StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Bvc

Frureinhold.se / 30 September, 2011 - 13:52 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu var vi klara på BVC, hailey väger numera 3610 g och var 53 cm lång. Hon fick massor med beröm och bajsade och kissade så fint under undersökningen :p


Frölunda - NY rangers

Frureinhold.se / 30 September, 2011 - 12:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Detta får man verkligen inte missa, måste se om matchen går på tv, för hur kul kan inte detta bli ?! :D

godmorgon

Frureinhold.se / 30 September, 2011 - 12:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är det änltigen fredag igen och helg :) Hailey har sovit som en stock inatt, gav henne nattamålet vid 21.00 lite innan till och med och hon vaknade inte förän 03.00 helt sjukt. Sen somnade hon om så fint och sov till 06.30 och sen somnade vi om i våran säng till 09.30. Ren lyx, men det behövde jag, var super trött igår efter en heldag i kungälv och natten till igår sov hon inte lika bra :) Nu ligger hon i sin babysitter och snart kommer robin hem för att sedan åka in till bvc och väga lillfisen. Efter det måste vi till torp en snabbis för att handla fredagsmys och lite annat tjaffs. Är inte jätte pepp att åka till torp med henne, men det får bli en snabb visit och vid den tiden är det väldigt lugnt med folk vilket är skönt. 
Det skulle vara fint idag och det hade de nog med varit om inte det hade varit sånna värmeomslag. Daggen ifrån havet är bra tjock, värmen går ju ur havet nu och upp i luften haha låtet skumt men det är därför det är så dimmigt.. Men det är riktigt skönt ute så när vi kommer hem skall robin klippa gräset och sen tar vi en promenad och efter det skall vi tvätta bilen, medan lillan sover i vagnen :) Effektiv dag, men det är mkt som behöver göras, skall även transportera bort den gamla kylen och frysen som fortfarande står på trappen. 
Ikväll blir det allafall fredagsmys, med räkor och annat. Hoppas inte lillan får ont i magen av räkorna, åt ju räkor nästan varannan vecka under grav så det borde gå bra, men vi får se, skall inte äta stora mängder och får planera ammingen lite :) Det är även veckofinal av idol idag vilket skall bli skoj, se vilka wildcards som juryn valt etc. Tycker att svenska folket valt lite väl skumt.. men men det brukar ju vara så tyvär. Men vi får se ikväll som sagt hoppas de väljer bra låtar också ! låtvalet är liksom a och o !!

Detta kortet hittade jag på mobilen nyss, ...

Frureinhold.se / 30 September, 2011 - 07:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9665 (MMS)

Detta kortet hittade jag på mobilen nyss, vilket myys :) bara pappa som fattas !!


Slagen hjälte efter en dag i Kungälv !!

Frureinhold.se / 29 September, 2011 - 21:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0126 (MMS)

Slagen hjälte efter en dag i Kungälv !!


heldag i kungälv

Frureinhold.se / 29 September, 2011 - 21:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja den där appen kan dom ju skrota haha den funkar inte riktigt, skall se om det kommit ngn uppdatering för den krånglar och ser att fler än jag haft det problemet. Idag har ja allafall vartit i kungälv med syster och barn. Vi var ute och gick i 4 h, shoppade till oss själva och barnen, fikade och bara myste oss. Så himla trevligt, nästa torsdag är det dags igen, kanske skall åka till ikea då och handla lite höstmys kanske ? ! :) jag måste köpa in lite nya doftljus, lever på dom när det är vinter och höst :) Hailey skötte sig toppen idag, inga ledsna miner, sov under hela promenaden och när vi kom hem till jessica igen möttes vi av haileys morfar. Han fick såklart gosa massoer med lillan, sen kom även tre tjejer ifrån min klass och kikade på våran lilla docka. Ni är sååå underbara tjejer, saknar er som attans !! Robin kom även han efetr en stund, som sagt så skulle de vara byggmöte och det gick allt kanon. Dock kom vi hem rätt sent så lillan stupade som en slagen hjälte efter kvällsmålet. Stackarn kommer nog sova länge nu om jag känner henne rätt :p Nä nu skall jag vila min trötta kropp och umgås med min man, gud vad det låter härligt men han är ju min man :D har även tagit kort till körkortet idag, har ju bytt efternamn, då måste man byta körkort.. Guuud vad snygg jag blev på kortet ( noooooot ) fick ett försök och ser väl ut som en retard :D men den bjuder jag på !!

Dagens outfit

Frureinhold.se / 29 September, 2011 - 12:58 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5243 (MMS)

Dagens outfit


systermys

Frureinhold.se / 29 September, 2011 - 09:54 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja idag skall jag till kungälv och hälsa på min syster och hennes barn :) hon är ledig varje torsdag så då passar jag och Hailey på att åka ner och spendera dagen där. Jag har även sån tur att robin kommer dit efter jobbet och skall ha byggmöte med Mikael (jessicas man) och benny (mikaels pappa) robin skall göra elen i bennys nya hus :) super skoj !! vi blir även bjudna på taccos, ren lyx torsdag !! Jag och syster har planerat att gå ner till kungälv och shoppa lite, de har ju affären små tufft där, love it !! Det är även där alla kungälvsbor skall gå och köpa sina miss dee smycken, de har en uppsjö :D super nice !! LÄgger in ett inlägg senare !! måste försöka greja klart här hemma och se till så jagh får med mig allt :p det är ju inte en sak direkt :D

Blogg.se app

Frureinhold.se / 28 September, 2011 - 12:28 / Vardagen
2 Kommentarer

Gud vad gött !! Mycket lättare att blogga och kunna lägga upp lite större bilder ifrån mobilen :) just nu sitter jag i soffan med hailey i babysittern. Vill egentligen ut, men idag blir en innedag, det är vidrigt ute !!


godmorgon

Frureinhold.se / 28 September, 2011 - 09:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är sååå glad att det finns kaffe :p de är som en väckarklocka på morgonen. Lillan ligger på sin filt och sparkar för fulla muggar, väldigt skönt att hon går att lägga så och att hon kan roa sig själv. Då hinner jag äta frukost och få ordning på lite saker. Hon sover ändå väldigt bra, la henne vid 18.30 och fick då ett mål mat, sen vaknade hon 23.30 och fick mat, sen sten somnade hon om till 04.00 sen sov hon med oss/mig fram till 08.00 sen efter det har hon varit klarvaken mer eller mindre :p Men man får vara glad att man allafall får 4 h sömn i sträck !! 
Idag skall jag bara ha en inne dag, borde dra mig ut på en liten promenad om det inte regnar, det är alltid skönt men annars skall jag bara gotta mig inne. Funderar på att baka äpplepaj, det skulle vi gjort redan igår men det blev aldrig av :) kom så mkt imellan, bland annat hockey. Det är helt amazing hur frölunda spelar, helt ärligt, de leder serien, de har spelar 5 matcher och släppt in 2 mål, inte förlorat under ordinarie tid. Ja jag vet inte vad mer man kan säga :p helt sjukt !! hoppas att det fortsätter i samma fina takt. Alla experter psykade ju fröludna inför säsongen med tanke på deras ruskigt dåliga spel förra året. Men med ett nytt lag och en ny inställning blir det såhär bra :) super skoj att se !! nu skall det bara hålla i 50 omgångar !! det som känns ännu skönare är att färjestad ligger typ näst sist ;) lyckorus haha !!

Pigg och glad tjej som hedrar pappa idag m...

Frureinhold.se / 27 September, 2011 - 16:51 / Vardagen
3 Kommentarer

img_1879 (MMS)

Pigg och glad tjej som hedrar pappa idag med fina bodyn :p


Äntligen fick hon ro att somna, övertrött ...

Frureinhold.se / 27 September, 2011 - 13:04 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0073 (MMS)

Äntligen fick hon ro att somna, övertrött bebis som varit vaken mer eller mindre sen kl 07.00 :) nu skall mamma duscha !!


min kropp är mitt tempel..

Frureinhold.se / 27 September, 2011 - 11:19 / Vardagen
7 Kommentarer

.. haha kanske inte direkt, men jag är imponerad hur bra den återhämtar sig. fortfarande 8 kg kvar 10 om jag skall vara stenhård, men 60 kg är nog en bra vikt för mig :) men här kommer lite kort för de som är intresserade, 2 1/2 v sen förlossning.
jag är allafall nöjd :) finns ju såklart mer att ta av men allt kan inte gå i super speed !!

Lycklig av kaffe?!

Frureinhold.se / 27 September, 2011 - 10:24 / Vardagen
1 Kommentarer

Satt och kikade på aftonbladet som jag gör i vanlig ordning varje morgon och så kom det en artikel som hade rubriken, du blir lycklig av kaffe. Det kanske stämmer, vem älskar inte sitt morgon kaffe? lunch kaffe, 3 fika kaffe etc etc. Men frågan är om det är kaffet i sig som gör det eller det sociala runt omkring? Ja menar vem får inte harmoni i kroppen av att sitta på starbucks, espresso house med en god latte och kaka ?! klart man får harmoni i kroppen då ;) Men det ligger säkert ngt i det allafall, sen gör ju kaffe dig pigg och det kan ju också skapa en harmoni när man känenr att man orkar mer på dagen. Ja kaffe är verkligen en mirakel medicin, ett lugn på nott sätt. 
Satt igår elelr ah robin satt igår och kikade på möjligehter till att öppna ett starbucks här i sverige, men det var lättare sagt än gjort. Men så började vi kika på andra kedjor :p det verkar ändå skoj, helst hade jag velat öppna en starbucks, tror det hade kunnat gå hem. Folk tycker liksom att det är lite exotiskt eftersom det bara finns utomlands, bortset ifrån ngr fåtal här i sverige. Ungefär som när espresso house började öppna fler och fler, det kryllar av folk där och gör än idag !! ja vi får se vad framtiden säger !!
I mexico drack vi starbucks minst 2 ggr per dag haha :p illa när de låg precis vid vårat hotell, det sjuka var att på morgonen drack jag till och med varm dricka i form av mocca latte, sen på dagen blev de såklart frappe !! ååhh vad jag saknar mexico !!

Promenader

Frureinhold.se / 26 September, 2011 - 17:04 / Vardagen
0 Kommentarer

läste lite om träning igår i en babybok, det är viktigt att man e försiktig i början efter en fl, det är inte bara att hoppa upp på hästen eller gå ut och springa. Magmuskler skall dra ihop sig och inte i vilken takt som helst och sen skall bäckenet, dra ihop sig och livmodern läka. Jag har allafall under den tiden vi varit hemma försökt att ta minst en promenad per dag, lite längre för varje tillfälle. Idag gick jag och grannen ut och gick en lite längre promenad och det gick hur bra som helst. Visst är flåset där när man går uppför och pratar samtidigt, men jag tycker ändå det gick riktigt bra. Hailey sover ju som en stock i vagnen. ställde mig på vågen när jag kom hem och det går stadigt nedåt :) längtar tills jag är i min vanliga form och kan gå och köpa de där jeansen jag kikat på !! skall snart plocka fram mina jeans jag hade innan grav och även rensa ut alla gravidkläder, hälla bensin på dom och tända på :D hgaha nej då. Men är så sjukt trött på grav kläder, de är verkligen inte min stil för fem öre allafall inte fter 9 månader !! 
Men åter till träning, jag och Jennifer skall börja köra zumba så fort sportlife på henån öppnat och sen skall jag försöka att rida allafall 1 gång i veckan.. bra för robin också att ha lite kvalité tid med lillan, tycker det är super viktigt, papporna skall få vara lika delaktiga som vi mammor. De är ju lika mkt deras barn som våra, trots att man inte alltid känner så ;) På tal om inget, jag fick i min navelpiercing härom dagen med, utan några problem :p lite små skoj !! nä nu skall jag börja laga mat !!

9 september 2011

Frureinhold.se / 26 September, 2011 - 12:04 / Hailey
4 Kommentarer

Ja det var kl 08.00 den 9 september som jag i vanlig ordning vaknade och var super kissenödig. Gick upp kissade och sömnig skulle jag precis lägga mig ner när jag kände ett klick nere i buken, följt av en ilande smärta. Jag reagerade på smärtan men tänkte inte så mycket på den just då. Men minuter senare börjar små värkar komma smygandes. Jag hade skickat iväg robin till jobbet på morgonen, så jag var nu ensam hemma, jag visste att jag kunde ringa hem han när som helst, men det kändes för tidigt än så länge. Jag pratade med min syster flera gånger och värkarna kom med 3-8 minuter emellan. De var inte jätte smärtsamma men helt klart skillnad ifrån förvärkarna jag haft tidigare. Det skall tilläggas att jag visste att jag var öppen 3-4 cm. I vilket fall som helst så gick timmarna, jag ringde robin runt lunch och bad honom komma hem, han hade då pratat med sin pappa som i sin tur ring robins mamma som kom i raket fart hem till oss. Saken var  bara den att jag trodde inte bebis hade planerat att komma för det gjorde som sagt inte så ont. Men robin kom hem runt 14.00 och vid den tiden hade jag ring förlossningen en gång för att rådfråga hur kort tid emellan värkarna jag skall vänta för vid det här laget var det 3-5 minuter. Min mamma bad mig åka in flera gånger, men jag hade bestämt mig innan att vägra åka hem, big nono. Vattnet hade ju heller inte gått så jag behöll lugnet. 
Vid 15.15 ringde jag förlossningen igen, jag beskrev att det gjorde mer och mer ont, jag grät ngr tårar, kanke inte så mkt av smärta utan mer av tanken på att jag kanske skall föda barn idag. Vi fick iallafall komma upp direkt och 16.00 klev vi in genom dörrarna på NÄL. Vi fick ligga i ett rum, med ctg och undersökning. Dock spelade lilla Hailey oss ett spratt för när jag låg där med ctg började värkarna bli mer och mer oregelbundna. BM undersökte mig och jag var nu 4 cm öppen och 0.5 cm kvar på livmodertappen. Hon började bubbla om hemgång, men ville först att vi skulle åka till överby, jag han inte mer än ut i bilen så började värkarna igen och ont som attans gjorde det. Men vi åkte till överby, gick runt en stund och bestämde oss för lite kaffe. Jag var dock kissenödig i vanlig ornding och gick på toa. Förskräckt märkte jag att jag fått en rejäl blödning och gick med raska steg ut till robin som inte ens rört sitt kaffe än och bad honom att vi skulle åka till fl igen. 
Vid denna ctg avtog inte värkarna och vi fick ett förlossningsrum. Klockan var nu runt 18.00 ( ni skall veta att mitt tidsperspektiv inte var det bästa under förlossningen). Värkarna gjorde mer ohc mer ont, men det gick ändå bra, jag fick stå upp mkt vilket jag bad om innan. Fick lära mig lustgas och tappade upp ett bad. Det kan jag verkligen rekomendera, bada i varmt skönt vatten med lustgas var kanon. Jag öppnade mig allt fortare nu så mitt bad blev inte så långvarit. Det var även skiftbyte vid 21.30 så nu tackade vi av den ena och välkomnade underbara EVA. Innan jag gick ur badet var jag öppen 5-6 cm och nu kom värkarna ordentligt. Från 22.00 - 01.00 var en riktig tuff tid, jag bad om bedövning lite innan kl 01.00 och doktorn var precis till att sätta sprutan när de bad att undersöka mig för jag hade så kraftiga värkar och ja visst var det så, 10 cm och ingen bedövning. Dags att börja krysta. Jag minns hur jag tänkte på kejsarsnitt, slippa den här sjuka smärtan, värkar är ett straff och lustgasen hade jag vid det här laget lagt åt sidan. Nu gällde ren jävla vilja, det fanns ingen återvändo. Robin var en ängel, lugn och sansad, pushade mig på precis rätt sätt, hällde kallt gott vatten på mitt huvud och var precis som en man/pappa skall vara. 
Krysttiden varade under 53 minuter och kunde varit kortare om inte jag motarbetade värkarna, när jag inte orkade trycka höll jag emot. BM påstod att ridtjejer har den förmågan pga sina starka bäckenmuskler. Jag har ingen aning om den saken men jag minns att jag höll emot ngr gånger. Dock var jag väldigt med, när Haileys huvud kunde skymtas utanför min kropp kände jag på henne mellan värkarna, tror jag blev ner pushad tll att få ut henne då. För varje värk kom hon längre och längre ut, det var en underbar känsla och den absolut sista värken var nog det häftigaste, vilken kraft och vilken känsla när all smärta försvann och hon låg där med öppna ögon och små kisade. Robin fick se henne först eftersom jag låg på rygg och jag minns hur jag frågade vad det var och han sa bara lugnt, du får se ;) Och upp kom en liten flicka, tror ni jag var förvånad ? allt detta tjat om kille och så var det en tjej. Alla studier om hjärtljud etc kan slänga sig i väggen ;) 
minuterna och timmarna efter fl var både skönt och utmattande. Jag fick ett sånt adrenalin påslag att jag låg och skakade, fick ett migränanfall, men förutom det mådde jag bra. Jag gick upp och duschade, en lååååång skön dusch, packade ihop våra saker som vi skulle ha med till bb och robin låg så sött i stolen tillsammans med våran skatt !! Jag minns att jag täntke hur jag aldrig skulle göra om detta, vem går igenbom detta en gång till. Men nu efter 2 v är det som glömt, allafall nästan ;) Jag är super glad att jag bara körde på lustgas, var så glad efteråt, min plan var bad och lustgas och I did it !! hardcore !! Robin fick sig många goa skratt, jag minns inte så mkt av lustgastiden :P Sen blundade jag mig igenom större delen av fl :p bm sa att jag var väldigt sluten i mig själv och att jag hanterade smärtan väldigt bra. Hon kom även upp till oss på bb och berömde mig/oss och att hon var gladö ver att få förlöst oss. Hon skall ha ett stort tack för hon var helt underbar !! 
Så den 10 september 01.53 föddes våran prinsessa !!
bara några minuter gammal !!

Nu är vi på väg hem ifrån Elin och Anders ...

Frureinhold.se / 25 September, 2011 - 17:53 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4771 (MMS)

Nu är vi på väg hem ifrån Elin och Anders och såklart lilla underbara Freja, som är en stor tjej nu om man jämför med lilla hailey, men Gud vad kul de kommer ha om bars ett år :D vi har redan planerat in resa till badhotellet ;) gäller att vara ute i tid haha. Idag är även sista dagen Robin är hemma, tråkigt som tusan, men men jag och hailey kommer ha det bra hemma. Får åka på små utflykter och mysa en massor. Nu kommer ju hösten allt mer också, så då gäller det mkt inne tid. Hoppas alla haft en bra helg och nu i veckan kommer fl berättelsen, segpropp oo yes


Dessa fina skor fick hailey av mormor och ...

Frureinhold.se / 24 September, 2011 - 20:35 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0349 (MMS)

Dessa fina skor fick hailey av mormor och morfar :) så extremt söta !!


Nu är vi på väg till Haileys mormor och mo...

Frureinhold.se / 24 September, 2011 - 12:27 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0048 (MMS)

Nu är vi på väg till Haileys mormor och morfar. Tror lillfisen gillar att åka bil för hon stensomnar varje gång !!


Fredag och helg

Frureinhold.se / 23 September, 2011 - 20:12 / Hailey
4 Kommentarer

Ja nu är det helg och visst älskar man helgen, men denna helgen får gärna aldrig ta slut för efter helgen börjar robin jobba igen. Klart är det kaos och Hailey mår dåligt är han hemma, men flyter allt på åker han till jobbet :) Nu kommer den riktiga vardagen, men jag tror att det kommer gå bra. Hon sköter sig faktist riktigt bra, klart att hon kan vara gnällig och vilja äta hela tiden, men över lag är hon en riktig pärla. Går och lägger sig mellan 19.00 och 20.00 beroende på hur mkt hon sovit på dagen sen vaknar hon vid 22.00-23.00 och får ett mål ocg efter det vid 02.00-03.00 och sen vid 6.00-7.00 och sen sover vi till runt 9.00. Det är helt okej, oftast 4 h mellan målen och då hinner man sova. Hon har fortfarande sånna droppar som hjälper magen och de är verkligen super !! vill gärna slippa kolik, uch för bebisar med ont i magen, de är verkligen så synd om dom då ! 
Planer för helgen är att åka till mina föräldrar imorgon och hälsa på, sen på söndag var det planerat dop för Naemi, men jag kände att lillfisen var för liten för att träffa så mkt folk. Det florerar så extremt mkt bakterier just nu och jag skulle aldrig förlåta mig om hon blir sjuk för att man inte tänkte sig för. Hon är ju faktist bara 2 veckor, ingenting, dock känns det som om vi har haft henne hur länge som helst. Så på söndag om allt känns bra åker vi till Anders och Elin, en liten tur, känns så skönt att komma hemifrån lite. Idag var till och med robin ensam hemma med Hailey medan jag åkte till torp och handlade uteblommor, hösten är ju här så då byts de döda sommarblommorna ut till härliga höstblommor. Jag köpte även en klänning till Hailey och såklart fredagsmys !! Det kändes helt okej, trots att jag saknade dom båda massor så kände jag mig super trygg med att robin hade det mysigt med lilltjejen !!
full av bus , när hon låg på filten började benen sparka och ah bilden pratar nog för sig själv :p

Hailey och Macy

Frureinhold.se / 23 September, 2011 - 14:44 / Hailey
3 Kommentarer

redan bästisar !! så himla skönt att det gått så bra med macy och hailey !!

Morgonmyyyys :)

Frureinhold.se / 23 September, 2011 - 10:20 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4001 (MMS)

Morgonmyyyys :)


sen uppdatering

Frureinhold.se / 22 September, 2011 - 20:29 / Vardagen
0 Kommentarer

ja det tog hela långa dagen innan jag hann sätta mig här och knåpa ner lite :) Dagen har varit bra, våran skrutta verkar ha ökat i matbehovet för det känns som om jag inte gjort annat än att amma idag :p Nu ligger hon allafall i sin säng och sover. Får se hur denna natten blir. Inatt vaknade hon 02.00 och sen 06.00 efter det sov vi till 10.00-10.30. Förmiddagen blir lite förstörd när vi ligger så länge, men det är skönt att ta igen den sömnen som man går miste om på natten. Blir bättre sen när hon sover hela natten eller allafall mer än 4 h emellan matningarna :) Vi har även varit ute på en promenad, så himla skönt att få gå ca. 30 minuter per dag. Bara komma utanför huset är helt ljuvligt och snart är vintern här och då vet man aldrig när man kan gå ut. De senaste två vintrarna har ju inte varit för roliga när man tänker på snömängden :p Men men det får bli som det blir :)
Nu ikväll blir det bara lugnt, kika lite på robinson och sen lite film. BTW Hailey gjorde sin riktiga spya idag, över hela farmor :D inte ngt att skratta åt egentligen, men jisses vad hon spydde. Hon har ju varit lite matsjuk idag, mat mat mat så gav henne lite ersättning för jag blev orolig att min amning inte gav tillräckligt, men hälften kom ju upp :) Men on verkade ändå nöjd och nu sover hon ju som en stock. Vi kikade på lite resor, eller ah vi pratade om det, för robin kom hem och sa att Anders och elin vill åka på barnsemester med oss :p och hur skoj lät inte det ? deras dotter är 1 år äldre än hailey, men när de är ltie större kommer de ha super skoj tillsammans :) mysigt med och åka till ngt barnvänligt hotell, blue village med bamseklubben !! nu blev jag helt lyrisk !!

HUNK NY release

Frureinhold.se / 21 September, 2011 - 16:11 / Tävlingar
1 Kommentarer

Nu är det inte långt kvar innan du kan köpa Miss Dee's super snygga herr kollektion, självklart kommer de att finnas på Miss Dee's webshop men även i din närmaste butik. Här i uddevalla är det pondus på torp som gäller !!
Här är introduktionsfilmen en gång till !! jag är helt förälskad !! även Lita for Miss Dee släpps i veckan och det är en kollektion som sticker ut lite ifrån den traditionella miss dee serien !! bilden nedanför är min favorit !! halsband med en toffs längst ner !! super snyggt !!
klicka här för att komma till webshopen !

ralph lauren favoriter

Frureinhold.se / 21 September, 2011 - 15:46 / Shopping
3 Kommentarer

jag tycker inte att ens barn behöver ha massa märkeskläder, men jag har hittat en sida där de säljer RL till ett helt ok pris, typ body för 150 :- osv. nu tänker inte jah shoppa en massa RL, men jag tänker ändå visa ngr favoriter :p
lite små godingar :)

Härligt med promenad :)) Macy sköter sig k...

Frureinhold.se / 21 September, 2011 - 13:27 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1493 (MMS)

Härligt med promenad :)) Macy sköter sig kanon, går så fint bredvid vagnen :)


godmorgon

Frureinhold.se / 21 September, 2011 - 11:45 / Vardagen
0 Kommentarer

skrev ett långt inlägg nyss, men så dog datorn :p suuuuurt !! anyway, natten har varit mkt bättre, lillfisen vaknade 12-03-06 och sen sov vi till halv 10 :) känner mig mkt mer utvilad idag än igår :) dropparna vi köpte igår har verkligen gjort susen.. Robin är iväg och hjälper en kompis med instalationen i hans hus, bra träning för mig :) börjar med ngr timmar och nästa vecka börjar han jobba mera :) dock kan han anpassa arbetsdagarna lite som han vill. Idag får alla kika i GP för där är hailey med :) en födelseannons :) har bett robin köpa med sig en tidning hem :)  annars skall jag inte göra många knop idag, tänkte gå ut och gå sen om det inte regnar. Macy blir så glad då :) får komma med ett roligare inlägg senare :p

höstinspiration

Frureinhold.se / 20 September, 2011 - 20:28 / Shopping
2 Kommentarer

gud vilken snygg julbord/julafton klänning :D
svarta byxor kommer helt klart in i min garderob iår :) såå hett !!

BVC

Frureinhold.se / 20 September, 2011 - 15:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja då har bvc varit här och Hailey visade upp sin fina sida. Hon fick massor av beröm för fin hud, fin amingstecknik, fina ögon och fin vikt. Hon väger nu 3260 g :) hur lång vet vi inte, men det mäts lite längre fram. Vi gick igenom olika aktiviteter, såsom babysim, babymassage och öppna förskolan :) tycker det är viktigt att hitta på saker med sina barn, bara gå hemma blir ju riktit trist. Nu går vi emot tråkiga tider, allafall vädermässigt så att bara vara innanför husets väggar är inte att rekomendera för mig allafall :p Just nu ligger hon och kryper på robins bröst, hon ser så söt ut när hon börjar nere vid magen och ålar sig uppåt. Hon ger även ifrån sig ett kämpande ljud när hon kravlar :p inte ledsen utan bara bestämd :p
Jag funderar starkt på om jag skall vila ltie, för inatt sov jag inte många timmar. Hailey var klarvaken, tror att hon hade lite magknip så nu har robin köpt hem sånna droppar som man kan ge henne innan amning :) Gav henne det förut när robin kom hem för då hade hon gråtit så fort jag lagt ner henne i sin säng eller babysitter. Tog väl 10 min så var allt mkt bättre. Hon öppnade upp ögonen och var väldigt belåten :) Bm berättade att det lätt kunde bli så att bebisar får magknip i början, speciellt om de är lite glubska och inte är så bra på att rapa :p stämmer bra in på lillfisen :) 
Jag vill även hitta ngn bra film att se på ikväll :p igår kollade vi på ''no strings attached'', den var riktigt bra, gillar ashton kutcher, riktigt bra skådis :) Jag är ju lite blödig fortfarande så det blir inga sorgliga filmer för min del :p men ngt lär vi ju hitta :) jag vill se den ''crazy stupid love'' och '' friends with benefits'' tror att de skall vara bra. Dock går de på bio snart så jag lär få vänta ett tag till !! Inte direkt att man går på bio nu liksom :p

Snark, nu förstår jag hur en natt med lite...

Frureinhold.se / 20 September, 2011 - 11:44 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5113 (MMS)

Snark, nu förstår jag hur en natt med lite sömn känns :p tur man är ledig och kan vila upp sig på dagen. Lillfisen har varit klarvaken stundtals inatt, just nu sitter vi och ammar vilket borde få henne lite trött efteråt. Idag kommer även BVC hem på besök :)


Smart med sele när man bor på landet :D nu...

Frureinhold.se / 19 September, 2011 - 14:15 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9692 (MMS)

Smart med sele när man bor på landet :D nu bär det av ut i skogen en sväng :)


Liten tjej i stor säng :p

Frureinhold.se / 19 September, 2011 - 13:43 / Vardagen
2 Kommentarer

img_1792 (MMS)

Liten tjej i stor säng :p


kalas helg

Frureinhold.se / 19 September, 2011 - 12:33 / Hailey
0 Kommentarer

Ja igår var vi hos mamma och pappa på kalas så därför bortfall av blogging :) Hailey trivdes som fisken i vattnet bland alla folk :) dock var hon helt slut så hon sov större delen av kalaset. Jag var riktigt trött också så vi låg mest och gottade oss i soffan !! Hon fick massa utav fina presenter, vi var även inne på torp en snabbis innan och köpte lite fint på kappahl, som sagt still loving deras newbie serie !! så mjuka och sköna kläder och verkligen min stil !!
lite sött :) köpte även en vit/cream body med rosett längst upp :) super söt !! Min syster kom även emd tre kassar med kläder, hon har ju två döttrar så när hon fick höra att Hailey föds blev hon super glad. I dessa tre kassar var det bara kläder i storlek 50-62, några enstaka kläder i 68. Vi får välja ut det vi vill ha och skänka resten till välgörenhet :) inte illa !! Ni skall veta det med att Jessica är världens mest ordningsamma människa så allt är tvättat och lagt i storleksordning :p riktigt bra !! skall gå igenom kassarna sen !! 
Hailey badade även med pappsen igår, hennes första bad var inte så poppis, hon skrek och skrek men när hon fick bada med robin var det myyyyyycket roligare och hon var riktigt arg när hon var tvungen att gå upp :p Kan tyvär inte lägga upp ngt kort på badet eftersom lillfisen inte har ngr kläder på sig !! man vet aldrig vilka sluskar som läser min blogg :P Dock ville hon inte sova efter att hon badat, vi brukar byta om till pyjamas vid 7 tiden och sen ge henne mat och sen sängen. Allt gick bra tills hon skulle sova, hon tvärvägra, låg och vända och vred på sig i sängen, kl 22.00 somnade hon äntligen och sov ända fram till 03.30, fick mat och somnade om i våran säng och jag tror inte vi gick upp förän 11 :p dock fick hon ett mål på morgonen också !! Nu ligger hon i sin babysitter och myser !! Hon är mycket mer vaken nu, igger och kikar, sparkar och slänger ur sig ngr kommentarer i mellanåt :p
Naveln ramlade även av idag vilket var skönt, den luktar inte för gott asså !!

höstrusket

Frureinhold.se / 17 September, 2011 - 19:56 / Vardagen
0 Kommentarer

ja hösten är helt klart här, men jag är inte bitter :p har ju så mkt att greja med nu med barn och allt. Var ute och gick förut och man känner verkligen den isiga vinden mot öronen. Det var till och med så illa att jag hade kunnat ha ett pannband utan problem. Men nog om det, jag var även ute och kikade på lilla när hon red och jag kunde ju inte låta bli så jag hoppade upp :) underbart, men man skall vara försikt i början så man inte får ont ngn stans. Men den korta stunden jag red gick bra..
lillskrutten vad fit han var förra sommaren ! härligt fokuserad jag är ocskå på alla kort ahah vad gör jag med läpparna, drar ner dom i magen :p

Ett annat tecken på att det är höst är all underbar hockey som sänds varje vecka, sitter just nu och kikar på frölunda - luleå , det står just nu 1-1 men jag tycker att frölunda var strået vassare i andra perioden och nu startade precis tredje. Vi har även hittat en film som vi skall se efter matchen som verkar rolig :) det blir inga snyftfilmer nu närmsta tiden haha det pallar inte mina hormoner med !! Det är mycket bättre nu, grät ngr gånger precis när vi kommit hem. Underbara robin kunde komma fram och krama än och så bröt tårarna ut :o blödig as hell !! Men jag lägger upp en trailer på filmen så kanske detä r ngt ni också vill kolla på :)

1 vecka gammal

Frureinhold.se / 17 September, 2011 - 14:57 / Hailey
2 Kommentarer

Ja då har en vecka gått och vid den här tiden för en vecka sedan låg jag och beundrade våran lilla dotter :) jag har ju som sagt lovat er läsare att inte blogga massor om Hailey, men det är riktigt svårt :p tänkte allafall ladda upp lite kort på hennes första vecka. Jag har även börjat röra på mig nu, en 30 min promenad varje dag, världigt skönt att komma ut och på 3 dagar´efter fl hade jag redan gått ner 10 kg vilket är skönt, 10 more to go !! Fick även på mig mina jeans idag så det går åt rätt spår. Sen skall man inte bli manisk och fokusera på vikten, allt tar sin tid och det är viktigt för kroppen att inte tappa alla kilon direkt !!
så nu skall jag ut till lillan som skall rida :) ååhh nu får jag även hoppa upp på hästryggen igen vilket jag längtat massor efter !! hörs senare !

Miss Dee - Hunk NY

Frureinhold.se / 16 September, 2011 - 16:15 / Tävlingar
0 Kommentarer

nu är det snart dags för miss dee's herrkollektion Hunk NY att släppas i sverige och detta får man bara inte gå miste om. Super läckra läderarmband med silverdetaljer. Lägger upp en film på delar av kollektionen, modellen Loui Erikson hockeyspelar i dallas stars, nhl visar upp sin bästa sida ;)
klicka här för att komma till webshop

Även Lita for miss dee kommer att släppas de närmaste veckorna och här har vi ett litet utstick ifrån det vanliga miss dee smyckena med hjärtan etc. Lita for miss dee eller Dani karlsson som designern heter har skapat en otroligt vacker kollektion som helt klart är värd att ta sig ett kik på !!
här är vackra Dani med ett designat smycke !!

myspys

Frureinhold.se / 16 September, 2011 - 15:15 / Hailey
0 Kommentarer


Hailey Lily !

Frureinhold.se / 15 September, 2011 - 19:56 / Hailey
3 Kommentarer

här kommer lite kort ifrån hailey bus första timmar utanförmagen och även lite fl kort :) berättelsen kommer lite längre fram när jag orkar sitta längre stunder vid datorn :p
Imorgon kommer kort på alla fina besökare och såklart lite myskort :)

Ute och går i det underbara vädret. Riktig...

Frureinhold.se / 15 September, 2011 - 11:33 / Vardagen
2 Kommentarer

img_6764 (MMS)

Ute och går i det underbara vädret. Riktig höstkänsla och vilken lycka när den nya jackan  jag köpte passa så fint :) om en stund kommer Robin hem med ny kyl och frys, kylen gick nämnligen sönder igår :p otur öööö ja :p sen får vi inte glömma att syster yster och barnen kikar in om en timma med :p


hemma miljö

Frureinhold.se / 14 September, 2011 - 15:49 / Vardagen
2 Kommentarer

så jädra gött att vara hemma, ligga i sin egen säng, mysa med mannen, mysa med Hailey och inte känns ngn press ifrån alla miljoner bm som alla tycker olika. Tre dagar på bb fick räcka, men självklart är jag glad att det finns möjlighet att vara där. Jag har fått igång amningen (intresseklubben antecknar ;) ) vilket jag troligtvis inte hade klarat utan deras hjälp. Med en Hailey med jordens kortaste stubin fanns det inte ork att vänta in mammas sega tuttar och fick hjälp av ersättning först dygnen, men nu ör vi fit for fight och hon äter som en häst :p äta, sova och kissa. För kissa det gillar hon haha :p varje gång, okej inte varje men två gånger när blöjan åkt av kommer det en flod av kiss :p busrumpan !! Hon har även sovit i sin säng hela natten, vilket är super bra, klart att man vill ha henne i sängen, men lika bra att vänja henne vid sin egen, då sover både hon och vi bäst. Hon älskar sin babysiter och det mesta har flytit på. Kommer nog små motgångar snart, men så är det alltid :) så jädra skpönt att man är två om detta allafall, robin är min klippa !! Btw så har även skatteverket ändrat mitt efternamn nu, så offciellt är jag nu en Jennifer Reinhold ! känns lite wierd måste jag säga !! fixa nytt pass, körkort etc !! 
Nä nu skall vi se på true blood, vila oss och bara njuta av familjelivet. Skall uppdatera om miss dee också, ni har väl inte missat deras web shop ?! finns så himla mkt snyggt, hade gärna köpt hela alltet och inte nog med alla snygga smycken till kvinnor. Deras prinsess serie är amazing och även den nya kollektionen hunk NY, sweeeeeeeeeeeeeet !
dessa kommer min sessa ha massor utav, snälla smycken med inga allergier !! viktigt om ni frågar mig !! dock lär det dröja allafall 6-7 år innan örhängen a kommer tillanvändning :p men armband och halsband kan man alltid ha ngn gång när man skall vara fin !!

Vi fick komma hem och allt verkar bra :) v...

Frureinhold.se / 14 September, 2011 - 11:03 / Vardagen
2 Kommentarer

img_3227 (MMS)

Vi fick komma hem och allt verkar bra :) vilken lycka att vara hemma, slippa sjukhus och alla Bm som synar än upp och ner, blir ju stressad. Det är en underlig känsla att vara hemma med lilla dockan, livrädd att det skall hända något men det hör väl till. Mamma o pappa och Veronica och bert var här ikväll och vi fick så himla mycket fina saker, blir helt rörd. Skall bli underbart att få sova i sin egen säng och med min prins. Macy tycker redan om Hailey och har full koll på henne :p får skriva ett längre inlägg på datorn imorgon och sen knåpa ihop fl story längre fram. Lovar också att inte bara ha babysnack i bloggen, det kan lätt bli föööör mycket :) men ni alla mammor vet ju hur stolt man är. Godnatt !!


Idag får vi åka hem, väntar bara på höftle...

Frureinhold.se / 13 September, 2011 - 11:45 / Vardagen
7 Kommentarer

img_4165 (MMS)

Idag får vi åka hem, väntar bara på höftledsul. Hon fick gott betyg av doktorn, citat: hon är en tjej som vet vad hon vill :p vem har sagt att detta skulle vara enkelt :p


Godmorgon, jag har fått så många fina komm...

Frureinhold.se / 12 September, 2011 - 07:50 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6015 (MMS)

Godmorgon, jag har fått så många fina kommentarer, tack för det. Har ju inte datorn med mig så får skriva en kort sammanfattning här. Förlossningen gick bra, jag fick som jag ville med lustgas all in, dock inte under krystvärkarna, då var det bara att köra på. Hade en super go barnmorska och robin var en klippa, trots att han har men för livet ;) Hailey kom till världen den 10 sep 01.53 med ett skrik och allt verkar vara bra. Hon äter för fullt och imorgon bitti får vi förhoppningsvis komma hem om allt ser bra ut. Robin har sovit hos oss i två nätter vilket är guld värt, vi ligger på egenvårdsavdelning då bb var fullt men det har funkat kanon. Hon är lik Robin, en riktig pappa tjej, det första jag sa när jag fick upp henne var att hon var lik sin farmor :p dock har hon mitt mörka hår, och visst är hon lik mig med, lite !! Nu ligger hon allafall i Robins säng och sover på hans bröst, super mysigt. Tror det gav lite perspektiv, hon har ärvt mitt temperament, blir man arg skall man bli det ordentligt ;)


Nu säger vi godnatt :)

Frureinhold.se / 11 September, 2011 - 22:01 / Vardagen
3 Kommentarer

img_6528 (MMS)

Nu säger vi godnatt :)


Ett dygn gammal och sover på pappas bröst ...

Frureinhold.se / 11 September, 2011 - 02:49 / Vardagen
6 Kommentarer

img_7134 (MMS)

Ett dygn gammal och sover på pappas bröst :) mysigare stund finns inte.


Stolt pappa :) allt har gått bra, Hailey f...

Frureinhold.se / 10 September, 2011 - 11:10 / Vardagen
2 Kommentarer

img_2843 (MMS)

Stolt pappa :) allt har gått bra, Hailey föddes 01.53 50 cm lång och vägde 3208 g. Hon mår bra och sover som en stock.


Hailey Lily reinhold är född !!

Frureinhold.se / 10 September, 2011 - 02:36 / Vardagen
9 Kommentarer

img_4685 (MMS)

Hailey Lily reinhold är född !!


3ee pad

Frureinhold.se / 09 September, 2011 - 09:43 / Shopping
1 Kommentarer

Vi har länge kikat på ipad och 3ee pad, vilken är bäst etc etc. Jag är ju apple lover och längtar som en tok efter min macbook, men som ni kanske vet är dom svin dyra så man får helt enkelt spara :p Hade jag inte varit så shopping galen hade jag haft en för längesen, men de där men men men och men kommer alltid i vägen :p Jag pratade allafall nyss med Robin och han sa att han hade fixat en 3ee pad, han tyckte jag behövde en sån på bb när jag inte har ngt att göra (vilket jag tvivlar på iof) men ändå super gulligt :D Man kan även ansluta ett tangentbord och få ytterligare 8 h arbetstid vilket awsome !! Kan ju skriva om den ikväll om jag hinner greja ngt med den :)

uggs

Frureinhold.se / 08 September, 2011 - 19:38 / Shopping
1 Kommentarer

Det är egentligen inte snyggt med uggs, men som med mkt annat fult blir det liksom snyggt :D och sen är de riktigt sköna att ha på sig !! kikade på en sida nyss och hittade ngr lite annorlunda uggs som jag föll för :)
och till kidsen tycker jag dessa är nice !!

fashion police

Frureinhold.se / 08 September, 2011 - 15:14 / Vardagen
4 Kommentarer

Jag är egentligen emot att kritisera andra och deras klädsel, men ni får ta detta inlägg med en nypa salt, alla skall ju få välja själva hur de vill se ut. Men, jag säger bara MEN !!
1. Fake blondin / fjortis - både paow och dessie ångrar sig nog i efterhand. Detta är verkligen inte snyggt, fake blonderat, förtydligande, fakeblond, fakerött, fakebrunt you name it innebär inte färgat hår utan när det inte ser naturligt ut. Sjävklart skall man färga h¨ret om man vill det, alltid kul med förnyelser, men det är när det ser så jävla trash ut, typ blonda tjejer med brun/grönt hår och brunetter med oranget hår. med en jädra massa tupering och vita läppar, jag ser grått !!
2. Volvoraggare - föreställ er en sleten, lönnfet eller smal spinkig kille med pansarlänk, luktar diesel, smuttsiga händer, dålig andedräckt, öl, hängiga blåjeans och raggar på tjejer 10 år yngre än sig själv. lyssnar på eddie medusa och tycker att det är bra, lite raggar varning fast de tillhör en heeeeelt annan kategori !! ;)
missa inte heller de extremt pinsamma skyltarna som pryder varje ruta
help me god !!
3. mysbyxor - det borde finnas ngn lag emot att bära mysbyxor utanför hemmet, jag är ledsen, men jag tål det inte. Vad är det för fel på ett par jeans ? leggins vad som helst utan mysbyxor !!
söta tjejer, men nej nej nej !!
4. försöka se sliten ut - tjejer har en förmåga att vilja se slitna ut, vet inte om de är för att skylla på att de är för slappa för sitt eget bästa eller att de helt enkelt gillar stilen, cant see why :S
5. spackel - har ni hört låten sååå sååå sååå vacker utan spackel, smink är till för att försköna / lura ögat, inte förstöra ögat ;)

Tror jag pausar där, som sagt onte rätt av mig att tryxka ner andras stilar, men en liten guide till what not to do :P ta det med en nypa salt, var den du vill vara, men tänk då på är det verkligen såhär jag vill vara eller är det ngn sjuk trend som gör att jag ser ut som jag gör !! :p

god lunch

Frureinhold.se / 08 September, 2011 - 13:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Eller vad skall man säga,  nu har mirre åkt till jobbet, elelr ah det var för en stund sedan. Själv har jag grejat sedan 10 i morse, täntke ta en promenad om en stund med macy, slänga i ipoden och bara gå :p Vet att det ör mtk bebissnack och jag känner själv att det är lite trist. Men nu får den ta och kika ut, har ständigt tryck nedåt och ont i magen, inte värk ont men ont :p Frustration oo yes !! Anyway. Jag fick hem lite mer baby saker igår, jag är verkligen såld på baby dan, de har massa fina serier. Jag valde ju en ganska neutral serie med hästar, solar etc. Men de har även mer tjejiga och mer killiga, det blir det sen. De har även möbler som är super snygga !!

morgonmys med mirre

Frureinhold.se / 08 September, 2011 - 10:50 / Vardagen
0 Kommentarer

nu kommer snart mirjam hit på lite morgonmys, uppdatera mera sen !

I love baby dan !!!

Frureinhold.se / 07 September, 2011 - 18:00 / Vardagen
2 Kommentarer

img_8937 (MMS)

I love baby dan !!!


vägrar polo

Frureinhold.se / 07 September, 2011 - 13:20 / Shopping
0 Kommentarer

jag vägrar att ha polo på mig i vinter, hellere en skön halsduk, minns förra året hur jag panikade med alla dessa kragar, big nono !!!
härliga höst/vinter tröjor :)

Exploderar snart !!

Frureinhold.se / 07 September, 2011 - 12:33 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5671 (MMS)

Exploderar snart !!


höst höst höst

Frureinhold.se / 07 September, 2011 - 10:57 / Vardagen
0 Kommentarer

fy bubblan vilket väder det har varit inatt och nu på morgonen med för den delen. Full storm och öööööös regn, regent har avtagit men blåsten är ju helt insane. Som ni kankse förstår har det inte kommut ngn bebis, haft oregelbundna vörkar som gjort ännu ondare än innan, men inget mer än så. Hade tänk ta mig en promenad efter frukost men vi får se, lär ju få dra på mig pannband eller mössa hhaha. skall även ta och städa lite och duscha :) Uppdaterar senare när jag är lite piggare, men känner ändå att jag har en plikt att hålla er uppdaterade :p

BM

Frureinhold.se / 06 September, 2011 - 16:41 / Hailey
0 Kommentarer

japps då var man hemma igen efter ett besök hos barnmorskan. Det gick bra, jag är öppen 3 centimeter och hon gjorde även en hinnsvepning vilket innebär att hon drar fingrarna över fosterhinnan. Detta retar upp livmodertappen och kan hjälpa till att snabba på förlossningen. Det var jag och robin som bad henne göra detta, annars brukar dom erbjuda det längre fram. Men eftersom jag var öppen 3 cm tyckte vi att det är lika bra att köra på. Det är inte säkert att det ger ngn effekt, men men. Ont gjorde det uack, men min bm är helt underbar ! Mitt sf mått låg på 35.5 cm växt mkt på en vecka, vikten var oförändrad och hjärljuden låg på allt emellan 120-143 slag. Mitt blodtryck var 135/100 och 135/90, för högt men det känns som om det är standard för mig just nu :p känner jag huvudvärk eller annat skall jag ringa fl. Men kortsagt mår jag väldigt bra vilket är skönt :) nu ligger jag och robin i sängen och vilar oss, tänt lite ljus och så :)
här var det inte mkt med magen, v 11 :p

tickande bomb

Frureinhold.se / 06 September, 2011 - 10:13 / Hailey
1 Kommentarer

Inatt har jag sovit som en prinsessa om man jämför med senaste tiden. Vaknade typ 2-3 ggr, somnade om jätte lätt och sov till 10 och kände mgi ändå utvilad. Dock har jag märkt att livmodern är som en tickande bomb. Jag har inga direkta v'rkar, men hux flux drar den ihop sig som tusan, ungefär som sammandragning och det värker och trycker lite var stans. Men så släpper det och så går det över. Gick ut och gick runt huset för en stund sedan och då börjar det direkt att spänna och dra. Så kort sqagt är jag en tickande bomb, åt lite frukost nu, men det gick itne i mycket i min lilla mage. Notera llilla ;).. Känns även lite som lugnet före stormen, igår var både jag och bebis helt slut och idag känns det som vi hittat nya krafter. Skall ju till bm kl 15.15 och då blir det undersökning och vanlig undersökning. Spännande att se om det gjort ngn verkan med alla dessa värkar, känns riktigt frustrerande att gå en hel natt med sån värk och sen inte få ngt direkt för det. Visst att man får träning etc, men inget mer.. Nä nu skall jag plocka undan här och städa lite.

bebis önskar sig..

Frureinhold.se / 05 September, 2011 - 18:24 / Hailey
2 Kommentarer

..
niiiiiiiiiiiiiiice :p

tuff natt

Frureinhold.se / 05 September, 2011 - 11:33 / Hailey
3 Kommentarer

Nu har jag fått känna på riktiga värkar, inte krystvärkar såklart, men värkarbete. Vid halv 10 igår kom en smygande värk, tänkte inte mkt på den men när värkarna var återkommande med 2-4 minuters intervaller började robin klocka. Från 22.00 till i morse har värkarna ökat och ökat, värkar som höll i sig i 30-60 sekunder. Det var en spännande känsla att känna hur värken kommer, hur den går upp som hårdast och man bara vill slänga sig ut genom fönstret och sen hur den sakta går ner igen. Sen kissade jag som en fontän, 7-8 ggr på kort tid. Såhär höll det allafall på, har väl sovit 2 h blandad sömn så imorse började värken avta, jag känner hur livmodern är helt slut, det liksom surrar i den och trycker nedåt fortsätter.  Sen har även slemproppen gått nu i morse, men som sagt, kroppen är helt slut, vila vila vila. Ringde min bm nyss och hon tyckte att jag skött mig bra inatt, jag har tid hos henne imorgon och har bebisen inte kommit då skall hon undersöka mig och se om jag är öppen ngt. Anyway nu är ni uppdaterade, jag skall lägga mig och vila en stund, sammandragningarna fortsätter men gör inte så ont som inatt, mer en molande värk bak i ryggen och på sidorna. Robin är hemma med mig allafall, skönt att han är så flexibel med eget företag !! guld värt !!
får ta ett nytt kort sen om jag orkar !!

I love ralph lauren !!!!

Frureinhold.se / 04 September, 2011 - 20:46 / Shopping
1 Kommentarer

Satt och kollade på lite babykläder och föll in på ralph laurens baby kollektion, för er som har barn vare sig kille eller tjej måste gå in och kolla på deras kläder !! jag dör så jädra fint !! beställer man lver 2000 :- tror jag det var så är det free shipping !! toppen loppen !!

härliga kläder !!

Frureinhold.se / 04 September, 2011 - 18:38 / Shopping
0 Kommentarer

rare fashion är sååå min stil !!
dagmar likaså :D
lite härliga höstfavoriter !

Hej allihopa, idag har det varit kalas och...

Frureinhold.se / 03 September, 2011 - 22:53 / Vardagen
2 Kommentarer

img_0580 (MMS)

Hej allihopa, idag har det varit kalas och märkte att vid tre hade jag 3 sms ett gäng Facebook meddelande och oroliga bloggläsare. Fy skäms att göra så emot er. Jag bestämde mig därför för att när vi väl åker in skriver jag ett kort inlägg ifrån mobilen så vet ni. Känns as nördigt, men jag vet hur nervig jag var när mina vänner låg och snart skulle föda. Det var en plågsam väntan, så om detta låter bra släng en kommentar, får jag ingen respons tar jag det som ni inte bryr er ;) godnatt alla !! Imorgon är det gymkana sm som gäller !!


Vi är på kalas, ingen bebis :p

Frureinhold.se / 03 September, 2011 - 14:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1910 (MMS)

Vi är på kalas, ingen bebis :p


Bm

Frureinhold.se / 02 September, 2011 - 09:34 / Vardagen
1 Kommentarer

jahopp då var jag hemma ifrån bm igen och nu är äntligen mitt blodtryck nere på det normala igen :) 120/80 :) hjärtljuden låg på 130-132 och den ligger fortfarande fixerat. Nu är jag allafall dödstrött, brukar ju sova vid den här tiden eftersom det är då jag på ngt konstigt sätt sover som bäst :D på natten får jag väl effektiv sovtid på ca. 4 h så mellan 8-11 sover jag som en prinsessa. Idag är det alla fredag vilket innebär helg :D I love it !! att ha robin hemma hela tiden är underbart :) Morgonen har även varit sådär super fin, helt vinstilla och sool :D Idag skall jag som sagt bara njuta av att vara ledig ( vilket jag gör typ varje dag haha ) men jag skall inte göra ngr större utflyckter :) har städat en snabbis nu när jag kom hem och skall snart ropa in macy och så skall vi vila en stund :) tyvär får hon ligga på golvet eftersom hon löper men hon har ju goa kuddar att mysa med :) Hon är ju otroligt mammig nu för tiden, vilket jag skrivit förut så hon njuter av varje sekund jag är med henne ( vilket är typ jämt :D ) Vi hörs senare !!
Min prinsessa !!

Dermalogica

Frureinhold.se / 01 September, 2011 - 14:10 / Shopping
2 Kommentarer

Jag och mina ansiktsprodukter :D jag har nog provat allt och har egentligen varit nöjd med det mesta, dock inte clinique, men förutom det har jag ju proivat sothys, mary kay etc etc. Men under mina korta år i livet har jag kikat mycket på dermalogica, men har tyckt att det varit så sjukt dyrt. Men så har jag kikat mig lite för och det finns ju små smarta starter kit som man kan testa innan man köper de stora bu4rkarna och de sägs vara väldigt dryga så nu tog jag tillfället i akt och beställde mig ett starter kit !! Det fick bli normal/fet hy, men hy har ju varit super duper under grav men man vet ju aldrig hur det blir efter.

tick tack

Frureinhold.se / 01 September, 2011 - 12:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Nej ingen bebis än :) men I have to think positive :D en dag närmre allafall :D Har allafall känningar så fort jag anstränger mig, då spänner det i magen och man får små värkar. Kanske skulle ta mig en tur upp för backarna och ner igen :D Skall allafall dammsuga av och torka golven lite snabbt, macy löper ju nu så det blir till att städa varje dag och sen klippte jag ju gräset i förrgår och då blir det lite gräs här och där som jag bara hatar :p Det finns inte så mkt skoj att skriva såhär på morgonen, allt fokus ligger liksom på bebis. Borde kanske hitta på ngt så att fokuset förflyttas på ngt annat. Är super shopping sugen, men jag måste börja tänka logiskt, min kropp kommer inte vara sånhär länge till nu. Vänta och spara pengar till höstgarderoben. Vet säkert att jag kommer beställa massa fint ifrån nelly.se. Alla de kläderna jag la upp häromdagen är därifrån :D I love !! skall ta och rensa i mina lådor nu i dagarna och skänka bort allt jag inte använder och som är omodernt !! Fattar inte varför man envisas med att spara när man aldrig använder det ändå.. tragiskt !! Nä nu får jag röra på mig, blir ju helt försutten :) tjiing !