StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

doktor tajm

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 19:34 / Hailey

Japps så har vi varit hos doktorn och allt så bra ut, hon fick genomgå alla rutinundersökningar såsom att lyssna på hjärtat, lungor osv. Hennes feber har gått ner efter att hon fick alvedon vilket är bra för då kan vi ge henne det när hon skall sova sen ! Hon är fortfarande inte kry, men jag tror att det antingen är bissar eller en förkylning. Hoppas för hennes och min skulle att hon sover lite bättre inatt för idag är jag inte för pigg asså. Men det har gjort gott att det varit så fint väder, promenaden förut var en enda stor njutning :D det verkar ju som om det skall bli lika fint imorgon så då blir det att gå en till :) Om hailey är piggare skall vi en liten sväng till mirjam :)

Postat av: amanda

Hej, ja det stämmer. Jag går fordon och var intresserad av att köra lastbil i framtiden, men är inte lika sugen på det längre då jag har fått reda på hur jobbigt lastbilschaufförer har det. Får nog börja så ändå, kanske en mindre lastbil :) Utbildningen är bra och man får alla körkort så det är värt det! Jag vill egentligen bli personlig tränare.

Hmmm.. jag gillar de flesta humorserierna, t.ex. karatefylla, how i met your mother, scrubs osv. Dudå? :)



Vilket fint namn, Hailey!

2012-03-22 @ 20:33:55
URL: http://amandaevajohansson.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

sv: Ja, Kungälv är jättefint. Jag bor i Mölndal just nu:) Vart bor du för tillfället. Är avis på dig att du ska flytta dit:)

2012-03-22 @ 20:36:00
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Skönt att höra att din förlossning gick bra. Din dotter är såå söt!

Det jag är rädd för är inte smärtan vilket är övergående. Det jag är rädd för är att spricka hela vägen, kanske få akut snitt eller sugklocka... Jag skulle mer än gärna föda vanligt ifall de kunde garantera mig att gå ur det o bli totalt återställd liksom. Men tyvärr kan dem ju inte det... Nu känns det som om jag väljer mellan pest o kolera typ! Vill inte ha varken snitt eller vag. Förlossning haha!

2012-03-23 @ 16:42:20
URL: http://Jossanbergqvist.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: