StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Gigaset, det nya inom hemtelefoni

Frureinhold.se / 05 Juni, 2012 - 10:42 / Shopping

Trådlös telefon ifrån Gigaset, Gigaset är den nya revolutionen inom hemtelefoni. Hemtelefoni var något som började försvinna mer och mer, allt fler tyckte att de klarade sig på enbart mobiltelefonen. Smarta mobiler som android och ihpone ansågs ifrån många funka perfekt som en hemtelefon. Men det som många kanske glömmer av är att vad gör man om mottagningen försvinner? eller om ett mobilnät helt plötsligt låg nere en längre tid. (Det händer trots allt rätt ofta) När vi bodde i uddevalla var vi tvungna att ha en hemtelefon för mottagningen inne var obefintlig och det fenomentet är ändå rätt vanligt på landsbyggden. Det jag vill komma fram till är att Gigaset släpper nu en revolutionerande hemtelefon som har många smarta funktioner som aldrig sviker dig om du behöver göra ett samtal ifrån hemmet. Mottagning eller ej, buggar och annat slipper du med en fast hemtelefon.
-Gigaset SL910-
Jag tycker att denna är så sjukt läcker, inte som när vi var unga och allt gick med sladd och taskigt ljud. Vissa telefoner fick man trycka in i örat för att höra vad den andra sa. Gigaset arbetar också med det gröna hemmet, vilket innebär enegisparande produkter. Vilket jag tycker är otroligt viktigt, när jag skall investera i nya prylar kikar jag ofta på gröna alternativ. Självklart går det inte att alltid följa en grön kod, men tex att handla ekologiskt och naturvänligt gör jag/vi en skillnad. Föredrar företag som arbetar på det sättet.
förutom då att telefonen är grymt snygg har den även olika funktioner, bla. bluetooth så du kan enkelt utföra dina sysslor i hemmet med ett snyggt headset, enkelt och smidigt är bara förnamnet. Klicka här för att komma till Gigasets hemsida och kolla in denna läckerbit.