StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

helg är alltid helg

Frureinhold.se / 02 Maj, 2011 - 11:02 / Vardagen

Ja min blogg kan ju verkligen stå för bloggfria dagar haha :p känns som om varje helg är det super dålig uppdatering. Men om sanningen skall fram så hinns det inte med, inte ens mobilen lyckas uppdatera, riktigt dåligt :p I fredags hade vi sista dagen på HPB, slutade runt halv 4 och var la hemma vid fem efter all matinhandling etc :p Somnade som en stock super tidigt och sov länge på lördagmorgon :) Lördagen började med att vi åt frukost såklart och bara myste oss, sen gick vi till kalle och gottade oss länge i solen, hundarna lekte massor och robin o kalle hade sitt vanliga snack :) Vi kläckte allafall idén om vi inte skulle ta och åka till buddys för att lira lite bowling på kvällen och gå till olearys innan för att käka. Vi blev alla super sugna så jag ringde och bokade in allt :) Vi fick även förstärkning utav niklas och micke :p så kvällen blev minst sagt rolig. Efter Thn åkte vi till uddevalla och satte oss på butlers, dock var det inget drag där för fem öre så killarna fick visa mig mortens istället. Väl i kön, med en trött mage och trötta ben kommer vi fram till vakten, precis då frågade micke vilka namn vi hade till barnet och då sa vi dom :p vakten tittar upp och klämmer sig lite emellan oss och säger att han med skulle döpa sitt barn till det flicknamnet vi valt :p lite komiskt, han öppnade snabbt snöret och släppte in oss :p Har nog aldrig kommit igenom en vakt innan :D Jag hade aldrig varit på mortens innan så jag hade inte ngr direkta förväntningar, Men jag måste säga att det var helt okej :D mkt folk, många dansgolv och den daqgen var det även liveband :D Undercover tror jag dom hette. Jag satt och surpla lite kaffe som jag var i stort behov av efter att ha vrit vaken så länge och hållt igång :p Blev uppassad till tusen, så fort ngn av killarna skulle handla öl frågade dom om inte jag ville ha ngt :p Men mätt som jag var tackade jag nej :) men det var allafall super trevligt rakt igenom :) 

Igår var det söndag och dagd för kalas för hugo :) han fyllde fem hela år och tårtan stod på bordet, jag led dock av sjuk trötthet och satt mest och halv sov :p vi blev inte långvariga och styrde bilen ganska så snart hem till uddevalla igen. Åkte till maxi och handlade hela veckans matlista :p vi brukar göra en matsedel inför veckan och inhandla det som vi behöver så slipper man dessa varje dag handlingar som oftast blir dyrare :) Mat är aldrig roliga att lägga pengar på :) Igår åt vi ryggbiff med potatissallad, vanlig sallad och vitlökssmör :D nam nam, vi började även att kolla på lost första säsongen, tänkte vi skulle dra över den nu en gång för alla :p alltså hela lostserien :P Man har ju bara sett delar och man får aldrig ett samband :) Jag skall även börja på min projektraport så att den är klar när jag åker till malaga :) Lite kan man ju börja med :) Ikväll kommer ny magbild och tro mig, den har växt sjukt mkt :) även lite uppdateringar om miss dee kommer under dagen som ni bara inte får missa !!

Postat av: Malin Strömberg

Ååhh Looost! Den drog jag och Patrik igenom förra året. Den serien blir bara sjukare och knasigare ju längre den går :D Men den är himla bra!

2011-05-02 @ 19:20:37
URL: http://snyggmalinn.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: