StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

irobot !!

Frureinhold.se / 20 November, 2011 - 20:43 / Shopping

jo tack, varför inte. Jag är ju en sån städfanatiker och när groupon.se dealade ut en självgående dammsugare var tvekan inte lång. Självklart skall vi ha en sån, slippa dammsuga varje dag utan sätta på den och gå ut på en promenad och när man kommer hem är det rent och fint. Istället för att betala 4800 :- kostar den nu 1849 :-. Den skall vissy vara bra, tar upp hår och sopar fint runt kanter och hörn. Kan ta sig upp för trösklar och mattor. Jag tror att den kommer vara kanon !!

Självgående robotdammsugare från Dite.nu. Värde 4 800 kr, betala 1 849 kr.

 

Nu kan du låta någon annan ta över dammsugningen och dammtorkningen hemma. Robotdammsugaren från Dite.nu är lätt att använda. Du kan antingen programmera den till att dammsuga på egen hand eller så kan du styra den via den medföljande fjärrkontrollen. Du kan till och med programmera den så att den städar när du inte är hemma. Placerar du laddstationen exempelvis under en soffa kommer den att rulla ut på det klockslag som du ställt in, dammsuga hemma hos dig och sen snällt rulla tillbaka under soffan när den är klar och sätta sig själv på laddning.

Dammsugaren som både dammsuger och dammtorkar har även roterande borstar som får med sig djurhår. Den klarar även att gå över längre hinder såsom trösklar och om den stöter på ett större hinder som en vägg eller stolsben vänder den bara och fortsätter städa. 

I paketet medföljer dammsugaren, laddstation, fjärrkontroll, extraantenn om man har stort hus samt extrafilter, extra listborste och ytterligare borsttyg.

Det har aldrig varit så här kul att städa.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: