StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Favoritkort :)

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 20:05 / Foto
8 Kommentarer

Vackert som få, mitt internett är super segt så bjuder på mer kort imorgon :)

vitsippor

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 18:09 / Hailey
3 Kommentarer

Här komer haileys första reaktion på vitsipporna :) lilla hjärtat bröt ihop totalt :) ikväll kommer massa fina kort på oss idag !!

Be your self and love it !

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 14:53 / Vardagen
3 Kommentarer


We are young

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 12:17 / Music
1 Kommentarer


Dagens

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 10:07 / Hailey
5 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 30 April, 2012 - 08:39 / Foto
5 Kommentarer

Hej alla fina och godmorgon :) Hoppas ni sovit gott, jag känner mig ändå rätt utvilad trots att vo gick och la oss svin sent :p Hailey vaknade 05.30 första gången och jag lyfte då över henne i sängen och gav henne välling. Sen gosade vi och somnade om till 07.30 :) Väldigt skönt. Idag är det helt okej väder, klockan är ju inte så mkt men det är halvsoligt och lite blåst. Men jag tror minsann att vi skall åka iväg på picknick :) mirjam kommer hit senare och det är hon som skall visa oss ngt fint ställe :) Jag tänkte ta Robin och hailey ner till bäckravinen imorgon och fota ett familjekort bland alla vitsippor :D det är så bra med stativ och självutlösare :) Idag är det även pilates och efter bara 2 springrundor förra veckan kan jag tänka hur jobbigt det blir idag. Funderar på att köra lite rockring under dagen bara för att värma upp mina stackars vilande muskler :) skall försöka vara bättre idag med uppdatering också :D det är inte lätt att vara aktiv bloggare när det är så fint väder och man är ute hela tiden :p
Tänkt bjuda på gamla kort haha skratta på :D
10 juli 2005 !
thailand 2007
thailand 2007
hahah parodi, thai 2007
Ja vad skall man säga, när man hittar gamla skivor med kort på då börjar man bli gammal :P Men skoj att hitta de korten, bbåde fina och tråkiga minnen :) men det är väl så det funkar, inget skall vara enkelt :) ita a bumpy road :)

Godnatt

Frureinhold.se / 29 April, 2012 - 23:33 / Hailey
3 Kommentarer

Nu säger vi godnatt, väldigt sent och kommer vara trött imorgon. Men efter bb fastnade vi framför en serie som var spännande :) imorgon väntas picknick bland vitsipporna :) tur jag bakade idag igen ;)


Jag är kär, i mitt nya schampoo ;)

Frureinhold.se / 29 April, 2012 - 19:42 / Shopping
11 Kommentarer

Jag har nu bytt bort joico kpac till Moroccanoil Moisture Repair Shampoo :)
189 :-
jag har använt joico nu två flaskor och känner att nu är det dags för ngt nytt och så kikade jag på bellbox på torp och visst såg mina ögon rätt. De hade fått in moroccan oil i schampoo, balsam, style etc :) jag har ju haft oljan min i över 1 år och är super nöjd men nu ville jag ge schampoot en chans och efter 1 gångs användning ger jag den 4.5 av 5 avdraget blir att det inte löddrar. Många vill att det skall lödra när man schampoonerar för att det skall kännas att håret blir rent. Men ett schampoo som löddrar mycket innehåller i många fall mkt vatten och torkar då ut håret, vilket inte är bra. Håret behöver fukt och näring för att må bra så gör erat hår en tjänst och använd bra schampoo :) Men åter till bedömningen, jag tvättade håret två gånger för att först dra upp smutsen och sen skölja ur det, har fönat det och det känns helt silkeslent :) Underbart verkligen och kan rekomendera det till alla !! Även om man inte gillar att det inte lödrar :) Känn på resultatet :)


underbar söndag

Frureinhold.se / 29 April, 2012 - 17:50 / Hailey
8 Kommentarer

Men gud vilken dag ! har knappt varit inne och den korta stunden vi var inne packade vi en tre lådor :) helt underbart att börja mer och mer få undan ! Kikade läsarstatisiken och det verkar som att många har haft fint väder för i vanliga fall brukar den ligga på ca 300-400 läsare vid den här tiden på dagen men nu ligger den på ca 200 läsare. Fick mig en liten chock men insåg ju sen att många har nog varit ute mkt idag :) Det är ju riktig vår asså, varma vindar och idag klippte vi gräset för första gången med :D älskar lukten. Vi var även uppe borta vid skogen en sväng och kollade på när viking och jimmy fällde ett träd. Robin var med på ett hörn och det var riktigt coolt när trädet väl föll, vilke kraft ! tur jag stog på rätt sida ;) haha Robin är nu iväg och handlar lite, bla mat som vi kan äta idag. Det blir kyckling med sallad, mozzarella och lite annat gott ! Tänkte även göra dumlegrottor som är så galet gott :D Hailey ligger på golvet och smakar på sina moccasiner som hon fick igår :p dom är nog goda ;) Här kommer allafall lite kort ifrån dagen :) kommer ett inlägg om mitt nya schampoo senare med !

godmorgon

Frureinhold.se / 29 April, 2012 - 10:08 / Vardagen
17 Kommentarer

Hej alla fina, och godmorgon. Idag lät hailey och robin mig sova till efter nio :D lycka skall ni veta för jag var riktigt trött igår när vi kom hem : ) Jag har sovit bra inatt och känner mig riktigt utvilad. Idag blir det till att packa mera, hade egentligen behövt klippa gräset om det är tort och sen pilla med lite saker. Måste börja rensa ur lite i garderober och annat. Får se vad som hinns med, det är så fint väder idag med så vi får gå ut en sväng tror jag :) Bloggar mer efter frukost när jag vaknat till lite mera !

Helgens blogg ✫

Frureinhold.se / 28 April, 2012 - 22:34 /
10 Kommentarer

Här kommer helgens två bloggar !!
Vinnare 1
Vinnare 2
Helgens bloggtips är denna fina blogg ! helt klart värt en titt !! Klicka här

Dansuppvisning för Tindra

Frureinhold.se / 28 April, 2012 - 18:28 / Hailey
15 Kommentarer


Hailey kryper för första gången :D

Frureinhold.se / 28 April, 2012 - 16:53 / Vardagen
5 Kommentarer


Lindex handla för 400 :- och få 100 :- rabatt

Frureinhold.se / 28 April, 2012 - 16:00 / Hailey
9 Kommentarer


Helgens blogg

Frureinhold.se / 28 April, 2012 - 11:00 /
32 Kommentarer

Kommentera detta inlägg, drar två vinnare ikväll och ett bloggtips :D så passa på att vara med :) ha en fin helg alla

godmorgon

Frureinhold.se / 28 April, 2012 - 08:24 / Vardagen
18 Kommentarer

Hej alla fina, och godmorgon. Vi sov ju i kungälv inatt och har precis vaknat. Solen skiner som aldrig förr och jag skall ha mina fina halvlånga byxor på mig idag. 11.30 skall vi på dansuppvisning för Tindra, funky kids :D det ryktas om att danny skall komma dit så kanske får vi höra you are amaaaaaazing ;) (yes I am) haha nä men jag har med mig kameran om så skulle vara fallet. Efter dansen skall jag med jessica till frisören och få henne att klippa sitt fina hår :D hade velat ta med henne till frisören och bara göra massa skoj. Hon har långt fint, friskt hår, hade velat slänga i highlights, klicka lite :D Hon är så vacker !! Vi skall även köra bort lite lådor till huset, det skall bli så skoj att se huset igen. Har ju bara sett det när det var visning :) Himla skönt att få börja lite smått :) Hade gärna kört ner julsakerna cokså för dom skall man liksom inte använda innan vi flyttat :) Nä nu skall jag planera morgonen , kommer upp en veckans blogg om ngn timma !! passa på att anmäla er, kör som vanligt två bloggar och ett bloggtips !!

Ha en fin helg !

Frureinhold.se / 27 April, 2012 - 16:26 / Vardagen
46 Kommentarer

web camen är inte den bästa :/

My ♥

Frureinhold.se / 27 April, 2012 - 14:50 / Hailey
16 Kommentarer

Min vackra tjej, du är så fantastisk !!

hailey min lilla bakmoster

Frureinhold.se / 27 April, 2012 - 12:16 / Vardagen
13 Kommentarer

hur söt e hon inte :)


Godmorgon

Frureinhold.se / 27 April, 2012 - 09:00 / Hailey
43 Kommentarer

Hej alla fina, och godmorgon, nu har både jag och hailey fått i oss frukost, jag har dammsugit av lite lätt och skall snart fixa mig lite :) Mirre kommer vid 11 tiden, skall hjälpa henne lite inför morgondagen och direkt efter att vi är klara skall jag åka till kungälv :) har tid hos glenn 17.30 och sen passar vi som sagt på att sova i kungälv. Har packat robins bil med lådor och skall även slänga in 3 lådor i min bil :)Känns så jädra skönt att få flyttat ner saker innan den 16, har vi tur blir det bara ett lass med kärran då :) Sen kommer ju den roliga biten att plocka upp. men vi har ju en lång helg på oss :)Skall passa på att fota snyggingen mirre sen :) riktigt trist att jag inte kan hjälpa henne imorgon, men jag vet att hon kommer klara sig kanon bra själv :) hon är så naturligt fin ♥ Eftersom jag inte fotat något nu på morgonen skall jag visa4 kort på hailey haha :p skall macy få äta pinnar vill jag med det tänker hailey ;)
mmmm så gott :p självklart flög jag fram och tog ut den ur munnen :p

Foto

Frureinhold.se / 27 April, 2012 - 05:18 / Foto
24 Kommentarer

Jag var ju iväg igår och fotade, det var ingen lätt match då ridhusmiljö är mörkt och sett skumt ljus. Jag hade även hailey älsklingen som gärna ville fota :p men vi fick till det :D så gott som det gick och hon blev även filmad, inte illa att klara leverera på första klippningen :D good job ! men filmen kommer inte upp här, det är hennes film som hon skall göra vad hon vill med :) Vill hon lägga upp den får hon det ;)
passande med häst på nappen ;)
snyggingen ;) Jag saknar att rida, om man ändå hade haft ett ridhus nära och full tillgång till. När jag hade livia hade jag det, guld värt asså ! Eftersom sverige suger på väder så är det nästan ett måste om man vill hålla igång :) Idag skall mirre komma hit, skall hjälpa henne med make up och hår till bröllopet som är i morgon :) Vi skall ju till kungälv ikväll och stanna tills imorgon så jag får fixa med henne på dagen :)

inget picknick väder :/

Frureinhold.se / 26 April, 2012 - 11:33 / Vardagen
111 Kommentarer

Fy för detta regn, sitter i soffan efter att ha hållt igång hela morgonen med att packa och greja. Nu är ytterligare tre lådor fyllda och nu börjar det bli lite mer avskalat här hemma :) Men sen så öppnar man skåpen och inser att, nä det har inte hänt ett skit :p Men hailey sover middag nu så jag passar på att se ett avsnitt ifrån gossip girl som kom ut i tisdags :) Hon har slutat sova frukost nu så efter att hon vaknat vid 7 tiden så är hon vaken till lunch och sover efter det i ca 2 h :) sen blir det en liten nap mellan 16.00-17.00 och sängen vid 19.00 :) får se om den rutinen funkar för henne. Hur har ni era rutiner? skillnad på åldrar? Jag hade planerat att gå ut idag och ha lite picknick igen, men tror ni att det är väder för det ?! öööö nej, det regnar och är allmänt äckligt ute :/ suck. Skall iväg kl 16.00 och fota på lysekils ridklubb, som jag skrev i morse. Det kan bli huuuur skoj som helst med en 8 månaders bebis eller barn kankse jag sjall säga nu :p När går man ifrån bebis till barn ?! haha vilka funderingar jag har :) Här kommer allafall kort på mig och sessan ifrån vår förra picknick :D

Godmorgon

Frureinhold.se / 26 April, 2012 - 08:21 / Vardagen
36 Kommentarer

hej och godmorgon alla fina läsare, hoppas att ni sovit gott. Jag borde ha gjort det, men jah är trött hhah :p vaknar nog till snart, skall koka lite kaffe och göra frukost till mig och Hailey snart. Det är disigt och nästan lite regn i luften :/ as trist !! Men kankse spricker det upp snart, jag skall på fotojobb i eftermiddag så får får det gärna vara lite tacksamt ljus :) Det kommer bli en skön prövning då jag har hailey med mig och jag skall både filma och fota hästar ;) Men det kommer nog att gå bra :) Igår var vi ute och joggade, det gick kanon :) känner mig lite stel idag, vet inte om jag lyckades sträcka mig lite när jag studsar mellan lerpölarna i skogen haha vill ju inte lera ner mina rosa skor så jag försöker under jogging att undvika lera haha inte lätt nu när det har regnat så mkt och hästarna går och trampar upp :) Men jag har klarat mig ganska bra så jag är nöjd :) Idag vet jag itne om jag hinner då robin är i jönköping och jobbar. Han håller på att sätta upp ngt slags nätverk i alla kicksbutiker runt omkring. Jag har frågat om han inte kan plocka med ngt fint hem men det kunde han inte haha :p Lite varuprover hade varit skoj, men det funkar väl inte riktigt så :p Nä jag får blogga mer om en stund, hailey och jag är hungeriga :)

vinnare av veckans blogg !!

Frureinhold.se / 25 April, 2012 - 22:31 /
12 Kommentarer

Här kommer de fina vinnare, roligt med så stort intresse, till helgen kör vi en helgens blogg :) Hade gärna lagt upp alla fina bloggar men har lottat ut två veckans bloggar och ett bloggtips :)
Vinnare 1
Vinnare 2
Veckans blogg tips är denna tjejen ! helt klart värt en titt ! Klicka här !

min vackra tjej

Frureinhold.se / 25 April, 2012 - 16:42 / Hailey
74 Kommentarer

Här kommer lite bättre bilder på min älskling som jag fotade igår :)
Jag blev riktigt nöjd med dessa kort :) roligt morgonnöje vi har i denna familjen :D halsbandet fick hon utav hennes kusin Lila med familj, det är Lilas mamma som har gjort det i äkta silver :)

min lilla busunge ♥

Frureinhold.se / 25 April, 2012 - 15:00 / Hailey
17 Kommentarer

filmade henne igår efter att hon sovit :) min lilla varma bebis :p hon är precis som sina kusiner på den fronten :)

veckans blogg

Frureinhold.se / 25 April, 2012 - 11:22 /
44 Kommentarer

Nu kör vi igen :) allt du behöver göra är att kommentera att du är med, drar 3 lyckliga vinnare ikväll varav en är ett bloggtips :) passa på att lyfta fram just nu blogg !! :)

godmorgon

Frureinhold.se / 25 April, 2012 - 09:15 / Vardagen
7 Kommentarer

Hej alla fina och godmorgon, mina ögon släpar i backen idag. Hailey väckte mig kl 04.00 fick välling och somnade om men bara til 06.30 ZZZzzzz egentligen är det bra men jag är allafall super trött. Kom på nyss att det är ju kyrkcafé idag och det måste vi ju åka på. Skall försöka sitta och svara på lite kommentarer och sen göra oss iordning :) vi fick justerat hennes stol igår då hon föll fram med huvudet när hon somnade. Men nu skall det vara omöjligt :p Hon är ju precis i den åldern så hon kan byta upp sig men storleksmässigt hade det varit omöjligt med den lilla stolen. Men som sagt, nu skall det funka bättre. Vi valde ju en axkid även till denna stolen och jag är super nöjd :) Det är ett nytt märke men som etablerar sig i kanon fart :)

Jag och camilla var ju på torp igår och fikade mest, men vi var inne på bland annat hm och köpte ett par nya skor till hailey och så hade de ett rea ställ där jag köpte en tshirt för 30 :- helt sinnessjukt billigt och den var super söt :D Invigde den idag :)
det kommer upp en veckas blogg om en liten stund som ni inte får missa :D

en god gärning

Frureinhold.se / 24 April, 2012 - 21:45 / Vardagen
14 Kommentarer

Ni kommer inte att tro vad som hände här för en stund sedan. Jag och robin var ute och grejade med haileys stol och så såg vi en majblomma förpackning liggandes på marken, en sån för 50 :-, pin eller vad det heter och robin berättade då att det var två barn här igår och sålde majblommor. Jag visste inte vilka barnen var och inte robin heller, men jag fick så dåligt samvete att de hade tappat den blomman här och tog upp jakten för att hitta vilka barnen var :p Letade först upp grannen ingelas nr, hon visste va de hette men jag kunde inte hitta deras nr på eniro. Så ringde min andra granne lena, dock fick vi leta som idioter innan vi fick tag i hennes nr. Lite meck skall det visst alltid vara. Men jag berättade historien och hon berättade vart dessa barnen bodde, jag tog bilen, rassla ihop 50 :- och åkte bort. Knackade på och frågade om de var dom som hade varit hos oss igår, tror ni att barnen blev glada ?! yes ! jag är en sån bra människa haha nä men jag kände efter allt slit att mitt karmakonto är maxat :) Så nu har jag två vanliga majblommor och en pin haha, men vad gör man inte :)

Hm and Lindex

Frureinhold.se / 24 April, 2012 - 17:00 / Hailey
25 Kommentarer


dagens Hailey

Frureinhold.se / 24 April, 2012 - 15:03 / Hailey
17 Kommentarer


picknick

Frureinhold.se / 24 April, 2012 - 13:22 / Vardagen
9 Kommentarer

riktigt mysigt hade vi det ute :) hailey provsmakade sin första pinne innan jag fick slängt mig fram och tatt ut den :p hon ville ju bara göra som macy och när hon sträckte pinnen till henne och macy inte ville ha den tyckte hon att det var lika bra att ta den själv :p tok bebis :D kommer mera kort imorgon :) Har ni haft eran första picknick än ? :P

fotografering

Frureinhold.se / 24 April, 2012 - 11:00 / Hailey
19 Kommentarer

jag och hailey tyckte att det var dags för en liten fotogragering igen :) min vackra lilla docka :D

godmorgon

Frureinhold.se / 24 April, 2012 - 07:46 / Vardagen
25 Kommentarer

hjälp vad trött jag är, men solen e på väg hit så jag får försöka att samla lite energi genom den :p skall snart göra frukost till mig och hailey men först blir det ett snabbt inlägg till er och såklart svara på lite kommentarer :) Idag har jag inte så mkt planerat på förmiddagen, greja lite här hemma, busa med hailey osv. men vid ca 14.00 tiden skall jag möta camilla och naemi på torp för en fika :) skall även kika på nya skor till hailey. Hennes vinterskor blir föööör varma, måste även ha hårnålar som på ett mystiskt sätt alltid lyckas gå upp i rök i mitt hem haha !! dont know why :p Men som sagt förutom detta skall jag försöka komma på lite bra inlägg att dela med mig av :) funderar på att ta lite fina kort med :) det livar upp lite haha ! gud vad jag inte kan skriva ngt vettigt när jag rä trött, nä i med lite kaffe och sen är jag igång igen :D Blir ni som en annan människa efter morgonkaffet ? :P

tänk att vakna som denna tjejen varje morgon med ett stort leende och super pigg :D haha

summer chic

Frureinhold.se / 23 April, 2012 - 18:22 / Shopping
33 Kommentarer


bilder ifrån öppna

Frureinhold.se / 23 April, 2012 - 15:29 / Hailey
13 Kommentarer

Hailey trivs så bra när vi är på öppna :p hon sjunger och håller igång :) roligt att hon får leka av sig lite :) sen stenslocknar hon när vi kommer hem :)

Bloglovin

Frureinhold.se / 23 April, 2012 - 12:55 / Vardagen
21 Kommentarer

Jag har fått många frågor om bloglovin och jag använde det endel förr men har änna tappat det :p men nu har jag konstaterat att om jag skall komma ihåg alla bloggare som jag kommer in på som jag verkligen tycker om är det likabra att använda mig utav bloglovin :) så vill ni att jag skall lägga till er blogg lämna en kommentar :) älskar att hitta nya bloggar och ny inspiration !!
bloglovin
Tror att det skall räcka att klicka på iconen annars kommer det att finnas samma knapp i menyraden :) Enjoy alla fina 

god förmiddag

Frureinhold.se / 23 April, 2012 - 11:15 / Vardagen
6 Kommentarer

hej alla fina, när ni läser detta är jag och hailey på öppna förskolan :) har inte varit där på ett par måndagar nu så det skall bli riktigt skoj att träffa alla mammor och barn igen :) Inatt trodde jag att hailey hade vänt på dygnet :p nä då men vid typ två tiden hör jag ngn som ligger och gubble gubble gubble  i sin säng :p haha vi satt igår och gjorde hästljud :p alltså när hästar springer ''koppiti'' hon tyckte det lät så skoj så hon härmade med en viss amerikansk ton på det haha alltså gobble gobble :p ni vet thanksgiving :p Så det är ett återkommande ljud var 10 minut :P min lilla pratkvar :p Men anyway, hon fick sin napp snutte och ny blöja så somnade hon om till 5 :) Nu sitter vi i köket och har druckit lite välling och jag har ätut en banan :) skall hoppa i säng en stund till, men tänkte att hon får vara vaken en stund så att hon sover mer än 40 min :p Mammsen är ltie trött :p Vädret är tristare än tristast :p det är grått, vattnigt och äckligt :( Men som sagt, vi får göra det bästa av saken och blunda haha vi går en hel dag och blundar och lossas som att det är sooooool :D bra va ?! stay positive, gud låter som en cheerleader :p men jag tror helt ärligt inte jag hade pallat vara bitter, hade gått under direkt, har inte alls det psyket :p Nä nu får det räcka med babbel :) vi hörs under dagen alla fina!
mina två älsklingar + macy :)

godmorgon ifrån oss

Frureinhold.se / 23 April, 2012 - 08:07 / Hailey
16 Kommentarer


UNICEF

Frureinhold.se / 22 April, 2012 - 17:26 / Vardagen
58 Kommentarer

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Foto: © UNICEF/Asselin

go eftermiddag

Frureinhold.se / 22 April, 2012 - 15:35 / Vardagen
18 Kommentarer

hej alla fina, haft en bra dag? själv har jag suttit större delen framför datorn och hjälpt lillan :) Hon fick köpt sin studentklänning som jag visade nedan och även kikat på lite annat. Vi har hunnit äta och packat en hel del :) Jag säger det rakt ut, JAG HATAR ATT PACKA haha det är vidrigt, alla saker som finns ?! det tar ju aldeig slut. Men som tur är får vi flytta lite pö om pö vilket är skönt :) längtar så himla mycket efter att få flytta, det kommer nog att bli såå bra :) det är iof bra nu med, men bara att ha robin så nära hemma är grymt och syster yster och hennes familj är ännu skönare :) Nu i eftermiddag skall vi snart lägga hailey en stund för eftermiddags lur och sen ut och gå 7 km rudan :) bara gå eftersom jag är sjuk eller ah förkyld. Men det är skönt att komma ut en stund och andas lite skogslukt haha :p Tänker även se på BB ikväll, har tyvär haha fastnat lite :p men det är rätt skoj eller ah skoj och skoj men det är på nått sätt rogivande. Så nu sa jag det, jag ser på bb ngr grr i veckan :p
jag kommer även att l'gga upp kort imorgon på de snygga rosa byxorna jag fick av mamma igår :) jätte fina ljusrosa ifrån kappahl :)

studentklänning

Frureinhold.se / 22 April, 2012 - 14:45 / Shopping
12 Kommentarer

hade jag tagit studenten hade jag valt att köpa denna. Hjälpte precis lillan så att hon kan vara såhär fin på studenten :D Jag är så himla bra, ni skall veta att hon är inte lätt att göra nöjd ;) inte illa menat haha men hon förstår vad jag menar ! Men hon kommer att ha blåa super snygga skor !! fotar och lägger upp bilder när hon tar studenten ! :)

Hailey goes kappahl

Frureinhold.se / 22 April, 2012 - 11:00 / Hailey
10 Kommentarer

Detta fina fick hailey igår av sin mormor :) I love it !

photoshop

Frureinhold.se / 22 April, 2012 - 07:00 / Foto
14 Kommentarer

Äntligen har jag fått mitt photoshop :D här kommer två snabba underverk ! enjoy !!
fina modeller jag har va :p

Helgens blogg

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 21:00 /
12 Kommentarer

Här kommer mina vinnare, men var inte ledsna om inte eran blogg lyftes fram :) den kommer en till utlottning nästa vecka :)
Vinnare 1 :)
Vinnare 2 :)

helgens bloggtips :)
KLicka här!

pictures

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 17:55 / Vardagen
22 Kommentarer

hailey har en snygg faster ;)

Dagens outfit

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 16:00 / Shopping
10 Kommentarer

Idag har vi som sagt varit på modevisning för lillan :) här kommer min outfit :) riktigt nice ;)
Linne: mexico
kavaj: hm
skor: ngn members kampanj
halsband: miss dee
hår: Camilla ;)

bloggtips

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 15:00 /
3 Kommentarer

klicka här :)

Modevisning på torp

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 12:01 / Hailey
7 Kommentarer


Helgens blogg

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 10:36 /
20 Kommentarer

Nu kör vi alla fina, vill lyfta fram fler av mina fina läsare så ikväll presenterar jag 3 härliga bloggar :) Skriv jag är med så hörs vi ikväll ♥

hemligheten ssshhhhh

Frureinhold.se / 21 April, 2012 - 09:00 / Shopping
6 Kommentarer


Hailey bvc

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 20:32 / Hailey
28 Kommentarer

Idag var det som sagt BVC och nu är min/vår tjej stor :)

 


Hairstyle oh yes

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 17:55 / Vardagen
26 Kommentarer

lite halvkassa kort :p men såå nöjda tjejer var vi ! tack underbara camilla !!

hailey today

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 15:51 / Hailey
21 Kommentarer

hur söt är inte hennes mexx jacka som hon ärvt av Tindra och Tuva :)

Länkbyte

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 15:21 /
5 Kommentarer

Här kommer ett länkbyte men även bloggtips, så himla mysig blogg med härlig variation :) Kika gärna in och lämna någon fin kommentar :) Det är ju trots allt fredag :D
Klicka här !!

Dagens

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 12:00 / Shopping
12 Kommentarer


lek och bus dag

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 11:43 / Hailey
2 Kommentarer

gårdages bus på lekplatserna :)

host och snor

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 08:53 / Vardagen
11 Kommentarer

Godmorgon alla. Nu har jag gått och blivit förkyld igen :/ inte så jätte skönt om ni frågar mig. Men så är det ibland, tror mycket på att jag inte får i mig ordentligt precis efter våra träningpass. Ställer mig alltid och lagar mat när jag kommit hem och då tar det ju upp emot en timma innan jag får i mig ordenligt. Har köpt hem keso nu som jag kan ta direkt efter med lite grillkrydda och även banan :) Sen såklart kan man bli sjuk ändå, men eftersom immunförsvaret blir sämre precis efetr ett pass är man ju mer påtaglig till sjukdomar. Anyway, sitter mer snor pappret i högsta hugg och såklart the idag då istället för kaffe. Om jag hade fått bestämma hade jag gått och lagt mig igen och inte rört mig ur sängen på hela dagen haha :p men det går inte för idag skall vi till bvc på läkarkontroll och sen till thn för klippning av mitt hår. Lillan kommer redan att vara där när jag kommer då hon skall slinga och klippa håret :) Hailey skall följa med så detta kan bli hur intressant som helst ;) Får ta med mig massa leksaker som hon kan leka med under tiden :) det kommer inlägg under dagen såklart och svarar på kommentarer så fort jag kommit hem :)
lambi is my best friend to day ;) haha gud vad jag ser matt ut :(

Rätt pris

Frureinhold.se / 20 April, 2012 - 05:48 / Shopping
9 Kommentarer

Igår gjorde jag fynd på Ica maxi Kungälv, med dubbla libero rabatt fick jag två pack blöjor för 98 :- awsome ! :)


Krypa/åla

Frureinhold.se / 19 April, 2012 - 15:00 / Hailey
93 Kommentarer

Hailey har inte riktigt kommit på tekniken till att krypa, men det går framåt :p eller ah bakåt haha :) men hon är så duktig :) Tror inte på att man skall pressa barnen utan att de skall få lära sig i sin takt. Robin sa ngt väligt smart häromdagen, att barn endast kan lära sig en sak åt gången. Så håller de på att lära sig krypa är fokus på krypningen maximal :) Hon har ju ett väldigt utvecklat språk haha okej om man kan räkna alla olika vokabulära ljud :) men som tex säger hon mama mama mama, hon gör uttryck för titta, tat tat (tack tack) osv. Hon gillar att göra olika ljud och använda dom i olika sammanhang :) Som sagt alla barn är olika och det är det som gör de så speciella :)

a hard work work

Frureinhold.se / 19 April, 2012 - 12:37 / Vardagen
20 Kommentarer

ja igår var det riktigt bra tr'ning, vi körde på 45.57 och jag kan inte vara mer än nöjd :D nu skall jag klara det på 45 blankt innan jag flyttat :D så himla skoj när man kan göra mål och även klara dom. Men nu skall kroppen ha en vilodag, idag är det glenn som gäller har en hel del att greja med !

Dagens odd molly

Frureinhold.se / 19 April, 2012 - 11:54 / Shopping
10 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 19 April, 2012 - 08:59 / Vardagen
17 Kommentarer

Hej alla fina, nya dag och nya rekord att slå :p haha nä skämt och sido, men sista dagarna har bloggen ökat med ca 450 % ja ni hörde rätt :) Om det beror på blogg.se aktiva listan vet jag inte men det är himla skoj :) Sen är det lite hysteriskt av mig att fokusera på sånna saker men det är faktist ganska så skoj :) men nog om det, idag är det kungälv som gäller. Nu är det inte långyt kvar tills vi flyttar, 4 torsdagar tror jag :) helt underbart. jag skall även ha en välförtjänt vilodag men rehab hos glenn :) Riktigt gött ! dock vet jag att det kommer att göra svin ont. Men imorgon är det mkt bättre. Bloggningen kommer vara endel tidsinställt då jag inte tar med mig datorn, kör via phonen eller via ipaden hos jessica :) Jag skall även köpa dansbiljetter till tindras dansuppvisning idag :) tänk när hailey börjar i dans och kör gärnet :D Annars blir det inte roligare än såhär, det komemr som sagt tidsinställda och kanske lite andra spännande inlägg :) jag har ju tjatat om att det är lite kort på mig så får väl köra ngn outfit bild kanske :D puss !!
jag och macy 2009 :)

Veckans bloggar

Frureinhold.se / 19 April, 2012 - 07:00 /
6 Kommentarer

Här kommer veckans bloggar, klicka på länken och se om det är just du som är vinnaren !! :) Grattis alla fina, nästa vecka kör vi igen :) Lycka till !!
Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

Bloggtipset denna veckan går till ! THIS ONE !

Joggingtur

Frureinhold.se / 18 April, 2012 - 19:39 / Shopping
46 Kommentarer

Nu skall jag och lillan snart ut på en joggingtur, vi väntar bara på att robin skall komma hem :p det småduggar lite ute, men vad gör de :p nu är det bara att köra på :p vi satsar på rekord, vad tror ni ?! klarar vi det. I hope so, men det beror helt på dagsformen. Idag har vi inte gjort mycket sen vi kom hem ifrån förmiddagens ärenden. Fick de skorna som jag hade räknat med. Det stod light green på kartongen men när jag tog upp skorna var de gula :D vilket jag ville ha. Så alla är glada haha :p Ikväll blir det greys, skall bli spännande har en förkärlek till den serien, som alla andra hahaha jag har ett missbruk och det är serier. Blir nästan stressad när jag tänker på alla serier jag följer och måste hinna se dom :p men det går bra nu när man är mammaledig, blir vrre sen när jag börjar plugga igen :) Här kommer allafall korten på skorna. Enjoy, ps detta inlägg är tidsinställt så bli inte förvirrade :p
edit: vi klarade det på 45.57 :D :D :D stor eloge till oss, mitt mål är 45 blankt !! :D hejja oss !

Bff always !!

Frureinhold.se / 18 April, 2012 - 16:49 / Vardagen
33 Kommentarer

Busungarna


Dagens hailey

Frureinhold.se / 18 April, 2012 - 15:09 / Hailey
23 Kommentarer

Hur sött är det inte ?!


Veckans blogg

Frureinhold.se / 18 April, 2012 - 11:21 /
49 Kommentarer

Kommentera detta inlägg med ''jag är med'' lycka till ! Drar 3 vinnare i kväll :) ♥

Wow kolla nr 18 för mest aktiva bloggar på...

Frureinhold.se / 18 April, 2012 - 10:15 / Vardagen
11 Kommentarer

img_4005 (MMS)

Wow kolla nr 18 för mest aktiva bloggar på blogg.se :D


Godmorgon ♥

Frureinhold.se / 18 April, 2012 - 08:55 / Vardagen
5 Kommentarer

Hej alla fina, hoppas ni sovit gott. Jag har sovit helt okej, hailey vaknade vid 06.00 och somnade om till nu så jag skall inte klaga. Är lite mör i kroppen ifrån vår jogging runda igår, den gick på 49.38 vilket är bra :) skall se om jag kan maxa den lite till idag :) men innan eftermiddagen skall jag och hailey till kyrkcafét och mysa oss, sen en sväng in till okq8 och hämta ut ett paket. sen blir resten av dagen lugn, skall ju som sagt ut i eftermiddag med lillan och köra slut på oss haha :p Torsdag blir en vilodag hos glenn för lite kroppsrehab. Det skall bli riktigt gött att få dra igenom kroppen, sistgång hade jag blåmärken på benen som höll i sig i en v :p Sen kommer det även en lite kulig sak under dagen. Såg nämnligen i morse att jag kommit med på en toplista :p får se om det stämmer eller bara är feltryck ;) visar allafall under dagen !! riktigt awsome ! Annars får jag lämna er en stund för att käka frukost och göra oss iordning lite :) tjing ! :)
söta vi var när vi sov hos mamma och pappa i söndags :p älskar min pink tisha ;)

hej hej

Frureinhold.se / 17 April, 2012 - 15:50 / Hailey
93 Kommentarer

nu har halva dagen gått och jag ligger i soffan och hailey sover i sin babysitter. Det har varit en riktigt seg dag, städat lite, tvättat, plockat iordning bland kläder och sett hur vädret gått ifrån snöstorm till sol ?! sjukt ! I eftermiddag skall jag, lilla och annika ut och jogga våran berömda runda. Jag är övertaggad :D det skall bli så himla skoj. Jag komme sakna våran runda när vi flyttat, men det finns ju fontin och jag hoppas att det finns ngn som kan hålla mig sällskap runt där :) annars får jag väl i värsta fall springa själv :) Jag har sån galen träningsvärk ifrån igår. Mirjam körde bokstavligen talat slut på oss :p men det är gött, det är så det skall vara !! undra om hon kör pilates i helgen, då lär jag köra igen !! Jag trodde att jag la upp kort ifrån min lilla tur till mormor och morfar, men det glömde jag så här kommer min favorit. Så himla sött ! bara 90 år emellan ;)
gammelmormor och uffar !

Åla sig fram

Frureinhold.se / 17 April, 2012 - 13:57 / Vardagen
21 Kommentarer

Snart kanske hon börjar komma på tekniken till kryp :p


USA bikini

Frureinhold.se / 17 April, 2012 - 11:48 / Hailey
29 Kommentarer

Stor hiss till tyras USA bikini :) kanon i passformen :)


godmorgon

Frureinhold.se / 17 April, 2012 - 09:51 / Vardagen
2 Kommentarer

Så tillbaka till verkligheten, hemma igen efter en helg på vifft. Hoppas att allt är bra med mina läsare och att ni tycker att det är skoj att jag är tillbaka :P Just nu söar det pingisbollar ute :S riktigt frustrerande då jag vill ut och springa i eftermiddag. Får bli ett pass med rockringen samt utfall inne om det inte lugnar ner sig :( så jädra trist asså !! Jag vill ha sommar och varmt inte snö när det har gått halva april ! Bilen har liksom sommarsulorna på ?! dock är dom lika bra som vinterskorna, men lite mindre djup på däcken men med 4 wd går  det mkt bättre :) Men jag skall itne ut och köra idag vilket är skönt :) Robin berättade att det var hur många olyckor som helst på vägen till gbg idag :( inte okej !! undra hur många som bytt till sommardäck?! rätt många tror jag. Men men blir det mer tid för blogg, hem och hailey :) dock får hailey alltid mkt uppmärksamhet på dagarna men mer idag när jag ändå inte kan gå ut :) fy nu är det helt vitt på vägen :( men men ingen idé att vara bitter, bara att köra på :)

Mira

Frureinhold.se / 17 April, 2012 - 08:56 / Foto
8 Kommentarer

Kunde inte låta bli, här kommer en till bild på Johanna och Tobias vackra dotter mira, jag ångrar att jag inte tog sånna här kort på hailey. Blev ju mycket andra kort, men sånna här är så himla fina !
underbara lilla prinsessa !!

Mira nyföddfotografering

Frureinhold.se / 16 April, 2012 - 20:14 / Foto
11 Kommentarer

söta lilla tjej !! mer bilder kommer !!

hailey goes fashonista

Frureinhold.se / 16 April, 2012 - 13:14 / Shopping
6 Kommentarer

här är bilderna jag lovade på haileys kläder :) hon fick även ett par byxor och en super fin tröja av hennes mormor och morfar som jag inte hunnit fota än :) byxorna skall hon ha på sig idag. Nu måsye jag sminka mig, gå ut med macy och sen åka till mormor och morfar. Detta läser ni lite senare än när jag skrev det :p grymt med tidsinställt ;)

godmorgon

Frureinhold.se / 16 April, 2012 - 10:13 / Hailey
6 Kommentarer

Detta inlägg blir ett snabbt inlägg, skall snart åka till mormor och morfar och sen efter det blir det en tur till johanna som jag skrev igår. Inatt vaknade hailey igen vid 04.30 denna gången grät hon inte utan villle bara byta blöja och fick en flaska välling. Sen sov hon till 08.30 :) skönt de allafall. Cet inte varför hon vaknar vid 04 tiden men det är väl ngn fas hon går igenom nu. Hon har en helt överfull blöja med kiss så kanske är det som stör henne. Men anyway skall försöka göra lite bilder som ni kan kika på. Har jag tur hinner jag svara på alla kommentarer hos johanna sen :) Det är svårt att hinna med bloggen när man är ute och far , men jag gör mitt bästa :D skall ta tag i det bättre i veckan också !!

Dagen i bilder

Frureinhold.se / 15 April, 2012 - 20:33 / Hailey
16 Kommentarer

Nu sover hailey och jag sitter i soffan hos mamma och pappa, denna helgen är riktigt hektisk. Igår åkte vi ju till jessica och sov över tills idag. Vi åkte ner till kungälv och shoppade, hittade massa fina kläder till hailey och även till mig men jag fick vänta :) kungälv har ganska bra shopping, men lite mer utspritt :) Jag längtar så sjukt mkt tills jag skall flytta. Eller rättaresagt vi haha vi är ju faktiskt ett vi. Sen anyway idag har vi varit på kalas hos elton som fyllt 4 år, jätte mysigt med goa människor. Dock har hailey blivit ''rädd'' för killar. Inte hennes morfar men när eltons pappa kom fram så stor skrek hon, han fick helst inte ens prata :p men det är ju faser :) nu 'r vi allafall i lödöse hos mamma och pappa, skall sova här och sen åka till johanna imorgon :) skall ta massa fina kort på Mira. Men nu skall jag snart se på BB, skäms på mig haha men jag är lite skadad :p

Smakprov på kläderna jag köpte igår. Bättr...

Frureinhold.se / 15 April, 2012 - 10:57 / Vardagen
19 Kommentarer

img_5998 (MMS)

Smakprov på kläderna jag köpte igår. Bättre bilder kommer ikväll ;) nice va ;)


godmorgon

Frureinhold.se / 15 April, 2012 - 09:26 / Vardagen
2 Kommentarer

hej alla fina gud vad dålig update det var igår och svarade helt uruselt på kommentarer, men ikväll kommer jag sitta en längre stund och blogga och kommentarer. Igår var jag och jessica nere i kungälv i säkert 3 h och shoppade massa fint till bla. hailey. Har nästan en helt ny garderob till henne nu som jag visar er ikväll. Jessica car så snäll och tvättade upp alla kl'der så att jag kan använda dom direkt :D bra syster de. Vi åt även en super god middag med vin till. Det var längesen som jag fick sånt gott vin :D tomasi vin ifrån italien nam nam nam !! inatt sov hailey bra fram tills kl 04.00 då hon vaknade i ett tjut och grät helt otröstligt, i 45 minuter grät hon till och från innan jag gick upp och gav henne välling och sen somnade hon om. Vaknade igen och jag hade ingen aning om vad klockan var, misstänkte runt 06.00 men så kom jag ut till barnen som vaknat och då var klockan 08.45 ?! åååååh så skönt :D nu vet jag allafall att jag fått mina timmar med sömn. Det kommer mer update senare, skall äta frukost nu och sen blir det kalas hos elton !!
på uteservering igår !!

dagen i bilder

Frureinhold.se / 14 April, 2012 - 23:17 / Shopping
3 Kommentarer


Gokväll alla, det kommer update om ngn tim...

Frureinhold.se / 14 April, 2012 - 19:52 / Vardagen
4 Kommentarer

img_5508 (MMS)

Gokväll alla, det kommer update om ngn timma. Dagens bliggtips och bilder från idag !! Nu skall vi ut och gå, kramar fina läsare !


Duckies

Frureinhold.se / 14 April, 2012 - 12:00 / Foto
19 Kommentarer

Nu är robin framme i frankfurt och han lär mötas av gott  våräder och sköna uteserveringar :) riktigt lyckost om ni frågar mig :) Själv är jag nu antingen påväg eller i kungälv hos systeryster :) vilket inte är fyskam de :D

godmorgon ifrån oss

Frureinhold.se / 14 April, 2012 - 09:02 / Hailey
12 Kommentarer

Hej alla fina, nu är det morgon och robin har åkt till frankfurt på elmässa. Skoj för han, trist för mig :D haha han kommer ha super gott väder och vi kommer säkert på regn här hemma i kallas sverige. Nej jah är inte bitter :D haha ja kommer att spendera helgen hos min syster allafall lör-sön sen sön-mån sover jag hos mamma och pappa i lödöse. Jag hatar att vara själv så detta blev kanon :) skall som sagt åka till johanna på måndagen med om de är hemma :) men jag har med mig datorn, så jag håller er uppdaterade, I promise !!
snygg magtröja :p haha min lilla gosetjej !!

campadre

Frureinhold.se / 14 April, 2012 - 07:22 / Shopping
6 Kommentarer

vet inte om ni hört talas om campadre men det är ungefär samma som members.com, eller ungefär det är precis som members :p Men på campadre är det oftast lite dyrare varor, eller jag har uppfattat det så och alltid fler kampanjer pågång samtidigt :) Anyway, jag har alltid suktat efter ett humanity armband, tycker det är så galet snyggt. För er som håller med mig kan nu köpa ett armband för 199 :- istället för 699 :- :) det kliar i mig, men måsye vänta tills vi flyttat med att shoppa så vi ser hur budgeten ligger :) men för er som har 199 :- över och inte är medlem kan slänga en kommentar här så får ni en invite :) ELLER KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT frakten är även gratis !!
sååå läckert !!

Träning

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 22:49 / Hailey
10 Kommentarer

Jag och lillan körde rundan förut och det kändes riktigt bra, stort pluss till mina skor som inte gav mig ett enda skav. Det kallar jag kvalité. Vi gjorde 7 km på 49 vilket var kanon :) nu är det vila i helgen lång med bara lugna promenader.


veckans blogg

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 20:08 /
17 Kommentarer

Här kommer vinnarna, enjoy, nästa vecka är det dags igen :) det får ni inte missa ! grattis till er som vann nu, och lycka till er andra. Jag kör bloggtips imorgon så vill nu lyfta fram er blogg eller någonannas blogg så kommentera här :)
vinnare 1
vinnare 2
vinnare 3
Nu blir det lets dance !! 

sövande mat

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 17:43 / Hailey
12 Kommentarer


veckans blogg

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 13:21 /
31 Kommentarer

kör en härlig veckans blogg såhär på fredagen den 13 :P hoppas att ni inte är vidskepliga :) Skriv en kommentar i detta inlägg ''jag är med'' så drar jag 3 lyckliga vinnare sen. Tar även in tips på bra bloggar eller väljer ut en blogg som jag tycker skall lyftas fram lite extra !

killer hits

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 12:10 / Music
10 Kommentarer

Här kommer två låtar som jag pumpar om och om igen just nu haha ! love them :)
enjoy, like it ?!

Hailey går i mammas fotspår

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 10:49 / Vardagen
10 Kommentarer


gårdagen i bilder

Frureinhold.se / 13 April, 2012 - 09:11 / Vardagen
34 Kommentarer


träning

Frureinhold.se / 12 April, 2012 - 15:58 / Vardagen
22 Kommentarer

Jag fick en sån fin kommentar om en förfrågan om just joggingträning :P
Jag undrar ifall du kan dela med dig av lite träningstips just när det gäller löpning? Det är så att jag har usel kondition men verkligen vill börja komma ut och springa och skulle behöva lite tips på hur man kommer igång med det. Vet inte riktigt ifall du har skrivit något inlägg specifikt om det redan. Skulle vara jättesnällt!:)


Mitt tips är att gör upp en slinga, behöver inte vara elljusspår, utan en slinga som man kan tänka sig att gå flera gånger. Sen laddar ni ner en app som heter runkeeper, först går du rundan i normaltakt, där får du fram hur din maxtid är. Den tiden kan du gå varje dag om du så vill, ren vardagsmotion. Sen tar du rundan i gå med lite jogging, det skall kännas bra, varken mer eller mindre. Sen ökar du varje gång så att det känns bra. Jag kör alltid sista 100-200 m springer jag ur kroppen. Riktigt skönt att få ur det sista. Sen skall man unna sig ett par bra löparskor, behöver inte vara dyra utan sköna som passar ens kropp :) Det är allafall mina tips :D hoppas att ni tycker att de är ngt att ha :)
I love my reebok easytone !

mer kort på mig

Frureinhold.se / 12 April, 2012 - 13:15 / Vardagen
12 Kommentarer

har konstaterat att sen när hailey kom till oss har korten på mig blivit allt mindre. Men från och med imorgon tänker jag lägga in mer kort på mgi haha :p mitt ego tar stryk, nej då skämt och sido, men det är kul att ha lite variation även här. Det tycker allafall ja när jag läser andras bloggar. :) Skriv gärna vad ni tycker :) Som sagt idag blir det en kass bloggdag men försöker att göra mitt bästa för er skull :D
mitt långa fina hår :D kan sakna det ibland asså :D

godmorgon

Frureinhold.se / 12 April, 2012 - 09:00 / Hailey
4 Kommentarer

hej alla fina och godmorgon. Hoppas att ni sovit gott, själv vet jag inte än för detta skrev jag igår kväll :p kvällen igår var kanon, vi kom ut på den berömda rundan och det var så sjukt gott väder. Sista 100 m sprang jag det fortaste jag kunde och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö haha :p benen slutade liksom öka och jag flåsade gött efter :p Men det är ett bra avslut på passet att ta ut det sista. Imorgon och på fredag är det dags igen vilket är skönt. Jag åker ju på road trip i helgen, lör - sön sover jag i kungälv och sön-mån hos mamma och pappa. Robin skall på elmässa i  frankfurt och jag vill inte vara ensam hemma. Tänkte passa på att hälsa på johanna på måndag och fota mira sån nyföddfotografering :) så himla mysigt ! Måste dock åka till net on net och köpa nytt minneskort, raderar ju inget så nu har jag 3 fulla minneskort. Känner mig naken när jag inte kan fota mera :/ så imon blir det ett nytt kort. Måste även till storken och prova ut en stol till hailey, hon är för liten för babyskyddet, hon växer så hon knakar.
mammas ögonsten ♥

pratkvarnen hailey

Frureinhold.se / 12 April, 2012 - 08:51 / Vardagen
0 Kommentarer

det är inte lätt att höra när hon vaknat när hon ligger och småviskar :p


Have à great day !!

Frureinhold.se / 12 April, 2012 - 08:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9763 (MMS)

Have à great day !!


USA bikini

Frureinhold.se / 12 April, 2012 - 08:16 / Shopping
1 Kommentarer

kunde inte låta bli när robin frågade varför jag inte köpt hem denna bikini när jag ändå behöver en ny. Alla mina gamla är slängda och glömda :) har suktat efter denna sen lång tid tillbaka så hoppas den är lika snygg som jag hoppas :)

godförmiddag

Frureinhold.se / 11 April, 2012 - 14:31 / Hailey
51 Kommentarer

hej alla fina, hur har ni det på jordens tråkigaste dag? haha ja allafall om forskare i USA får bestämma. Lyssnade på the voice i morse och där sa de att forskare i usa bestämt att idag är det jordens och årets tråkigaste dag haha. Anledningen som det bla handlade om var att det är mitt emellan roliga saker. Julen är över, påsken är förbi och det är långt tills sommaren. Frågade runt lite och många svarade att vädret sög, att dom är lite flummiga i usa och en svarade ngt som jag tyckte var så bra. Hon sa ngt i form av att alla dagar är bra och att hon ser positivt på livet. inte exakt dom orden, men tänk efter, tänk positivt, om dagen suger, gör den bra :D haha Lättare sagt än gjort, men med rätt inställning så kan man ändra på så mkt :) Tror att många går och är sådär bittra helt i onödan, vi lever så kort liv så att gå ocg vara bitter är slöseri med tid :p
stor och liten haha :p tror mira tycker att hailey sjunger fint ;)

Idag har jag och hailey storstädat här hemma, bytt sängkläder i både hennes och våran säng, vi har städat toaletterna och busat :p Vi skall snart träna lite på att krypa haha hon är inget fan av att krypa. Sitta på rumpan är det bästa, eller åka på dammsugaren haha ni missade väl inte den filmen. Jag skrattade ihjäl mig verkligen :p

Hailey vill äta själv, helst med händerna

Frureinhold.se / 11 April, 2012 - 12:00 / Hailey
31 Kommentarer

nam nam nam, igår vid kvällsgröten !

Friends

Frureinhold.se / 11 April, 2012 - 09:00 / Foto
13 Kommentarer

lite kort ifrån igår, nästa gång får vi fota Mira mera tillsammans med tjejerna :) tänk att vi fått så fina tjejer ! underbart.

Vänner tidigt

Frureinhold.se / 11 April, 2012 - 06:44 / Hailey
9 Kommentarer

okej nu är jag trött, riktigt trött haha Hailey tyckte att idag skall mamma upp tidigt för hon ville leka. Så jg ligger och kollar på the vocie och hon sitter på sin lekmatta med alla leksaker och har super kul :p haha tror att vi drar ut på grötfrukosten idag och tar en flaska välling när hon börjar gnugga ögonen :p Idag skall hon får vara vaken mer än igår och gå och lägga sig lite senare än igår. Hon har två dagar irad nu somnat mellan 18.00-18.30 kan allt lägga sig mellan 19.00-19.30 utan att det gör ngt. Vädret är ju lika vidrigt idag så vi skall ha en riktig inne dag och greja :) jag tog ju så fina kort på tjejerna igår och ett kort som vi fångade var när Naemi och Hailey satt och lekte med en hink med klossar. Ubdra vad de tänker på asså :D vad tror ni ? det kommer ett längre kollage om ngr timmar :p klockan är ju trots allt bara 06.42 snaaaark !!
cutiepie !

Naemi & Mira

Frureinhold.se / 10 April, 2012 - 19:28 / Foto
9 Kommentarer

-------
Vackra tjejkompisar hailey har va ?! så himla goa !! stort hjärta till er !

Bloggtips

Frureinhold.se / 10 April, 2012 - 15:12 /
26 Kommentarer

Här kommer ett bloggtips på en super mysig mammablogg :) säger inte mer än så, men gå in och kika ni med !! Hon har det mer än gott just nu när vi i kalla sverige hutter åt alla bakslag :)
bild lånad av Sp****** klicka här för att se vem :)

Vill du eller vill du att någon blogg skall lyftas fram lite extra, skriv här ! nya bloggtips varje dag ! :)

Hailey Lily 7 Månader

Frureinhold.se / 10 April, 2012 - 10:00 / Hailey
26 Kommentarer

Här är vår stora tjej, passa på att gratta henne på 7 månaders dagen ♥
Grattis min älskling !

godmorgon

Frureinhold.se / 10 April, 2012 - 09:00 / Hailey
8 Kommentarer

hej hej alla fina, idag är det en lien road trip för mig och hailey :) vi skall nämnligen till camilla och naemi :) super kul, känns som hundra år sedan vi sågs. Sen har de även flyttat till ett hus som de nu börjat renovera :) skall bli så kul att se hur det ser ut nu och hur det kommer att bli. Vet att det kommer bli awsome :D camilla är så duktig. Sen tror jag att naemi och hailey kommer kunna leka mer nu när hailey är större. Imorgon är hon liksom 7 mån ?! jisses :D Skall försöka blogga under dagen men i vilket fall som helst kommer det tidsinställda så ni kan hålla er lugna. Imorgon hade jag även tänkt att dra 7 km så att jag får rensa ur all påskmat och påskgodis som jag mumsat hela helgen haha :p mina stackars muskler är fulla av skräp nu :) Men det hör till, eller ?! Här kommer kort på hailey och naemi när hailey var hmm 3-4 mån :)
fina tjejerna, tror även att johanna kommer imorgon med super söta Mira :) vilken tjejliga :)

Hailey kör dammsugare

Frureinhold.se / 09 April, 2012 - 16:33 / Vardagen
65 Kommentarer

Underhåller barnet samtidigt som vi städar :)


mmaammmaammaa

Frureinhold.se / 09 April, 2012 - 13:38 / Hailey
6 Kommentarer

det tar sig ;)

sunshine

Frureinhold.se / 09 April, 2012 - 11:00 / Hailey
10 Kommentarer

uack för dagens väder asså, vad skall man hitta på? Hailey sover just nu och jag sitter och dricker mitt morgonkaffe. Kikar på lite bloggar och ser att det är ponnytävling inne i uddevalla idag. En utav de bloggar jag följer varje dag är där och tävlar. Om man ändå inte har ngt för sig kan man ju åka in och kika. Men frågan är om det är för kallt? ser ju rätt vidrigt ut ute, visst att man är inne och tävlar men ni som hållt på med tävling vet hur kallt det är haha. Får ha med sig mycket filtar och myyys :P tror att om vi åker efter lunch kan vi se lite av lagtävlingen med. Det är ju ändå så nära och kanske kan vi även få lite varm fika av helena och appe? ta två flugor i en smäll liksom :D Skall bannemig sms och kolla :D Jag har haft sånt bloggtryck nu senaste veckan att jag knappt kan komma på vad jag skall skriva haha :p man vill hela tiden vara på topp, men just nu känns det rätt tomt. Kankse för att klockan är 09.40 och att det är sååå grått ute :p får se om jag kommer på ngt kul att dela med mig av senare ! hailey har börjat säga mammaaammaa allt mer :p så himla sött :P
en trött hailey med mormor och gammelmormor :) det är bara 90 års skillnad på dom :P helt sjukt :D Hon har även hennes namn som mellan namn Hailey lily :)

bloggtips

Frureinhold.se / 09 April, 2012 - 09:17 /
13 Kommentarer

Ny vecka och nya tips :) det var ett hett tryck förra veckan så jag tycker att vi kör igång veckan med ännu flera tips. Tycker du att din blogg borde lyftas fram eller kankse någon i din närhet. Släng in en kommentar så lyfts den fram under dagen eller i veckan ! Alla kommentarer är välkomna :)
-->EN BLIVANDE MAMMA
--> EN HÄSTBLOGG
--> EN VARDAGSBLOGG
--------------------------------
ENJOY everyone och kom ihåg att ta vara på varandra ! det händer så mycket nu och ensam kan vi aldrig vara stark men tillsammans är vi oslagbara :)

Min sessa

Frureinhold.se / 08 April, 2012 - 19:35 / Vardagen
43 Kommentarer

Nu sitter vi i soffan och kollar på ponnyakuten, så himla mysigt, fantiserar på haileys ponnysar :) får se om hon kommer att gilla hästar, men det tror jag. Hon får börja med ridskola och hålla på med lite allt möjligt så hon hittar det hon tycker är roligt. Tror inte att det är bra att tvinga fram ett intresse utan det ör ngt som hon får hitta själv. Om inte får väl mamma köpa sig en häst om hailey inte vill :P Jag har gått hela dagen och tänkt vad jag skall göra imon, så kom jag på att robin är ju ledig :D awsome !! så himla gott med långhelger asså. Blir lika glad varje gång jag kommer på att han skall vara hemma haha. Störd, I know. vi tog en lång promenad i lödöse förut innan vi åkte hem och gisses vad inget är sig likt. Men jag tror att det kommer bli ritkgit bra när det är klart, vägen kommer göra att alla lödösebor kommer till gbg myyyycket snabbare och vi i kungälv kommer till lödöse suuuper fort :D Nä nu skall jag leta upp en bra film och kika på den och bara njuta av att robin e hemma imon haha. Skall även sätta mig och svara på alla kommentarer ! :) puss !
sötnosen !

Nu blir det premiärtur med nya skor, solen...

Frureinhold.se / 08 April, 2012 - 10:53 / Vardagen
41 Kommentarer

img_6623 (MMS)

Nu blir det premiärtur med nya skor, solen värmer riktigt gott och fåglarna kvittrar !!


godmorgon

Frureinhold.se / 08 April, 2012 - 09:56 / Vardagen
1 Kommentarer

hej alla fina, nu är påsken snart över men vi är också lediga imorgon vilket är jätte skönt :) Vi är fortfarande kvar i lödöse, men skall snart åka hem :) Kanske tar en promenad först i mina goa easytones :) Hailey sov inne hos mormor och morfar inatt i sin resesäng. Kändes så dumt att flytta ner henne till oss när hon ändå sov så gott. Dock vaknade hon lite lver 05.00 imorse, pjuu haha men sen somnade hon om och nu sitter hon med tindra på golvet och leker. Gullegrisarna är vad dom är ! Vädret har varit helt okej här igår och idag, dock är det mycket kallare än förra året, visst att påsken är tidigare iår men det är ett helt annat väder. Planerna för idag är inte mycket, greja lite hemma och kanske packa lite :p har ju två lådor som jag inte fyllt med något än. Robin bromsar mig lite, vilket är bra för annars hade vi levt med tomma väggar sen 1 mån tillbaka hha ! Uppdaterar mer sen :)

Glad påsk, nu hoppar vi i säng, lång dag o...

Frureinhold.se / 07 April, 2012 - 22:34 / Vardagen
4 Kommentarer

img_9069 (MMS)

Glad påsk, nu hoppar vi i säng, lång dag och vi är alla trötta :) hörs imorgon alla fina :)


familjen reinhold

Frureinhold.se / 07 April, 2012 - 16:42 / Hailey
12 Kommentarer

vi var ju på middag hos robins familj igår och då passade vi på att ta lite kort :) Jennifer har sökt som aupair till hösten och då önskar värdfamiljerna lite kort på henne med barn och såklart på hennes familj :) här är ngr av korten :) tycker själv att det blev jätte fint !
Jennifer är även gudmor till hailey, en snäll och go sådan !

badankan

Frureinhold.se / 07 April, 2012 - 14:00 / Hailey
4 Kommentarer

Här kommer ett kollage på hailey igår när hon badade som tusan :D våran lilla kicka är nog född med simfötter :p Hon sitter så bra nu vilket är roligare för henne när hon badar för då kan hon sitta upp i sin lilla ställning och greja med badankorna :) Jag köpte ju en pool till macy förra året som hailey kan ta över till sommaren nr det är sånna där varma dagar :) bara att dra ut markisen och sen fram med poolen :D kan se det framför mig :D

Glad påsk

Frureinhold.se / 07 April, 2012 - 08:00 / Hailey
34 Kommentarer

hailey vill önska alla en glad påsk, idag åker vi till lödöse och stannar där tills imorgon, hoppas ni får det fint alla !! vi hörs under  dagen :)

toddlers and tiaras

Frureinhold.se / 06 April, 2012 - 14:00 / Hailey
53 Kommentarer

hailey tänker satsa på skönhetstävlingar :p allafall om farmor och farfar på bestämma :p nädå men kolla så sött :D hhah. lägger även upp ett kort ifrån bilen igår när macy alltid vill hålla kolla på haileu när hon sover :p dock så öppnade macy ögonen nu men precis innan så sov hon :)

Hilfiger for baby

Frureinhold.se / 06 April, 2012 - 12:00 / Hailey
25 Kommentarer

hur sött är inte det här, hailey har fått massa fina kläder av sin farmor och farfar (och lillan) när de var i usa :) här är ett par tommy hilfiger jeans :D I will die now :D

påskfin

Frureinhold.se / 06 April, 2012 - 11:38 / Hailey
7 Kommentarer

Hade tänkt spara detta tills imorgon, men jag kan inte vänta, hur jädra söt får man lov att bli ? :) shorts och pannband fick hon som present igår :) gullplutten !!
om bara några dagar är hon 7 mån :) tiden går så fasligt fort :D

Harrods easter eggs

Frureinhold.se / 06 April, 2012 - 10:56 / Vardagen
2 Kommentarer

detta fina ägg kom veronica och bert hem med ifrån london som de mellanlandade i :) ett handmade easter egg ! hur gott det ser det inte ut ?! vågar man ens äta det är ju frågan :D

bloggtips

Frureinhold.se / 06 April, 2012 - 09:12 / Vardagen
2 Kommentarer

Här kommer lite länkar på bloggar jag tycker att ni skall kika på :) eftersom vissa bloggar har högerklickskydd så gör jag länkar så får ni kika in där :) blir i lite kategorisering :) Enjoy !

♥ MAMMA BLOGG

TRÄNINGSBLOGG

DRÖMMENS BLOGG

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

vill ni också synas i bloggen, under en kategori så är det bara att skicka en kommentar :) eller om ni gillar en blogg som ni vill skall lyftas fram :) just tell me !!

 

 


delar majskrok :P

Frureinhold.se / 05 April, 2012 - 15:00 / Hailey
69 Kommentarer


bloggtips

Frureinhold.se / 05 April, 2012 - 13:29 / Vardagen
11 Kommentarer

Här kommer två bloggar som jag vill tipsa om :) roliga, lättsamma och helt klart värda att kika in på :) Vill du ha eran blogg tipsad eller någon annan blogg som du tycker om, kommentera här :)
en blogg av 6 tjejer :)

Ida eriksson :)

mina sessor

Frureinhold.se / 05 April, 2012 - 13:14 / Hailey
3 Kommentarer

god förmiddag alla fina ! idag är vi i kungälv så här kommer lite tidsinställda så ni har någit skoj att läsa under dagen :) Som vädret säger nu skall det bli sol så hoppas på det, då blir det en god promenad ! Jag skriver ett roligare inlägg senare under dagen när det hänt ngt :D här kommer macy och hailey i kortform, mina fina tjejer tycker om varandra så mkt :)

Macy, Stella och hailey

Frureinhold.se / 05 April, 2012 - 11:07 / Vardagen
7 Kommentarer

Myspys


utespa

Frureinhold.se / 05 April, 2012 - 10:00 / Vardagen
4 Kommentarer

Robin började för längesen på ett utespa som vi skulle haft här hemma, nu skall vi flytta och det kan bli svårt att få till vid radhuset så mamma och pappa viella ha det istället. Så nu i några dagar har robin och viking jobbat på som slavar haha nädå men jobbar med att slipa, spackla och spraymåla det fint. Det kommer att bli kanon bra :D robin har borrat hål för bubblor, kruxet kommer att bli hur vi skall få det till lödöse :p men det löser vi på ngt sätt :D :)

godmorgon

Frureinhold.se / 05 April, 2012 - 08:07 / Vardagen
5 Kommentarer

hej alla fina, och god morgon, för en god morgon är det verkligen. Sitter och har precis gett hailey frukost och har även jag en kopp kaffe i handen. Solen lyser så fint här hemma och jag tror att det kommer bli en fin dag. Det är torsdag och vi skall ner till kungälv :) Idag är det bara 6 ggr kvar att åka ifrån uddevalla och ner :p för sen bor vi i kungälv :D jag längtar så sjukt mycket och det skall bli så insane roligt ! Håller på att tänka ut i huvudet hur vi skall ha det och vad som skall stå vart. Men som jag sagt innan så skall jag ta det lugnt den här gången, inte stressa ihop saker utan noga tänka ut. Sen kommer vi att få spara en massa vilket vi redan gjort nu, för man vet aldrig vad som kan dyka upp så en buffert är kanon :) 
Mitt inlägg på stilsäkerhet var ju en riktig hit igår, alla verkar ha stenkoll på hur de vill gå klädda i vår sommar så nu fattas egentligen bara värmen :D shortsen med spets och en tröja kommer äga :) antingen på med korkskor eller färgglada converse :) även mina bloggtips tog fart och idag kommer ett tidsinställt inlgäg på 2 bloggar :) imorgon kommer det fler, har du en blogg eller om du vill tipsa om någon annans blogg är det bara att lägga in en kommentar så går jag igenom den ikväll :) Alla förslag är tillåtna, stora som små :) det är inte fel att vara ego och skriva sin egna blogg :D man skall ju älska det man gör ! det kommer även ytterligare 3 st inlägg utöver bloggtipset så ni kommer inte att ha tråkigt under dagen :) Man märker att folk gillar bloggen för den ökar lite varje dag :) super kul, jag bloggar ju som en tok just nu, det är så hilma skoj. Vårn har givit mig en riktig kick !!
mina tjejer igår när de mumsade majskrokar :) så himla glad att de tycker om varandra så mycket :)

vem är kungen i djungeln?!

Frureinhold.se / 04 April, 2012 - 16:16 / Vardagen
43 Kommentarer

Okej nu kommer jag fnissa lite när jag skriver, men för ngn morgon sen så vaknade jag och hailey runt 06.30, visste att the vocie kör igång då så vi kikade lite medan hailey drack välling :) Jag har svagt hört lite om det där youtube klippet som många skrattar åt om damen som sitter och sjunger '' vem är kungen i djungeln, ho ho'' osv. The vocie gjorde en super rolig remix på den som jag försökte leta upp men gick ej att hitta. Anyway, jag och hailey var på kyrkcafé nyss och då är det alltid en liten sångstund och gissa vilken låt dom sjöng ?! jo denna haha trodde inte mina ögon eller öron och fnissade i mina tankar :p barnen älskar den, jag tycker väl att den är lite to much, men vi körde på :D

bloggtips

Frureinhold.se / 04 April, 2012 - 12:51 / Vardagen
39 Kommentarer

Jag vill tipsa om en blogg som gör så himla fina små saker till framför allt barn :) Kika liksom på dessa små tosser, jag dör lite just nu :D Gå in på hennes blogg och kika, ni kommer smälta i promise !
Isacsmamma - pyssel,virkning och tävlingar
Vill ni att att eran blogg skall synas eller vill ni tipsa om en blogg som ni tycker mycket om, lägg in en kommentar här :)

members.com

Frureinhold.se / 04 April, 2012 - 12:41 / Shopping
9 Kommentarer

ett evigt tjat om members.com men idag startade en kampanj på nelly shoes, skor mellan 99-149 :- styck oavsett tidigare pris. Eftersom jag har sparade memberspengar fick jag dessa skor och betalade endast 39 :- för frakt :D awsome hu ?! skriv en kommentar så skickar jag invite, då får du även 50 :- att handla för som start bonus !
släng in en kommentar innan alla fina tar slut :)

stilsäkert

Frureinhold.se / 04 April, 2012 - 08:15 / Shopping
21 Kommentarer

jag har funderat mycket på modet iår, förra året var jag såååå besviken på att jag inte kunde ha snygga shorts, magtröja. För hur hade det sett ut haha stor mage och en tröja som inte ens täcker till naveln :D haha men iår, då har jag möjlighet till att få till nästan vad som :P Men jag är ändå lite kluven, det finns så mycket att välja på. Ni har liksom alla olika fina pasteller att busa med, sen har vi body med jeansshortsen låga som höga + att man kan styla dessa med lite spets. Till skor tror jag att conversen kommer att regera, klackar är för fest, men även där går conversen hem utan att blinka. Kommentera gärna det absolut bästa universala plagget som du kan ha till alla outfits ! :)

godmorgon

Frureinhold.se / 04 April, 2012 - 05:00 / Hailey
12 Kommentarer

här kommer en bild ifrån haileys bok :D när ni ser detta sover vi gott :) hoppas att alla ni får en fin morgon :) Idag skall vi på öppna förskolan i kyrkan :p skall bli spännande att se hur det är där : ) kommer ett längre inlägg om en stund när vi vaknat och ätit frukost :)
kommer man vara lika flitig till barn nr 2? erfarenehet ?

träningsvärk

Frureinhold.se / 03 April, 2012 - 22:05 / Vardagen
6 Kommentarer

pjuu, ligger i soffan och lider med mig själv haha. har så galet ont i kroppen nu efter ett hårt pass av pilates igår och 7 km idag på 52 min :) riktigt nice ! Vet att 52 inte låter som snabbt, men det är skogen så det går liksom inte att jogga överallt och sen är det mycket uppför :) skall bli skoj att se hur bra det går att jogga på ett elljusspår när vi flyttat till kungälv :) Det blev sån simpel middag idag, makaroner med köttbullar. Till efterrätt blev det persika/äpple och vaniljkesella smootie ! namnamnam. skall köpa hem lite kesella, mörkchoklad och färska bär :p det är så galet nytt och nyttigt :) jag har sånt sockersug och kan verkligen inte sluta med socker så jag får välja bra socker haha :p Har ni några goa nyttiga efterrätter ? :)

nu blir det GCB !!

scrapbooking

Frureinhold.se / 03 April, 2012 - 14:26 / Hailey
46 Kommentarer

Nu har jag grejat lite med korten jag fick hem förra veckan :) jag har ju börjat med en scrapbooking som skall innefatta kort på hailey från det att hon föddes tills hon blir 1 år :) Tycker att boken blir riktigt bra och roligt för henne sen att kika i :) Gllar ni att scrapbooka ? :D skikca gärna bilder så lägger jag upp dom i bloggen :)

Hailey shoppar

Frureinhold.se / 03 April, 2012 - 13:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Bustrollet


lunch

Frureinhold.se / 03 April, 2012 - 11:19 / Vardagen
20 Kommentarer


godmorgon världen♥

Frureinhold.se / 03 April, 2012 - 08:23 / Vardagen
11 Kommentarer

Hej alla fina, sitter med kaffet i handen och kikar ut över ängarna, lugnet har börjat få liv och de små rådjur som skuttade i dimman nyss är long gone ! (macy gick ut;) ) Fåglarna har hållt igång i ngr timmar och jag tror att de kan ha lite frost på vingarna efter inatt. Vad hände med den ljummna luften som var för ngr veckor sedan? de får gärna komma tillbaka. Det är inte snällt att luras på det sättet, vitsipporna har ju gått i ide igen pga kylan :p På tal om väder och värme, när vi gjorde en besiktning av huset fick vi även med oss en energideklaration på huset :p Där i står det hur mkt huset drar osv. Men även en kollumn om hur man kan minska energikostnaderna utan att det direkt syns. Tänkte dela med mig med ngr tips :) Tex om ni har en dimmer, dra den till max och sen 2 steg bakåt. Ljuset kommer inte minska men energin minskar med ett ex antal % :) Sen kan ni försöka att inte använda micron utan att tina er mat i kylen, maten mår även bättre av det. Sen kan ni slänga ut torktumlaren haha nä skämt och sido, men den drar kanon mycket. Byt även ut alla glödlampor till lågenergi och tänk såklart att inte slänga lamporna i soptunnan utan lämna dom på speciella stationer :) Jag kan tipsa hur mycket som helst, men börjar med detta :) Hur gör ni för att vara klimatsmarta? Länkar till svaren :)


workout

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 20:39 / Vardagen
7 Kommentarer

då var pilatesen avklarad, nu drar jag och annika ut och joggar en kortis :) det är så fint väder att man bara inte kan stanna inne :) skönt att få ett slut på dagen också :)Satsar på att jogga hela rundan, tror ni vi klarar ?! haha inte ja, men vi kör på :) lycka till oss. Ps: får mina skor till helgen, jädrar vad kul det skall bli med nya skor, skall fota mina gamla så skall ni få se hur fint jag sliter snett :/ kommer ju tappa balansen med nya bollar att springa på :) mina gamla är nästan helt nedslitna. Okej kanske inte helt men nästan :p Vad diggar ni färgen då? så jädra läckert. Btw sitter och knaprar pistagenötter, hur gott är det inte ?? sviiiin gott och gojibär, smakar som hästpellets ;) men fulla av antioxidanter !

indiska

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 17:00 / Shopping
1 Kommentarer

Jag var inne på indiska förut när jag var på torp för att kika på lite snygga koppar etc till huset :) och jag hittade så mkt mer som jag hade velat ha. Är inte inne på det typiska indiska, men jag gillar kopparna, faten osv :) Här kommer några godingar, de har även sånna fina knoppar som man kan piffa upp hemmet lite extra med :)

easytone

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 16:57 / Shopping
0 Kommentarer

yes det blev ett par til easytone, mamma ringde nyss och då hade de på stadium jordens bästa erbjudande på easytone skor så vi slog till med ett par super rosa kanon fina :D Mamma är bäst på att hitta saker till bra pris !
nu får älgarna se upp ;)

hailey dansar och sjunger :P

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 16:19 / Vardagen
2 Kommentarer

hon blir bara mer och mer musikalisk min dotter ;)


update på träning

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 15:02 / Vardagen
0 Kommentarer

"Efter ett träningspass är immunförsvaret kraftigt nedsatt, bl.a. genom att antalet och aktiviteten av lymfocyter och antikroppar är lägre än i normala fall. Därför är du extra känslig för att bli sjuk timmarna efter träning. Protein och kolhydrater återställer kroppens immunförsvar och kan påverka immunsystemet till att endast vara nedsatt under 4 h efter träning, istället för ända upp till 3 dygn efter träning."



dagens

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 14:58 / Shopping
1 Kommentarer


flytta

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 13:00 / Hailey
1 Kommentarer

Hailey tyckte vi kunde packa ner henne med så var det gjort :D

god förmiddag

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 11:37 / Shopping
0 Kommentarer

När ni läser detta är vi på öppna förskolan i bokenäs :) hailey sover just nu så jag passar på att måla naglarna och sminka mig lite lätt :) Solen lyser så himla fint idag och hoppas det är lika gott ut som det ser ut :) Idag blir det ingen joggingtur för idag är det äntligen pilates igen :) som jag längtat, så det blir två turer till byggdegården :) Är så taggad att se hur kroppen beter sig och hur den sammarbetar med mig efter en veckas vila. Imorgon skall vi köra rundan igen och jag hoppas att det könns lika motiverande då. Jag sitter och kiakr på nya skor, jag älskar mina easytones men dom börjar ge med sig tyvär. Frågan är om jag skall köpa samma igen eller prova ngt nytt? jag måste ha ngt med svikt i sig för mina knän ballar ur annars. Har sett att reebok har fått in lite nya modeller av easytones och även helt nya modeller som ser ut som månskor haha :p Släng gärna iväg en kommentar om ni är bra på träningsskor, självklart länkar jag till er som tipsar :)
reebok traintone, dessa borde ju va de bästa för mig ?!

bustrollan

Frureinhold.se / 02 April, 2012 - 09:23 / Vardagen
1 Kommentarer

frågan är vem hon efterliknar :p


foto by me

Frureinhold.se / 01 April, 2012 - 20:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Här kommer en länk till mitt fotojobb på mammas jobb vision :) kika in och se hur bra det blev :D
http://vision.se/Kontakt/Visions-center/Goteborg/Personal/#

7 km

Frureinhold.se / 01 April, 2012 - 19:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp ni ser rätt, jag och annika körde 7 km:arn nu ikväll. Båda två var riktigt sugna och när hon sms mig, tvekade jag inte en sekund. Vårat gemensamma rekord för rundan var 57.26 min och idag körde vi på 53.33 min. Det går långsammare när man är två då man pratar hela tiden haha :p Men vi har bestämt att när vi känner oss skit peppade tar vi rundan utan att prata, bara köra :) Men det får bli om 3 v :) ingen stress, bara vi klarar oss innan vi flyttat under 45 min :p allafall på 45 min :) När vi kom tillbaka kom kalle ut och skrattade åt oss, tänk er två tjejer som ligger halvt döda på marken och bara flåsar, svettiga och goa :p haha Han skall bara veta hur tufft det var :D macy var den som kom sist haha ni förstår ju själva hur grymma vi var :) En eloge till annika med som var på gymmet tidigare idag med, hon är som en maskin haha ! Nu blir det oxfilé, ungspotatis och jensens sås :) de ni :D till efterrätt blir det mer kladdkaka ;) nam nam nam !

träning i 3 steg

Frureinhold.se / 01 April, 2012 - 13:01 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag och annika har konstaterat att träning sker i 3 steg. Tänkte att jag skulle förklara hur vi tänker och en liten wake up till varför så många är super entusiastiska när de börjar träna och sen bara dör ut. Sen självklart är alla olika, men går utefter oss själva.
Steg 1: Här är alla mer än 3 ggr i sitt liv. De har bestämt sig för att börja träna, de är pepp, spralliga, de vill börja bränna, de vill bli fit och tanken att inte träna bli ångest. Varje dag, helst 2 ggr. Ja ni förstår, man vill liksom inget annat än att träna. Detta håller i sig i ngr veckor, de första 3 är mest intensiva, prova nya pass, prova nya hantlar, föra dagbok, öka vikten varje gång, pressa sig själv. osv.  Det är oftast här folk faller bort, de går ut för hårt, de kör så det ryker och får inget resultat, allafall inte de som de är ute efter. Nästan varje gång i steg 1 blir du sjuk, förkyld eller ordenligt sjuk. Det kommr allafall alltid något som gör att du under 1 v inte kan göra ngt för kroppen är helt slut, seg, orkeslös. Jag sa detta till annika när vi började våra lite hårdare promenader, vänta 2-3 v vi kommer bli sjuka. Tror ni att jag hade rätt ? japp. Men som sagt, denna gången när jag började ''träna'', vill egentligen inte kalla det de eftersom jag endast gått promenader och kört pilates samt liiiiiite rockring. Men denna gången har jag inte tappat stinget, jag har kört mitt lilla race. En lätt och enkelt uppstart som har gjort att jag tagit mig förbi det absolut svåraste steget. Att skapa en grundfysik, jag är inte fit, men jag har en riktigt bra plattform att nu forma min kropp. Vad vill jag? jag kan välja själv och fortsätta i samma race. Men som sagt, kommer man förbi steg 1, där man ser en liten skillnad, men absolut inget radikalt, utan GRUNDEN. Den som skall bygga upp än och få en dit man vill. Jag har en sjuk driv i kroppen och känner varken press eller tråk utan jag är full med energi, full av motivation. Det tog 11 veckor att komma igenom detta vilket jag inte ens reflekterat över 11 v shit asså ?! men jag har inte räknat dagar, veckor. Jag har inte räknat hur många ggr i v jag tränat. Förde en dagbok i början för att se på papper hur passen såg ut och jag gjorde även en kalkyl på mina matrutiner så jag såg att jag fick i mig ordenligt med protein samt kolhydrater. Mycket viktigt om man skall orka att bygga upp en grund. FÖDA ! Men som sagt, detta är min och annikas teori, berättade den för glenn och han tyckte att den lät väldigt sund och riktig :) skoj eftersom han är en träningsguru haha !
Steg 2 kommer senare ! nu skall jag äta kladdkaka ;)
skådar jag två smååå rutor? :P

hailey diggar

Frureinhold.se / 01 April, 2012 - 11:40 / Vardagen
0 Kommentarer

det var svårt att fånga henne när hon var igång som mest :p men här ligger hon och sprattlar :)


morgonpromenad

Frureinhold.se / 01 April, 2012 - 11:12 / Vardagen
2 Kommentarer

hello everyone, nu kom jag in efter att ha gått 1 h promenad med annika :) riktigt skönt, trots att jag snorar värre än värst :p men vi tog och bara gick i rask takt så det gick helt okej :) Imorgon är det pilates igen och det skall bli skoj att se vad man klarar och inte :) såklart klarar man allt, men ibland är man lite starkare och det hoppas jag att jag är imorgon :) annars idag skall vi inte göra så mkt, packa lite och dona. Skall se om vi kan köra ner lite till huset snart och köpa fler flyttkartonger så vi kan börja packa mer :) jag är en riktig planerare så jag älskar att vara ute i god tid så när vi vlä skall flytta är det bara att köra typ 2 lass så är allt klart :D haha organiserat och bra, men kanske en smula hysteriskt, men alla är vi olika :) Lägger upp lite videoklipp under dagen, känner att min skrivlust är as kass :p

hailey gungar

Frureinhold.se / 01 April, 2012 - 11:03 / Vardagen
0 Kommentarer

första gången i gungan och lite fundersam är hon allt :p men hon verkade ändå tycka att det var lite skoj :p