StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Dålig planering

Frureinhold.se / 27 November, 2011 - 07:55 / Vardagen

Ja det kunde ju blivit en bättre start på haileys dopdag. Igår när vi kom hem efter att ha fixat allt i lokalen började macy spy. Det var inte en spya utan detta höll på hela natten, man märkte på henne att hon hade typ som magknip för hon sträckte på sig precis som hästarna gör när de har kolik. Hon var pigg förövrigt förutom detta, ingen feber, men stackars hjärtat. Jag har nog världens känsligaste hund, hon får dyrt och bra foder, alltid nytt fint vatten, endast dentasticks som godis men ändå blev hon såhär dålig. Hon fick en pizza skalk igår, funderar på om det var den. Sen kan hennes medicin (osm hon slutar med idag) ge kräkning och diarré. Ja ngn sömn är väl inte att tala om inatt, men vi får göra det bästa av situationen. Inte nog med macy, det skall bli det värsta ovädret sen typ gudrun idag haha vilket kaos :D Men det är nu man märker att man lever !! 
Hailey somnade om så fint efter att hon vaknade vid 07.00 så nu är det bara att fixa iordnign sig, finns det ngn mirakel kur för icapåsar under ögonen ?? :P eller skall jag kalla dom ica kassar haha. ursäkta min ironi, men med alla dessa mottongar so far borde dagen bli kanon :D skall försöka uppdatera under dagen men lovar inget !!

Postat av: Maria

stackars Macy. Jag har också en överkänslig hund som blir kass i magen för minsta lilla,så vet precis hur du känner... Hoppas att resten av dagen blir bra nu. <3

2011-11-27 @ 08:20:56
Postat av: Anonym

sv: idag ska kjag julbaka!:)sj+

2011-11-27 @ 09:04:51
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: