StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

dryga kommentarer

Frureinhold.se / 15 Maj, 2012 - 10:50 / Vardagen

En sak som en bloggare alltid får vara beredd på att få är dryga kommentarer, kommentarer på hur ful man är, på hur duktig man är (ironiskt) på hur falsk man är osv osv. Många bloggar har idag skyddade kommentarer alltså att man skall godkänna dom innan de visas. Jag hade det förr, men kände att nä why? vill folk göra bort sig och kommentera anonymt eller i fake namn så är det ju bara pinsamt för dom och inte för mig? Jag har inte förstått poängen med att inte stå för det man skriver, när man pratar har man ju ingen återvändo, man kan ju liksom inte stå med en påse över huvudet och skriva anonym framför ansiktet. Förr var jag alltid snabb på att mothugga när jag fick taskiga eller dryga kommentarer men idag orkar jag verkligen inte lägga ner energi på det. För vilken vinning? den personen som kommenterar har ju redan bestämt sig vad den tycker och kasta paj fram och tillbaka tjänar ju ingen till. Jag känner också att jag har inget att bevisa för alla haters, man kan inte älska alla och det är väl tur det.
Jag försöker att hålla mig till det jag tycker utan att trampa ngn på tårna, sen självklart är vi olika och tycker alla olika vilket resulterar i att människor blir irriterade för att de inte tycker så och tror att jag försöker leka miss perfect, trist :/ Det är nästan lite som politik, studera alla politiska åskådningar så lär ni bli så arga att ni vill skrika ut anonymt vad ni tycker :D För att stå för något är ju såå 90-tal. Internet är en frizon för alla haters som vill få ut sitt hat. Nu får jag väldigt sällan dryga kommentarer så detta handlar inte så mkt om mig. Men se på alla storbloggar som får 100 tals dryga och taskiga kommentarer varje dag, så jädra tråkigt och fegt !! Nä bort med all avundsjuka, hat och misstro, sluta lägg ner energi på sånt som ändå bara är negativt :) STAY POSITIVE !! HAHA hej jag heter Jennifer och är sektledare :D känns nästan så !
image description

Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

Jag håller verkligen med dej! Stå för vad du säger eller så kan du sitta ner och hålla tyst!



SV: Idag är det ganska lugnt. Grabbarna är lite sjuka. Tror det är "tandförkylning" för den lilla som gäller. Så dom hostar och nyser om vart annat här. Annars väntar vi på besök från deras moster som vanligtvis jobbar i Norge men är hemma på sin ledighet :)

2012-05-15 @ 11:31:37
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/
Postat av: REBECCA

bra där!

det är bara att skaka av sig och gå vidare!

2012-05-15 @ 12:12:52
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: Tilda Sjölinder

Sv: Åh, tack!:') Jag har just dessa flätor för att manen tydligen ska bli tjockare och växa snabbare. De kallas för Mirakelflätor. :) På tävlingar brukar jag ha inbakad, det tycker jag är snyggt. :D

2012-05-15 @ 12:37:00
URL: http://goldenhorses.blogg.se/
Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

SV: Haha! Skönt att det är nån mer än jag som kallar det för tandbajs :D

Ja det är ju med en sak som skiljer alla barn åt, att alla får sina tänder olika. Jag vet flera som fått sina vid 3-4 månader och en del runt 1 år :) Men Leo's verkar lite seg, tandköttet har vart svullet länge nu och det har varit en liten vit prick hur länge som helst :) Men som sagt det kommer :)

2012-05-15 @ 12:46:52
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: