StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sov/-matrutiner

Frureinhold.se / 09 Juli, 2012 - 09:08 / Hailey

Nu när hailey snart är 1 år (!!!!!!) och skall börja på dagis/dagmamma har vi fått börja tänka på hur hennes rutiner ser, se över hur vi gjort de senaste 10 månaderna och kommer det till att funka när det väl är dags för diverse barnpassning. Hon skall skolas in i dec om vi nu får plats ?! Har ansökt om 2 dagmammor och 1 dagis, håller tummarna stenhårt. 
 
Men åter till vad jag ville skriva om, som ni vet är alla olika och har olika barn så mina rutiner kanske inte alls passar erat barn. Det viktiga tror jag är att man hittar ett flyt som passar för både barn och föräldrar (samt andra syskon).
  • Hailey vaknar allt mellan 05.00-07.00 då får hon välling och somnar oftast om.
  • Vid 08.00-09.00 äter vi frukost, gröt eller smörgås
  • just nu får hon lunch vid 11.00-11.30 då hon knappt kan vara vaken mer då hennes förmiddagslur är borttagen. Efter det får hon sova middag vilket oftast vara i 2.5 h
  • vid 15.00 får hon mellis, smörgås, frukt, puré osv.
  • 17.00 är det middag
  • 18.30-19.00 går hon och lägger sig, oftast en liten nakenstund innan det eller bad så hon får lufta sig :) 
efter det sover hon till morgonen igen, jag är otroligt glad över hennes sovrutiner och klagar inte en sekund. Skriv gärna hur ni gör och hur ni ser på starten hos dagmamma eller dagis, hur var det för er?
 

Postat av: Bella

Lexus rutiner ser likadana ut! Jag tror inte du behöver tänka mer på rutiner :) det lär ju hamna på plats ab sig självt om det e något som e annorlunda på dagis/dagmamma. Dina rutiner är ju ändå snarlika som de använder sig utav! :)

2012-07-09 @ 09:45:08
Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

Känns inte som att du behöver ändra på något i era rutiner :) När hon väl kommer att börja på dagis/dagmamma så ställer hon själv in de sista rutinerna till det som kommer att passa er bäst.
Ungefär sådär ser våra dagar ut med. Dock sover Leo fortfarande 2 ggr per dag och han håller hela tiden på att ändra sina egna rutiner "/ Men han kommer nog snart på hur han vill ha det.

2012-07-09 @ 10:21:22
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: