StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Snöigt värre

Frureinhold.se / 04 December, 2012 - 22:33 / Vardagen

Finns det inget stopp ?! Inte för att det gör ngt? Älskar snö och kyla när det är såhär. Hade ni frågat för 1 år sedan hade jag nog sagt att jag hatar det :p vägarna ute i Bokenäs är fruktansvärda att köra på när det är mycket snö. Halt, trångt och folk kör som idioter. Nu går det miljoner ggr bättre med nitron än vad det gjorde med mps:en. Nitron har ju awd och går mer eller mindre som en traktor, tung och stabil. Mps:en var tvärt emot, vägde ingenting och hade 270 hk för mkt och helt besarr att köra i snöigt underlag.

Vi har varit ute större delen av dagen, hailey skriker helt hysteriskt när vi skall gå in och när hon åker i pulkan sitter hon och gungar framåt så det skall gå fortare. Tokfia. Är jätte nöjd med overallen och hailey med tror jag :) måste ta lite fina vinterkort så fort det slutat snöa.

Imorgon skall jag till lödöse, gratta morfar som fyller 92 år och hälsa på Johanna och mira :) satt och slog in morfars present förut och insåg att jag snart borde slå in Julklapparna också :p

Sovgott




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: