StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

kalas helg

Frureinhold.se / 19 September, 2011 - 12:33 / Hailey

Ja igår var vi hos mamma och pappa på kalas så därför bortfall av blogging :) Hailey trivdes som fisken i vattnet bland alla folk :) dock var hon helt slut så hon sov större delen av kalaset. Jag var riktigt trött också så vi låg mest och gottade oss i soffan !! Hon fick massa utav fina presenter, vi var även inne på torp en snabbis innan och köpte lite fint på kappahl, som sagt still loving deras newbie serie !! så mjuka och sköna kläder och verkligen min stil !!
lite sött :) köpte även en vit/cream body med rosett längst upp :) super söt !! Min syster kom även emd tre kassar med kläder, hon har ju två döttrar så när hon fick höra att Hailey föds blev hon super glad. I dessa tre kassar var det bara kläder i storlek 50-62, några enstaka kläder i 68. Vi får välja ut det vi vill ha och skänka resten till välgörenhet :) inte illa !! Ni skall veta det med att Jessica är världens mest ordningsamma människa så allt är tvättat och lagt i storleksordning :p riktigt bra !! skall gå igenom kassarna sen !! 
Hailey badade även med pappsen igår, hennes första bad var inte så poppis, hon skrek och skrek men när hon fick bada med robin var det myyyyyycket roligare och hon var riktigt arg när hon var tvungen att gå upp :p Kan tyvär inte lägga upp ngt kort på badet eftersom lillfisen inte har ngr kläder på sig !! man vet aldrig vilka sluskar som läser min blogg :P Dock ville hon inte sova efter att hon badat, vi brukar byta om till pyjamas vid 7 tiden och sen ge henne mat och sen sängen. Allt gick bra tills hon skulle sova, hon tvärvägra, låg och vända och vred på sig i sängen, kl 22.00 somnade hon äntligen och sov ända fram till 03.30, fick mat och somnade om i våran säng och jag tror inte vi gick upp förän 11 :p dock fick hon ett mål på morgonen också !! Nu ligger hon i sin babysitter och myser !! Hon är mycket mer vaken nu, igger och kikar, sparkar och slänger ur sig ngr kommentarer i mellanåt :p
Naveln ramlade även av idag vilket var skönt, den luktar inte för gott asså !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: