ggr på den korta stunden. Hon skulle ligga på mage, på robins rygg, på robins rumpa och över hela mig. slumrade till och vaknade med hailey hår i hela ansiktet. Så efter 20 min fick jag burit in henne i sitt rum, vyssande och efter det sov hon till 07.00. Men vilken rörlig tjej vi har haha :p hit och dit upp och ner :p 
 
Idag blir det plask och bad ihop med camilla och naemi i oasen :) super mysigt verkligen. Får skriva mer sen för nu är hailey otålig :D ha en fin dag :)
 
 

Tapet

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2012 - 20:52 / Hailey
1 Kommentarer

Nu är tapeten uppe i hallen och jag är super nöjd !!


kalas söndag

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2012 - 19:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps det har stått på schemat idag. Haileys kusin Lila fyllde 2 år och det firades med god fika och massa lek. hailey har två kusiner som är 1.5 och 2 år :) snacka om att de kommer ha kul ihop :) Hailey stenslocknade innan vi han komma ut från parkeringen och nu sover hon igen. Vi tog ett bad hon och jag vilket är super mysigt, min lilla badanka. Robin står och tapetserar och det skall bli spännande att se hur resultatet blir. Det är en liten fondvägg i hallen och vi valde en tapet från cole and son med björkmotiv :) är riktigt nöjd nu, men får se hur nöjd jag är sen :D Om ni vill ha tips om en bra sida på nätet tycker jag ni skall klicka på bilden nedan :)
 
Denna tapet är också helt sjukt fin :) gud vad svårt det är att bestämma sig asså !! 
 
Nu ikväll blir det solsidan och sen filmen the lucky one hoppas att den är bra, efter att kika på trailen så är jag såld :D
 
 
 
kalasfina tjejer :)

städdag

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2012 - 12:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps ni hörde rätt idag är det städdag i föreningen, dock ligger jag inne nu och väntar medan hailey sover. Idag är det riktigt jäkla rått ute. Blåser kallt och det känns i hela huset, brrrrr. Det är faktist kul med städdag, framförallt för mig ;) haha mitt jobb var att gå och mingla med alla medan robin får städa ;) Eftersom vi har lilla hailey måste ju en av oss underhålla henne. Men det har som sagt varit skoj, träffat grannar jag inte ens visste fanns, knytit lite nya kontakter osv :) tror att en kontakt kan generera riktigt bra om jag har tur :D btw så är det ett hus till salu här i vårat område om ngn är intresserad att flytta hit ;) 
 
Idag är det även lagfest och i vanlig ordning har jag INGEN aning om vad jag skall ha på mig. Får leta i garderoben senare och se om jag hittar ngt lämpligt. Just nu känns det riktigt kört för min del haha. Vi skall ha lite knytkalas och av det jag sett på facebook kommer vi rulla ut  innan kvällen är slut haha. Vi har också anmält oss till ytterby cup som är i januari :D yeeeiii gött att ha lite att se fram emot då säsongen inte börjar förän i april :/ 
 
Annars händer det inte mkt idag, mamma och pappa kommer ner och bjuder ut robin och hailey på thairestaurangen nere i kungälv, lyxpluttar. Mamma ringde förut och pratade med hailey och hon blev så glad att hon började dansa och klappa händerna haha :p härlig stil dessa barn har. Frågade även igår om vi skulle kissa på pottan innan vi gick och la oss och då gick hon bestämt in och satte sig. Dock kom det inget kiss, men hon var så söt när hon ändå förstod att hon skulle gå in och sätta sig :D 
 
sötkorven :D
 
Här kommer även lite kort från insta. vilka minnen ! 
 
dålig kvalité men gud vad jag vill dit igen, dock börjar det bli sååå mkt turistort över det, men vi hittar säkert ett område som ännu inte blivit förstört :)

Guuuuunga

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2012 - 10:47 / Hailey
0 Kommentarer

Här har vi ngn som älskar att gunga ;) Overallen sitter som ett smäck, som sagt premiär idag, har ni haft overaller på era barn än eller kör ni med regnställ? Jag hissar verkligen fleecefodrad galon men idag kunde jag inte låta bli att prova overallen :) 


Inviger overallen

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2012 - 10:36 / Hailey
0 Kommentarer

Underbar morgon och vi är ute och leker på lekplatsen. Hailey fick på sig Goa overallen idag, vilket hon egentligen inte behövde kanske, då hon har fleecefodrad galon men jag ville ändå prova :D hailey kissade även på pottan för första gången igår :D gulletjejen !!


promenad

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2012 - 19:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Vackra höstkort när vi var ute förut :)
 


zalando.se

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2012 - 15:25 / Vardagen
0 Kommentarer

En av mina favorit sidor är helt klart zalando.se, de har verkligen allt och till varierande priser :) Gå gärna in och kika, jag älskar home sidan speciellt det som är på bannern, rosa :D Höstmys i rosa toner är sååå me :) 
 
 
 
Home 250x360 gifKids 250x360 gif
 
 
Beauty 250x360Premium Woman 250x360
unna er ngt nu till hösten, det är ni alla värda :)
 

nutidens westlife

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2012 - 12:38 / Vardagen
1 Kommentarer

Gud ännu ett ålders tecken, satt imorse och kollade på the voice och så slog det mig när one direction kom på att de är nutidens westlife, bsb etc. minns hur man satte upp bilder och dog varje gång man såg en video på just dessa band. Det är inte ett dugg annorlunda nu med alla galna unga tjejer. Idag stör jag mig mest när de små killarna studsar runt som höga kaniner och alltid är så glada haha. Bitter kanske för att jag inser att åldern är ett faktum. strike 2 kan man nästan säga på åldersnoja :p stike 1 var när en gullig tjej tyckte min kommentar var fin eftersom jag är så gammal med livserfarenhet. Nä dags att klä konstant rosa och fnissa lite oftare haha ! 
 
Undra vilket band denna sötnos kommer att lyssna på när hon är stor :D

morgonpromenad

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2012 - 10:27 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp nu är vi inne igen efter en längre morgonpromenad. Vädret är kallt men otroligt skönt, solen bränner sådär gott när man ställer sig still. Vi var väl ute i 45 minuter, hailey fick åka på sin cykel vilket hon älskar. Nu är vi allafall inne och om en stund blir det lunch, sen skall hailey få sova. Vid 13.00 skall jag och syster med barnen till leklandet och springa av oss :D Blir en god fika sådär på eftermiddagen. Tog två fina kort ute på promenaden och provade en ny app som jag verkligen diggar. Blir jätte fint och lite skojigt sådär :) 
 
som sagt härligt morgon !!

begravningen

Frureinhold.se / 10 Oktober, 2012 - 21:25 / Vardagen
5 Kommentarer

Nu har begravning varit och sorgen kommer alltid att finnas kvar, men man känner att man fått en chans att ta farväl. Det var litet, vackert och dagen kunde inte ha bjudit på bättre väder. Sitter just nu i soffan, med våfflor i magen och dallas på 4:an. Skall även kolla på gossip girl efter dallas vilket jag verkligen längtat efter. Lägger upp lite fina kort från begravningen, jag min syster och min bror hade lagt ihop till ett vackert arangemang. Hailey fick vara hemma med farmor och farfar, de skall visst ha haft en bra dag :)
 

Min ängel

Frureinhold.se / 09 Oktober, 2012 - 11:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Älskar dig mest av allt


låt dagens lycka bliva livets

Frureinhold.se / 09 Oktober, 2012 - 09:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Älskar det citatet, min mamma och pappa hade en skylt i deras sovrum i lödöse som hade just det budskapet. Alltid när jag låg i deras säng och skulle sova eller vila så kikade jag på skylten och det tog lång tid innan jag förstod vad det betydde. Frånt att vara 7 år, ovetande om vad kärlek, livet och framtiden hade bestämt sig för att föra mig. Står jag nu med dagens lycka, lycka att ha en så/sån fin familj/familjer att få leva tryggt och säkert. Trots dödsfall, i alla sorg kommer lycka, tillsammans finns vi där för varandra. 
 
Imorgon kommer det vara en mörkdag, men jag vet att mörkt var det sista hon ville. Så imorgon skall vi, för din skull göra dagen till den vackraste dagen på hela året. Imorgon får vi ett sista farväl, efter det finns det minnen. 
 
Idag skall jag och hailey busa med camilla och naemi på lek och buslandet :) de kommer hit efter 10 ngn gång :) skall försöka att uppdatera er mera under dagen och eftermiddagen. Ha en fin dag alla :)
 

krigen måste få ett slut

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2012 - 22:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu får det vara nog, det enda ordet som jag får fram är varför? Varför skall historien upprepa sig om och om igen. Länder triumferar när ett krig tar slut, men det tar inte slut. Det förflyttar sig, fram och tillbaka upp och ner. Det försvinner inte, det finns kvar och det måste få ett slut.

Skillnaden idag är att allt syns, men varför väljer vi att blunda? eller kisar vi bara? för blinda kan vi alla omöjligt vara. Nyheterna visar varje dag absurda tortyrer på männ, kvinnor och barn. Tårarna går inte att hålla inne och jag kan inte blunda. KRIG-VARFÖR-VARFÖR-VARFÖR-VARFÖR. kommer vi aldrig att få ett slut på detta elände? det tar slut på ett ställe men börjar på ett annat. Tar det verkligen slut, eller vad blir bieffekten av ett ''avsultat'' krig.

Mänskliga rättigheter, gäller inte det för alla? vi/dom/alla måste kunna gå ihop, tillsammans måste vi sätta stopp för det som nu pågår och so pågått i flera flera år.

Krigen finns även i Sverige, det är dem som får höra hur de tar upp våra bostäder, de är dom som får blickar och skulden för alla brott som sker.

Krigen finns också i skolan, barn som inte vågar gå till skolan, mobbing, rykten, våld. Det måste få ett slut !!!

Tanken med gruppen är att ventilera, sprida sina tankar, vad som helst. För min del var det ett måste. Jag kan inte sitta och blunda mer, det går inte. Underskatta inte amnesty. Gruppen hittar ni här !

avslutar med att säga peace and love ! <3

 


Me love donut bun

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2012 - 15:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Så jäkla läckra och äntligen har mitt hår växt ut så jag kan ha en liten liten bun :D Det gick kanon på backaplan, fick köpt 2 mössor och en supersöt byxdress till hailey och sen tog vi en fika med min pappa :) han hade vägarna förbi och vad passade inte bättre än kaffe och morfarmys :) Älskar att bo som jag gör, säger det igen, ÄLSKAR det :)
 

måndag

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2012 - 10:25 / Vardagen
0 Kommentarer

blogga, inte blogga, det är frågan. Nu kommer hösten och suget efter att blogga brukar öka här, det gör det men det finns också så mkt annat som man har suget på. Tex att fota, det har verkligen ökat en massa nu efter helgen. Korten blev så himla fina, jag är nöjd och jag hoppas att Annika och Tomas blir det också. Har suttit hela kvällen igår och lite idag och redigerat plockat ut favoriter osv. Vill lägga upp alla 500 kort här och visa er men av respekt för paret kommer jag inte att publicera en bild innan jag har visat dem bilderna. 
 
skall försöka att komma ut och ta lite höstkort snart med innan alla löv är borta :) idag hade varit en bra dag men jag vet inte om jag hinner idag. Måste ner till hm på backaplan och kolla på lite mössor och vantar. Har 200 :- presentkort som jag måste handla upp och vad passar inte bättre att fixa de sista vinterkläderna :) Men om jag hinner på eftermiddagen skall jag besöka den vackra bokskogen som ligger en bit bort :) Färgerna ute nu är helt oslagbara i mina ögon :) 
 
Idag skall jag även upp till hästen och gosa, hoppas att det blir kallare snabbt så hagarna fryser för efter det regnet som varit nu är hagarn bedrövliga. uch och fy. Sen blir det en tur ner till systeryster för att färga hennes hår :) tror det kommer bli bra :p har ju så grymma frisör vänner så lite måsye jag ha snappat upp :D 
 
min vackra lilla sessa !! nya kort bums :D

bröllopsdagen

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2012 - 10:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Herregud vilken dag, man blir helt rörd av allt det vackra som omgav gårdagen. Thorskog i sig är ju en helt fantastisk plats och blanda ihop det med strålande sol, vackert brudpar och fantastiska gäster så kan det inte annat än att bli bra :) Sitter nu och går igenom ca 1000 bilder med bla filmer. Som det känns nu finns det hur mkt kort att välja mellan, men många faller såklart bort. Det gäller att vara kräsen, bort med de lite suddiga och in med de knivskarpa. Nu är jag en hobbyfotograf och vill absolut inte få er att tro att jag är ngt proffs. Det finns det andra som är och som jag beundrar stort :) Men jag kör på det jag har och jag tycker att jag gör ett bra jobb :) huvudsaken är att kunden är nöjd, det är de viktigaste av allt !! Jag lämnade festen vid 24.00 igår och efter det får facebook visa vad som hände ;) fick mig ett par goa skratt i morse när jag öppnade telefonen och såg alla tokiga suddiga mobilbilder som hade åkt upp :p Det skall bli kul att träffa annika och tomas om ngr veckor och gå igenom korten tillsammans med dom, samt att ge dem sin fotobok som jag skall knåpa ihop :)
 
Ett stort tack till alla som vackra gäster som ställde upp på bilder och tack Annika och Tomas som valde just mig till att föreviga eran dag i bild och film :)
 

bröllopsfotografen

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2012 - 10:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp thats me, står nu klar med smink och hår :) klänningen hänger på galjen och strumpbyxorna är redo att dras på. Hailey och robin åkte till uddevalla för en stund sedan och jag har haft en lugn morgon vilket är skönt. Idag skall jag få äran att fotografera annika och tomas bröllop som kommer att äga rum på thorskogsslott. Helt amazing dag, solen skiner och jag tror att dagen kommer bli ett minne för livet. För er som inte varit på thorskog borde åka dit, så jäkla fint ! Ha en fin dag alla :) 
 

tradera fynd och morgongos

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2012 - 09:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Yes ännu ett tradera fynd :) denna gång ett rosa fleece fodrat didriksson ställ :) jätte nöjd och nu är hailey klar för vintern/hösten. Helt otroligt vad man kan fynda om man bara kikar runt, finns såklart mycket skräp men bland allt skräp ligger guldkornen :) hennes kängor var nya, hennes overall helt ny, regnstället använt 1 säsong och såg helt nytt ut :) tummen upp. Hailey är i en sån härlig ålder nu, sitter just nu och bläddrar i alla böcker och när hon ser ett djur hon tycker om hör man ett litet lyckoljud haha super gulligt. Förut kom hon även med en bok till macy och satte sig och läste. Så fort jag plockat bort frukosten skall vi gå ut och vara ute fram till lunch, mysigt och man får passa på när vädret är så gott :) Idag är det även fredag vilket är heeeeelt underbart :D imorgon är det bröllop och jag är såååå taggad. Idag är helt enkelt en bra dag, hoppas ni känner det så med :) slänger upp lite instagramkort till er :)
 

onsdag

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2012 - 09:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det fullspäckat på tapeten. Började dagen med att åka och hälsa på Haileys dagmamma som bor 3 min bort :D hon var ur gullig och med Hailey blir de 5 barn sammanlagt :) bara tjejer. Dock så träffas alla dagmammor varje dag på lekplatsen eller i lokalen så det blir en stor och go grupp. Var inte där länge, men hailey han leka av sig en del innan så nu sover hon som en stock. När hon vaknat skall vi åka och handlar för i eftermiddag skall jag och robin vara barnvakt åt våra underbara grannar : ) isac och sofia, de kommer runt 16.30 från fritids och då skall de få go mat och fika :) Blev jätte glad när deras mamma kom och frågade mig igår kväll om de fick komma till oss efter skolan, ingen tvekan om att det var okej :) underbara syskon !! 
 
Ikväll är det också fotbollsmöte, så nu skall vi sammanfatta terminen och bygga upp mål inför våren och även planera vintern :) roligt !! det var ngt mer jag skulle skriva, men just nu står det still :p har börjat gå igenom skolan nu när det snart är dags, kikat vilka kurser jag skall förbereda mig med och även anmäla mig till. Början av januari är det dags och sen är det full rulle i 2 år :) sista halvåret är c uppsats och sen är även 30 p valbara så det är den roliga biten kvar :) tänkte först jag skulle sammanfatta modelhouse igår, men struntar i de :) om ni undrar ngt så får ni fråga. Vi hade otroligt roligt, men kommer som sagt inte välja dom igen. nu skall jag ut med macy och ringa lite samtal :) ha en fin dag, hörs sen !
 
 

modelhouse

Frureinhold.se / 02 Oktober, 2012 - 19:55 / Foto
2 Kommentarer

yes idag var vi och fotade oss på modelhouse. Kul med kort, men kommer inte gå tillbaka, dyrt som skam och inte någon direkt bra fotograf. Tråkigt, men sant :) fick med mig 2 kort hem och priset kommer jag inte ens skriva då det är helt sjukt :p haha
 
together we make a family <3
 
 
 

Promenad

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2012 - 15:11 / videor
0 Kommentarer

Otroligt vad fort de lär sig gå ordentligt :)


ute på promenad i regnet

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2012 - 15:02 / Vardagen
1 Kommentarer

en sak som jag märkt när hailey blivit äldre är att hon vill vara ute och se världen. Gick ut med henne och macy förut och hon vägrade gå in. Så fort vi närmade oss dörren så vände hon och gick ut igen haha :p fick rensat lite rabatter i regnet och macy var nog den som ville gå in allra mest ;) en sak som jag gillar med hösten är alla fina färger, helt amazing :D
 
galet vackert !!

favoritkanin

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2012 - 14:45 / Inredning
0 Kommentarer

jag verkligen älskar dessa kaniner, mer sånt här :D håller ju på att inreda haileys rum och ngr av dessa kommer det att bli :D
såååå söta :D (maileg)

hallen

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2012 - 09:30 / Inredning
1 Kommentarer

Såhär kommer en fondvägg allafall se ut i hallen (om jag inte hinner ändra mig) men jag tror det blir såhär :D
 
med sånna här sittandes ut från väggen och en skänk framför med 4 st silverljusstakar :P
som sagt kommentera gärna :) alltid kul att höra era åsikter !

tapetångest

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2012 - 09:24 / Inredning
5 Kommentarer

Yes ni läste rätt, fortfarande ångest big time. Ni var grymma sist gång jag frågade vilken tapet ni gillade bäst, kommentera gärna igen. Lär gå in i väggen innan jag är klar med det här känns det som :P
 
kika här hur fint den här gör sig på en vägg :)
det är som sagt en fondvägg jag skall ha, jätte snällt om ni vill slänga in en kommentar om vad ni tycker, för jag håller på att bli galen :P