StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

HUNK NY release

Frureinhold.se / 21 September, 2011 - 16:11 / Tävlingar

Nu är det inte långt kvar innan du kan köpa Miss Dee's super snygga herr kollektion, självklart kommer de att finnas på Miss Dee's webshop men även i din närmaste butik. Här i uddevalla är det pondus på torp som gäller !!
Här är introduktionsfilmen en gång till !! jag är helt förälskad !! även Lita for Miss Dee släpps i veckan och det är en kollektion som sticker ut lite ifrån den traditionella miss dee serien !! bilden nedanför är min favorit !! halsband med en toffs längst ner !! super snyggt !!
klicka här för att komma till webshopen !

Postat av: Pernilla

Tjoo! Kul att allt verkar gå så bra med lilla tjejen! Och det låter ju som om du redan e ute och rör på dig och verkar "komma tillbaka" till vardagen utan svårigheter!? Tror nog att det e bra att hålla sig igång även strax efter man fött, annars är det nog lätt att man blir en som bara sitter och inte gör något "för man har ju nyss fått barn" om du förstår vad jag menar!



Tänkte fråga dig lite om eran resa till Mexico!

Jag och Gabriel ska resa nu i vinter och Mexico är ett av topp-tre ställena på våran lista! Vi vill se lite Maya platser och snorkla bland annat! Mest är det nog Maya-kulturen som lockar oss dock! Har drömt om Mexico i många år! Hur var Mexico för er? Är det dyrt där, hur är maten? Vart bodde ni? Vilket bolag reste ni med och är det något du skulle rekomendera att resa med för våran del??



Super tacksam för svar!!

2011-09-22 @ 16:17:44
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: