StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

hemma miljö

Frureinhold.se / 14 September, 2011 - 15:49 / Vardagen

så jädra gött att vara hemma, ligga i sin egen säng, mysa med mannen, mysa med Hailey och inte känns ngn press ifrån alla miljoner bm som alla tycker olika. Tre dagar på bb fick räcka, men självklart är jag glad att det finns möjlighet att vara där. Jag har fått igång amningen (intresseklubben antecknar ;) ) vilket jag troligtvis inte hade klarat utan deras hjälp. Med en Hailey med jordens kortaste stubin fanns det inte ork att vänta in mammas sega tuttar och fick hjälp av ersättning först dygnen, men nu ör vi fit for fight och hon äter som en häst :p äta, sova och kissa. För kissa det gillar hon haha :p varje gång, okej inte varje men två gånger när blöjan åkt av kommer det en flod av kiss :p busrumpan !! Hon har även sovit i sin säng hela natten, vilket är super bra, klart att man vill ha henne i sängen, men lika bra att vänja henne vid sin egen, då sover både hon och vi bäst. Hon älskar sin babysiter och det mesta har flytit på. Kommer nog små motgångar snart, men så är det alltid :) så jädra skpönt att man är två om detta allafall, robin är min klippa !! Btw så har även skatteverket ändrat mitt efternamn nu, så offciellt är jag nu en Jennifer Reinhold ! känns lite wierd måste jag säga !! fixa nytt pass, körkort etc !! 
Nä nu skall vi se på true blood, vila oss och bara njuta av familjelivet. Skall uppdatera om miss dee också, ni har väl inte missat deras web shop ?! finns så himla mkt snyggt, hade gärna köpt hela alltet och inte nog med alla snygga smycken till kvinnor. Deras prinsess serie är amazing och även den nya kollektionen hunk NY, sweeeeeeeeeeeeeet !
dessa kommer min sessa ha massor utav, snälla smycken med inga allergier !! viktigt om ni frågar mig !! dock lär det dröja allafall 6-7 år innan örhängen a kommer tillanvändning :p men armband och halsband kan man alltid ha ngn gång när man skall vara fin !!

Postat av: Anonym

VAR MED I DAGENS BLOGG DU BEHÖVER BARA SKRIVA UPP DEJ :)



http://bloggstyle.se/2011/september/tavling-bli-dagens-blogg-2.html

2011-09-14 @ 19:48:34
Postat av: Jennie Johansson

Skönt att höra att ni kommit hem bra och att allt flyter på. Hon är verkligen supersöt Hailey och jag älskar verkligen namnet.



Vad starkt av er att hon sover i sin egna säng. Nayeli sov uppe på min mage i flera månader och sover fortfarande mest hos oss på nätterna. Sjukt jobbigt men jag är så himla nojig och tycker inte alls om att han henne borta med Melanie var jag starkare - konstigt nog. Haha.



Grattis igen och du, jag hoppas det blir massa bebis skriv det är inte alls tråkigt att läsa om;)

2011-09-14 @ 21:43:45
URL: http://jencie.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: