StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

helg ?!

Frureinhold.se / 17 November, 2011 - 19:10 / Vardagen

nästan så man kan tro det eftersom jag inte uppdaterat på heeeela dagen, men jag har varit helt stressad. Började med att vi sov till 09.00 sen kom mirjam hit och åt frukost. Super mysigt, men efter det var det speckat schema, var tvungen att göra mig iordning, städa lite, fixa med hailey, gå ut med macy (hon får endast gå i koppel, så inga mera ensamma turer förän allt är bra). Sen var jag tvunegn att pumpa boobsen (intressant?!) och sen åka vid 12.00 första stoppet blev torp, där jag köpte ett kort till Karin (bm) sen vidare till bm, efterkontroll stod på schemat och isättning av spiral. Jag tål inte hormorner så en kopparspiral fick det bli. Rätt ointressant kanske att veta, men jag vill ändå meddela alla oroliga kvinnor där ute att det inte alls gör ont at sätta i en spriral efter att man fött barn. Jag har haft en spiral innan och då gojrde det så sjukt jävla ont !! men nu gick det kanon bra. Så nu vet ni det !! 
Macy mår bättre idag, hon har ju så sjukt mkt energi och bara vara inne och gå promenader i koppel är inte skoj enligt henne. Har gjort massa sök övningar, men man kan inte göra hur mkt som helst. Men robin borde komma hem snart så då skall hon och jag gå en sväng. Idag är en sån dag då man inte har mkt att komma med bloggmässigt, jag känner mig rätt trött i hjärnan och hade gärna tryckt i mig 200 kg med godis haha :p får nöja mig med pepparkakor och ngr hemmagjorda kakor. Imorgon ör det fredag igen och jag har inga direkta planer, jag får vara hemma mkt nu när macy är som hon är. Vill inte utsätta henne för massa i onödan. Nä nu får jag komma på ngt mer spännande haha :p
valpfia !!

Postat av: Maria

Skönt att hon är piggare och mår bättre. Det går åt rätt håll <3

2011-11-17 @ 19:27:50
Postat av: AnnaMaria

ett tips för att hålla henne sysselsatt är att fylla tomma toarullar med nåt gott i typ korvbitar, köttbullebitar eller varför inte hennes favvogodis som du sen knycklar ihop ändarna på.. och sen gömmer du de lite varstans i huset och så får hon leta och sen pyssla en stund när de ska öppnas :)

2011-11-17 @ 19:35:55
Postat av: Anonym

Skönt att det går åt rätt håll. Har själv hund och det är så jobbigt när de blir sjuka, förstår precis hur du har känt dig.

2011-11-17 @ 19:46:18
Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

Herrejösses vad liten hon var där!!! Vattenskålen ser ju jättestor ut mot henne. Sötaste =)

2011-11-17 @ 19:53:16
URL: http://millamirakel.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: