StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 06:30 / Vardagen

När ni läser detta hoppas jag att jag sover :D haha detta med tidsinställda är ju kanon, jag skall bara vänja mig med att göra ett par stycken och sen lägga ifrån mig datorn :p jag är ju helt manisk haha. Men jag är inne i en riktig bloggperiod nu igen, har massa fina kort och roliga redigeringsprogram och collagefixare :) Jag pillar lite med bloggdesignen och håll i er :p jag har börjat tjäna pengar på bloggen :) sånt är roligt ! Det verkar även som om solen skall titta fram idag så förhoppningsvis skall vi gå en god promenad och efter 16.00 kommer nog mirjam hit :) Kanske även vi kan ta en promenad :) Det är så skönt att komma ut när våren är på ingång :) om jag är riktigt duktig kanske jag kan få med mig kameran med :D Ha en fin morgon alla !!
igår var det vårdagsjämning :D yeeejjj

Postat av: Emelie

Grattis vad kul för dig! Skulle faktiskt fråga dig om du är haj på att fixa bloggdesigner jag är helt tappad när det gäller sånt :P HAde vart kul med ngt mer personligt... Kram kram

2012-03-21 @ 07:41:07
URL: http://ememat.blogg.se/
Postat av: Wiktoria

Hej!

Jag gör tavlor till stora och små, så som namntavlor osv... nyfiken? Kika gärna:

http://pinturadesign.blogg.se



ha en grymme dag!

Wiktoria

2012-03-21 @ 08:39:39
URL: http://pinturadesign.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag blev grymt sugen på att testa när jag läste ditt inlägg, kul om man kan få in lite extra pengar :) Det är aldrig fel!

2012-03-21 @ 09:37:59
URL: http://alexandramortensen.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: