StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

död gris

Frureinhold.se / 19 December, 2012 - 13:57 / Vardagen

buuhuu, mina fina halmgrisar är helt döda, tyvär så har macy bitit ihjäl den. RIP, så går det när man har en uttråkad hund hemma. Det är inte mkt som är bra just nu, hon tycker att jag borde vara ute med henne helst hela dagen, leka med allt mellan himmel och jord. Jag vet att hon hade haft det bättre uppe i uddevalla där hon kunde vara ute hela tiden. Men här nere i kungälv får hon mer promenader och hon är med nästan vart jag än åker. Anpassar verkligen mina tripper efter henne så att hon aldrig skall vara själv mer än 3-4 h max och då är det väldigt sällan. Sen har macy en ärftlig allergi som går under utredning nu och har vi tur får vi svar denna veckan. Hennes pappas fick avlivas för att han var allergisk mot typ allt, vi håller tummarna att macy har en lättare allergi som går att bota med kortison. 
 
Nu sover hailey, vi har varit en snabb trip till ikea med troy och mickan. Åt lunch, shoppade lite och bara hade det allmänt skönt :) Jag skall kika på lite oth och vila min onda kropp :) tjing ! 
 
ps: tomten kom med klappar inatt ;) allafall var det de som hailey trodde när hon kom ner i morse. Hon valde till och med hennes egna present att öppna, men icke. Julafton fick jag försöka förklara för en 1 år och 3 månader gamla tjej :D

Postat av: Mamman till L & L

Haha stackars gris ;)

2012-12-19 @ 23:07:53
URL: http://vimorina.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: