StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

weekend

Frureinhold.se / 15 Januari, 2012 - 21:20 / Hailey

ledsen alla goingar för denna dåliga uppdatering, men jag har varit riktigt slut i kroppen efter glenns massage :P Igår var det en helt underbar dag, vi tog en lång promenad på förmiddagen och red poke på eftermiddagen. idag har det varken blivit promenad elelr annat, bara vila. Riktigt skönt, imorgon är en ny vecka och schemat är minst sagt fullspäckat !! imorgon är det ÖF, skoj att se hur hailey kikar på de andra barnen, sen på tisdag är det babysim, massssa sömn för vår lilla tjej på dagen så hon är pigg och glad :) Sen på ons, skall jag eventuellt träffa camilla och naemi, torsdag är den heliga systerdagen, fredag babysim på förmiddagen. Det blir två gånger denna veckan för att vi missar veckan efter då vi är i sälen. Btw så monterade vi takboxen idag på bilen :) blev kanon, tvättade den även grundligt på in och utsidan !! nu är den som ny. Lördag är det packning som gäller och söndag säääälen !! Underbart.

Jag har en fråga, hailey börjar kännas stor för sitt babyskydd, hennes ben börjar komma utanför stolen och det känns trångt mellan axlarna. Dock känns hon för liten för en storlek större. Det står på den stolen som vi kikat på från 5 mån-4 år. Sen har vi henne bak så vi får dra fram stolen ganska mycket så att det sitter bra med den stolen vi har (en brio) Funderar på om det är bättre med en isofix som vi har till babyskyddet som man bara klickar i och sätter fast i två metallhyllor som finns i sätet. (vi sätter alltså inte fast henne med bälte runt stolen) Men åter till frågan, är det dags att byta eller skall vi vänta, det känns verkligen trångt som det är nu och nästa v åker hon 7 h i bil.
vad tror ni om denna ?! besafe

Postat av: Bella

Ok va kul! Ska bli intressant i se vad det blir :) när blir det av? Jag e så suuuugen!

Mm underbart att vara i fjällen :)

2012-01-15 @ 21:42:17
Postat av: Alexandra

Enligt de som var på Bvc och pratade om just bilstolar så ska man inte byta för tidigt, just för att de sitter säkrare om de är lite mer "trängda" eller vad man ska säga. Det gör tydligen inget om fötterna är lite utanför heller, hon sa att de flesta föräldrar gör misstaget att byta för snabbt för att de tror att barnet sitter obekvämt. Sedan är det ju ändå upp till var och en, men kolla på kilo anvisningarna :) Vi ska precis byta nu! Dock var våra spännen reglerbara, så man kunde lossa dom lite..

2012-01-15 @ 22:33:08
URL: http://alexandramortensen.blogg.se/
Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

Dom sa på bvc att barn inte har ont av att sitta trångt. bara inte huvudet sticker upp över kanten så är det ingen fara. Sen såklart får dom ju inte vara över maxvikten. ;) Vi håller också på att kolla ny bilstol men de flesta är från 8kg som jag kolla på.

2012-01-15 @ 22:33:30
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Elin

Freja åkte sitt babyskydd rätt länge faktiskt, hon var över ett år när vi sen köpte 2 st Acta Graco Duologic som är outstanding bra stolar med 3 olika lägen man kan ställa in, utdragbar sittdel som man kan dra efter sig likt en resväska, isofixfästen osv. Kan iaf rekommendera den men har ingen erfarenhet av ngt annat..!

Kraam

2012-01-16 @ 08:04:56
URL: http://www.blogg.mountedsports.se
Postat av: Sanna

Ellie åkte ganska länge i babyskyddet eftersom det är det säkraste (så länge bebisen sitter bra såklart!)

Hur som helst, vi har en Besafe! Supernöjda!!

2012-01-16 @ 22:08:35


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: