StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godnatt♥

Frureinhold.se / 25 Juni, 2012 - 23:14 / Vardagen

blogging är verkligen inte lätt nu när man bara kan blogga ifrån datorn, vad är det med blogg.se appen? ngn som vet, skriv gärna. Funderar på om man skall ta och byta portal, men orka? bloggar ändå så himla lite just nu, lär bli mer när vintern kommer. Lite som en periodare. Ni som vill ha bilder osv får gå in på instagram @mrsreinhold får minnen ifrån bdb, gud synd att man inte har kvar den. Roligt att gå igenom alla gamla kort :p
 
Idag har allafall vi bara varit inne, gått korta promenadet med macy och bara haft kvalite tid med haileybus. Hon är i en sån himla go ålder nu när man kan leka lekar, busa, sjunga, berätta sagor osv. Igår vaknade hon på kvällen och i sömnens stund när jag kom in i rummet säger hon snyftig ''mammmaaa'' mammmaa så underbart att lägga henne på sidan pussa henne på pannan och sjunga blinka lilla stjärna tills hon somnar. Hon älskar blinka lilla stjärna :) Mysigt när man hittar en låt eller ett moment som ens barn tycker så mkt om. På dagarna när hon sover middag ex lägger jag ner henne och så babblar hon en stund och sen somnar. Gick upp idag och kikade på henne och jag kontstaterade att det inte finns inget så sött som barn som sover. inte ens kaninungar slår det haha :p Hon låg på sidan med båda snuttisarna mellan händerna och rumpan lite lätt upp i vädret :p la den tredje snuttisen på henne så hon inte skulle bli kall :) för täcket sprarkar hon av sig direkt. 
 
Vi bakade även cupcakes som blev supergoda, pappa robin blev så glad när han kom hem då han är lite sjuk, buuhuuu ;) Jag fick också äran att hämta både tindra och tuva på fritids samt dagmamman :D Jessica var fast i kö och mikael var i danmark :) Jag har världens goaste i mina ögon såklart systerdöttrar ! Hailey kunde inte ha bättre kusiner !! Nä dags att sova, hörs imorgon, det skall visst bli sol :D och kankse besök av camilla och naemi <3
mer sånt här väder ! 
värme är rena lyckan !!
sööööööööt ! 

Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

Dom har uppdaterat hela blogg.se så det är nog därför appen inte fungerar just nu. Men jaghoppas verkligen den kommer igång snart!

Allt bra annars? :)

2012-06-26 @ 05:47:29
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja det är ju inte alltid man har varken tiden eller lusten att sätta sej vid datorn och då är appen superbra... när den fungerar :)

2012-06-26 @ 07:17:40
Postat av: zandra

appen fungerar inte pga att dom gör om sidan. Men sen när dom bytt över ALLA bloggar till nya ska dom försökt fixa så appen funkar igen :) mm vet själv. Är så jobbigt om man vill lägga in bla bilder eller snabb inlägg och man måste först in i dator. Nä. har vart lite lat med bloggen nu sen de började krångla. Så hoppas dom fixar det snart :)

2012-06-27 @ 12:42:36
URL: http://mammtillludwig.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: