StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Gästbloggar

Frureinhold.se / 07 Februari, 2012 - 12:45 / Vardagen

Hej hej the real Jennifer Reinhold här ;) Sitter i Jennifers kök medans hon roar Hailey med en massa olika skumma barn sånger som jag aldrig någonsin har hört innan:P Vi ska snart till stallet och fixa i ordning där innan vi skall ta en liten promenad. Efter de så ville Jennifer introducera mig för filmen Whats your number får se om det är något att ha:)

Jag känner att de är ofta folk som klagar i sina bloggar och i och med att jag inte har någon blogg så tänkte jag ta mig friheten att få klaga lite här! ;) haha nej så farligt är det inte men om jag säger som så här de är sjukt kallt just nu och jag längtar efter en utlandsemester, kanske en tripp till sköna gröna Florida? de hade jag iaf inte tackat nej till.. särskillt inte nu iaf! Min vackra Pokas åker kanske på lördag till ett nytt hem och då hade de faktiskt suttit fint med lite sol ch glada människor.
Skulle även vilja dela med mig av en väldigt bra och san låt jag fick höra i morse hoppas ni tycker den är lika bra som jag tyckte att den var :)
veronica är riktigt bra !!
puss // Jennifer Reinhold !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: