StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 01 Mars, 2012 - 09:08 / Shopping

Jahopp då var det torsdag igen och dags för en tur till underbara kungälv. Hailey har sovit lite oroligt inatt och jag liksaså, varit kanon spänd och grymt ofokuserad på att sova haha :p hur man nu kan vara ofokuserad på just sömn, men det var jag :) Hailey vaknade ngr gånger, vet inte om det var magknip eller om hon också var ofokuserad på att sova haha Hon har allafall fått frukost nu och ligger i sin babysitter och tuggar på sina leksaker. Måste ta dagens outfit på henne sen för hon har jordens sötaste pälsväst på sig :D nästan så att man dör av söthet, hon fick den av sin morfar förra veckan :) Idag väntas lite utflykter i kungälv, bla en promenad om vädret tillåter. Gud vad stor min tjej börjar bli nu, jag är imponerad att hon fortfarande tycker babysittern är super go att sitt/ligga i. Hon gilalr inte att ligga på magen, hon gör det och sprattlar för vilda livet men hon föredrar att ligga på rygg, stå eller sitta upp. Dock kan hon inte sitta utan stöd än, bara ngr fåtal sekunder. Men det kommer, alla barn är så olika och det är väldigt farsinerande att se :) 
Vi har som sagt köpstop här hemma, allafall mest ifrån min sida då jag köpte tshirts till robin igår men för övrigt så är det spara som gäller och varför hittar amn alltid så sjukt mkt fina kläder, skor, jackor etc ?! Jag älskar tex min replay jeans som jag köpte på pondus i vintras, hade gärna haft 2 eller kanske till och med 3 oar till. De sitter så sjukt snyggt på mig, inte ego menat men deras passform passar för min kropp. Och just dessa jag har nu är suuuuper tunna så det känns mer som legginsar fast jeans haha :p Älskar dom !!
sista bilden ser riktigt skev ut men jag fick nte till det att stå rakt framför camen haha :D gillar allafall dessa byxor riktigt mycket :) Nu måse jag göra mig iordning ocj sen åka ! tjing tjing



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: