StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bilbarnstolar

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 09:35 / Hailey

Nu är det snart dags att byta stol till lilla/stora hailey och samma som när hon föddes är det en djungel, men jag tror att vi bestämt oss :) Det blir samma märke som babyskyddet, en axkid kidzone :) Vilken stol har ni till erat barn och vad tycker ni ?
3995 :- 
Skriv gärna vad ni har för stolar och vad ni tycker om dom, ngn som har axkid? denna stol kan hon ha ifrån 9 kg tills hon är 6 år :)

Postat av: Jennie j

Ett tips är att tänka på att man inte ska köpa en sådan stol som har en sådan där stödpinne som man spänner mot golvet då dom kan gå igenom stolen vid krock. Vilket är livsfarligt. Vet inte om gör dom ens längre men för något år sedan varnade dom i alla fall för det. Kan ju ha vairt ett speciellt märke bara men likaväl att välja bort helt tycker jag.



Jag hade nog sattsat på en som är vändbar. Melanie var jätte åksjuk och vi var tvugna att vända henne och då fick det istället bli en helt ny stol och dom är inte gratis precis. Så det hade ju inte vart dumt även om det rekomenderas att ha dom bakåtvända så länge som möjligt.



Tror även att det kommit bli trångt för Hailey om hon ska sitta bakåt i stolen som 6 åring. Melanie är 5 år nu och jag kan inte ens föreställa mig henne sitta i Nayelis stol. Hon hade fått sitta dubbelvikt.

2012-03-25 @ 14:01:12
Postat av: linda

sattsa på den! ja köper axkid keezone till min son som nu ska sitta framåtvänd o blev kär i den där du har å funderar på atyt evt syskon får den :)

2012-06-02 @ 11:21:17


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: