StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

besök och hemlis

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2012 - 14:06 / Vardagen

Japps ni läste rätt, idag har vi haft besök av Elin, Anders och Freja. De stannade på lunch och fika :) riktigt mysigt att träffa dom igen då det var så himla längesen :) Pratade om allt möjligt, men mest hästar och barn :p Elin skall snart ner till holland och hämta hem två hästar och eventuellt om hon vill så åker jag med henne som sällskap. Hade varit så jäkla skoj. En road trip bara hon och jag, awsome :D Hon rider även gymkana sm 1-2 sep här ute i hålta vilket jag självklart åker och kollar på :)
 
Robin åker ev. till mariestad den helgen och kikar på anders som skall köra cross :) olika intressen man har ;) elin äger en av de mest lovade d-ponnysarna just nu i mina ögon. Djina heter hon och är helt magisk, hoppar som en gud och så otroligt cool. 6 år och gått l:a utan några bekymmer, tyvär får man inte som vuxen tävla sm på ponny utan det måste ngn under 18 år göra. Alltså ungponny sm vilket är super tråkigt då både elin och frida som elin syster heter och som rider djina är för gamla. Men men om hon har tur dyker det upp en tjej som är grymme grym och kan kvala in henne om hon inte säljs. Till rätt familj är hon till salu :)
 
 
men som sagt i eftermiddag väntar en överaskning till robin, då vi har 1 årig bröllopsdag imorgon :) Det han vet är att han skall byta om och göra sig fin tills kl 17.00. Mamma och Pappa skall passa hailey och macy :) roligt med överaskningar tycker jag och det är först idag som han fick reda på det ;) annars skall jag bara vila idag och inte göra ett skvatt :D 

Postat av: Lisa

Vilken fin runda! Verkar vara en härlig häst med ett härligt temperament :) Hoppas att de hittar en bra ryttare till henne! :)

2012-08-18 @ 18:26:20
URL: http://dressagebylisa.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: