StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

mer snö tack

Frureinhold.se / 11 December, 2012 - 11:53 / Vardagen

Nu när det inte snöat på ett tag sjunker liksom den snö som ligger ihop och det ser inte ut att vara någon snö alls. Jag gillar när det är vitt ute och jag gillar snö, såklart skall det vara funktionellt och inte för mkt, men lagom. Jag, hailey och macy har precis kommit in efter 1h ute. Det är svårt att hitta på roliga saker mer än att åka pulka och gå runt, men jag tror att hailey uppskattar det lite allafall :p Hon älskar att vara ute, vilket är skönt men det kan också bli väldigt frustrerande när man skall gå in och hon skriker som en stucken gris. Att vara konsekvent i sånna tillfällen är inte alltid enkelt. Man vill ju inte vara en tråkmorsa som bara ''nä nu skall vi gå in, punkt slut'' men man vill ju heller inte vara en curling morsa som ger med sig i allt som ens barn vill. Ja balans är verkligen inte enkelt. 
 
Nu skall vi allafall käka lunch om en stund, sen tror jag min lilla tjej vill sova lite. Jag skall nog passa på att plocka lite och greja i vanlig ordning. Tanken var att camilla, jesper och naemi skulle komma i eftermiddag, men lilltjejen har blivit sjuk :( Hoppas det drar över fort, jobbigt att inte vara kry. Robin skall allafall köpa en gran idag, lika bra att vara ute i lite tid. Många har nog redan köpt och kräsen som jag är får granen inte vara fel. Den skall vara en kungsgran, stor, tjock men inte för hög. Som mickan sa, en riktig kalle anka gran :D Han frågade till och med om han skulle våga köpa gran utan att jag är med. Vilken skräck jag sprider haha. 
 
Nä nu skall jag fixa lunch ! 
 
 
sista bilden är från igår, det är 3 dagar sedan det lockades med ghd:s plattång och fast att jag borstat igenom heeeela håret ordentligt är lockarna kvar. Säger det igen, det finns ingen plattång som är så bra som GHD !! punkt slut :D



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: