StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

fashion police

Frureinhold.se / 08 September, 2011 - 15:14 / Vardagen

Jag är egentligen emot att kritisera andra och deras klädsel, men ni får ta detta inlägg med en nypa salt, alla skall ju få välja själva hur de vill se ut. Men, jag säger bara MEN !!
1. Fake blondin / fjortis - både paow och dessie ångrar sig nog i efterhand. Detta är verkligen inte snyggt, fake blonderat, förtydligande, fakeblond, fakerött, fakebrunt you name it innebär inte färgat hår utan när det inte ser naturligt ut. Sjävklart skall man färga h¨ret om man vill det, alltid kul med förnyelser, men det är när det ser så jävla trash ut, typ blonda tjejer med brun/grönt hår och brunetter med oranget hår. med en jädra massa tupering och vita läppar, jag ser grått !!
2. Volvoraggare - föreställ er en sleten, lönnfet eller smal spinkig kille med pansarlänk, luktar diesel, smuttsiga händer, dålig andedräckt, öl, hängiga blåjeans och raggar på tjejer 10 år yngre än sig själv. lyssnar på eddie medusa och tycker att det är bra, lite raggar varning fast de tillhör en heeeeelt annan kategori !! ;)
missa inte heller de extremt pinsamma skyltarna som pryder varje ruta
help me god !!
3. mysbyxor - det borde finnas ngn lag emot att bära mysbyxor utanför hemmet, jag är ledsen, men jag tål det inte. Vad är det för fel på ett par jeans ? leggins vad som helst utan mysbyxor !!
söta tjejer, men nej nej nej !!
4. försöka se sliten ut - tjejer har en förmåga att vilja se slitna ut, vet inte om de är för att skylla på att de är för slappa för sitt eget bästa eller att de helt enkelt gillar stilen, cant see why :S
5. spackel - har ni hört låten sååå sååå sååå vacker utan spackel, smink är till för att försköna / lura ögat, inte förstöra ögat ;)

Tror jag pausar där, som sagt onte rätt av mig att tryxka ner andras stilar, men en liten guide till what not to do :P ta det med en nypa salt, var den du vill vara, men tänk då på är det verkligen såhär jag vill vara eller är det ngn sjuk trend som gör att jag ser ut som jag gör !! :p

Postat av: Bella

Kan hålla med dig om vissa grejer. Men fake blond? Hur många svenskar är äkta blondiner? Så länge man färgar håret e man ju fake :P

Du e ju t.ex fake redhead just nu ;)

2011-09-08 @ 15:53:29
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag är fake blond är nästan vithårig men jag tycker de är snyggt! Tyvärr! O blir jag brunhårig e jag fake brunhårig, svårt! De med mjukis håller jag verkligen med om... Usch vad det ser ut, undantag om man e sjuk för on ja skall till läkarn har ja mjukis o upp till förlossningen hade jag med mjukis haha ;)

2011-09-08 @ 16:10:01
URL: http://Junisofia.blogg
Postat av: Bella

mjaaa, kan nog faktiskt inte hålla med dig där ;) Jag kan tycka de e tråkigt med att alltid vara naturlig och tycker de e coolt med t.ex som sofias hår. När man har en sån frisyr och håret är riktigt, riktigt blonderat! Jag kan tycka att misslyckade blonderingar ser förjävligt ut men tkr inte det ser mer fake ut än andra blondiner. Jag förstår nog hur d menar :)

2011-09-08 @ 16:19:33
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Bella

misstänkte att de va så du tänkte ;)

2011-09-08 @ 20:36:04
URL: http://dusunce.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: