StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

träning

Frureinhold.se / 11 Januari, 2012 - 10:27 / Vardagen

jag har ju skrivit lite om träning och att jag får gör mitt bästa genom att träna hemma :) jag gjorde mig en otjänst och fotade mig i förrgår, ungefär som en före träningsbild :p Om inte det är inspo så vet jag inte vad som är. Fråga är om jag skall lägga upp det här, för att visa hur det ser ut nu och visa igen om 10-20 v ? det är bara om ni är liiiiite intresserade :p känns onödigt att blogga om ngt som ni ändå tycker är as trist :D haha så kommentera om ni vill se hur min kropp ser ut nu 4 mån efter en fl och 20 + kg. Har fortfarande 5-7 kg kvar att gå ner till min start vikt !! mycket ligger på ben och rumpa !! 
Nog om träning, idag är all snö borta :( men det är strålande sol, nästan som lite vår ;) igen !! Men nu har vi allafall fått känna på snö och det var väldigt nyttigt :) Idag skall jag städa toaletten (intressant) och gå en promenad, köra ett pilatespass och göra utfall. Jag glödme ju köpa en rockring igår, så får köpa det imon :) Sen skall jag tvätta lite och dona med det vanliga. Hailey sitter och njuter av en majskrok :) det blir jätte grisigt, men ibland får man lov att grisa lite, den bodyn skall ändå i tvätten när hon är klar :)

Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Sv Jo jag det efter att jag skickat mitt bidrag, fast det stod ju i tävlingsinlägget att man kunde va med t.o.m den 10:e, o den avslutades 9:e ;)

2012-01-11 @ 10:54:41
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: bellla

Haha ja jag kan ju drömma om att se ut sådär på nolltid iaf ;P



I träningsyfte tkr ja de e skit bra med före och efterbilder. Och när man lägger ut biler blir man dessutom mer motiverad. iaf jag!

2012-01-11 @ 12:16:21
URL: http://gabriellalexus.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: