StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 01 Maj, 2012 - 10:51 / Foto

hej alla fina och godmorgon. Sitter med solen i ryggen, kaffet i handen och datorn klickar på :) idag är det ju röd dag så robin är hemma och jag fick sova till kl 09.00 :D lyckan är stor, jag älskar verkligen att sova. Hailey vaknade första gången vid 05.00 och jag gav henne då välling och hon somnade om till lite efter 07.00 :) Nu sover hon frukost och jag passar på att greja lite här, med kort och annat. Idag tänkte ja arangera lite kort nere i bäckravinen :) det är fullt med vitsippor där med och det hade varit så fint med kort på oss alla fyra :) Jag har även kontaterat påtal om kort att jag vill ha en ny kamera, jag är såld på mirres canon eos 550 D jädrar vilka kort, så om det är någon som vill köpa min kamera är det bara att säga till. Den är enkel och tar även den fina kort :D men på mirres kan man styra inställningarna mer själv :) Jag har en nikon d3000 med två objektiv 18-55 och 70-200 :) vr båda två :) Har inte funderat ut ngt pris så kom med förslag om ni vill :) 
Anyway, vi skall även packa det sista idag och kanske börja tänka på att lasta in i släpet så vi kan dra med oss det ner på kanske tor :) eller så fyller vi mercedesen som robin rensat ur och ställer in ett gäng lådor där :) Det går så fort nu sista tiden och det hade varit så gött att ha mkt gjort när vi väl skall flytta :) Här kommer ett kollage på lite kort jag tog igår :)

Postat av: Darow

Sv: jag är inne i vecka 28 nu :)

2012-05-01 @ 11:40:53
URL: http://darow.se
Postat av: Emma Lannebrink

sv: fan va najs :D jag var hemma igår ba, sj?

kram

2012-05-01 @ 12:22:30
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/
Postat av: Cintya- Hailey och Caitlyns mamma

Jodå jag kan spanska ;-) Pratar väl inte det så mycket dock men Hailey har lärt sig en del ord och ska få lära sig mer.



Hmm favoritresemål... Italien var ju fantastiskt underbart på alla sätt och vis. Aruba var också helt fantastiskt. Vad har du för favoritresemål?

2012-05-01 @ 12:54:49
URL: http://cintyasliv.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: