StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Stilstudie

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2011 - 22:09 / Vardagen
2 Kommentarer

Från i morse, flaxfia !!


1 november

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2011 - 21:10 / Foto
0 Kommentarer

Imorgon är det redan november månad och idag när vi var ute och fotade kändes det riktigt milt. Det var liksom snö vid den här tiden förra året och nu är det 11 grader varmt, eller kallt om man vill säga så :p Idag har vi som sagt tagit lite kort, känns som evighetersen och jag kände att det verkligen var på tiden. Få sminka upp sig och försöka göra sig till framför kameran ;) Men det blev lyckade kort, ngr flumkort men det hör till !! Hailey stensov under hela tiden, hon har varit en riktig ängel idag. igår var värre, hon skrek och skrek konstant, vaknade och somnade fram till 22.00 innan hon somnade ordentligt och vaknade sen kl 03.00 och sen 07.00. Men som sagt idag har hon varit helt underbar, skrattat och haft sig. Lillan ( Jennifer ) har varit hos oss hela dagen, riktigt mysigt med lite sällskap. 
Jag har en underlig känsla i kroppen, samma känsla som efter fl, asså precis efter, en total utmattning, vet varken in elelr ut typ. Får se om det ger med sig imorgon, får ta en dag av vila, rida en sväng om det inte regnar med sen vila. :) man blir så taggad att rida nu när man kommit igång lite, så jädra gött att känna hur kroppen blir starkare och framförallt mindre och fastare :) Nu när man tappar i vikt är det lätt att kroppen blir slapp, men inte hos mig, nono :) jag mår så bra av att ha en stakr kropp, eftersom jag har min värk är det ett måste. Hailey blir ju bara tyngre och tyngre så jag måste ju ha muskler om jag skall klara av att bära henne :)

fotografering

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2011 - 17:25 / Foto
1 Kommentarer


Hailey med kusiner !

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2011 - 21:14 / Hailey
1 Kommentarer

de små trollen !! fick så fint besök idag av mamma o pappa och tindra samt tuva !! Imorgon kommer Jessica och mikael hem ifrån NY och hon skvallrade förut att hailey skall få ngt med hennes namn på :p tur vi valde den amerikanska stavningen ;) min vackra lilla tjej har skrikit typ hela dagen och nu äntligen efter att ha somnat och vaknat av och till sen 18.00 sover hon i vår säng med snuttisen i högsta hugg !! Det är väl så ibland, blir att lägga sig snart för oss med !! är riktigt trött !

Dop presenter

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2011 - 12:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Haileys önskelista ;) himla fint på torp har massa fint till en prinsessa !!


ridkort !!

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2011 - 15:51 / Foto
0 Kommentarer

puss
tjockisen, hårdträning för oss båda :p
skönt att vara igång igen :) vi behöver båda träning !!

skor !

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2011 - 10:13 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har jag beställt ett par nya skor till dopet med :p så sjukt snygga, beställde även ett par till lillan så nu blir vi kopior haha, inte bara samma namn utan även samma skor !! inte ett dugg förvånad. Hailey vaknade kl 06.00 och somnade väl om men vaknade en stund efter och låg och knorrade till 07.30 innan jag valde att gå upp :p Hon sover gott nu igen och vi skall snart börja möblera om, den nya byrån är nu ihopmonterad. Robin och viking höll på igår medan jag och jennifer låg i soffan och åt maräng swish ;D lyx.. Dagens planer är att försöka göra klart haileys rum, rida och städa lite lätt :) Annika kom hit nyss med och hämtade macy :) dom skulle gå en långpromenad i skogen, helt underbart att ha så fina grannar :D Det är svårt att dra med sig vagnen ut i skogen :p har ju selen, men det blir också tungt om man skall gå långt :) så det är skönt för macy att komma ut :)

nice hu !!

Dagens outfit !!

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2011 - 14:05 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4712 (MMS)

Dagens outfit !!


Vi trotsar vädret och tar en Powerwalk :))...

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2011 - 12:39 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2157 (MMS)

Vi trotsar vädret och tar en Powerwalk :)) regn har väl ingen dött av ;)


zaras baby

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2011 - 09:39 / Hailey
0 Kommentarer

jag har hittat en ny favoritsida för barnkläder :D pratade precis med mamma, vill ju hitta en klänning till hailey för dopet, hon skall ju såklart ha en lite finare klänning till efter kyrkan :) jag har hittat en på storken, lutar åt den, mén vi får se :) zaras har allafall ruskigt söta och chica kläder till barn, de har även webshop vilket är awsome !!
några godbitar !!

dregglisar

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2011 - 09:19 / Shopping
0 Kommentarer

Jag var inne på underbara Camillas blogg nyss för att leta upp sidan som hon köpte dregglisar, minns att dom var så sjukt söta och till bra pris :) mycket riktigt hittade jag dom och fick klickat hem ngr till lillfisen !!
super söta och sjukt bra kvalité !!

dopklänning

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2011 - 21:32 / Shopping
1 Kommentarer

nytt försök, beställt en super snygg klänning ifrån nelly. dock tror jag att jag valde den sista för när skulle in och kopiera klänningen för lägga upp den här gick det inte. Får la se om jag får ngn klänning eller ej :P fick allafall en orderbekräftelse. Om nu den klänningen går i stöpet skall jag köpa denna istället :)
elise ryan är min idol när det gäller klänningar !!

till min lilla haileybus !!

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2011 - 19:12 / Hailey
0 Kommentarer

från mamma o pappa till dig älskade haileybus !!

Nu går jag hailey och Macy ut och rider :)

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2011 - 16:19 / Vardagen
1 Kommentarer

img_2942 (MMS)

Nu går jag hailey och Macy ut och rider :)


Köpen

Frureinhold.se / 27 Oktober, 2011 - 12:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Små grejerna är inte så skoj att lägga upp leggins osv. Men här är de roliga köpen :p


Pingu

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2011 - 20:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Denna fina julpingvin kom Robin hem med till hailey idag :) den kommer stå fint på trappen, finns även rådjur isbjörnar like a lot !!


shopping

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2011 - 18:25 / Shopping
1 Kommentarer

Ja då var hailey isäng, hon somnade som en stock, han knappt lägga henne på kudden innan hon sov. idag var hon, jag och lillan på torp för lite shopping, tanken var ju att jhag skulle hitta en dopklänning till mig. Hade ju några vassa kort, men dom gick i stöpet. Köpte lite annat istället :p bla. oranga byxor, med dragkedja där bak, strumpor till hailey, en ny mössa till henne, en sport bh, 2 tights, en byxdress. Ja de var nog allt :p skall åka in med robin i helgen tror jag och kika på en kostym till honom och kolla om de kommit in ngr fler klänningar :) får ta kort på allt imon för det finns inte med på hemsidan.

Dagens

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2011 - 11:54 / Vardagen
1 Kommentarer

Lookilookie :p


Torp och shopping

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2011 - 10:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja hailey sov som en prinsessa inatt med, allafall så gott som hon kan :p Vid nio gick vi upp idag med och fixade frukost. På schemat idag står en tur till torp med den andra jennifer :) Vi skall kolla på dopklänningar till oss och kostym till robin. Sen skulle jag vilja köpa en ny sportbh, den jag har är för liten och om jag skall rida måsye jag ha en. Häromdagen när jag red kändes det att dom både är större och fyllda med mat :p Nä en stabil och skön sportbh borde jag unna mig. Funderar på att önska mig träningskläder i födelsedagspresent med, ett par goa byxor och en skön topp. Jag är ju ute och går varje dag och ibland blir det power walk och då är inte jeans eller leggins det absolut skönaste. Sen kan ju det bli en sporre till att kanske börja med pilates till våren med. Mirjam lär tjata järnet på mig så det är bara att bita ihop. Kankse har jag inte tappat så mkt (A) lyckoönskningar haha. 
det är förövrigt ett riktigt skitväder ute, milt men såååå vidrigt. det regnar och blåser, men om jag skall vara ärlig så är jag glad att det inte kommit ngn snö än. Hur kommer det se ut med barnvagn och pullsa i snön, nä ingen bra kombo. Jag vet inte om jag skrev det igår, men jag kom i ett par nya jeans igår :D det är otroligt vad kroppen jobbar på bra, 6 veckor och på väg nedåt i en härlig fart :) Kikade på kort ifrån gymnasiet igår och ah jag fattar inte hur kjag kunde missa hur smal jag var haha :p Otäckt hur blind man är själv, nu förstår jag varför alla tyckte att jag inte hade ngn rumpa kvar och såg allmänt ranglig ut haha. Psykologi är nog något man skall studera oftare :) anyway, nu får jag ta och göra ngt vettigt innan vi skall åka. Hailey sover sin morgon nap, låter dock som hon ligger och snackar med hunden (speldosan) men hon somnar nog snart :)
dreamteam !! tänka sig att ngr år senare stå som mammor och blivanda mamma -!! underbara tjejer !!

members.com

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2011 - 16:07 / Shopping
0 Kommentarer

denna snygga tröja köpte jag till robin på members.com för 399 :- bra pris i mina ögon ;)

Dagens ;)

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2011 - 14:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär chic är hailey idag med matchande strumpor och allt ;) vi är precis inkomna efter en promenad, hailey sover så gott i vagnen. Viking kom förbi när vi var på väg ut och skulle slipa på båten, han är en riktig arbetsmyra :) får kompensera med ngt till helgen :)) synd att inte lillan var hemma för nu är de riktigt ridväder :p


dermalogica

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2011 - 10:56 / Shopping
0 Kommentarer

Jag vet inte om ni minns det, men jag köpte ett dermalogica set för ett tag sedan och har nu snart använt slut fuktkrämen, jag köpte ett kit för normal/fet hy. Egentligen tror jag att jag hade kunnat köpa normal/torr, känner att jag inte riktigt får tillräckligt med fukt, men kompliterar med en fuktdusch. Tror den heter så allafall :p fanns med i kitet. Anyway jag är nöjd med profukterna och har nu köpt en ny fukttub, nu i storlek 100 ml, dyr som skam men jag hittade en bra säljare på tradera :) kan iallfall rekomendera dermalogica, för er som vill se närmre på produkterna finns det en butik på åhlens i nordstan :) check it out !!

Horse lover

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2011 - 09:05 / Vardagen
3 Kommentarer

Hailey är redan helt såld på hästar, denna ponny fick hon av mormor och morfar :) den gnäggar, springer och spelar melodi. :)


dopklänning

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2011 - 20:41 / Shopping
1 Kommentarer

Nu har jag hittat en klänning som jag skulle vilja ha på dopet, super snygg verkligen !!

Hailey bus

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2011 - 14:29 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu är vi hemma, BVC besöket gick bra :)) hailey är 57.5 cm lång och väger, håll i er ;) 4620 g, helt sjukt tyckte hon hade ätit mkt det sista ;)


Dagens outfit

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2011 - 12:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi på BVC och väntar in vår tid :) hailey sover i babyskyddet och det tar emot att väcka henne om en stund !!


Monday

Frureinhold.se / 24 Oktober, 2011 - 10:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp ny vecka och idag är det dags för BVC igen :) spännande att se vad lillan väger, hon växer ju så det knakar. För varje morgon som hon slänger upp sina små ögon känns hon ljusår större :D Hon börjar få en identitet. Inatt fick hon sova halva natten med mig, det är riktigt mysigt. Vissa dagar är det växtdagar då sover hon som en stock, andra dagar skall hon äta hela dagen och inatt var en natt när hon ville gosa med mamma. klart hon skall få gosa med sin mamma :) Just nu sover hon morgon luren och jag borde passa på att göra mig iordning, men lite vila måste jag med få :) skall ringa till min bm också och beställa tid för efterkontroll, jag klättrar ju på väggarna, vill rida !! visst att jag hade kunnat prova lite smått, men det känns så dumt innan man vet att allt är som det ska !! 
Jag har insett att mina inlägg inte är super skojiga, så under dagen skall jag komma på ngt spännande att skriva om :D frågan är bara vad, men lite fashion kanske eller dopplaner :P ja vi får se !! nu skall jag allafall få ngt gjort !
jag på nyår förra året, hailey vad väl stor som en ärta :p undra om jag kommer i den snygga klänningen till nyår, doooont think so ;)

dop inspo

Frureinhold.se / 23 Oktober, 2011 - 19:43 / Hailey
0 Kommentarer

Här kommer lite inspiration till dopet den 27 november !
självklart kommer de vara massa babysaker också !! men gud vad fint med allt rosa !!

Söndag

Frureinhold.se / 23 Oktober, 2011 - 09:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Det blev ingen blogging igår, shame shame, men från det att vi gick upp var det full rulle. Hailey hade en natt där hon vaknade ofta så man var rätt mör när vi väl gick upp vid 07.30. Vi hade besök av både bror och hans tjej och mamma o pappa :) Ibland önskar man att man bodde närmre sin familj så man kunde ses lite oftare, inte bara typ 1 gång i halvåret. Vi har ett sånt starkt band emellan oss, väldigt familjära eller vad man säger. Men vem vet hade man bott närmre kanske man inte hade setts ändå. Nu närmaste tiden kommer vi att ses mycket, först kalas på orust den 12, sen kalas mormor helgen efter och sen dop för hailey :) ja ni hör ju, sen fyller jag år, är väl illa tvungen till ite kalas, efter det är det jul och då ses vi och sen sälen v 4 :D nu när jag rabblar upp allt låter det helt underbart !! 
idag är det inte lugnare än igår, skall tvätta och byta däck på bilen, klippa gräset och soppa uteplatsen, skall även plocka undan utemöblerna för vintern. Lär ju inte sitta där mer, borde egentligen gjort det mkt tidigare, men när skall man hinna allt ?! Glömde av att nämna att Hailey blev 6 v igår, helt sjukt vad tiden går fort haha. Som alltid, man gnäller att tiden går långsamt men helt ärligt hur ofta säger man inte hur snabbt ally går. Hur snabbt de små liven växer, hur snabbt nyheter blir minnen osv. Shit det känns som om mitt huvud går i slowmotion idag, dags att piggna till, allt det som måste bli gjort blir ju inte av sig självt liksom!! Tror allafall inte det blir ngr besök idag vilket kanske är bra de, som jag skrev tidigare är typ alla helger helt uppbokade fram till 2013 hhaah och nej jag skrev inte fel, vet att det är 2012 nästa år ahah :p får la försöka mig på ett lite roligare inlägg senare !!
Vid den här tiden förra året hade första snön fallit, thank god att det inte har kommit ngn snö än :D

www.missdee.se

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 20:52 / Tävlingar
0 Kommentarer

Jag glömde skriva det tidigare, men då passar jag på att skriva ett helt nytt inlägg om bara den nya superfräscha hemsidan som Miss Dee lanserar idag !! Gå in och kika, de har även en webshop så passa på att fynda julklappar redan nu !! jag kan tyvär inte skvallra i bloggen om vad jag skall köpa till mina nära och kära, men jag kan säga så mkt som att det säkert kan bli ngt snyggt ifrån miss dee ;) de har ju även en herrkollektion numera så ah stay put !!
klicka på bilen för att komma till Miss Dee's hemsida !!

Känslor

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 18:38 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja känslor har man verkligen fått sätta smak på nu efter en grav. förlossning och att stiga in i mammarollen. Mycket hormoner som stutsar fram och tillbaka, mycket känslor som blossar upp av olika anledningar och händelser i livet som aldrig blir som de en gång var. Hur skall man hantera den situationen, eller hur skall man tänka tycker och vara den andra situationen. Den som säger att det är enkelt har fel, allafall i mina ögon. Ingenting är enkelt, Hailey är en ängel så henne kan man inte klaga på en sekund. Men förutom det, de första dagarna hemma ifrån bb var en enda stor gråtpöl. Robin kunde kolla på mig och med en gång började tårarna rinna, jag gillar inte att visa den sidan av mig själv. Jag är inte en ledsen person, allafall aldrig utåt. Gråta för mig är något som jag h¨ller inom mig, jätte dumt och jätte fel, men sån är jag. Ibland önskar jag att jag kunde hantera min ledsna sida lika bra som min glada. Jag älskar att vara glad ( vem gör inte ? ) och jag är bra på att visa det. Många som känner mig tycker att jag är en positiv, glad och utåtriktad människa. Det är jag verkligen. Men åter till nuet. jag satt och kollade på ellen förut, det handlade om en familj vars pappa jobbade i krig, ellen överaskade frun med att ta hem mannen på permition. Tårarna var inte långt borta när jag såg hennes lycka, de hade två barn som saknade sin pappa hur mycket som helst. 
det är just det, känslor, det som gör ont och det som är skönt. Hur lär man sig att hantera det som gör ont ? jag har ett knep som jag vet funkar i många fall och det är att skriva. Köpa en bok och bara skriva ner alla tankar som snurrar runt i huvudet, man behöver inte ens gå tillbaka och läsa vad man skrivit utan att bara få ut det ur huvudet gör att man lättar på trycket !! Nu skall jag lqaga taccos :D hoppas alla får en fin kväll !!

Miss dee utlottning

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 17:51 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu lottar Miss Dee ut 2 set ifrån lita for miss dee, gå in och va med direkt !! jag hade gärna smyckat min kropp med ett snyggt armband och matchande halsband !!
klicka här för att komma till utlottningen !

trött bebis

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 13:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Vad har hänt med min lilla skrutt, hon har sovit större delen av dagen :p Hon borde vakna snart och vara hungerig, jag sitter själv och äter lunch. Började städa men ville inte störa hennes sömn... när man pratar om trollen nu vaknade hon :O fortsätter inlägget senare !!

nelly furtado

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 11:26 / Music
0 Kommentarer

Vad tog nelly vägen ? :S jag lyssnade på henne mycket 2005-2006 riktigt bra skiva som kom ut just då. Både peppmusik och riktigt snyftmusik ! lägger upp mina två favoriter här !! enjoy !
Så jädra sköna låtar !! sen finns de ju såklart flera nice sounds men man får välja ut sina favoriter :) maneater har man skakat rumpa till mer än en gång :D haha gamleport låg risigt till stundtals !!

Frukost på sängen

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 11:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Bebisar har de ändå väldigt bra :) frukost, natta mat vid sängen. Ja ren lyx helt enkelt, i morse var de ja som gick upp före hailey, sömntutan hade de gott i stora sängen :)


neuw jeans

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2011 - 19:49 / Shopping
1 Kommentarer

Nu har jag besällt min första order ifrån members.com, ett par jeans ifrån neuw, ord. pris 1200 :- jag betalade 460 :- med frakt :) helt okej, passar dom inte får jag skicka tillbaka dom !! det skojar man inte bort ;) blir medlem ni med, be om en invite (mail adress) så löser jag det !!

systersdag

Frureinhold.se / 20 Oktober, 2011 - 19:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps då var man hemma efter en heldag med systeryster, det är ju torsdag så då är det våran dag. Dock åker hoin till new york nästa torsdag så då får jag klara mig på egen hand :/ Men fy bubblan vad skoj för henne och mikael, bo mitt i times. Vi var allafall inne i stan idag, först till mimira kliniken för efterkoll för jessica, hon har opererat ögonen, sån där laser så man slipper glasögon. Efter det åkte vi till femman huset och gick och strosa, helt galet mkt folk. Hade nästan glömt hur de va att bo i stan. På ett sätt saknar jag det, bara ta vagnen 10 min och vara i centrala gbg. Får la se om vi hittar dit ngn gång igen, kanske kungälv, vem vet :p Jag shoppade allafall inget, helt otroligt men vi tog en lång fika istället. Hailey skötte sig och tror hon tyckte det var lite stökigt med allt ljud och stoj. Nu är vi allafall hemma, kollar på hockey och bara slappar. Hailey sover som en stock och det blir nog en tidig kväll för mig med ! skall se klart på matchen, dricka massa gott kaffe och kanske en liten diam ;) Väntar in macy med som är på utflykt med lillan och viking :) hon har varit med farmor hela dagen så saknar henne massor nu., känns helt tomt !!
bff:S !!!

Sussar gott

Frureinhold.se / 19 Oktober, 2011 - 11:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Såhär gott kan man också ha de :)


ordning återställd

Frureinhold.se / 19 Oktober, 2011 - 10:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag fått min skönhetssömn :) Igår somnade hailey vid 19.00 tiden vaknade vid 22.00 och ville ha mat, sov sen till 02.30 och sen till 06.00 efter det sov vi till 09.00 ganska täta matningar men det har de varit ngr dagar, tror vi ligger i en tillväxtperiod. Men efter varje mål så somnar hon om på 2 min och det är verkligen uppskattat. Tror hon gillar sin säng, för det finns ingen annan stans ´som hon sover så bra som där. Nu tex. efter frukost och en liten promenad så la ja henne i sängen och hon tar sin goa snutte och gossar in sig med och sten somnar. Riktigt sött om ni frågar mig :) 
Idag har jag inget planerat, tror att mitt hår komemr så då skall jag kika på det. Det verkar som det skall bli väldigt blåsigt men är det bara uppehåll tänekr jag ta en promenad :) skönt att få gjort det varje dag, måste stärka upp min arma kropp ahah.. sen kommer väl robin hem runt 17.00 då blir det till att laga lite mat och för hans del hailey stund. Ikväll är det ju också greys, höjdpunkten på hela dagen. Gillar verkligen den serien, så sjukt bra :) Kanske om hailey äör lugn att jag skulle baka ngt, eller börja planera dopet. Korten är skickade idag så de lär komma fram imorgon, lägger upp kort på inbjudan då :) Jag är inte lika flitig som underbara camilla, men jag är ändå nöjd med resultatet :) Får väl försöka blogga om ngt intressant också !! frågan är bara vad. Kanske skall slänga ut en fråga till er läsare vad ni vill läsa mer om :)



Kängor

Frureinhold.se / 18 Oktober, 2011 - 16:51 / Shopping
3 Kommentarer

äntligen har jag hittat mina kängor, är helt såld !! måste bara ha dom !!
1400 :- kanske en bra födelsedagspresent ?! :D

Håret beställt

Frureinhold.se / 18 Oktober, 2011 - 09:39 / Shopping
2 Kommentarer

Japps då var håret på väg hit :) redan igår kväll fick jag besked att håret var levererat så snart får jag hem det. Det blev en blandning av #2 och #1b :) den 12 kommer camilla hit och sätter i det, längtar som en tok. Har inte börjat tappa ngt hår ännu, men det lär komma, kanske inte det smartaste att sätta i löshår kanske, men av tidigare erfarenhet tappade jag inget hår sist gång jag hade löshår så det skall nog gå bra :)
vilka vackra tjejer !!

sömn

Frureinhold.se / 18 Oktober, 2011 - 08:49 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey har en riktig tillväxt period nu och äter som en häst. Hon sover oftast som en gud och vaknar typ 1 gång på natten, men inatt vaknade hon från kl 18.00 först 22.00 sen 02.00, 04.00 och efter 04.00 målet ville hon inte direkt somna om. Låg och gurgla, gnällde osv. Vid 08.00 gick vi upp och ammade skall se om vi kan sova en stund till, för jag är trött. Men först blir det kaffe och kellogs special k :) och nej jag blir inte pigg av kaffe kan dricka 2 min innan sovtid och somna som en stock :D
åhhh hotellsängarna på nääs fabriker hade inte varit fel :p

Hailey bus

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 19:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har hailey somnat, la henne redan vid 18.00 idag somnade in men har vaknat lite till och från när hon tappat nappen. Jag sitter och kikar på extensions, camilla har lovat att sätta i innan dopet. Egentligen hade jag planerat att johanna skulle fixa det, vi pratade om det när jag var grav. Men eftersom jag har hailey och camilla är mammaledig gör vi det hemma hos henne. Sen vill jag inte belasta johanna med ca. 4 h i sträck jobb, hon är ju faktist med bebis nu :D Tänkte beställa ifrån rapunzel of sweden, där alla bloggare gör sitt hår :) kan inte bestämma vilken färg bara, funderar på att köpa två olika och blanda upp. Camilla skulle höra av sig senare om hon hinner och säga vad hon tycker :)
dessa två färger funderar jag på :D

Pappa robin

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 16:07 / Vardagen
2 Kommentarer

Hailey i helgen efter att farfar skjutit årets första älg :) stolt liten dotter att ha en sån snygg pappa !!


tragiskt jennifer, tragiskt !!

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 14:49 / Vardagen
2 Kommentarer

Kom på mig själv googla gå ner i vikt, why ?! varför är man så fixerad vid vikt och utseende. Jag har i flera år haft det problemet, ändå sedan högstadiet då folk började kommentera hur man såg ut hur vissa vad för smala, vissa hade stora bröst, vissa hade stor rumpa (typ jag) och vissa vad bara för mkt. Fram och tillbaka sedan dess har man hållt på med sjuka dieter. Ibland inte äta alls, ibland äta och sedan spy, ibland naturdiet och ibland hysterisk träning. Sånt håller jag självklart inte på med nu, men ändå är man så extremt fixerad stundtals. Jesus, jag har nyss fött barn, 20 kg blir man inte av med på 1 sek. Först och främst får jag börja med att promenera som jag redan gör en gång om dagen, sen tänka på vad jag äter. Speciellt eftersom jag ammar, Hailey måste få en näringsrik kost, inte massa godis ( som tur var har jag inga craves för godis ). Sen succesivt får jag börja rida och hitta andra sysselsättningar. Det kommer att ta tid att få samma kropp som innan grav. men varför stressa ?! ingen mår bra av att stressa !! nej, nog med att vara fixerad. Det är inte okej ! Alla unga tjejer som läser min blogg, snälla tyck om er själva, ni är vackra ni är amazing, gör inte som jag och bli fixerad. Lita på er själva och kör ert eget race !!
5 v efter förlossning ser jag ur såhär !
and thats that !! 10 kg kvar från start vikt !

Glad tjej !!

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 13:33 / Vardagen
1 Kommentarer

img_9097 (MMS)

Glad tjej !!


Idol nu och då

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 12:51 / Music
0 Kommentarer

Jag vet inte vilka som såg idol i fredags, men jag gjorde det och i mina ögon är hela grejen bara ett stort skämt :p Tänker lägga upp ett par klipp och jämföra förra årets stjärnor med årets ;)
jay vs elton
jag gillar emils attityd men hjälp vilken klass skillnad :p
minnah vs moa
moa är grym, men efter detta framträdande och de andra i fredags började jag undra vad för loners som är med iår, jämfört med tidigare år.

Dålig bild men här är jackan :) hunkydory :)

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 10:41 / Vardagen
1 Kommentarer

img_3105 (MMS)

Dålig bild men här är jackan :) hunkydory :)


Glömde bild !!

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 10:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5562 (MMS)

Glömde bild !!


Ut på promenad

Frureinhold.se / 17 Oktober, 2011 - 10:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu tar jag och Macy ut lillfisen på en promenad:) skönt för både henne och mig :)


Present

Frureinhold.se / 16 Oktober, 2011 - 19:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Dessa fina strumpor fick Hailey av sin mormor och morfar :) jätte fina och jag vet en till prinsessa som har likadana ;) nämnligen naemi !!


Faster Jennifer

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2011 - 22:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Så himla mysigt kort, nu checkat vi ut och går och lägger oss :) hailey stensomnade efter kvällsmaten och sover gott än. Imorgon kommer mamma o pappa hit !! Skall åka till torp på morgonen med och köpa jacka, ps pondus har alla nya miss dee smyckena både lita for miss dee och den nya miss dee serien !!


Hailey med underbara viking och faster Jen...

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2011 - 15:12 / Vardagen
3 Kommentarer

img_9661 (MMS)

Hailey med underbara viking och faster Jennifer.  Snygga klännigen har hon fått av Camilla, anna och Johanna :)


Dagens outfit

Frureinhold.se / 15 Oktober, 2011 - 13:07 / Vardagen
2 Kommentarer

Såhär såg jag ut idag :) innan jag hällde kaffe över mig :p visar kort på vad det blev istället, nu är vi på väg till Gbg för kalas hos lila :) lillfisen fyller 1 år :) jag har även köpt en vinterjacka nu äntligen, skall hämta ut den i morgon. Visar kort då och nej det blev inte en för 8000 :- men 3500 :- hunkydory tror jag märket heter !!


Ut och gå i Goa solen !!

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2011 - 16:53 / Vardagen
1 Kommentarer

img_3425 (MMS)

Ut och gå i Goa solen !!


Hailey långben :P

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2011 - 16:27 / Hailey
1 Kommentarer

nästan allafall, nu har vi kommit hem eller ah vi har varit hemma ett tag men nu är all matning och uppackning av matvaror klara. Hailey är numera 56 cm lång, väger 4040 g och är en riktig spillevink :P Amningen funkar bra än så länge och jag hoppas den fortsätter med det. Har insett hur smidigt det är att alltid ha maten med sig och i rätt temperatur. Hon är väldigt duktig i mina ögon, för hon tar, napp, flaska och bröst. Nu undrar ni kanske varför flaska, men varje kväll innan jag skall sova pumpar jag ut en måltid som hon får när hon vaknar på natten, snabbt och enkelt och så kan vi somna om snabbare. skönt när man får in rutiner och som funkar :) det gör gott för oss båda. Just nu ligger hon och sover på min mage :) robin borde vara hemma när som också !! mysigt !! uppdaterar senare, lite kvällsplaner osv :) Btw alla hockey freak, frölunda ligger fortfarande 1:a och färjestad sist ;) cant help it !!

Shoes !!

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2011 - 12:37 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4126 (MMS)

Shoes !!


Dagens

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2011 - 12:35 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8500 (MMS)

Dagens


Scout?

Frureinhold.se / 14 Oktober, 2011 - 10:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu får man sätta sina skills på prov, det tog 5 min så var paniken lös haha. Igår nä vi skulle nana märkte vi att det var ngt fel på vattenpumpen, den sitter nere i stallet och ena stunden hade vi bra tryck sen inget osv osv. Robin sprang ner och kolla, ngt var det som inte stämde allafall, pumpen gick för fulla muggar, men det är inte riktigt så den skall gå. Anyway, vi fick stänga av vattnet och hjälp vad handikappad man är utan vatten. Robin  och bert har köpt saker som de skall ha med sig hem efter jobbet och fram tills dess får pumpen gå sådär konstigt, hoppas den inte går sönder helt. Men jag klarar mig verkligen inte utan vatten. Shit, hur klarade man sig förr ?! 
Idag är det bvc besök och det är lika spännande varje gång att se hur mkt hon gått upp och vad bm tycker om henne. Jag är säker på att ho nnu väger över 4000 g. Hon är fortfarande en väldigt duktig bebis i mina ögon. Inatt blir hon 5 v och hon sover som en gud på nätterna, vaknar en  gång på natten och sen en gång runt 6.00 tiden. Idag sov vi till 09.00 hur gott som helst. Sen hinner jag med mkt på morgonen fast att hon är vaken, nyss låg hon i babygymmet och sprattla och nu gosar hon i babysittern. Klart att det kommer ändras 500 ggr, men varje liten grej som gör att man hinner göra saker eller sova gott på natten är guld värt ! efter bvc skall vi till maxi och handla, det blir en prövning, nu när jag är själv. Men det skall nog bra, robin erbjöd sig att ghandla på vägen hem, men jag vill hellre ha hem honom så han kan fixa pumpen och såklart gosa med oss !! 
Nu är det allafall helg och i helgen är det som vanligt 100 km/h. På lördag skall vi på kalas till Lila som fyller 1 år idag, super mysigt. Sen är det älgjakt för robin på söndag, han tycker det är såååååå kul, (not) men men man får ju gott kött och det är det värt att gå ut och frysa lite. Jag sa att han skulle tagit med sig macy ut, hon är super duktig, allafall på att hålla sällskap. Jag täntke åka in till torp på söndag och kika på vinterjacka, jag vet inte om ngn som läser min blogg varit ute idag, men hjälp vad kallt det var. Friskt men svin kallt haha. Jag gick ner till stallet i morgonrock och det var minst sagt krispigt !! Nä nu får jag göra lite här hemma :)  får la köra en outfit sen ocskå om jag hinner :D

Underbara tindra måste ju vara med också :...

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2011 - 15:43 / Vardagen
1 Kommentarer

img_1776 (MMS)

Underbara tindra måste ju vara med också :)) sötnosar !!


Nu är vi hemma hos syster och barnen. Kl 0...

Frureinhold.se / 13 Oktober, 2011 - 11:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2721 (MMS)

Nu är vi hemma hos syster och barnen. Kl 06.00 gick jag upp och lät hailey somna om. Passade på att duscha kolla på gossip girl och åt frukost. Det är änna tradition att vara i Kungälv på torsdagar :) men det är skönt att hitta på saker och inte bara vara hemma :) vi skall gå en promenad ner till Kungälv sen och hälsa på Robin som håller på att bygga en villa :) vi hörs senare


shopping till Hailey

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2011 - 21:22 / Shopping
2 Kommentarer

Ja nu har jag fyllt på hennes garderob med ngr hundra, blir så trött på alla sidor, hm, lindex, ellos, nelly etc etc. det är ju verkligen inte mkt man kan köpa som finns i storlek 56. Våran lilla tjej kommer nog ha den storleken ett tag och det är så tråkigt att ha samma kläder hela tiden så nu har jag äntigen hittat lite kläder. Jag kan verkligen rekomendera kappahls hemsida. De har allafall ett utbud och ett bra sådant :D
lite smått o gott !!

Såhär gott har hailey det på cafet i lilla...

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2011 - 15:42 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5654 (MMS)

Såhär gott har hailey det på cafet i lilla Edet, vi kom precis in efter en lång promenad i solen :))


Skön stil va :p haha nu är vi uppe, valde ...

Frureinhold.se / 12 Oktober, 2011 - 07:59 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8231 (MMS)

Skön stil va :p haha nu är vi uppe, valde att inte somna om själv utan gå upp och göra mig iordning. Skall nämnligen till lilla Edet idag och hälsa på Camilla, anna och alexandra :) super mysigt, 3 små bebisar, alla födda iår :)


vinterskor

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2011 - 20:52 / Shopping
2 Kommentarer

Ja då var det dags igen, har egentligen endel vinterskor, men ngt nytt måste man ju ha :D Kikade lite på dessa, helt okej !!
Får se vad det blir, måste hitta en jacka först och främst :p får åka in på torp snart och kika igen !! kanske i helgen när det är älg jakt, då är jag ju ensam halva dagen. Kanske den lilla skrutten Jennifer vill följa med :D

dopkort

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2011 - 16:11 / Hailey
0 Kommentarer

Nu har jag gjort dopkort och det verkar som vi kommer bjuda runt 50-60 pers :/ hur skall detta gå ihop haha :p men vi får göra vårt bästa :) har ju världens bästa släckt och robin med så det kommer att bli kanon :) Hailey döps på första advent så kyrkan kommer vara fylld med massa fina ljus och härlig stämning, kanske till och med lite snö ? :) ja vi får se. Nu börjar allt planeringarbete, pju tror syster får hjälpa mig ltie :D Helt galet för varje dag som går börjar jag känna mig mer och mer vuxen. Inte en dag försent :p jag är ju ändå gift, har barn, bor i hus och har hund :p men man får liksom ta allt i sin takt, jag är gärna ung så länge som möjligt :p
Hailey Lily reinhold !! din lilla fis !!

Morfar är här, mysigt, nu blir nog mormor ...

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2011 - 16:04 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8778 (MMS)

Morfar är här, mysigt, nu blir nog mormor avnings :p men hon får komma en annan dag när hon inte är i Sthlm :))


Morgonpromenad vid havet, helt underbart !!

Frureinhold.se / 11 Oktober, 2011 - 10:22 / Vardagen
2 Kommentarer

img_6745 (MMS)

Morgonpromenad vid havet, helt underbart !!


Hailey bus

Frureinhold.se / 10 Oktober, 2011 - 20:40 / Hailey
1 Kommentarer

Jag låg i badet förut och så lagade robin mat och hailey låg i babygymmet. Hon var väl inte jätte glad, slängde ut nappen, men ville ha den igen osv osv. Men så kom Robin in i badet och sa att jag måste komma ut för att se en sak. Misstänkte att det var ngt bra, minst sagt, hailey var nu tyst och utan napp. Bredvid henne låg macy med huvudet i babygymmet, Hailey kikade som tusan och klappade henne på örat, så sjukt sött !!
underbara macy och hailey, mina prinsessor !!

hadeäven besök av kusin Lila och farbror Johan o ingiftafaster Ida !!
underbaringar !!

kusin josefine var även här idag som ni vet och slänger även in ett kort på annika :)
fina grannen annika !!

Underbara kusin Josefine är här och hälsar...

Frureinhold.se / 10 Oktober, 2011 - 15:56 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5335 (MMS)

Underbara kusin Josefine är här och hälsar på.


godmorgon

Frureinhold.se / 10 Oktober, 2011 - 09:14 / Vardagen
0 Kommentarer

nu sitter jag och hailey i soffan, hon har precis fått frukost och ligger på min mage md händerna under huvudet, riktigt sött. Inatt vaknade lillfisen 01.30 och fick mat, somnade om och vaknade vid 04.30 fick mat och somnade sen bredvid mig i sängen :D dock sov hon inte spå länge idag, kl 08.00 fick vi gå upp och sätta oss i soffan för lite frukost. Nu är det bara jag som skall få i mig ngt :p Hailey blir även 4v idag, gud vad tiden går fort :D redna 1 månad, än sålänge tycker jag att det har gått riktigt bra. Hon sover som en gud på nätterna, hon är lätt att ha med sig om man skall åka iväg och hon är otroligt go :) Men det tycker man alltid om sina egna :D 
Idag skall vi bara vara hemma, eventuellt skall min kusin komma hit, men vi har inte pratats vid ännu så vi får se om hon dyker upp :) jag får även köra lite roliga inlägg längre fram på dagen för att kompencera helgens superkassa inlägg :D jag skall även ta mig ut på en promenad, det är viktigt för min del, röra på sig !! har inte ställt mig på vågen ännu kanske skulle ta och göra det 4 v efter att lillan föds :) få dommen haha. Spelar ju ingen roll, men det är skoj att se om det går åt rätt håll !!
åååhh solbränd och het !! ngr dagar innan hailey landade i magen :D helt amazing !! min lilla mexico bebis !!

Hailey poooop :p

Frureinhold.se / 09 Oktober, 2011 - 20:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu har vi haft en liten annorlunda badrunda :p Hailey och robin hade sin kvällstund i badet, hon har varit lite gasig idag så vi tänkte att ett bad kanske släpper lite.. Och minst sagt släppte det :D efter en stund hör jag rovin säga, Jennifer nu kommer det bajs och visst flöt det en lite korv i vattnet. Tog upp henne och slängde på en blöja och då kom det ett lass. Lillskruttan såg väldigt nöjd ut och myser gott nu :) 
Idag fick vi besök utav robins bror och hans familj. De har en dotter på 1 år, full rulle med andra ord. Men hon är så go lilla Lila !! Hailey sov genom hela besöket, allafall nästan :) Vi bjöd på rådjurssadel, så jädra gott. Mysigt också att träffa dom, det var ett tag sedan. Men redan nästa vecka ses vi igen då Lila skall ha 1 års kalas :) skoj skoj.. skall blogga mer imorgon, glöm heller inte att skicka era mailadresser, så får ni en invite till members.com !!

Dagens facelook :))

Frureinhold.se / 09 Oktober, 2011 - 13:29 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0892 (MMS)

Dagens facelook :))


Jag är nu medlem på Members.com där kan ma...

Frureinhold.se / 09 Oktober, 2011 - 11:24 / Vardagen
3 Kommentarer

img_4364 (MMS)

Jag är nu medlem på Members.com där kan man köpa skor, kläder, prylar för kraftigt reducerade priser. Vill ni ha en invite så skriv er mail :) får man en invite blir man medlem direkt. Kan lägga upp kort sen ifrån sidan. Kan bl.a.  Köpa skor för 150 :- ord pris 500 :- :)


Lördag

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2011 - 20:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja då var det lördag också, mitt i helgen :D Vi har bara varit hemma idag, Niclas en jobbarkompis till robin var här en sväng med en present till lillan. En toppen fin orkidé, jag älskar verkligen orkidér och det gör nog Hailey med !! Annars har vi bara tagit det lugnt, hailey har varit lite gnällig så då är det skönt att bara ta det lugnt. Vi var ute på en promenad och grejade här hemma. Dock gjorde jag ngt som inte många gjort tror jag haha, jag klippte nämnligen gräset i månljuset, det var väl mer skymning. Men det var månen som gjrode mig sällskap och en älg :P Dom är allt bra flummiga djur de där älgarna, jag var förvånad att den vågade visa sig. Snart är de ju älgjakt, de brukar alltid gå upp i rök då :) Inte ordagrant, men ibland kan man nästan tro att de vet att det är jakt för under en period är de itne alls lika lätta att se.
Nä nu  skall jag se på tv och mysa med Robin, imorgon kommer hans bror hit och hand familj, trevligt trevligt :) Tänkte bjuda på rådsjursadel och lite smått och gott till det !!

Dagens :)

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2011 - 13:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6601 (MMS)

Dagens :)


Lite facelook !!

Frureinhold.se / 08 Oktober, 2011 - 13:14 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2819 (MMS)

Lite facelook !!


Lita for miss dee !!

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2011 - 16:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9875 (MMS)

Lita for miss dee !!


Och så hämtade jag ut kläderna som jag bes...

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2011 - 16:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6243 (MMS)

Och så hämtade jag ut kläderna som jag beställt och i brevlådan låg ett snyggt halsband ifrån lita for miss dee, fy tusan vad nice det var och är :)


Hämtade även ut mitt nya körkort :p

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2011 - 15:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5848 (MMS)

Hämtade även ut mitt nya körkort :p


Ja den där appen är ju inte as bra asså :p...

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2011 - 15:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2047 (MMS)

Ja den där appen är ju inte as bra asså :p men men idag var det BVC, hailey väger nu 3930 g och är 53 cm lång. Inga konstigheter idag heller :)


Torsdag

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2011 - 22:25 / Vardagen
3 Kommentarer

ja asså idag skall man inte kalla sig lboggare haha :p helt sjutk dålig update, men jag har som sagt inte varit hemma och visst jag kunde bloggat från mobilen men jag har inte haft en tanke på det. Jag och hailey packade in oss i bilen vid halv 11, hon är så snäll att ha med sig då hon stensomnar efter 1 sek. Plockade upp tuva och jessica och styrde bilen direkt ner till gbg. Jag och Jessica lämnade Tuva hos sin pappa och så åkte vi till storken. Stor eloge till Storken som ligger vid sannegårdshamnen (mitt förra hem) Gud vad mkt fint det fanns i butiken och super bra personal. Gå in på deras hemsida och kika, finns mkt mer i butiken, värt ett besök. Jag fick plockat på mig lite fina saker, hade kunnat bli mkt mer, men jag var lite stressad. Får dra med mig robin dit ner ngn mer dag och shoppa loss :D Dom har bla. en klänning som hailey skall ha på dopet efter dopklänningen :)

Liknande denna !! som sagt storkens hemsida är verkligen ingen hit tyvär :/
Imorgon är det helt igen och denna helgen, som de flesta helger är fullt planerad :p Eventuellt skall vi till Elin och Anders på lördag och på söndag skall johan, ida och lila komma hit på besök :) så himla skoj !! tyvär går ju helgen så fort förbi när man hittar på saker hela tiden. Men det har sin charm ocskå !! jag och hailey skall till bvc imorgon och sen åka och hämta mitt nya körkort och mina kläder ifrån hm :) Nu blir det sängen !! godnatt !

Ikea

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2011 - 16:27 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja dåligt med uppdatering, men idag hann vi knappt vakna innan jag packade in mig och hailey i bilen och åkte till Kungälv. Syster är ju ledig varje torsdag så idag åkte vi till Ikea och storken, hade lite grejer att plocka ut. Bl.a. En amningskudde, äntligen kan man väl säga. Den har varit slut men nu äntligen kom den hem :)

På Ikea handlade jag en miljon ljus och lite annat smått och gott. Nu är vi allafall hemma hos Jessica och Mikael, väntar in Robin. Uppdaterar ikväll.


Nöjd tjej

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 17:47 / Vardagen
4 Kommentarer

Såhär tycker hailey om sitt babygym, stensomnade haha


nytt intresse...

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 15:46 / Hailey
2 Kommentarer

... ok kanske inte intresse haha men gud vad ''skönt'' det är att amma.. Vet inte hur andra mammor tänker, men precis innan mat är brösten sprängfyllda och den befrielsen när Hailey äter upp mig haha är väldigt skönt. gud vad sjukt det låter, men ni förstår nog vad jag menar :) Är väldigt glad att ammningen funkar hittils, jag har verkligen ingert överflöd av mjölk så får se hur länge det håller i sig. De påstår att om man bara ammar kommer de mjölk, men ah vi får se !! trist inlägg för er icke mammor, men jag får ju försöka roa alla ;)
farsinerad att de vet direkt de kommer ut hur de skall göra för att få mat :)

baby gym

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 14:14 / Hailey
1 Kommentarer

idag får hailey äntligen hem sitt babygym :D det blev inte det som vi tänkt oss först för de va slut, men detta blir nog kanon också :D ser väldigt roligt ut :D

irriterande

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 14:13 / Shopping
4 Kommentarer

ja det är bara förnamnet, som ni vet blev min jacka förstörd när den tvättades och jag fick ett tillgodokvitto på 3700 :- som jackan kostade. jag var ju övertygad om att de skulle få in liknande eller åtmindstånde ngt snyggt. Men icke, det finns bara en jacka som e snygg och den kostar 8000 :-. Jag har varit inne på pondus miljoner gånger och än så länge inga snygga jackor. bara random dun typ, inte alls skoj. så om det inte kommer in ngr snygga innan min födelsedag så önskar jag mig presentkort på pondus, så får jag lägga till mellanskillnaden. Jag tycker egentligen inte en jacka är värd 8000 :- galet mkt pengar, helt insane, men vad skall jag göra liksom ?! gå runt och frysa hela vintern :( det suger verkligen, ångrar att jag inte tog kontanter istället så kunde jag köpt en annan jacka.. men men.. såhär ser den ut allafall !! as varm och go !!
svrta eller brun !!

Hailey bus !!

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 10:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Såå sött !!


gomorgon

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 09:55 / Vardagen
0 Kommentarer

ååh så var det onsdag, halvägs till helg :) Hailey sov mkt bättre inatt, lite svårt att somna, kom nog inte isäng förän 19.30, men sen sov hon till lite efter 02.00 och sen till 05.30. Och inte nog med det så somnade hon om och så gick vi upp nu :) himla skönt. Hon har även lärt sig att amma liggandes vilket är skönt för då kan hon somna så gott när hon känner sig mätt :) och skönt för mig med att slippa sätta sig upp varje gång :) Nu ligger hon så fint i sin babysitter och kikar upp på mig :) undra hur snabbt de börjar utöka synfältet. Dom säger ju att när de föds ser de 20 cm klart och sen suddigt. Någon som vet när de börjar att se mer, Hailey fäster blicken jätte fint och följer den om man tar ett föremål framför. Måste lägga upp kort på de hon har på sig idag, en rosa dress som hon fått av mina fastrar, så uuuuur gullig !! min rosa lilla prinsessa ! 
Planerna idag är inte så många, skall dammsuga av som jag gör varje morgon, försöka att duscha om Hailey tillåter, se om farmor vill komma ner på en fika och kanske få besök av mirre. Hon har ju pilates på onsdagar och så brukar hon komma hit innan och hälsa på. Saknar henne massor, så det vore på tiden att hon kom. Måste åka till hon och viktor snart med, de grejar för fullt i huset och det vill mn inte missa :D Ikväll är det även seriestart för greys, ooo I love that show !! och för er som undrar hur det gick i matchen så blev det 2-2 full tid och sen satte fbk 2-3 i förlängning. Segt att förlora, men skoj med jämnmatch. Det märks att frölund har ngr spelare borta för de är inte samma intensitet i alla femmor. Men men det är lång tid kvar på serien och bara hoppas det flyter på såhär fint !! 
Vädret är ju inte att hurra för¨, eller ah jo om man gillar höst, men det gör inte jag. Jag gillar mysiga innekvällar, med massa ljus osv. Men kylan, nej nej, det är inte min grej. Dock älskar jag vintern haha. schitzo varning yes yes !! Sen är det ju så mkt skoj på vintern, det är min födelsedag, det är jul, nyår och sen sälen. Sen får man inte missa att Hailey växer och blir äldre och äldre och det är ett privilegium att få följa hennes  uppväxt. Tycker nästan synd om alla pappor som inte alls får samma tid med de små liven när de är små. Det är mycket mamma, barn mamma barn. Dock har Hailey och pappsen kvällsmys i badet varannan dag och så fort han kommer hem ifrån jobbet får han kvalitéts tid och läggning :) Sen klart att pappor är lediga med, men inte på samma sätt och itne i början eftersom de inte ammar osv. Hailey försökte amma robin häromdagen, haha jag dog av skratt. Hon kom inte åt honom såklart, men hon siktade. 
Men nog om detta. Kommer ett roligare inlägg senare, har nog bestämt mig för vilken jacka jag vill köpa, det får bli att önska sig presentkort när jag fyller år !! Pondus får ju inte in en enda snygg jacka förutom denna !!
bjuder på en gammal goding, här hade jag och robin precios träffats :) 2008-2009 nyår på park elite !!

App

Frureinhold.se / 05 Oktober, 2011 - 06:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Denna appen är såå nice :) älskar när man kan göra om bilder på detta viset !!


Mysfia !!

Frureinhold.se / 04 Oktober, 2011 - 11:26 / Vardagen
2 Kommentarer

Såhär gott kan man ha det, men gärna på natten med ;) Robin och hailey hade det mysigt i morse :) gosungar !!


fotografering

Frureinhold.se / 04 Oktober, 2011 - 10:32 / Foto
0 Kommentarer

Detta inlägg är indirekt till minime ;) nädå den riktiga Jennifer Reinhold, vi måste ut och fota nu i hösten, kanske till och med lura ut poke på lite fotosession. Vi har ju pratat om det länge och jag har ju fortfarande babyhull kvar men vi kan säkert på ngn bra bild ändå :) Låter inte det som en bra idé, har ju inga nya kort what so ever !! så nu får vi skärpa oss och fota lite !!
Vackra tjej !!
så nu får vi hitta en dag, helg är väl lättast tror jag :)

ZZZzzzz

Frureinhold.se / 04 Oktober, 2011 - 09:35 / Hailey
1 Kommentarer

Ja inatt var en riktig bebisnatt, Hailey vaknade var 3 h nästan på¨minuten och ville ha mat. Hon ville inte sova i sin säng, hon kunde stensova efter målet och sen när jag la ner henne i sin säng så tog det 10 min så var hon vaken och låg och mumlade och ville ha nappen, fick nappen och 5 min senare kastar hon ut den och så ville hon hga den igen. ja hon fick helt enkelt sova med oss inatt, då var hon super nöjd och somnade direkt. Curling förälder från start haha. Nä men bebisar är ju i behov av närhet mer eller mindre beroende på dagar. Dock är jag super duper trött nu eftersom min sammahängande sömn endast varit 2.5 h i sträck. Får passa på att sova sen när hon tar en längre sovtid. Robin är som tur var i fiskebäckil idag så han kommer hem ´lite tidigare eftersom körtiden endast är ca. 20 minuter istället för 1 h :) Vi skall åka och handla direkt när han kommer hem, kylen är totalt tom haha. Jag skall även försöka att få hailey till att vara vaken mer idag än igår, det är ingen lätt match. Finns inte så mkt man kan roa henne med, lättare när hon är ltie större. Men vi får hitta på ngt :) Tror hon kommer slockna runt lunch för just nu är det full rulle haha..
Ikväll är det även hockey :) happyface, frölunda möter färjestad, hoppas de slår dom :D alltid gött med seger emot värmlandsbönnerna ;) Min underbara Johanna hejar ju på fbk av ngn underlig anledning, men vi har alltid sånt beef mot varandra, dock emd glimten i ögat såklart :D Tror hon hejar på dom för att vara tvärt emot alla andra ;) men detä r helt okej, ibland fastnar man för ett lag och då är det bara så. Jag har ju lärt henne allafall en spelare i fbk så hon har möjlighet att försvara sig när ngn frågar om hon ens vet ngn spelare i fbk :P min goa tjej !! 
Skall fundera ut ngt bra inlägg till senare, ngt som är lite roligare än bara massa vardags snacka !!
Gillar verkligen detta kortet !! så mysigt !

Bildregn ifrån dagen

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2011 - 20:16 / Hailey
2 Kommentarer

Som sagt idag var Anna, Camilla, Johanna och lilla Naemi här :) Det blev en massa mys med båda tjejerna och nu inser man verkligen hur snabbt de små skruttisarna växer :) naemi som varit så liten liten var nu en stor tjej om man jämför med Hailey. Hailey sov större delen av tiden de var här, de hann inte mer än ut genom dörren innan hon vaknade haha :p det är väl typiskt.. Vi bestämde även att till nästa sommar skall vi ta en riktig tjejhelg med krogen, hotell och bara girlpower. Jag hade ju pinkparty när jag fyllde 20 och då var bla. dessa tjejer hos mig och de var verkligen den mest lyckade krogrundan genom tiderna haha :p
underbara johanna, min barndomskompis och längsta vänn som fortfarande finns där. I mars kommer hennes bebis och jag längtar så himla mycket. Vem kunde tro att efter såhär många år står vi som mammor, vänner, ja riktiga systrar !!
super vackra Camilla, även hon nyss bliven mamma, ärligare och finare människa finns det inte många av, stort hjärta och sprider mycket kärlek !!
Fin Fina och lika underbara Anna, gud vad skoj det var att träffa dig igen, det var ju 100 år sedan och riktigt tråkigt. Men det får det bli ändring på, hon har som de andra tjejerna över ett hjärta av guld, hon sprider så mkt gäldje !! stor kram till dig !!
mamma camilla och underbara Naemi !!
Hailey och Anna !
¨
Snart mamma johanna och Naemi !!
Macy är en riktig go kudde ! missa inte jorden på macys näsa, riktig mullvad !!

Underbaringar

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2011 - 15:31 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har tjejerna åkt och nu kan jag inte hålla mig mera :D johanna skall med ha bebis, i början av mars :D det skall bli så himla skoj!! Naemi sötnos har blivit en sån stor tjej nu :) Hailey framställa som en liten skvätt om man jämför :p tänk vad tiden går fort, helt otroligt :) naemi är sp himla söt, tror hon och hailey kommer ha super skoj ihop :) jag fick superfina kläder också till lillan. Nu får vi ses snart igen, saknar er redan !!


Lite vila innan flickorna kommer :)

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2011 - 10:26 / Vardagen
2 Kommentarer

img_7925 (MMS)

Lite vila innan flickorna kommer :)


Tjejmys

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2011 - 10:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja idag är det en riktigt tjejmys dag !! sammanlagt kommer vi vara 6 st tjejer, 7 om man räknar med macy ;) Det är jag, Hailey, Naemi, Camilla, Johanna och Anna !! De dyker upp runt 12.00 snåret så nu blir det tull att passa på och vila medan Haileybus gör det. Jag valde att gå upp i morse när hon vaknade vid 07.00, oftast brukar jag få henne att somna om, men eftersom vi skall ha besök tänkte jag att det är lika nbra att gå upp så kan hon sova innan de kommer :) Och precis så blev det, hon fick sin frukost, var vaken en stund och nu stensover hon i sin babysitter :p Hon borde vakna snart, ligger där nere och knorrar. Hon sov riktigt bra inatt, la sig vid 19.00 tiden och vaknade först vid 03.00 dock så hade hon svårt för att somna om sp hon fick dela säng med mammsen och pappsen :p då är det svårt att vara vaken :) Skönt för robin med att hon är så lugn på nätterna så han slipper vakna, han jobbar ju trots allt hela dagarna :) Bättre han är pigg när han kommer hem så kan jag vila då :) 
Jag måste börja ta tag i dopplanerna, skall ringa till kyrkan och kolla om den dagen jag vill funkar :) Tre månader går fasligt fort och man måste ju hinna få ut inbjudan och fixa med all planering.. Suck asså, tur jag har min systeryster osm även kommer vara gudmor till lillan. Hon är en grym stöttepelare när det gäller alla frågor kring lilla Hailey. Hon har två underbara döttrar som hon och Mikael uppfostrat till två helt underbara varelser !! Är det ngt jag är osäker på frågar jag henne och det blir till 100 % alltid bra !! hur skönt som helst !
det blir allafall ett rosa dop :) Ni som känner mig vet ju hru jag älskar rosa :D Kanke var meningen att jag skulle få en tjej så jag kan få utlopp för min besatthet av allt rosa haha ! stackars robin !

For me !!

Frureinhold.se / 02 Oktober, 2011 - 21:25 / Shopping
0 Kommentarer

Lite baskläder :) hittade även en as snygg blus, men den var slut :/ segt skall kika i affären om jag hittar ngn liknande !! Detta är allafall en bra start, need new clothes !!

Underbara kusin charlotte kom och hälsa på...

Frureinhold.se / 02 Oktober, 2011 - 20:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7049 (MMS)

Underbara kusin charlotte kom och hälsa på hailey idag !!


shopping

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2011 - 19:08 / Vardagen
4 Kommentarer

jag har ju som sagt rensat idag och nu är jag verkligen behov av nya kläder, sitter på nelly och kikar men jag har så ont i huvudet att jag orkar inte haha.. Så jädra gött att beställa kläder istället för att gå i affärer, det har ju såklart sin charm, men jag blir så trött haha :p Det är lite små skoj att beställa med för då kanske man får tag i ngt som ingen annan har. Köper man i affärerna typ på torp lär det vara ngn som kommer med likadana kläder. Gina tricot är en sånt typ exempel, nu handlar inte jag på gina för jag tycker kvalitén suger och alla fjortisar hänger där. Men köper man ett plagg på gina, kan du räkna med att ngn du känner har köpt samma. Sen spelar väl inte det ngn roll egentligen, men som sagt alltid skoj med ngt som kanske inte alla har :) Dock älskar jag bik bok på torp och dit går ju många med, så jag är nog rätt körd i vilekt fall haha. Gud vad virrig jag är !! Nä om jag skulle sätta mig igen och kika på elly, hann bara med två plagg, sen fick jag bara nog !! 
Hailey bus sover så gott i sin säng, jag och robin väntar in älgsteken som ligger i ugnen och varma hallon med vanligglass till efterrätt :p notera att det är halloin med glass inte glass med hallon ;)

Vadå landet, förstår ingenting :p

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2011 - 14:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1306 (MMS)

Vadå landet, förstår ingenting :p


Slängde i samma toning som sist gång :)

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2011 - 14:14 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4291 (MMS)

Slängde i samma toning som sist gång :)


Godmorgon

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2011 - 12:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja egentligen är det väl lunch, men det låter så bra med godmorgon :p hittils har dagen varit toppen, hailey har två nätter i rad hoppat över ett nattmål och vaknar först vid 03.00. Helt otroligt med bara 3 v gammal tjej :) idag skall vi bara vara hemma, skall slänga 90 % av alla mina kläder, lycka !! Och gå en lång promenad med familjen. Sen e de hockey ikväll och en god älgstek, håller även på att färga håret nu. Så en liten uppfräschning blir det också :) hörs senare !!