StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Hen

Frureinhold.se / 31 Maj, 2012 - 15:13 / Hailey
3 Kommentarer

Jag är inte för att göra barn könslösa, däremot tycker jag att det inte skall finnas några hinder eller orättvisor mellan könen. Om ni fattar. Idag hände något skoj, var på citygross special och shoppade lite för kalaset och då kom en äldre dam fram till mig och frågade vad min fina pojk hette. På bilden kommer ni se hur rosa hailey var idag :p hon kom på sig själv och sa snabbt eller är det en tjej :p jag tog inte illa vid mig alls, bara lite chockad.

Nu ligger jag och slappar i soffan dödstrött efter en fullsatt morgon. Tuva kom 07.30 och efter det blev det full rulle !!


one tree hill

Frureinhold.se / 30 Maj, 2012 - 15:12 / Vardagen
6 Kommentarer

finns det någon bättre serie? jag måste ha alla boxarna asså, sitter och kollar på 5:an nu, där går säsong 1 och framåt, nu är de redan på säsong 2. Jag älskar verkligen den här serien, helt sjukt. Jag känner mig galet osocial idag, men jag har hållt igång sen tidig morgon. Började med att måla vitt en gång till på altanen, sen ut på en lång promenad. Efter det in och äta lunch och busa med hailey. Hon somnade efter lunchen och då passade jag på att gå ut och måla gult en gång till och även börja på ett nytt ställe. Det tog 2 h, helt sjukt vad lång tid det tar att mål asså. Målade även vitt på vissa knutar som inte skall bytas. Men änyway efter 2 h gick jag in och stekte pannkakor och lagom tills jag var klar så vaknade hailey. Så nu har vi ätit pannkakor båda två och som sagt jag kollar på one tree hill och hailey leker med sina leksaker bredvid :) Det ser ut som det skall bli regn så får se om jag kan måla mer idag eller om jag får vänta tills imorgon :)
image description
jag och min vackra tjej !!

framsidan

Frureinhold.se / 29 Maj, 2012 - 21:27 / Inredning
0 Kommentarer

Nu är det målat en gång och på förebilden är det slipat. Tycker det blir jätte fint :) skall måla vitt imorgon :D

hej alla fina

Frureinhold.se / 29 Maj, 2012 - 15:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vad dålig jag blivit på att blogga, men det var lite som jag trodde när jag flyttade. Man har så mycket att greja med att man hinner liksom inte. Idag gick jag och hailey upp vid 07.00 tiden, år frukost vid 08.00 och gick sen ut på en morgonpromenad. Kom in igen efter ngn timma och då slocknade både hon och jag i vår säng och sov till 12.00 haha oops. Men det var sjukt gott. Efter det blev det lunch och sen ut på en lång promenad igen, kallt ute men ändå rätt friskt. Skönt att slippa all pollen, gud min svarta vagn såg helt gul ut uuaack. Väl hemma så passade jag på att måla lite till på planket. Dock hann jag bara 6 plankar upp sen var färgen slut, så får köpa mer imorgon. Skall prata ed grannen om jag skall måla deras del på den vita plankan på utsidan, tar väl ca 2 min extra så tycker att det borde vara okej :) men alltid bäst att fråga först. Jag var även nere på colorama igår och såg mig fattig på alla fina tapeter !! hur skall jag kunna välja?! hittade även den rätta färgen för huset vilket är toppen så kankse hinner robin ner och köpa en burk idag :D så kan jag måla imon :D yeeeii haha älskar att renovera, så skoj att se förändringen !! I helgen skall vi ha lite inflyttningsfest, såklart kommer inte ens lite vara klart och det tror jag folk har förståelse för men jag blirså ivirig och ser jag saker som jag kan fixa själv vill jag göra det direkt :D haha Lovar att fixa före efterbilder !! och skall fixa lite kort ifrån insidan nu med !

godmorgon

Frureinhold.se / 28 Maj, 2012 - 07:43 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey har en egen klocka, i sitt lilla huvud för när klockan slår prick 06.30 så skall mamma komma och hämta henne :p Men det är ändå helt okej, just vi den tiden är jag rätt pigg :) så nu har vi haft mamma hailey gos i soffan, hon är så go när hon skall pussas och gosa om och om igen :) sånt gillar jag !! Men nu sitter hon på golvet och leker med sina leksaker. Det känns lite kallare idag, men det gör inget för jag har massa ärenden idag :) skall ner till colorama och fixa färgkartor sen vill jag att robin skall komma hem så jag kan måla på altanen :D dock blir inte det förän vid 16.00 iof men jag lär kunna hålla mig sysselsatt :) Skall packa upp de sista lådorna och röja iordning lite här hemma. Jag håller på att inreda här hemma och det är nog bland det svåraste som finns. Men nu har jag allafall fått upp lite. Vill inte spika upp saker som jag sen tar ner och jag gillar det här less is more ! vill inte ha det för plåttrigt utan stilrent. Ah det är en svår balansgång verkligen !! Om en vecka kommer ju det gäster hit och det är skoj om det är lite fint allafall:) Har vi riktigt tur kan jag ha hunnit måla framsidan :D det hade varit awsome :D Det har ryktats om att det skall bli lite sämre väder i veckan :/ dont like ! bara det är över 8 grader så är det okej ! :)

Dagen

Frureinhold.se / 27 Maj, 2012 - 21:20 / Inredning
0 Kommentarer

Nu är dagen slut och vi sitter och kollar på bb. Vi har hunnit göra en massa här hemma innan kalaset. Vi har tvättat hela framsidan med fasadtvätt och fy vad vidrigt det var med all smutts :) men nu är det fint :D nu väntas det skrapning imorgon och även börja måla vitt :D så himla kul att greja haha låter helt hysterisk men det är precis så jag känner. Glömde såklart ta ett kort på innan vi tvätta framsidan men tog två lite halvkassa kort som ni skall få se :)

Men men nu är det bb, ps sp fick jag den finaste och bästa morsdagen presenten idag Ever (efter min syster ;) ) jag fick 2 nya yttedörrar och en ny balkong dörr :) lovar att visa när vi satt dit dom :)


Kalasfina

Frureinhold.se / 27 Maj, 2012 - 15:45 / Shopping
1 Kommentarer

Nu är det kalas för tuva som fyller 4 :)


framsidan

Frureinhold.se / 27 Maj, 2012 - 00:07 / Inredning
0 Kommentarer

Här kommer det jag gjorde häromdagen :) man ser inte skillnaden förän man ser bilderna herre gud asså !! och än är det nte klart utan bara rensat undan allt ogräs :) skall vända på allt, fixa med jord och plantera fina växter och lökar :) Fick en sån fin kommentar av en äldre herre igår då han tyckte vi hade gjort det så fint :D sånt värmer och då är det bara röjarbete som pågått :D

fasadtvätt

Frureinhold.se / 26 Maj, 2012 - 23:57 / Inredning
0 Kommentarer

Nu har jag fixat ett litet collage på tvätten jag gjorde förut :) tvättade även en skiljevägg, men glömde ta efterkort så det blir imorgon :) nu vill jag slipa och målaa :D
syns kasst på bilden så lägger upp två större kort :) ni ser hur färgen flagnat och det har inte underhållts bra så det blir big change när man bara får grejat lite :)
heja heja sverige nu !!

badankan

Frureinhold.se / 26 Maj, 2012 - 17:05 / Hailey
0 Kommentarer

nu har jag legat i en stund på eftermiddagen :) kom hem vid 15.00 tiden och då fick jag slänga i mig mat för hjälp vad hungrig jag var då :) sen lägga hailey en stund som förövrigt inte ville sova så hon lär slockna vid 18.00 idag. Men fter det blev det att börja tvätta fasad, så jäkla jobbigt men det blir ju bra när det är klart. Skall börja skrapa i nästa vecka och sen måla lite :) Måste fixa färgkarta utav grannarna så vi får samma nyans :) Men anyway här kommer ett kort på hailey som invigde sin pool förut :D

Make och hår klart ;)

Frureinhold.se / 26 Maj, 2012 - 14:33 / Shopping
0 Kommentarer

Snyggingar !!


Smink

Frureinhold.se / 26 Maj, 2012 - 14:31 / Shopping
0 Kommentarer

Blev lite sommrigt idag :)


Dagens

Frureinhold.se / 26 Maj, 2012 - 14:30 / Shopping
0 Kommentarer

Tada


dagen i bilder

Frureinhold.se / 25 Maj, 2012 - 20:35 / Hailey
2 Kommentarer

hailey, pluffa och macy :D gos gos gos
haha e de mat ?
trött tjej som ändå blev överlycklig över att få sitta i vagnen :D

godmorgon i solen

Frureinhold.se / 25 Maj, 2012 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Lika fint idag som de andra dagarna :) det är helt underbart och jag vill inte att det skall ta slut. Sitter i soffan en snabbis, hailey har nyss vaknat och sitter och leker med sina leksaker. Jag har haft en effektiv morgon. Åt frukost vid 08.00, sen blev det storstädning av hela huset, dammtorka, göra rent toaletterna och allt det andra super roliga. hha igår bytte vi sängkläder hos oss och hos hailey :) Brukar byta sängkläder varje vecka på sommaren för man svettas ju järnet, på vintern kan det faktist gå upp till 2 v emellan bytena hos oss men varje vecka hos hailey, beror ju såklart helt på. efter städet var det dags för hailey att sova och vi gick en god morgonpromenad sen hem, hailey sov utanför, jag duschade håret och är nu klar :) haha men som sagt sitter i soffan och väntar på att kl skall bli 11.00 så hailey kan få lunch och sen skall vi åka till michaela i kareby :) blir ett par timmar hos dom :) deras sto har fått ett föl, jag lär ju plocka med mig det hem sötnosen :D Nä nu får jag hitta på ngt :) hörs senare !
hailey och hennes morfar <3

dagen :)

Frureinhold.se / 24 Maj, 2012 - 16:08 / Hailey
1 Kommentarer

nu sitter jag i soffan, jennifer är provsminkad och det blev kanon :) hailey sitter och busar på golvet och jag är helt död ! haha har varit nere hos min syster en stund idag och det var så jädra varmt :D kunde bara sitta korta stunder i solen. hailey fick prova att bada också och det var väl inte en hit haha lillan tyckte att det var lite för kallt. Så himla gott att promenera både dit och hem. Lite varmt såklart men ändå, super gott !!
super mysigt !! får bli mer bad en annan dag :)
remby iconen !! kanon skoj ju !

Baaadda

Frureinhold.se / 24 Maj, 2012 - 13:50 / Hailey
0 Kommentarer

Lite för kallt för hailey men hon är glas ändå :)


Härlig morgon

Frureinhold.se / 24 Maj, 2012 - 11:39 / Hailey
1 Kommentarer

Nu är vi nere hos Jessica, gick hit direkt efter frukost :) skönt innan det blev för varmt :) nu steker det, snart dags för lunch, sen skall alla barnen bada :)


Homeparty

Frureinhold.se / 23 Maj, 2012 - 17:50 / Shopping
1 Kommentarer

Nu åker vi til lödöse på homeparty hos mamma :)


God förmiddag :)

Frureinhold.se / 23 Maj, 2012 - 11:12 / Shopping
0 Kommentarer

Lika underbart väder idag, helt sinnessjukt. Sitter ute på altanen och njuter i solen. Hailey busen ligger på framsidan och sover i sin vagn. Får se ur länge hon får ro till det, innan vi gick ut på promenad satte jag upp gardiner i hennes rum och några hyllor. Vattenpass och allt haha kände mig lite som en bläckfisk med alla armar haha. Men upp fick jag några, hailey var trött så fick skynda mig lite. Men men dagen skall bara spenderas hemma, fixa med de sista lådorna och få upp lite saker i haileys rum. Blir så mkt planering, jag vill inte sätta upp ngt som jag sen vill flytta på. Men hittils är jag nöjd. Ikväll skall jag på Homeparty hos mammi :) här kommer en bild på haileys nya somhatt. :)


Klänning

Frureinhold.se / 22 Maj, 2012 - 17:08 / Shopping
1 Kommentarer

Taddaa nu har tjejerna åkt hem :( lite trist såklart men vi har haft en sån sjukt härliga dag :) gick ner till kungälv nästan direkt när de kom hit och sen har vi strosat runt där :) Underbart väder och underbart allt hhah köpte en byxdress till hailey och en solhatt till henne :)

 


godmorgon

Frureinhold.se / 22 Maj, 2012 - 09:35 / Vardagen
1 Kommentarer

Hjälp vad trött jag är asså ! Har varit intensiva dagar det senaste, har jag inte busat med hailey har jag rensat i rabatten och när jag inte rensat rabatten har jag varit ute och joggat och har jag inte joggat har jag grejat med lådor haha ! I give up, min kropp är trött :p Hailey blev väckt av macy kl 05.00 i morse, en liten vovve ville se vad som fanns inne i haileys rum och självklart vaknade hon då. Hörde hur hon ''cy'' om och om igen :p det är hennes ord för macy :) Bara att plocka upp en pigg och glad tjej, ge henne välling och hoppas på att hon somnar om. Det gjorde hon allt, men bara i en timmaa..ZZzzzz så nu har hailey en trött mammi ! när vi kom ner till köket fick vi syn på en vit katt som ville in. Hur söt som helst, men såklart inte våran. Utan den  förra ägaren av huset, så henne fick jag skrämt upp vid  07.00 tiden. Tyckte så synd om pissen som kravsade på fönstret, typ som att hallåå jag bor här släpp in mig. De som bodde här innan har flyttat en bit bort så inte konstigt att den blev förvirrad.

Idag kommer camilla och johanna hit med respektive barn :) Vädret kunde ju inte vara bättre så jag gissar på en go promenad ner till kungälv för lite lunch :) Det blåste lite i morse men nu är det slående fint med inte ett moln på himlen. Igår när jag var ute och joggade började det blixtra och åska. Kunde nästan ana det då det var så galet kvavt :p Hoppas detta fina väder håller i sig !

Solig morgon

Frureinhold.se / 21 Maj, 2012 - 09:46 / Shopping
1 Kommentarer

Hej alla fina guuuuud vilken underbar morgon :) sitter ute nu medan hailey sover :) min fina Goa tjej sov till 06.45 idag, riktigt skönt så istället för att somna om gick vi upp och njöt av den svala morgonen. Nu är det allt annat än svalt :) steker på altanen och väntar på att lillan skall vakna. Vilket hon gjorde nu :)

Dags att rensa mer i rabatten :)


Häcken

Frureinhold.se / 20 Maj, 2012 - 22:30 / Inredning
3 Kommentarer

haha häcken vilket roligt ord :p men här är lite före och efter rensning :) gräsmattan skall vi jordfräsa upp, den ser ut som kriget haha !!

rabatten

Frureinhold.se / 20 Maj, 2012 - 14:21 / Inredning
0 Kommentarer

Så nu har jag rensat bort allt ogräs :p nu väntas räta muren runt lite och på med sten :D Det får bli en annan dag då vi skall till city gross om en stund när vi ätit och hailey vaknat :)
ps vet ej varför det blev så vitt på staketet på efter bilden :S mobilen måste fått fnatt :)

Sunny day

Frureinhold.se / 20 Maj, 2012 - 11:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag i soffan en snabbis och knåpar ihop ett inlägg till er :) dopet igår var kanon, lily var super söt och hon var så snäll i kyrkan. Vi fick åka hem lite tidigare efter fikat för hailey var så galet trött. Men så är det ju när man har småbarn, man får anpassa sig efter dom ibland :) Vi passade allafall på att greja lite här hemma, går även runt i området för att hitta inspo till vad vi skall hitta på här hemma. Utsidan är som sagt prio ett just nu och robin är iväg och hämtar röjsåg och häcksax :) jag fick eller ah vi fick en jätte fin ogräshink med tillhörande spadar etc när vi flyttade in så här skall rensa ogräs :) skall även räta den lilla mur som är runt den lilla rabatten. Kan ta ett kort innan och se om det blir fint efter. Tänkte köpa klappsten och lägga runt jordgubb och smultronbuskarna. Tycker det är så sjukt fint :) Fördel med att ha liten trädgård är att man kan köpa lite dyrare saker utan att det svider så mkt i plånboken :D I veckan skall jag skrapa och tvätta en väggavskiljare till grannen och sen måla den vit igen :) Skoj när man kan greja lite själv :) 
Men som sagt sitter i soffan nu, hailey sover i vagnen och jag har hunnit med två goa promenade nu på morgonen :) Dagar som dessa är underbara, soliga och fina. Satt till och med ute och åt frukost idag, det är lyx !! Tänkte dela med mig av lite kort :) enjoy och ha en fin dag !!
underbart !!

Face

Frureinhold.se / 19 Maj, 2012 - 12:05 / Shopping
0 Kommentarer

Look


Dagens

Frureinhold.se / 19 Maj, 2012 - 11:30 / Shopping
0 Kommentarer

Nu åker vi snart :)


Dopdag

Frureinhold.se / 19 Maj, 2012 - 09:36 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag skall vi på dop för Lily, vasakyrkan om vi skall vara mer exakta :) skall bli skoj och jag skall äntligen få på mig lite sommarkläder. Lovar och då säger jag att jag lovar en outfit look :) Natten har gått mycket bättre inatt med hailey, hon vaknade 05.30 och sen somnade vi om alla tre till 08.30 :) jätte skönt, började morgonen med en promenad med macy. Det gjorde man inte så ofta när vi bodde i uddevalla då macy alltid gick runt lös hemma :) Så ett pluss när vo flyttat, jag kommer ut på mer promenader :)  Robin skall åka och tvätta bilen nu, eller ah han skall lämna bilen så tvättar någon den åt honom och då passar han på att gå en långis med macy :) men men 12 åker vi till gbg och sen blir det hem, eventuellt åka och kika på en hästtävling och sen är det cruising i kungälv idag haha :p underbart, men vi kan gå ner vilket är skönt :) Skall visst vara en riktig folkfest :) Efter detta fattas väl bara gårdfest också ;) Vi hörs om en stund !
hailey igår när hon badade med badmatta för första gången :D
eftermiddags promenad ner till kungälv :)
kväll hos oss :)

NY RUBRIK

Frureinhold.se / 18 Maj, 2012 - 09:29 / Inredning
0 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 18 Maj, 2012 - 09:15 / Inredning
0 Kommentarer

Hej alla fina och godmorgon ifrån kungälv. Vet att det varit sjukt dålig update de senaste dagarna, men jag varnade er :D Jag lägger upp endel kort på instagram, så är ni sugna på bilder gå in där ! Inatt var första natten som macy och hailey sov i huset. Macy sov som en stock nere i hennes säng och hailey sov som en stock fram till 02.30, då vakna jag av att ngn liten tjej snyftade inne ifrån hennes rum. Gick in och försökte vyssa henne i 30 min och hon somnade men vaknade igen efter 15 min så då fick robin gå in. Efter ca10 min kom en trött pappa och en trött Hailey och la sig intill mamma och hon har börjat med ngt så sjukt sött. Hon gillar att gosa med näsorna, du vet sådär när näsorna nuddar fram och tillbaka. Hon vände bort huvudet och tillbaka igen och så skall man gosa :p Super sött ! Hon fick lite välling då hennes mage kurrade ordenligt nu efter att vaknat somnat om vartannat. Hon somnade allafall om tätt intill mig och sov som en stock till 08.00 :) Nu har vi fått i oss lite frukost, hon har börjat rata gröten och vill hellre ha smörgås, hmm är det vanligt?! hur är era barn, gröttokiga eller vill de hellre ha smörgås?
Idag skall tindra komma hit en stund och busa medan tuva är på 4 års kontroll och sen skall vi åka iväg och kika lite på gardiner, och heminredning :) Blir mest att kolla, men vi måste ha ett draperi till badrummet då det blir vatten överallt annars :D Sen ikväll blir det lets dance och mys : ) skall snart börja se vart alla mina inredningsprylar skall vara, men jag tänkte att denna gången skall jag bo in mig ordenligt först. Alla växter är uppe, men det får räcka så länge ! Skriv gärna vad ni vill se eller om ni har några frågor, kan bli som en liten frågestund :D Fråga vad ni vill, jag svarar i kväll !! :)


bjuder på en låt som jag lyssnar om och om igen på :D


Huset

Frureinhold.se / 17 Maj, 2012 - 22:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Vill ni se mer kort på huset kika på instagram :) mrsreinhold !!


Handleden

Frureinhold.se / 17 Maj, 2012 - 18:32 / Vardagen
1 Kommentarer

nu är min handled helt paj, fy efter allt bärande. Men man skall inte klaga, jag var hos glenn imorse och fick hjälp med massa spänningar, är som en ny människa efter att jag går därifrån :) Idag har hela familjen varit här tillsammans med robins familj :) det var lite mycket ett tag men jätte skoj att visa upp lyan och fick så mkt fin hjälp :) Jag, hailey och macy tog en promenad förut när robin åkte ner till netonnet för att handla ett nytt munstycke till dammsugaren :) Nu är det lite renare här hemma efter all flytt och robin håller på att fixa med parabolen :) måste ju ha tv snart :D har ju comhems grundpaket som e gratis men sen även canaldigital för de andra kanalerna :) Mina fina tjejer kommer strax och även klimpen och hans tjej :) robin fick köpa med sig lite fika hem :) Nä jag får skriva mer sen, måste fixa lite innan de kommer :)

lugnet

Frureinhold.se / 16 Maj, 2012 - 23:30 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu sitter jag i soffan och kollar ut över det kaos som nu lagt sig. Vad har egentligen hänt idag? Spänningen när vi fick nycklarna till vårt nya hus, kampen med alla miljoner lådor och som nu lugnet. Men det har minst sagt inte varit lugnt, när nästan alla lådor var inne och mestadels uppackade skulle vi få upp sängen. Men va F*n, den går ju inte upp för trappen. Alla sovrum är på övervåningen och våran 160 säng går inte upp, inte för en chans i världen. det finns heller inga fönster som går att öppna för att få in den. Hmmm jag kände bara suck, hur skall detta gå, måste vi åka imon och köpa en ny säng?! Mikael och Robin kom på den briljanta idén att vi plockar isär sängen i småbitar och tar upp den och sen sätter ihop den igen. Jag kände bara nej nej nej men vad hade vi för val? Så de började, klockan var väl runt 21.00 när de började och nu stter jag som sagt här. Robin är och lämnat släpet på en lämplig plats och systeryster med familj har åkt hem. Sängen står bäddad och klar i vårt sovrum på övervåningen. Undra hur många ggr denna historia kommer att dras. När jag menar att allt plockats ner så menar jag allt, varenda pinne haha !
glada tjejer med varsin öl i handen !!
och såklart rosa bubbel !!

Mylovebasket

Frureinhold.se / 16 Maj, 2012 - 09:18 / Shopping
0 Kommentarer

Mylovebasket.com är en sida där man kan skapa sin egen webbshop och spara alla kläder som man gillar! Man kan även följa andra personers mode och även tjäna pengar genom att sälja kläder från sin Lovebasket. Har ni en egen Lovebasket? Verkar riktigt kul! Här är min :) kika gärna in ! Den är under konstruktion, men så fort vi är klara med flytten skall jag lägga ner mer tid på den :)


flyttdag

Frureinhold.se / 16 Maj, 2012 - 08:54 / Vardagen
4 Kommentarer

Idag flyttar vi till kungälv och jag måste säga att det känns super spännande :D Bloggingen kommer inte att vara super bra nu men jag lovar att köra lite snabba kort :D Allt för er ;) nä men jag vet hur skoj det är att följa :) nu skall vi snart åka till kungälv och där möter vi upp min mamma som tar hailey och tuva med sig till lödöse och macy såklart ! lilla snuttan :) ha en fin dag alla
image description
idag får hon dessa :)
image description

snygga klänningar ifrån mylovebasket

Frureinhold.se / 15 Maj, 2012 - 19:06 / Shopping
2 Kommentarer

Var inne på Mylovebasket idag som sagt för att leta inspiration för den rätta sommarklänningen. Hittade flera snygga klänningar som jag skulle kunna klicka hem, men som vanligt är det svårt att bestämma vilken. Har ju köpstopp nu, men man kan ju alltid drömma sig bort :) Vad tycker ni om klänningarna? mylovebasket är en riktigt bra sida om ni frågar mig :) finns mycket och till varierande priser :)


Bikini inför sommaren

Frureinhold.se / 15 Maj, 2012 - 17:11 / Shopping
4 Kommentarer

Har ni handlat någon snygg bikini till sommaren? Upptäckte att det fanns över 200 bikinins på Mylovebasket. Hur många som helst i alla prisklasser och från flera olika varumärken. Frågan är bara vad man ska välja. Vad tycker ni om dom på bilden?


Bvc

Frureinhold.se / 15 Maj, 2012 - 15:54 / Hailey
1 Kommentarer

Denna damen är en stor tjej nu, ville sitta på stolen själv och greja :)


dryga kommentarer

Frureinhold.se / 15 Maj, 2012 - 10:50 / Vardagen
4 Kommentarer

En sak som en bloggare alltid får vara beredd på att få är dryga kommentarer, kommentarer på hur ful man är, på hur duktig man är (ironiskt) på hur falsk man är osv osv. Många bloggar har idag skyddade kommentarer alltså att man skall godkänna dom innan de visas. Jag hade det förr, men kände att nä why? vill folk göra bort sig och kommentera anonymt eller i fake namn så är det ju bara pinsamt för dom och inte för mig? Jag har inte förstått poängen med att inte stå för det man skriver, när man pratar har man ju ingen återvändo, man kan ju liksom inte stå med en påse över huvudet och skriva anonym framför ansiktet. Förr var jag alltid snabb på att mothugga när jag fick taskiga eller dryga kommentarer men idag orkar jag verkligen inte lägga ner energi på det. För vilken vinning? den personen som kommenterar har ju redan bestämt sig vad den tycker och kasta paj fram och tillbaka tjänar ju ingen till. Jag känner också att jag har inget att bevisa för alla haters, man kan inte älska alla och det är väl tur det.
Jag försöker att hålla mig till det jag tycker utan att trampa ngn på tårna, sen självklart är vi olika och tycker alla olika vilket resulterar i att människor blir irriterade för att de inte tycker så och tror att jag försöker leka miss perfect, trist :/ Det är nästan lite som politik, studera alla politiska åskådningar så lär ni bli så arga att ni vill skrika ut anonymt vad ni tycker :D För att stå för något är ju såå 90-tal. Internet är en frizon för alla haters som vill få ut sitt hat. Nu får jag väldigt sällan dryga kommentarer så detta handlar inte så mkt om mig. Men se på alla storbloggar som får 100 tals dryga och taskiga kommentarer varje dag, så jädra tråkigt och fegt !! Nä bort med all avundsjuka, hat och misstro, sluta lägg ner energi på sånt som ändå bara är negativt :) STAY POSITIVE !! HAHA hej jag heter Jennifer och är sektledare :D känns nästan så !
image description

godmorgon

Frureinhold.se / 15 Maj, 2012 - 10:26 / Vardagen
0 Kommentarer

hej alla fina och nu är dagen här, sista dagen i huset :S vad tog den tiden vägen, kände när jag körde igenom gården igår att wow är det redan dags. Skoj men samtidigt lite skrämmande, nu har vi bott här i 3 år och man kan liksom allt innan och utan, man är hemma. Vet att det tog nästan över 1 år innan jag kände mig helt hemma, jag är en riktig segis. Undra hur det kommer att kännas i kungälv. Har ju varit så extremt exalterad, tänk om allt blir en pannkaka? haha nej det får vi inte hoppas. Men man behöver ju inte göra ett halilulja moment innan vi flyttat haha. Idag vaknade lillskruttan kl 06.00 första gången, flyttade över henne till mig gav henne välling och sen sov hon till 09.15 :D helt ljuvligt, det var riktigt längesen hon sov så länge :D Nu sitter hon med sin låda och alla leksaker på golvet och drar ut varenda molikyl haha. Själv sitter jag med morgon kaffe och gör den vanliga turen över nätet :) Idag packar vi ett fullt släp och robins skåp och hoppas att det räcker med en vända till imorgon så man får med sig allt :) skall bli gött att få undan så mkt som möjligt, så vi kan göra ett sista städryck :) under sängen är det alltid dammråttor, hur ofta jag än dammsuger där är det precis som om de drar sig dit :p 13.30 blir det bvc en sista gång också :)

Måndags mys

Frureinhold.se / 14 Maj, 2012 - 14:47 / Foto
9 Kommentarer

Hos Mirjam i henån, nice utsikt va :p


min stora tjej

Frureinhold.se / 14 Maj, 2012 - 12:06 / Hailey
5 Kommentarer

får känslan av att denna lilla tjej inte kommer att krypa :) snälla mammor där ute, hur var det med era barn? började de krypa och sen gå eller hoppade de över krypningen? Hailey hatar att ligga på mage, sitta kan hon ju och tar ju sig till viss del fram på rumpan och ligger hon på mage så ålar hon sig bakåt men hon vill hellre stå och gå små steg framåt. Som ni ser på filmen är hon jätte stabil på benen :/ Så svårt när man hör att det är fel om de inte kan krypa... hmmm ! skriv gärna hur era barn varit !


enkel redigering

Frureinhold.se / 14 Maj, 2012 - 11:29 / Foto
1 Kommentarer

Ofta får jag kommentarer vart jag grejar med mina bilder och oftast är det i iphoto som ligger på macen. Ändra lite ljus osv, som jag skrev igår fick jag lärt mig lite nytt med kameran så nu är jag sådär fotokåt igen :p Men som sagt, ngt som jag och annie pratade om igår är att inte använda blixt. Jag är allergisk emot blixtljus, blir så mycket mer naturligt med ljuset utifrån. Men om man vill ha extra hjälp med ljus som ändå inte ger det typiska blixtljuset skall man använda sig utav en liknande blixt jag visade förut och gärna med en softbox :) Men åter till redigering, här kommer ett kort som jag tog igår på hailey, la in det i instagram och woalla :)
Hailey Lily Reinhold !

önskar mig

Frureinhold.se / 14 Maj, 2012 - 09:19 / Foto
0 Kommentarer

Jag håller på att bli galen av alla fotosaker jag vill ha nu, igår lärde jag mig en massa med min kamera, annie är så sjukt duktig :) Jag fick även prova min kamera med en extern blixt och jädrar vilken hjälp ! must have ! men så kommer det till en liten detalj :p dom är dyra haha ! Så det kommer väl tids nog, jag vill ju ha en videokamera med så jag kan filma hailey dilemma dilemma. Men jag tänkte dela med mig av ngt jag verkligen verkligen vill ha !! Blixt är prio ett.

NIKON SB-900 AF TTL

3700 :- borde finnas billigare, men detta använde jag igår !!(svin bra)

NIKON 50/1,4G AFS

3700 :-
vit fotobakgrund :) eller typ gråskalig :) ingen aning om pris väldigt olika ! så tomten kan du komma med detta i förtid ?! haha inte en chans :)

Instagram

Frureinhold.se / 13 Maj, 2012 - 22:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Follow me at instagram ;)


kort ifrån idag

Frureinhold.se / 13 Maj, 2012 - 20:12 / Hailey
2 Kommentarer

Idag har vi varit runt lite och nu på kvällen eller snarare eftermiddagen har vi varit hos grannen som fyllt år :) Hailey busade runt och annikas syster och hennes barn var även där. Isabelle som hon heter är bara 3 mån och hur söt som helst ! Här kommer allafall lite kort på hailey :)
min eller vår fina sessa !!

Sol

Frureinhold.se / 13 Maj, 2012 - 15:01 / Hailey
3 Kommentarer

Nu har vi varit hos farmor och farfar :) mysigt som alltid !! Nu blir det kalas hos Annika :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_202383289.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_202383289.jpg" class="image">


soligt

Frureinhold.se / 13 Maj, 2012 - 10:23 / Vardagen
0 Kommentarer

åååh vad härligt att vakna upp och det är soooool :D riktigt härligt, idag skall vi ner till haileys gammelfarfar som fyllt år. Dom bor precis vid havet, helt underbart nu på sommaren, får ta ett kort ifrån huset :)Jag har fått en riktig lyx morgon, med sovmorgon då robin och hailey gick upp vid 08.00 sen kom de in och busväckte mig vid 10.00 :) Nu sitter jag och bloggar och robin gör frukost, helgerna är bra underbara asså ! Hailey sitter i sin stol och smaskar på ett rån :) Vad har vi för andra planer idag då? hmm jo såklart fortsätta med flyttbitarna som är sååå roliga haha :p sen tror jag att robin skall klippa gräset en sista gång innan flytten. Förövrigt har jag inte mycket att skriva om :) idag åkte mina fina rosa byxor på som jag fick utav mamma för ngr veckor sedan, äntligen kan man ha halvkort på sig utan att frysa ihjäl :D
favorit i repris :)

lördag

Frureinhold.se / 12 Maj, 2012 - 22:23 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har jag inte bloggat på hela dagen och det har varit riktigt skönt att bara köra på här hemma och inte tänka så mkt på datorn. Idag vaknade jag av att förkylningen jag dratt på mig gått upp i örat :/ buuhuu, men jag tror att jag åkt på en flytta sjuka haha :p nästan alltid när jag skall ut och resa blir jag sjuk. Stressar väl upp mig på ngt konstigt sätt och drar då på mig en förkylning. Idag har vi allafall packat och stor städat över allt, fy fan vad jag har städat haha krypt på golvet och tvättat lister. Haft toaletten i min famn mer eller mindre och rensat ut överallt. Nu vill jag bara packa in allt i släpet, skall ta och rensa det imorgon och tvätta utemöblerna så att dom är rena och fina inför flytten. Tror att vi klarar oss på 2 släp + robins firmabil. vi har ju som sagt med oss ett släp ner på ons, sen åker mikael och robin upp och hämtar ett till lass och hoppas det blir det sista, så vi kan fokusera på att få allt på rätt ställe. Undra hur jobbigt det kommer vara att ha hailey borta en natt, jag vet ju hur känslan var när hon var borta i 2 h. Men det är bra för henne med att träna och verkligen för mig med. :p Hon får sällskap av sin kusin tuva som också skall sova med mamma och pappa :) Här kommer lite fler kort ifrån igår :)
lillfisen !!

Vår prinsessa ♥

Frureinhold.se / 11 Maj, 2012 - 18:25 / Hailey
8 Kommentarer

några av de korten vi tog nyss :D våran fina tjej !!

fotogragering

Frureinhold.se / 11 Maj, 2012 - 16:26 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu är fotograferingen klar och Jessica och söta melvin har åkt hem. Jag var även uppe nyss hos veronika och hämtade hem min lilla docka. Allt hade gått bra och gud vad jag saknade henne, på den korta stunden han jag tänka på henne säkert en miljon gånger haha nä skämt och sido, men det är helt otorligt. Korten blev kanon, dock ville melvin inte sova så det blve inga sånna kort :) men han höll igång den lille sparven. Lägger inte upp ngr kort här innan jag fått godkännande utav föräldrarna :) Vädret ute kunde ju varit bättre, helt sjukt vad kallt och vidrigt det är. Skall be robin köpa med massa gott hem och bara köra en riktig fredagsmys framför hockeyn ;) idag är det mot ryssland, så nu gäller det att stå på sig. Så jäkla trist att både joel och freddan  skadat sig :/ dom var riktigt grymma. Frågan är vad vi skall äta idag?! kanske räkor? är riktigt sugen, men får äta ngt mer än räkor, hmm förslag någon? Nä nu skall jag lägga ner benen lite och vila för jag är svin trött haha okej inte svin, men jag är trött efter all konsentration med kameran :)
vart e det här fina vädret ?!

Godmorgon

Frureinhold.se / 11 Maj, 2012 - 10:15 / Hailey
4 Kommentarer

Hej alla fina, nu har vi ätit frukost, jag har duschat, sminkat mig och grejat. Hailey har suttit i vår säng och grejat under tiden jag sminkade mig och efter en stund slog det mig att hon var väldigt tyst. Hon hade somnat mellan våra kuddar :p hon kom nog på att hon var trött :p snuttan då.

Idag kommer en kompis ifrån nygård hit med sin super söta son :) det väntas fotografering av den lille :) synd bara att vädret suger så hårt, får ju inte mycket hjälp av ljuset då :) men vi får mixtra lite :) hailey skall få vara hos sin farmor under tiden :)


Nu är det igång

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 20:16 / Hailey
2 Kommentarer

Nu är det snart inte en lugn stund här hemma :p hailey gillar att stå och hålla i sig och hennes balans är bättre och bättre !!


rejta på bloggerfy

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 17:44 / Vardagen
1 Kommentarer

nelly.com
Jag gillar nelly, med deras stora utbud och snabba leveranser. Stort pluss !
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
TV4 AB
Tycker att de tajmar sina reklampauser extremt dåligt och framför allt under vinterhalvåret då de har skidskytte, katastrof !!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Aftonbladet AB
Ni uppdaterar bra och snabba med det senaste !
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Lära sig gå

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 15:37 / Hailey
0 Kommentarer

Denna tjejen är 8 månader idag och nu händer set nya saker varje dag känns det som. Idag fick hon stå, helt själv och det gick riktigt bra. Hon gick som sagt några steg med hjälp av mina händer och det var nästan så man fick tårar.

Nu sover hon en stund och jag ligger i soffan, har fortfarande ont i halsen och är rätt seg. Men jag har hunnit med en hel del. Har bl.a. Putsat fönster och köksskåp. Konstaterade förut att jag vägrar vitrin i fortsättningen, Fyyy för att hålla set rent.


snart så :D

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 12:47 / Vardagen
1 Kommentarer

skall försöka få med när hailey tar sina stapplande steg också :)


Hailey äter upp soffan

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 12:06 / Vardagen
1 Kommentarer

inte riktigt, min lilla skrutt !


godmorgon

Frureinhold.se / 10 Maj, 2012 - 09:20 / Hailey
4 Kommentarer

Hej alla fina och godmorgon, Känner att textinläggen här är typ noll haha :p men jag har fastnat så för instagram(mrsreinhold), lägger upp bilder helt hysteriskt :p Men det är så lätt, klick och så upp :D fånga ögonblicket, den som uppfann instagram lär knappast äta löksoppa nu ;) Jag håller allafall på att vakna nu och skall snart byta blöja på hailey som ligger och trycker ut frukosten på golvet :p Btw så tog hon sina första steg igår, allstå inte helt själv utan med hjälp av mina händer :D men det var såååå gulligt. hon gick mellan mig och hennes farmor, jag fällde nästan en tår :D Får se hur hon löser det idag när hon har fått sova på saken :D Hon har allafall fått ett riktigt humör, förut vid frukost var det minsan hon somn bestämde om exakt allt. Mamma skulle vara hennes lilla betjänt :p skämt och sido, men fick hon inte som hon ville var det jordens undergång. Men det är väl så, de små skall också hitta sig själva och se vad som funkar och inte. De har ju ingen aning om hur saker och ting funkar, det är ju där vi kommer in, vi föräldrar :)
Idag är det Haileys 8 månaders dag :D helt otroligt vad stor min lilla tjej blivit, satt igår på kyrkcafet och funderade på en till :p lugn det kommer inte nu, men vad underbart det är med syskon. De har varandra och man inser inte hur mysigt det är med bebisgos :p alla åldrar har sin charm. Man inser bara inte att tiden går så fort och man stressar hela tiden framåt. Men men tänkte lägga upp filmer sen på min sessa, har två som jag inte lyckats lägga upp än. Seg i know !! Men här kommer allafall kort ifrån i morse :p lillsnuttan !
jag vill ha smörgåsen för mig sjäääääääälv !! väldigt lik sin pappa ;)
nam nam nam nam !!! sötaste finaste och underbaraste lilla Hailey !

inspiration

Frureinhold.se / 09 Maj, 2012 - 20:39 / Shopping
2 Kommentarer


zalando.se

Frureinhold.se / 09 Maj, 2012 - 17:07 / Shopping
0 Kommentarer

Nu tänker jag dela mig utav en sida som har allt för alla, utan att överdriva. Med ett stort utbud av

Skor, kläder, accessoarer och heminredning – allt i en shop, i många olika märken det erbjuds även en super bra service samt kontinueliga nyhetserbjudanden. Klicka här för att komma direkt till zalando.se

Zalando.se har allt du behöver inte för sommar och vår, inte bara till dig själv utan till barnen, mannen eller hemmet. Jag älskar att de har ett så stort utbud så jag behöver aldrig vara orolig för att inte hitta det jag behöver. Inte nog med att de har så mycket av allt har de även fri frakt och fri retur, jag tycker om att beställa hem de kläder som jag tycker om och prova i lugn och ro. Det finns inget mer stressande med ett barn i vagn, en klaustrofobisk provrumshytt samt belysningen som alla affärer har i butikerna. Kände man sig inte pluffsig innan så gör man det då. De har även 30 dagars returrätt vilket också gör att man slipper stressen.
Här ser ni några av de populäraste märkena just nu, och som ni ser har de bla. kavat, samma som de skorna som hailey fick häromdagen. Jag är också helt såld på converse, replay scholl. Vet inte om ni gillar att gå i högklackat, men det gör jag och att inte ha ett par scholl inlägg i ett par killer heels är att gå på spikar :p
Som ni ser får ni även en rabattkupong om ni anmäler er till deras nyhetsbrev, kan lova er att ni inte kommer bli besvikna om du beställer något ifrån denna sidan och sen kan jag lova er att ni kommer hitta minst 3 saker på mindre än 5 minuter som ni vill ha på direkten. Jag har redan lagt 2 par skor till hailey och en jacka till mig i önskelistan. Klicka här för att komma till hemsidan !

Instagram/twitter

Frureinhold.se / 09 Maj, 2012 - 13:38 / Foto
4 Kommentarer

Egentligen är det lite sjukt hur mycket man hållr på, det är blogg, fb, twitter och nu även instagram. Dock måste jag ge tummen upp för instagram då det är mer som en bilddagbok :) lägger upp bilder snabbt och enkelt :) för er som vill följa mig även där söker på Mrsreinhold :D


Kyrkcafet

Frureinhold.se / 09 Maj, 2012 - 12:44 / Foto
1 Kommentarer

Japp nu är vi hemkomna ifrån kyrkcafet, hailey sover och jag ligger i soffan och vilar. Är sjukt trött och lite ont i huvudet, så skall ligga här och vila medan hailey vilar :)


Lycka är att vara med dig

Frureinhold.se / 09 Maj, 2012 - 10:47 / Vardagen
6 Kommentarer

Hur lycklig får man liv att bli?


Nighty

Frureinhold.se / 08 Maj, 2012 - 23:42 / Hailey
0 Kommentarer

Nu säger vi godnatt alldeles för sent (igen)


Miss dee Combiné

Frureinhold.se / 08 Maj, 2012 - 17:10 / Tävlingar
6 Kommentarer

Nu kör vi en liten update ifrån miss dee, de håller på att omorganisera och förnya så därför har det legat lite nere här på bloggen med Miss Dee. Men nu kör vi på igen, en mjukstart blir det med de fantastiska ringarna combiné, blingit.se är en återföräljare som säljer alla vackra ringar och ihop satta kombinationer. Nu kostar en kombination 219 :- istället för 299 :-. Kanske är det en perfekt present till fina mamma, för ni har väl inte missat mammadagen? ;)


Angående mätning av ringstorlek

Är du osäker på din ringstorlek kan du antingen gå till en guldsmed och få din storlek mätt med ett ringmått eller så mäter du en ring som du redan har som passar.

Lägg din ring över en linjal och läs av innermåttet i mm. Antalet mm motsvarar din ringstorlek. Om ringen är 18 mm i innerdiameter är din ringstorlek 18. Du kan också mäta innerdiametern med ett skjutmått. Var noggrann, en mm motsvarar en hel ringstorlek. Det är viktigt att mäta en ring som är ungefär lika bred som den nya ringen. Eftersom en bred ring oftast kräver en större storlek än en smal.





www.missdee.se


Haileys skor

Frureinhold.se / 08 Maj, 2012 - 13:52 / Hailey
9 Kommentarer

Här är hennes första riktiga skor :) mer kommer det att bli !! :) tack snälla mormor Eva !!


Instagram

Frureinhold.se / 08 Maj, 2012 - 12:45 / Foto
1 Kommentarer

Follow me if you like :D Mrsreinhold

 


call me maybe

Frureinhold.se / 08 Maj, 2012 - 09:50 / Music
0 Kommentarer

denna låten spelar överallt just nu, men den är faktist bra :) bra gung liksom, en annan låt som spelas hela tiden är ju dansa pausa haha !! tror ni det blir en sommarplåga?! I think so. Idag är det tisdag en dag närmare flytt, röjde ur ett skåp igår som jag trodde skulle äta upp mig och föra mig till narnia. Varför är det alltid så med skåp som har dörrar att de slängs in saker och stängs fortare än ögat? haha så är det allafall hemma hos oss :p men nu är skåpet rent, städat och stängt. Skall ge mig på köket idag, pjuu, har bara 1 flyttlåda kvar :S nu är det smartpackning som gäller. Tror dock att robin får åka in på biltema på vägen hem och köpa 2 kartonger till. Han sa igår att vi redan har dubbels så många kartonger sen sist vi flytta haha. Men det är väl så, man drar på sig mycket saker och ännu mer nu när man har barn också. Skall plasta in haileys bilbarnstol och liggdel idag med. Vi hörs senare !!

Dagens

Frureinhold.se / 07 Maj, 2012 - 20:49 / Shopping
0 Kommentarer

Blev ingen jätte bra bild kanske men jag körde på body idag, riktigt snyggt med höga byxor till :) chicy.se har grymt mycket snyggt.

Nu är det hockey vm och once upon a time ;)


kärlek till kläder

Frureinhold.se / 07 Maj, 2012 - 15:53 / Shopping
7 Kommentarer

dessa plagg hade jag nte tackat nej till, så jäkla snyggt !!
chicy.se

good song

Frureinhold.se / 07 Maj, 2012 - 13:53 / Music
0 Kommentarer

lyssna och njut !

hej alla fina ♥

Frureinhold.se / 07 Maj, 2012 - 13:46 / Vardagen
1 Kommentarer

hoppas att allt är fint med er, jag ligger utslagen i soffan efter en hektiskt morgon. Vaknade första gången av robins klocka och så även hailey. Vi gick upp fixade välling, la oss i våran stora säng och somnade om till 09.00, skönt. Upp äta lite frukost, på med kläder och sen till rotan för att handla fika och en liten sak till mirre. Det är sista gången för mig med pilates idag och kände att jag eller vi ville ge henne ngt som tack :) jag köpte även fika för att bjuda på till sista gången på öppna. Det var riktigt lugnt där idag vilket kan vara skönt ibland :) Men som sagt vid halv 1 åkte vi hem. Hailey fick lunch och hon sover nu lunch :) får se hur länge hon sover, hon var riktigt trött :) Men som sagt jag är trött och har även åkt på en lättare nackspärr så vi får se hur pilatesen går idag, skall hålla mig varm och ta lite antiflamatoriskt.  
Men som sagt vad händer mer idag, nu blir det lite vila, sen skall jag packa mera, har ett skåp med städ, medicin etc fy f*n för det skåpet. Det ser ut som hell och har valt av ngn konstig anledning att ta den sist, varför vet jag inte haha. Men funderar på att lägga handdukar som är tvättade och som inte skall användas mer där i botten så får jag undan de med. Vi skall även tvätta bilen idag och köra in den till hedin för lite fix med ac:n och sen såklart pilatesen då. Blogger har blivit lite åtsidosatt de senaste dagarna och veckan men det är inte lätt att uppdatera så mkt när man håller på att greja och ännu värre när det är sol för då vill man vara ute.
korten blir inte alltid som man tänkt sig :p lilla hailey då :D

Day

Frureinhold.se / 06 Maj, 2012 - 21:34 / Vardagen
2 Kommentarer

Två fina kort ifrån idag !!


Hej alla fina

Frureinhold.se / 06 Maj, 2012 - 20:31 / Vardagen
2 Kommentarer

Hoppas att ni haft en bra dag, själv har tiden rusat iväg. Jag och hailey överaskade ju morfar med kaffe på sängen vilket var mysigt. Lite ljuvlig sång ;) Vi tog en lång promenad efter frukost så att hailey fick sova lite och vila upp sig inför kalaset. det var inget jätte kalas, men familjen :) pappa gjorde sin egen prinsesstårta och sen blev det barnkalas mat i form av egna hamburgare :D Vi åkte hem vid 5 tiden och jag han inte mer än hem innan lillan kom och vi gick en långpromenad i skogen :) skönt att komma ut, blev ingen jogging för lillan var lite krasslig. Men som sagt skönt att bara komma ut. Nu efter veckor med packning och grejer är man helt slut :p men snart skall vi flytta och det skall bli så himla skoj :D Nä nu blir det soffläge, har tatt av dynskydden för tvätt, stryk och sen nerpackas :) nackdel med vit soffa, visst att den är exlusiv och super lätt att hålla rent finns det inget som slår en ren soffa som doftar rent :D
Made in Sweden

Meeting är en stoppmöbel som är utvecklad med en helt avtagbar och tvättbar klädsel. Daniline ryggplymåer med sjöfågelfjäder blandat med skuren polyeter. Procom sitsplymåer i skuren och återgjuten polyeter, 47 kg volymvikt men även i softcom mjuk, 35kg. Under sits med nozagfjädrar och ben i massiv oljad ek.

Nya iphone

Frureinhold.se / 06 Maj, 2012 - 12:29 / Hailey
6 Kommentarer

Eller vad tycker ni ?! ;)


Morfar fyller 51år !!

Frureinhold.se / 06 Maj, 2012 - 10:58 / Hailey
2 Kommentarer

Vilket härligt uppvaknande va ;)


godmorgon

Frureinhold.se / 06 Maj, 2012 - 07:06 / Vardagen
2 Kommentarer

Snark vad klockan är tidigt :D men vad gär man inte när en liten tjej ligger och snackar i resesängen :D Hon sov till 06.45 idag så det är allt helt okej :D Hon har fått välling och snart skall vi göra kaffe på sängen till hennes morfar som fyller 51 idag :D han kommer se helt död ut haha :p men har man barnbarnet hemma över natten får man räkna med tidiga mornar :D Tror dock inte att han kommer bryta ihop direkt utan mer bli super glad av haileys glada skratt. Just nu sitter hon på golvet och gör ifrån sig lite gap så jag får försöka få henne att dämpa sig lite annars lär väl pappasen vakna snart :D haha !! Jag uppdaterar mer under dagen, det är kalas och så idag men jag skall försöka ;)
förra gången vi sov här :D

Hockey vm

Frureinhold.se / 05 Maj, 2012 - 22:02 / Shopping
4 Kommentarer

Mys hos mamma och pappa efter en lång dag. Först fullt upp hemma och sen på sex års kalas. Jätte trevligt att träffa släkten lite och tjöta. Efter kalaset åkte vi till lödöse, jag dumpade av Robin och hailey och styrde bilen till lerk för lite hopptävling, träffade Emelie och Helena, så himla Goa tjejer och jag hade gärna tagit med mig amber hem, hon är så sjukt söt :D

Nu ikväll är det hockey vm och uppladdning inför imorgon :) ha en fin kväll !!


Dagens

Frureinhold.se / 05 Maj, 2012 - 14:22 / Shopping
7 Kommentarer

Here you go !!


hej alla !!

Frureinhold.se / 05 Maj, 2012 - 14:04 / Vardagen
2 Kommentarer

det kommer nsart en dagens outfit, morgonen har gått i en jäkla fart, städat, strykt gardiner och nu skall vi åka på sex års kalas :) sen efter det åker vi till lödöse och sover där för kalas för morfar richard imorgon ;) et gick ju bra i hockeyn igår vinst emot norge men tyvär så bröt freddan sin handled :( hoppas verkligen inte att det påverkar honom senare när elitserien startar. Men det skulle jag inte tro :) Men som sagt vi skall åka nu så jag måste ta på mig och packa in oss i bilen !! ha en bra dag alla och lovar bättre update snart :)

update

Frureinhold.se / 04 Maj, 2012 - 18:11 / Vardagen
11 Kommentarer

shit vad dålig jag har varit på att blogga idag men dagen har gått i ett kör hela dagen. Började med att vi åt frukost haha sen har det hållt på med packning städning, ner med gardiner etc etc. Mitt på dagen kom robins mamma och mormor hit en sväng och gosade med hailey. Jag satt även ner och kikade på gossip girl för att få andas en stund. Nu kom robin hem och vi skall äta taccos idag :D skall bli så jääääkla gott ! jag skall även ner till annika en sväng och få hjälp med lite sysaker :D jag måste verkligen önska mig en symaskin när jag fyller år, nu är det dags :p sen har jag bytt sängkläder sen såklart varit ute på en promenad med hailey :) skönt med lite frisk luft, trots att vädret inte var som igår :) Idag börjar hockey vm, livet är bra underbart :D Får hoppas att det går bra för sverige !! lite synd att stanley cup går samtidigt för många bra spelare är liksom fast där borta :) men det öppnar upp för nya unga talanger :D Ja vi får helt enkelt se hur det går !

godmorgon

Frureinhold.se / 04 Maj, 2012 - 10:33 / Vardagen
5 Kommentarer

Hej alla fina och godmorgon, gäsp vad trött jag är asså och idag blir det packning för hela slanten. Skall plocka ner gardinerna och tvätta samt stryka dom. Det kommer kännas så galet tomt här hemma, men nu är det inte långt kvar innan vi flyttar :D skall även vattna mina blommor ordentligt nästa vecka och sen köra ner dom också ;) allt för att effektivisera lite. Men det är inte så mkt kvar nu, skall även börja städa lite så det är gjort :) Robin skall köpa hem plastbyttor som jag kan fylla med haileys kläder i st 50-68 :) Skönt att ha de ordenligt skyddade så inte ngr möss eller nått kommer och smakar på dom :p Vi har ju ett varmföråd som jag tänkte ställa dom i. Vi var som sagt i huset igår och det är ju inte så mkt på insidan, allt sånt tar vi till hösten men utsidan skall få sig en rejäl makeover :p vi träffade en granne igår :D jätte skoj att hälsa, får lite wisteria lane känsla ;) haha ! Nä nu skall jag ta mig ett ryck inne i sovrummet :) tjing !
underbart kort mina hjärtan :D

Veckans blogg

Frureinhold.se / 03 Maj, 2012 - 21:33 /
2 Kommentarer

Här kommer vinnarna av veckans blogg :D
Vinnare 1
Vinnare 2
KLicka här, snart är det dags för henne med att få en bebis :D

Sol i sinnet

Frureinhold.se / 03 Maj, 2012 - 11:00 / Hailey
7 Kommentarer

Underbar dag idag med. Sitter i bilen efter besök på banken. Nu är alla papper klara inför den 16 maj :) skall även till huset idag, lämna lite kartonger och drömma om lite renovering :) dagar som dessa gör än extra inspirerad :D


Veckans blogg

Frureinhold.se / 03 Maj, 2012 - 07:02 /
10 Kommentarer

Skriv bara jag är med och vinnarna utses ikväll :)

Bikiniväder

Frureinhold.se / 02 Maj, 2012 - 15:11 / Vardagen
16 Kommentarer

Så himla underbart !!


True story

Frureinhold.se / 02 Maj, 2012 - 13:10 / Vardagen
3 Kommentarer

Live your dreams and love it. !!


Dagens outfit

Frureinhold.se / 02 Maj, 2012 - 10:16 / Shopping
6 Kommentarer

Love the Shoes

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_200868314.jpg" class="image">


från mig till er

Frureinhold.se / 02 Maj, 2012 - 09:28 / Vardagen
1 Kommentarer

Gud vilka underbara dagar det varit och idag är inget undantag. Igår var vi nog ute exakt hela dagen och grejade, myste, fota och solade oss :) Att sitta inne fanns inte ens på kartan och därav kommer ju bloggen rejält i kläm :/ tråkigt men det känns som en dominoeffekt. Bra väder mindre dator, det kom till och med en minut där jag tänkte äh jag lägger ner bloggen. men sekunden efter ångrade jag mig haha :p Men som robin sa, man blir lite av en säsongare på bloggen också. Vintern när man spenderar så mkt tid inne får bloggen mer tid, medan sommaren som är större delen ute får  bloggen mindre tid. Men jag skall försöka att blogga så bra som möjligt i sommar, göra lite inlägg om renovering vilket jag tror att folk tycker är roligt att läsa och såklart om haileys utveckling :) Snart dags för ett videoinlägg snart igen :)
Idag är det kyrkcafé i vanlig ordning, uch det är bara 1 gång kvar efter detta innan vi flyttar. Hur snabbt har inte tiden gått ?! Jag som inte ens hunnit ta ner gardinerna än, tvätta dom och stryka samt packa ner :S får ta tag i det i veckan. Sånt jäkla jobb, skall även ta av sofftyget och tvätta och stryka de så allt är rent och fäscht när vi packar upp det :) Jag har så mkt planer till huset och jag hade gärna sett att allt det var klart när vi flyttat men så funkar det ju tyvär inte :/ men vi skall göra så mkt som möjligt på utsidan innan hösten och sen får vi småpilla med tapeter och annat när det är för kallt för att vara inne :) Nä nu får jag ta ett ryck med frukosten innan jag skall fixa med lite smink och så :) btw så har schampoot varit helt galet bra hittils. Bara duschat håret 1 gång och det är ännu inte smutsigt :D awsome :D

a family with love

Frureinhold.se / 01 Maj, 2012 - 22:53 / Vardagen
3 Kommentarer

you are everything to me ♥

dagens kort :)

Frureinhold.se / 01 Maj, 2012 - 20:16 / Foto
7 Kommentarer

vackra kort till en vacker dag :) mer kort kommer ikväll eller imorgon :) ha en fin kväll, jag kom inte från en promenad nyss, helt underbart !

Dagens

Frureinhold.se / 01 Maj, 2012 - 14:47 / Shopping
5 Kommentarer

Dagens look :)


Dagens

Frureinhold.se / 01 Maj, 2012 - 14:41 / Hailey
0 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 01 Maj, 2012 - 10:51 / Foto
3 Kommentarer

hej alla fina och godmorgon. Sitter med solen i ryggen, kaffet i handen och datorn klickar på :) idag är det ju röd dag så robin är hemma och jag fick sova till kl 09.00 :D lyckan är stor, jag älskar verkligen att sova. Hailey vaknade första gången vid 05.00 och jag gav henne då välling och hon somnade om till lite efter 07.00 :) Nu sover hon frukost och jag passar på att greja lite här, med kort och annat. Idag tänkte ja arangera lite kort nere i bäckravinen :) det är fullt med vitsippor där med och det hade varit så fint med kort på oss alla fyra :) Jag har även kontaterat påtal om kort att jag vill ha en ny kamera, jag är såld på mirres canon eos 550 D jädrar vilka kort, så om det är någon som vill köpa min kamera är det bara att säga till. Den är enkel och tar även den fina kort :D men på mirres kan man styra inställningarna mer själv :) Jag har en nikon d3000 med två objektiv 18-55 och 70-200 :) vr båda två :) Har inte funderat ut ngt pris så kom med förslag om ni vill :) 
Anyway, vi skall även packa det sista idag och kanske börja tänka på att lasta in i släpet så vi kan dra med oss det ner på kanske tor :) eller så fyller vi mercedesen som robin rensat ur och ställer in ett gäng lådor där :) Det går så fort nu sista tiden och det hade varit så gött att ha mkt gjort när vi väl skall flytta :) Här kommer ett kollage på lite kort jag tog igår :)