StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 01 Juni, 2012 - 11:16 / Vardagen

buuhuu för kylan, jag som njöt så enormt när det var 25-26 grader. Visst att man fatta att det inte ksulle hålla i sig, men ändå. Det kunde väl stannat i 3 mån allafall ;) Men men what to do. Idag är det riktigt kallt ute, det kom till och med droppar när jag var ute på morgonpromenaden. Fördelen när man flyttat är att jag är ute på minst 3-4 lite längre promenader varje dag. Macy måste ju få sin stimulans :) riktigt skönt. Vad händer idag då? jo nu ligger hailey och sover frukost, jag passar på att dricka morgonkaffe och blogga lite. Började efter frukost att dammtorka hela huset och tvätta toaletterna. Så sjukt tråkigt, men skönt när det är gjort :) Var ju och shoppade lite inför kalaset imorgon. Som det ser ut nu blir det väl ca 27 personer som kommer dimpa in mellan 13 och läggdags :p Spännande, vet jag eller ah vi vad vi givit oss in på?! haha Jag hade ju hoppats på strålande sol och 25 grader varmt? vart är värmen haha nä skall inte tjata om det. Men jag vill ändå vara lite bitter. Igår målade vi en massa här hemma. Hela framsidan är målad 1 och på vissa ställen 2 ggr. Nu vill jag ha nya foder så man kan se en helhet. Just nu är det fin färg på väggarna och slitna foder på kanterna. 
Det var lite skoj när vi stod där ute igår jag och robin. Jag började gnälla att inte många grannar har kommit med korgar med massa gott i haha. Robin svar var att vi bodde inte på wisteria lane, men ändå?! jag vill ha nybakta muffins med hemgjord sylt?! vart är de liksom. Med en gnutta överdrift tänkte vi inte mer på det utan målade vidare. Ca 15 min senare kom två grannar, (kvinnor) dock inte med några korgar men med en massa prat :) Tyckte att det var sååå skoj att vi flyttat hit och att det blev så fint :D jag kunde till och med godkänna att de inte hade med sig hembakt när de var så trevliga och gav så fina komplimanger :p Vi har två grannbarn med som kom igår och hämtade macy, lekte med henne i säkert 1 h :D lycklig hund och lyckliga barn :D Men som sagt, idag blir det städa förbereda dagen, fixa med kyckling och diverse saker. Fixa en snygg outfit och greja så mkt som möjligt så att det inte blir stressigt imorgon :) Självklart blir det lets dance ikväll och bb, måste säga att annika är riktigt blåst just nu. Hoppas hon rättar till sig när hon kommer ut :)

Postat av: Karin

Hej Jennifer!



Mitt namn är Karin och jag skulle vilja komma i kontakt med dig angående ett samarbete. Jag hittar inte din email adress, skulle du vilja mail mig så berättar jag med?



Mvh

Karin

2012-06-01 @ 15:25:12
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

vart i Ua vare ni bodde ni igen? =)

Kram

2012-06-01 @ 23:48:01
URL: http://www.melissasprinsar.com/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: