StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

inlägg och bilder som skapar flest likes

Frureinhold.se / 27 December, 2012 - 19:16 / Vardagen

En sak som jag lagt märke till densista tiden är vad folk ''like'' :ar. Vad är det som får en människa att klicka på like. Jag har både instagram med ca 580 följare och mellan 200-300 vänner på facebook. Btw så är vänner ett konstigt sätt att betrackta de människor som är på ens vännerlista. Vissa har jag inte ens pratat med på flera flera år. De är ju inte vänner, utan mer bekanta. Anyway, tillbaka till like knappen. Jag skapade nyss en sida om att få bort näthatet 2013, jag orkar inte bara sitta här med min dator utan att göra något. Så jag skapade sidan och jag hoppas att den kan påverka andra till att ta ställning. 
 
När jag lägger upp en bild på typ Hailey får den nästan alltid runt 20 likes, ännu mer om den är lite mer arrangerad och snyggt fotad. Lägger jag upp en text, som jag tycker är väldigt betydelsefull får jag typ 12 likes. Jag tycker såklart att det är roltigt när folk gillar mina foton jag tar, men jag tycker att mina texter är minst lika betydelsefulla. Jag frågar därför er, vad är det som gör att ni vill klicka på like
 
Det är svårt det är med att få folk till att ta ställning, det är så lätt att blunda och gå åt ett annat håll. Men om ni någon gång gjort skillnad kommer ni säkert ihåg hur jävla underbart det  var. Att se ett leende lysa upp i allt mörker, komma ihåg hur kroppen fylls med värme och glädje. Det slår så mkt mer än att vända ryggen och gå åt ett annat håll. 
 
Think about it and tell me ! :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: