StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sänka Island

Frureinhold.se / 24 Maj, 2011 - 14:15 / Resor

Kan någon vänlig själ ge mig en enda anlednign till varför island skall finnas kvar på världskartan ?! dom har lixom inga pengar, dom äger ett gäng vulkaner som ställer till det för inte bara dom själva utan hela j*vla världen ! Planen är att vi skall till malaga på måndag ?! hur många tror att vi kommer iväg ? Jag är grovt skeptisk, as tråkigt :( Helst av allt vill jag sänka hela Island, jämna det med marken, dränka ön ja allt som går för att kunna pka :D Gud vad ego jag låter men, tänk er själva när man sett fram emot ngt länge och så blir det inte av. Sen skall jag inte låta deppig men efter denna resan skulle det dröja typ 1.5 år innan vi kunde åka igen och det är lite trist :/ såklart är bebis mer roligt och underbart än en resa, men ni förstår nog vad jag menar. Men jag och robin bestämde att om vi inte kommer iväg skall vi åka till nääs fabriker och äta en god trerätters med massor med mys :) Det är minst lika mysigt. Vi kan ju inte åka på spa eftersom jag är gravid så då får vi rå om varandra istället. Jag älskar förövrigt Nääs Fabriker, för er som inte varit där borde packa väskan och åka direkt. Love it !!
Sviten med rund säng som du kan snurra och ha en otrolig utsikt över sjön :)

Postat av: Bella

haha Japp! blond och grönögd :) vi bytte bort den mot en äldre v70 och slängde in resten på det super bra lånet andreas hade på den. hrm.. haha verkar ju aldrig bli av med det annars!

2011-05-24 @ 16:03:50
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: bella

Ja det är riktigt bra med plats i den! dock e den bara tillfällig. Blir en annan bil senare. Vi har brios men det e rätt trång för våran tjockis :) tycker den du skrev om i bloggen såg rymlig och bra ut.

2011-05-24 @ 16:17:44
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Bella

Haha jadu det är inte lätt!

2011-05-24 @ 16:49:37
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: emelie

Tack vännen ;) ja det är jättetråkigt :( vet inte varför men jag tänker inte lämna honom pga det iaf nä det är mest för att jag mår dåligt för att hunden är stressad.. men hjälper detta med kastreringen så är problemen borta :) jag har väl för hög empatitröskel jag känner med allt och alla :/ kan bli föör mkt ibland hehehe

Fin header du fått nu förresten du är så vacker som en sommardag :)kramar

2011-05-24 @ 22:26:58
URL: http://ememat.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: