StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 17 Juli, 2012 - 08:16 / Vardagen

Det är så himla trist att vädret är så dåligt, vad har man att se fram emot hela året om sommaren ändå inte är bra?! sjukt deprimerande och jag har bestämt mig för att när jag blir stor (!!!) ;) så skall jag ha ett hus utomlands som man kan fly till när sommrarna blir som nu. Det är inte okej att det är 17 grader och kuling ute även om solen är uppe för det är kallt. ! Jag har fått börja käka vitaminer igen för att få upp energibalansen, då är det illa. Haileys rutin med att sova 1 gång om dagen har krashat lite. Vet inte om det är fler tänder på g eller en förkylning, hon vaknade vid 06.00 idag men man såg på hela henne att hon var super trött men ville inte somna om. Hon fick frukost nu och la henne, men hör att hon inte kan komma till ro fast att ögonen går i kors på henne. Måste fråga hur ni gör med läggning av övertrötta barn, när de bara skriker och skriker. Lägger ni ner dom och låter dom gråta en stund tills de somnar, 5 minuters regeln osv. eller hur gör ni? Jag har läst att barn som gråter sig till sömns får sämre självförtroende. Alltid kul att höra vad ni har läst och hur ni gör. Det finns väl inga direkta rätt och fel kanske, men man vill ju ändå alltid sitt barn väl. Jag brukar inte gå in om jag hör att hon bara gnäller och knorrar, men gråter hon så man hör att tårarna rinner då går jag in och vyssar henne. Samma när hon vaknar, hon gråter aldrig när hon vaknar utan ligger och babblar. Ibland tror jag att hon legat i en kvart där inne och pratat med sina djur och snuttisar :p 
påtal om sommar och sovande barn :P tänk vad tiden har tickat på, så liten skrutt har blivit stor :p okej jag saknar bebistiden, jag håller med !! saknar även magen ibland, men bara ibland ytterst sällan :p 
 

Idag har vi allafall planerat att åka till stan (gbg) för att eventuellt luncha med robin och sen ta en fika med maria (om hon är ledig) jag måste även till panduro för att köpa inbjudningskort satser. Får se om de har det jag är ute efter :) nu när det inte är så många kort att göra kan jag tänka mig att göra dom själv. 

Postat av: Bella

Hej! Nu e din trogna läsare igång igen haha :P
När Lexus inte velat komma till ro har jag lagt mig bredvid honom med min arm runt honom och låtsats sova. Då har han Tillslut lugnat sig och somnar :) men alla barn e olika oh det dunkar kanske inte för alla.
Här om dagen var han riktigt förbannad på mig när han skulle sova och det gick verkligen ite att lugna honom. Men jag gab honom en flaska med ljummen mjölk och det funkade.
Misstänker du tänder så kan man inte göra sp mycket än att testa med lite Alvedon. Men det där har du säkert redan koll på! :)

2012-07-17 @ 08:51:07
Postat av: Jessica - Mamma till Max & Leo

Jag har kört stenhårt med 5 minutersmetoden på min lilla. Med den stora så va man lite mer "mjäkig" och ville inte att han skulle skrika.
Och jag låter lillkillen ligga fram tills dess att man hör att han börjar bli jättelessen. Gnäller han eller "pratar" går jag aldrig in. För man lär sej ju till slut att han somnar.
Och om han nu skulle vara övertrött så försöker jag få honom trött genom att sätta mej ner med honom och bara mysa. Ta snutten och sätta sej med honom i famnen. Så han blir lugn och sen kan somna själv i sängen.

2012-07-17 @ 08:54:54
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: